- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.781
hadi bakalım canım en kıdemliler biz kaldık galiba...doktor bana da hareketlerini iyi takip et dedi azalırsa hemen gel dedi...aman kızlar dikkatli olalım bu konuda..kızlar siz ve ben üçümüz aynı tarihliyiz ve üçümüz de doğurmadık... ben ilk kızımı 40+6 da normal doğurdum sanırım bu da gecikicek... 40 haftayı doldurduktan sonra iki günde bir gittim ben hastaneye ve devamlı hareketlerini izledim...kakasını yeme konusuda 42. haftaya kadar beklenilebiliyo tabi doktor kararıyla...
bir de arkadaşın biri yazmıştı su an bebeğim 3800 ve doğmuyo diye benim ilk kızımda da doktor 3800 ama 4200 de olabilir dedi bebek bi doğdu 3070 gr ben şok oldum kilolu bi bebek beklediğim için...
ben bugünlerde bol bol yürüyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız bbebişlerimizi...
canım benim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..mrb kızlar pzt kızım sezeryan ıle dunyaya geldı 2560gr 46cm dogdu dunyalar guzelı mınnoşum.sezeryandan çok korkuyordum ama bekledıgım gbı zor olmadı ertesı gun ayaga kalktım sanırım bunu druma borçuluyum sakın korkmayın kızlar zaten bebgı gordukten sonra hıç bışe hıssetmıyorsun.mememı tutamıyor sılıkon la emzırıyorum çok mucadele ettık hastanede emmesı ıçın o agladıkça açlıktan bende agladım ama sılıkonla bu ışı çözduk gıbı.darısı başınıza inş.ben yokken doguma gıdenler olmuştur
ayyy nası yani yaa...olacak şey mi..valla o kadar özel hastane gelsinler yaacanım ben doktoruma sormuştum ve bana pişkin pişkin gece doğurayım deme ekibi toplayamam tut içinde dedi bide güldü
hayırlı olsun cnm...ben damla ismini çok severim..allah analı babalı büyütsünkızlarrr ben geldimm ve sonunda minik kuşum kollarımda doğum hikayemi paylaşıcam en kısa zamanda ama şunu söyleyim herşey yolunda çok şükür 4.4.2011 de bebeğim dünyaya geldi dün sabah çıktım hastaneden bebeğim 3.800 gr 52 cmdarısı tüm bekleyen arkadaşların başına bu arada hamileliğim boyunca kızıma isim bulamamıştık en sonunda kızımın doğduğu gün ablası buldu ismini damla olacak dedi ve kabul etti hayatımıza giren minik damlanın büyük mutluluklar getirmesi duasıyla
tebrikler canım...doğum hikayeni bekliyoruz ama daha doğuramayanlar olarak2 nisan sabahı kızım dünyaya geldi darısı bekleyenlere
ammaann..hadi bakalım hayırlısı...ben de en çok dışarıda başkasının evinde suyumun gelmesinden korkuyorummm..bu arada ben de daha doğurmadım mesacımmselam kızlar bizde hala bir değişiklik yok hala beklemedeyizbu akşam eşimin abisine kız istemeye gidiyoruz bebek doğmazsa da cumartesi nişan düşünülüyor inşallah başkasının evinde suyum gelmez
bısey sorucam,bebek kanala gırdıkten nezaman sonra dogar tahmınen,bellı bı suresı varmı yoksa gewne bebgın keyfınemı kalmıs bısey
bide çok akıntım var yaa...doktora suyum mu geliodu dedim...su olsa devamlı gelir damla damla da olsa devamlı gelir dedi...ama çok yoğun şeffaf renkte akıntım var kızlaar var mı aynı durumda olan??
bide çok akıntım var yaa...doktora suyum mu geliodu dedim...su olsa devamlı gelir damla damla da olsa devamlı gelir dedi...ama çok yoğun şeffaf renkte akıntım var kızlaar var mı aynı durumda olan??
bısey sorucam,bebek kanala gırdıkten nezaman sonra dogar tahmınen,bellı bı suresı varmı yoksa gewne bebgın keyfınemı kalmıs bısey[/QUOTEamaaa cevaaaap yokmu?
benim de öyle bi kuru kalmıyo çamaşır, günlük ped zararlı diyolar ama napiim çok rahatsız oluyorum 8 kere değiştiriyorum belki
günlük ped önermiyolarmıymış canım. normalde de günlük pedsiz hiç duramam ben çok aşırı akıntım olmamasına rağmen
önermiyolar canım mantar ve enfeksiyonu tetiklediği için.. ben hamileliğimin başında mantar oldum bıraktım ped kullanmayı 4 - 5 kere çamaşır değiştiriyodum sonra ilaç kullandım geçti.. Ama benim kullandığım bu deodorantlı kokulu pedlerdendi.. şimdi sade olanlarından kullanıyorum bi şikayetim yok ama yine de ''pamuklu çamaşır kullanın'' diyo hemşireler falan :26:
ayyy iyi yaa yalnız değilmişim...ben de acaba suyum mu sızıyo diye korkuyodum..doktora dedim..suyumda hafif bi azalma var ama bu artık doğum yaklaştığı için dedi...eğer su sızsaydı çok azalırdı dedi..çünkü esrayağmurun sanırım suyu sızdığı içn almışlar enfeksiyon kapma riski falan die duyunca ben dekorktum...benim hem su gibi parmağımın 2 boğumu kadar oluo..üstünde de su gibi olmayan kıvamlı şeffaf akıntı oluyoo..
bende parfümlülerden kullanıyorum hep
hanımlar nasılsınız.
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz olsanız ne yapardınız.bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim hanımlar.
hanımlar nasılsınız.
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz olsanız ne yapardınız.bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim hanımlar.
Bekleme bence 41. haftayı bitiriyorsun ne de olsa.hanımlar nasılsınız.
Selam kızlar nasılsınız ben temizlik yapmaya çalışıyorum parça parça hiç sevmiyorum ya ne zormuş öyle iki iş yapıyorum korkumdan gidip uzanıyorum 10 dk sonra tekrar başlıyorum bugün mutfağa başladım yarım yamalak:) annemin gelmesine var daha 16 sın da gelicek inşallah o zamana kadar ya doğurursam diye yapmaya başladım ama korkuyurum da ya erken doğuma sebep olursa diye iyice kafayı yedim erken doğurucam diye ödüm kopuyor gece tuvalete kalktığımda korkarak kalkıyorum suyum gelicek sanıyorum bu gidişle düşüne düşüne doğurucam yaben hazır değilim daha
hanımlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?