2011 Nisan Anneleri

sağol cnm çok heyecanlıyım 1 günüm kaldı

kızlar yarın görkem doğum yapmayacakmıydı ben öyle hatırlıyorum

evet canım perşembe doğumum var demişti.

ya ben çok mutsuzum bi sebepde yok anlayamadım yarın annem gelecek çarşamba doğumum var ama şu an hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor

cuma günü başka doğum yapacak olan var mı
ben dün kontole gittim dün itibariyle herşey yolundaydı
cuma 8:30 da sezeryana alacakmış doktorum

İzne ayrılıp annemi de yanıma alınca kararlaştırdık; her gün bi sabah bi akşam yürümeye başladık. Hava da güzel, bahar çiçekleri de açmaya başladı mis gibi kokuyor sokaklar, parklar Biz de mest olup ayarı kaçırıyoruz annemle, hem sabah hem akşam 2'şer saat yürüyoruz valla

cuma günü başka doğum yapacak olan var mı
ben dün kontole gittim dün itibariyle herşey yolundaydı
cuma 8:30 da sezeryana alacakmış doktorum

canım rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin melegini saglıklıca kucagına alırsın inş.büyük ihtimal dr benide cuma günü hastaneye yatıracak 40+4 olduk suni sancı verecek herhalde hiç birşey bilmiyorum.rabbim hayırlısını versin inş.

kızlar kk da başka bi yerde doğum olması için kendinizi battaniyeye sarıp yatın iyice terleyin diyo..veya 2 saat boyunca hiç durmadan yürüyün diyo..veya ilişki diyo

canım ben dünden beri bu terleme olayını deniyorum ama banamısın demiyor.yok yok gelmiyo.
bir sancım bile yok

ya ben çok mutsuzum bi sebepde yok anlayamadım yarın annem gelecek çarşamba doğumum var ama şu an hiç iyi değilim canım çok sıkılıyor

relax relaz ıyı seyler dusun,bebegını düsün, dus al rahatla.kendınle ılgılen...yada agla belkı rahatlarsınnn..ben ole oluorum aglayınca rahatlıorum bazen

ilişki olamıoki korkumdan cok acıyoo yaa daha sonrasında yanıooo vallaa...
ayy yok yaa bence denemeyin heryerde yazıo bazı doktorlar öneriomuş ama...doğumun bi zamanı var nasılsa bu şekilde zorlamamak lazım..
maşşallah2 şer saat nası yürüyosunuz nazar değmesin.ben de bugün 2 kere çıktım ama 40 ar dk.keşke hergün yürüyebilseydim çok seviyorum ama her gün denk gelmedi..zaten doğum da yaklaştı...
canım ben dünden beri bu terleme olayını deniyorum ama banamısın demiyor.yok yok gelmiyo.
bir sancım bile yok

yaa..ben de bugün okuyunca denesem mi demiştim..yürüyo musun peki cnm??ben bi kaç gün yürüyüşü zorlucam...çünkü 4 5 gün daha sancı gelmesse ya suni sancı ya sezeryan olur muhtemelen.bide hurma ye bakalım cnm yiyo musun??içindeki bi madde suni sancı etkisi yapıyomuşş.hayırlısı bi zamanı var tabi kii.

yaa sıcak iyi geliyor kasıklarımın sızladıgını hissediyorum ama sonra devamı gelmiyor.hurmayıda denedim ama öyle cok yemedim sadece 5 6 tane iki üçgün denedim ama evde hurma bitti:97:
bu son günlerde dışarı cıkamıyorum yanlızım yollarda dogururum falan diye korkuyorum evin içinde yarım saat yürüyorum ama belim dayanmıyor fazlasına.ondanda bir sonuç cıkmıyor.
hayırlısı cumaya kadar yawrum gelmezse suni sancının yada sezeryanın taşlı yolları gözükecek bana sanırım canım sen ne kadarlıksın kaç günün gecti.

öncelikle hayırlı dogumlar dilerim canım.aynı sıkıntılardan bende muzdaribim.üzerimde bir mutsuzluk varki sorma kimselerle konuşasım bile yok.zırt pırt arayıp ne oldu dogurmadınmı diyenlere cevap vermekten sıkıldım.beklemek gercekten insanın psikolojisini alt üst ediyor.ama inş meleklerimizi kucagımıza aldıgımız zaman herşeyi unutur mutluluktan havalara uçarız inş.

Diyorum ya ayarı kaçırıyoruz biz de Eve yorgun dönüyoruz
Bu arada terlemek hamilelikte zararlı değil mi kızlar? Yürüyüş yaparken bile terlememek lazım diye biliyorum ben. Bence doktorunuz tavsiye etmediği sürece denemeyin böyle şeyleri..

inşallah canım

ayyyyyy ne güzeeeeel hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
inşallah canım hepimiz sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alırız

amin hepimize. hadi bakalım seninki de hayırlı olsun inş. belki de dedeiğin gibi suni sancı verecektir ben de 38+3 oluyorum cuma günü çizelgem 4 gün geride yanlış

kızlar bir şey sorucam buraya girmeyen arkadaşlar face demi takılıyor acaba artık burada hiç yazmayanlar bile var doğum yapanların dışında

aynı gün inş meleklerimizi kucagımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…