- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.741
mrb kızlar pzt kızım sezeryan ıle dunyaya geldı 2560gr 46cm dogdu dunyalar guzelı mınnoşum.sezeryandan çok korkuyordum ama bekledıgım gbı zor olmadı ertesı gun ayaga kalktım sanırım bunu druma borçuluyum sakın korkmayın kızlar zaten bebgı gordukten sonra hıç bışe hıssetmıyorsun.mememı tutamıyor sılıkon la emzırıyorum çok mucadele ettık hastanede emmesı ıçın o agladıkça açlıktan bende agladım ama sılıkonla bu ışı çözduk gıbı.darısı başınıza inş.ben yokken doguma gıdenler olmuştur
mrb kızlar pzt kızım sezeryan ıle dunyaya geldı 2560gr 46cm dogdu dunyalar guzelı mınnoşum.sezeryandan çok korkuyordum ama bekledıgım gbı zor olmadı ertesı gun ayaga kalktım sanırım bunu druma borçuluyum sakın korkmayın kızlar zaten bebgı gordukten sonra hıç bışe hıssetmıyorsun.mememı tutamıyor sılıkon la emzırıyorum çok mucadele ettık hastanede emmesı ıçın o agladıkça açlıktan bende agladım ama sılıkonla bu ışı çözduk gıbı.darısı başınıza inş.ben yokken doguma gıdenler olmuştur
canım hayırlı olsun bebişin güle güle büyüt darısı bize
tşk ederım kızalar darısı başınıza ınşşslm kızlar biz geldik uyku nedir unuttuk valla bebek gelmeden
canım benm maşşallah bebeğine sağlıcakla anneli babalı büyüsün Allah bağışlasın kendinide toparlamışsın çok şükür
Landsarc arkadaşımızda oğluna kavuşmuş normal doğumla
yarın sezeryan olacak görkemminde Allah yard. olsun
kızlar bişey sorucam...ola ki gece sancım tuttu veya suyum geldi ki doğumlar genelde gece oluyormuş...gittim hastaneye olmadı doğuramadım çatım dar açılma olmadı vs...o anda bütün ameliyata girecek ekip nası toplanıyo??anestezi uzmanı çocuk doktoru vs..ben özel hastaneye gidiyorum doktoruma sormamışım hiç..doktor doğuma gelio ama acil bi durumda nöbetçi doktorlar mı oluyo anestezist falan??nası oluyo??
canım ben doktoruma sormuştum ve bana pişkin pişkin gece doğurayım deme ekibi toplayamam tut içinde dedi bide güldü
buarada kızım 2 gündür acaip hareketli karnımı delip çıkacak sanki..umarım dönmek için uğraşıyordur..sonucu 6 gün sonra göreceğiz artık.:44:
buarada kızım 2 gündür acaip hareketli karnımı delip çıkacak sanki..umarım dönmek için uğraşıyordur..sonucu 6 gün sonra göreceğiz artık.:44:
günaydın herkese.
başın sağolsun canım.
inşallah dönüyodur bebişin
Günaydın kızlar.
Sohbet iyice azaldı bu günlerde.
Bu kadar az mı kaldık biz yaa :44:
Benim kızım da iki gündür daha az hareket ediyor nedense :26:
İki gündür geziyorum, onun etkisi mi acaba :26:
Yarın kontrolümz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
artık iyice büyüdüler yazık bebişler hareket edemiyo olabilirler
İnşallah döner canım.
Günaydın canım.
Nasılsın?
günaydın bende müthiş bi başağrısıyla 4 te uyandım zaten 1 de uyumuştum..birdahada uyuyamadım
canım ben doktoruma sormuştum ve bana pişkin pişkin gece doğurayım deme ekibi toplayamam tut içinde dedi bide güldü
happydays saol cnm
ağlamayı bıraktım yasin okumaya başladım artık..yapacak bişey yok çünkü..
en iyisi canım bol bol oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?