- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.701
sağol cnm çok heyecanlıyım 1 günüm kaldıayy hadi hayırlısı canım..gelio bebik..sezeryanın en güzel yönü hangi gün olduğunun belli olması bence..nitekim ben 3 haftadır her hafta doğurcam diye temizlik bitiriyom ütü bitiriyom doğmayınca hoop hadi baştan gene temizlik gene ütü...
valla ben de buranın yalancısıyım.ama uyguluyo muyum??hayırr..ben korkarım valla..bence de bu saatten sonra tehlikeli..bu tavsiyelerden sadece yürümeyi uyguluyorum
kızlar yarın görkem doğum yapmayacakmıydı ben öyle hatırlıyorum
evet canım perşembe doğumum var demişti.
ya ben çok mutsuzum bi sebepde yok anlayamadım yarın annem gelecek çarşamba doğumum var ama şu an hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor
cuma günü başka doğum yapacak olan var mı
ben dün kontole gittim dün itibariyle herşey yolundaydı
cuma 8:30 da sezeryana alacakmış doktorum
cuma günü başka doğum yapacak olan var mı
ben dün kontole gittim dün itibariyle herşey yolundaydı
cuma 8:30 da sezeryana alacakmış doktorum
kızlar kk da başka bi yerde doğum olması için kendinizi battaniyeye sarıp yatın iyice terleyin diyo..veya 2 saat boyunca hiç durmadan yürüyün diyo..veya ilişki diyo
ya ben çok mutsuzum bi sebepde yok anlayamadım yarın annem gelecek çarşamba doğumum var ama şu an hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor
ayy yok yaa bence denemeyin heryerde yazıo bazı doktorlar öneriomuş ama...doğumun bi zamanı var nasılsa bu şekilde zorlamamak lazım..ilişki olamıoki korkumdan cok acıyoo yaa daha sonrasında yanıooo vallaa...
maşşallahİzne ayrılıp annemi de yanıma alınca kararlaştırdık; her gün bi sabah bi akşam yürümeye başladık. Hava da güzel, bahar çiçekleri de açmaya başladı mis gibi kokuyor sokaklar, parklarBiz de mest olup ayarı kaçırıyoruz annemle, hem sabah hem akşam 2'şer saat yürüyoruz valla
canım ben dünden beri bu terleme olayını deniyorum ama banamısın demiyor.yok yok gelmiyo.
bir sancım bile yok
yaa..ben de bugün okuyunca denesem mi demiştim..yürüyo musun peki cnm??ben bi kaç gün yürüyüşü zorlucam...çünkü 4 5 gün daha sancı gelmesse ya suni sancı ya sezeryan olur muhtemelen.bide hurma ye bakalım cnm yiyo musun??içindeki bi madde suni sancı etkisi yapıyomuşş.hayırlısı bi zamanı var tabi kii.
ayy yok yaa bence denemeyin heryerde yazıo bazı doktorlar öneriomuş ama...doğumun bi zamanı var nasılsa bu şekilde zorlamamak lazım..
maşşallah2 şer saat nası yürüyosunuz nazar değmesin.ben de bugün 2 kere çıktım ama 40 ar dk.keşke hergün yürüyebilseydim çok seviyorum ama her gün denk gelmedi..zaten doğum da yaklaştı...
yaa..ben de bugün okuyunca denesem mi demiştim..yürüyo musun peki cnm??ben bi kaç gün yürüyüşü zorlucam...çünkü 4 5 gün daha sancı gelmesse ya suni sancı ya sezeryan olur muhtemelen.bide hurma ye bakalım cnm yiyo musun??içindeki bi madde suni sancı etkisi yapıyomuşş.hayırlısı bi zamanı var tabi kii.
relax relaz ıyı seyler dusun,bebegını düsün, dus al rahatla.kendınle ılgılen...yada agla belkı rahatlarsınnn..ben ole oluorum aglayınca rahatlıorum bazen
öncelikle hayırlı dogumlar dilerim canım.aynı sıkıntılardan bende muzdaribim.üzerimde bir mutsuzluk varki sorma kimselerle konuşasım bile yok.zırt pırt arayıp ne oldu dogurmadınmı diyenlere cevap vermekten sıkıldım.beklemek gercekten insanın psikolojisini alt üst ediyor.ama inş meleklerimizi kucagımıza aldıgımız zaman herşeyi unutur mutluluktan havalara uçarız inş.
inşallah canım hepimiz sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alırızayyyyyy ne güzeeeeel hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
canım rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin melegini saglıklıca kucagına alırsın inş.büyük ihtimal dr benide cuma günü hastaneye yatıracak 40+4 olduk suni sancı verecek herhalde hiç birşey bilmiyorum.rabbim hayırlısını versin inş.
inşallah canım hepimiz sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alırız
amin hepimize. hadi bakalım seninki de hayırlı olsun inş. belki de dedeiğin gibi suni sancı verecektir ben de 38+3 oluyorum cuma günü çizelgem 4 gün geride yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?