2011 Nisan Anneleri

Dediğin gibi dönmeye çalışıyor olabilir canım.
iyilik canım sende iyisindir inşallah.
az kaldık galiba topiğimiz sessiz
İyiyim çok şükür.
Biraz korkular başladı bu günlerde o kadar.
bende gece tuvalete gitmekten hiç uyuyamadım,sabahta erkenden kalktım.bu ağrıda beni korkutuyor.
Senin de günün gelmiş artık canım, normaldir.
ben doktoruma sordum,gece benım doktorum gelmıomusbenım gıttıgım hastanede gece uzman nobetcı doktor oluyomus.bunu bence doktoruna sor.
Ben de buna sinir oluyorum o kadar güvenip gidiyorsun, sonra gelmiyorllar

benimde hiç ağrım falan yoktu ama 2 gündür geceleri mide ağrısı ve gaz sancısı gibi karın ağrım oluyo bu doğumla ilgili ağrı değil galiba üşüttüm

Ben de buna sinir oluyorum o kadar güvenip gidiyorsun, sonra gelmiyorllar [/QUOTE]

bende ınatt tam mesaı saatı bıtecegı anda doguracam hıcbıyere gıdemeyecek

Doğum yapan birkaç kişiden duydum slikon meme ucuyla emzirebiliyorlarmış.
Onu da alıp hazırlasak mı acaba her ihtimale karşı :26:

kızlarrr ben geldimm ve sonunda minik kuşum kollarımda doğum hikayemi paylaşıcam en kısa zamanda ama şunu söyleyim herşey yolunda çok şükür 4.4.2011 de bebeğim dünyaya geldi dün sabah çıktım hastaneden bebeğim 3.800 gr 52 cm darısı tüm bekleyen arkadaşların başına bu arada hamileliğim boyunca kızıma isim bulamamıştık en sonunda kızımın doğduğu gün ablası buldu ismini damla olacak dedi ve kabul etti hayatımıza giren minik damlanın büyük mutluluklar getirmesi duasıyla

Gözünüz aydın canım, maşallah kızına
Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza...

slm arkadaslar bende haftaya cuma gidiyorum sezeryana ins
arkdaslar dun aksam ben biraz rahatsizlastim durduk yere hic biseyim yokken birden asiri kalp carpintisi negfes darligi halsizlik 5 10dk surdu sonra acayip bi uyku hali oldu uzun zamandir olmuyodu aksam baya korkuttu bizi hic duydunuzmu bu nedir neyin nesidirr cok fenaa biseyyy

Geçmiş olsun canım.
Doktorunu arayığp sormadın mı?
Hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına.

Canım gözün aydın, Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömür versin tontiş bebişine darısı biz bekleyenlerin başına

güle güle büyüt canım minik damlanı

selam kızlar bizde hala bir değişiklik yok hala beklemedeyiz bu akşam eşimin abisine kız istemeye gidiyoruz bebek doğmazsa da cumartesi nişan düşünülüyor inşallah başkasının evinde suyum gelmez

yazdım şekerm arada öyle yanlşlklar oluyormş kk daki nikinide bildirirsin ekledklernde ee nası geçio hamilelk ay çok sıkılıom kmse knşmuyoo bgnde çok muhabbet edesm war

sağol bitanem ilgin için benim dün kontrolüm vardı 15 nisan gün verdi doktor sezeryana giricem 15inde tabi o zamana kadar gelmezse çok zor geçiyor son günler ne eğilebiliyorum ne uyuyabiliyorum yürürkn bile çok zorlanıyorum oğlum 3550 gr bouda 51 cm olmuş karnım iyice aşağıya indi ben bile farediyorum bakınca sen nasılsın canım

Arkadaşlar göğüs ucu yara olan varsa e vitamini kapsülü çok iyi geliyor..Her şeyi yaptım ama fayda etmedi..Uç kullandım ,krem kullandın vs.vs.. ama kakao yağı ve e vitamini iyi geldi..

selam kızlar bizde hala bir değişiklik yok hala beklemedeyiz bu akşam eşimin abisine kız istemeye gidiyoruz bebek doğmazsa da cumartesi nişan düşünülüyor inşallah başkasının evinde suyum gelmez

Az kaldı,kızın acele etmek istemiyor canım..Nasıl olsa geleceğim diyor..

Hayırlısı olsun,son günler geçmek bilmiyordu gerçekten..Ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda tüm bunlara değdiğini göreceksiniz..

Maşallah,analı,babalı,sağğlıklı büyüsün..

Doğum yapan birkaç kişiden duydum slikon meme ucuyla emzirebiliyorlarmış.
Onu da alıp hazırlasak mı acaba her ihtimale karşı :26:

Göğüs ucu küçük olan annelere iyi oluyor..Aventin kelebek şeklinde olan var,ondan almanızı tavsiye ederim..
Göğüs ucunuz biraz acırsa hemen e v tamini alıp sürün..Ben göğüs yarasından mahfoldum,bu iyi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…