- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.721
aynı gün inş meleklerimizi kucagımıza alırız.
kızlar bir şey sorucam buraya girmeyen arkadaşlar face demi takılıyor acaba artık burada hiç yazmayanlar bile var doğum yapanların dışında
ya ilk başta iyiydi face ama şimdi orası çok karışık geliyor bana kim kim diye şaşırıyorum burdan daha iyi tanıyorum herkesi
valla ben oraya hiç girmedim orada mı takılıyor bu hatunlar artık
inş cnm çok duygusalım düşünmek istemiyorum çünkü hep ağlıyorum bilmiyorum hamile kalabilmek için 4 yıl çok mücadele verdim daha sonra hamileleiğim çok sıkıntılı ve yatarak geçti inş. hayırlısı ile gelir bebeklerimiz allahım
valla tatlım acaba yanlış mı yapıyorum diyorum..normal doğum yapacak gücü kendimde pek bulamadığım halde doktora inşallah diyorum..çok mu kararlıyım?hayır..bu durum beni doğumda zorlamaz inşallah...kendimi o kadar dirayetli ve güçlü hissetmiyorum ama normal doğurmak da isterim..allaha bıraktım..kısmet diyorum..ama belki de bi karar vermek en güzeli olurdu.
çatı muayenesi yaptı ımı??bana yapmadı yaa..sanıyorum doğum sırası yapıyomuş..ama ben de şundan kokuyorum..ya gece sancım gelirse doktor hemen gelemezse ebeler de çatım darsa bunu anlayamassa ??ayy off kafamda kuruyorum da kuruyorum yaa...doktor doğuma gelirim gece de olsa dedi.ilk etapta ebeler bakar beni bilgilendirirler sonra ben gelirim dedi..ama ben doktorum en baştan gelsin istiyorum yaaa...sancıyı çekip çekip çatın dar derlerse filan diye korkuyorum..sen ne diyosun??
canım ne şanslısın benim doktorum hiç bir engel olmamasına rağmen sezaryenci ve beni hiç desteklemiyo normal doğum konusunda ama ben Allah izin verirse karalıyım.doktorum sadece sen ne istersen onu yaparım diyo ama hiç gönlü yok
ayyyy rahatladım demekki ağlamak gerekiyormuş ama çok da güldüm aynanın karşısında ağladımağladıkça ağlayasım geldi sonrada güldüm manyakmı bu kadın diyeceniz ama inanaın ki oh be diyorum şimdi neydi o sıkıntı ya offff
ah canım benim anlıyorum seni bende 2 sene bekledim tedavi ile hamile kaldım.benimde hamileligim sorunlu gecti kanamalardı,erken dogum riski derken hep yattım.cok zor günler gecirdim inş dogumlarımız kolay gecer rabbim hayırlısını versin inş güzel haberlerini alırım...
sağol canım şu anda ağlıyorum ama bi yandan da gülesim geliyor kafayımı yiyiyorum ne
boooşşverrrrr heseyı dlılıge ver buaralar,senden ve bebegınden onemlısımı var..sarkı dınle bagarark sole yeterkı ıcnden at su sıkıntııyıı...
cnm doktoruma sordum doğuma gelince bakılır dedi... bana da sanki çatım geniş gibi geliyo:2:
yaa sıcak iyi geliyor kasıklarımın sızladıgını hissediyorum ama sonra devamı gelmiyor.hurmayıda denedim ama öyle cok yemedim sadece 5 6 tane iki üçgün denedim ama evde hurma bitti:97:
bu son günlerde dışarı cıkamıyorum yanlızım yollarda dogururum falan diye korkuyorum evin içinde yarım saat yürüyorum ama belim dayanmıyor fazlasına.ondanda bir sonuç cıkmıyor.
hayırlısı cumaya kadar yawrum gelmezse suni sancının yada sezeryanın taşlı yolları gözükecek bana sanırım canım sen ne kadarlıksın kaç günün gecti.
jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak..hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?