2011 Nisan Anneleri

aynı gün inş meleklerimizi kucagımıza alırız.

inş cnm çok duygusalım düşünmek istemiyorum çünkü hep ağlıyorum bilmiyorum hamile kalabilmek için 4 yıl çok mücadele verdim daha sonra hamileleiğim çok sıkıntılı ve yatarak geçti inş. hayırlısı ile gelir bebeklerimiz allahım

kızlar bir şey sorucam buraya girmeyen arkadaşlar face demi takılıyor acaba artık burada hiç yazmayanlar bile var doğum yapanların dışında

ya ilk başta iyiydi face ama şimdi orası çok karışık geliyor bana kim kim diye şaşırıyorum burdan daha iyi tanıyorum herkesi

ayyyy rahatladım demekki ağlamak gerekiyormuş ama çok da güldüm aynanın karşısında ağladım ağladıkça ağlayasım geldi sonrada güldüm manyakmı bu kadın diyeceniz ama inanaın ki oh be diyorum şimdi neydi o sıkıntı ya offff

Bugün en az 5 kişi karnın çok aşağı inmiş, doğum çok yakın dedi. :26:
Korkmaya başladım :18:
Ve çok aptalca ama doğum sancısını anlamazsam diye korku oluştu
Öyle bir şeyi anlamamak mümkün değildir değil mi:44:

ah canım benim anlıyorum seni bende 2 sene bekledim tedavi ile hamile kaldım.benimde hamileligim sorunlu gecti kanamalardı,erken dogum riski derken hep yattım.cok zor günler gecirdim inş dogumlarımız kolay gecer rabbim hayırlısını versin inş güzel haberlerini alırım...

canım ne şanslısın benim doktorum hiç bir engel olmamasına rağmen sezaryenci ve beni hiç desteklemiyo normal doğum konusunda ama ben Allah izin verirse karalıyım.doktorum sadece sen ne istersen onu yaparım diyo ama hiç gönlü yok

cnm doktoruma sordum doğuma gelince bakılır dedi... bana da sanki çatım geniş gibi geliyo :2:

canım beni lış anlamada bu doktora nasıl güvendin anenin keyfine bakılmazki normal olan seçilmeli ama bir tehlike risk varsa sezeryan olmalı olması gereken bu değilmi

yaaaaaaaaaaaaaaaa bn sana dedımmmm,aglamakda gereklı bsey:))))

evet cnm bende de aynıydı inş. doğum bnim sezeryan ama sonrası zor oluyor galiba hayırlısı ile gelsin de kuzum artık bu kadar çektik onu da çekicez hayırlısıyla

cnm doktoruma sordum doğuma gelince bakılır dedi... bana da sanki çatım geniş gibi geliyo :2:

39+1 cnm salı son günüm olmassa bida gel dedi...ama sanki bu sefer doğurcam..inceden inceden değişik sızılar hissediyorum ya da kendimi dinliyorum bilmiyorumm

kızlar bişey sorucam...ola ki gece sancım tuttu veya suyum geldi ki doğumlar genelde gece oluyormuş...gittim hastaneye olmadı doğuramadım çatım dar açılma olmadı vs...o anda bütün ameliyata girecek ekip nası toplanıyo??anestezi uzmanı çocuk doktoru vs..ben özel hastaneye gidiyorum doktoruma sormamışım hiç..doktor doğuma gelio ama acil bi durumda nöbetçi doktorlar mı oluyo anestezist falan??nası oluyo??

jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak.. hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun

kızlar siz ve ben üçümüz aynı tarihliyiz ve üçümüz de doğurmadık... ben ilk kızımı 40+6 da normal doğurdum sanırım bu da gecikicek... 40 haftayı doldurduktan sonra iki günde bir gittim ben hastaneye ve devamlı hareketlerini izledim...kakasını yeme konusuda 42. haftaya kadar beklenilebiliyo tabi doktor kararıyla...

bir de arkadaşın biri yazmıştı su an bebeğim 3800 ve doğmuyo diye benim ilk kızımda da doktor 3800 ama 4200 de olabilir dedi bebek bi doğdu 3070 gr ben şok oldum kilolu bi bebek beklediğim için...

ben bugünlerde bol bol yürüyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız bbebişlerimizi...

mrb kızlar pzt kızım sezeryan ıle dunyaya geldı 2560gr 46cm dogdu dunyalar guzelı mınnoşum.sezeryandan çok korkuyordum ama bekledıgım gbı zor olmadı ertesı gun ayaga kalktım sanırım bunu druma borçuluyum sakın korkmayın kızlar zaten bebgı gordukten sonra hıç bışe hıssetmıyorsun.mememı tutamıyor sılıkon la emzırıyorum çok mucadele ettık hastanede emmesı ıçın o agladıkça açlıktan bende agladım ama sılıkonla bu ışı çözduk gıbı.darısı başınıza inş.ben yokken doguma gıdenler olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…