2011 Nisan Anneleri

hadi bakalım canım en kıdemliler biz kaldık galiba...doktor bana da hareketlerini iyi takip et dedi azalırsa hemen gel dedi...aman kızlar dikkatli olalım bu konuda..

canım benim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün..
canım ben doktoruma sormuştum ve bana pişkin pişkin gece doğurayım deme ekibi toplayamam tut içinde dedi bide güldü
ayyy nası yani yaa...olacak şey mi..valla o kadar özel hastane gelsinler yaa
hayırlı olsun cnm...ben damla ismini çok severim..allah analı babalı büyütsün
2 nisan sabahı kızım dünyaya geldi darısı bekleyenlere
tebrikler canım...doğum hikayeni bekliyoruz ama daha doğuramayanlar olarak
selam kızlar bizde hala bir değişiklik yok hala beklemedeyiz bu akşam eşimin abisine kız istemeye gidiyoruz bebek doğmazsa da cumartesi nişan düşünülüyor inşallah başkasının evinde suyum gelmez
ammaann..hadi bakalım hayırlısı...ben de en çok dışarıda başkasının evinde suyumun gelmesinden korkuyorummm..bu arada ben de daha doğurmadım mesacımm
bısey sorucam,bebek kanala gırdıkten nezaman sonra dogar tahmınen,bellı bı suresı varmı yoksa gewne bebgın keyfınemı kalmıs bısey

bunu ben de merak ediyorum..bilenler söylesin lütfen..bebeğin başının bi kısmı doğum kanalına girmiş.ne zaman gelir kii??

bide çok akıntım var yaa...doktora suyum mu geliodu dedim...su olsa devamlı gelir damla damla da olsa devamlı gelir dedi...ama çok yoğun şeffaf renkte akıntım var kızlaar var mı aynı durumda olan??

bide çok akıntım var yaa...doktora suyum mu geliodu dedim...su olsa devamlı gelir damla damla da olsa devamlı gelir dedi...ama çok yoğun şeffaf renkte akıntım var kızlaar var mı aynı durumda olan??

bende günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum o kadar akıntım oluyor bnşmde sarıı ve sulu ıslanıyorumm

Cnm akıntı bende de arttı son zamanlar bunu geçende doktoruma söylediğimde suyun gayet normal, gelen büyük bir ihtimal idrardır dedi.Rahim mesane üzerine çok büyük bir baskı yaptığı için anneler bunu fark edemezlermiş ve azar azar idrar kaçarmış.Hatta yoo değildir anlarım ben dedim salak gibi ama öyle olsa suyunda bir azalma olur dedi...

benim de öyle bi kuru kalmıyo çamaşır, günlük ped zararlı diyolar ama napiim çok rahatsız oluyorum 8 kere değiştiriyorum belki

günlük ped önermiyolarmıymış canım. normalde de günlük pedsiz hiç duramam ben çok aşırı akıntım olmamasına rağmen

önermiyolar canım mantar ve enfeksiyonu tetiklediği için.. ben hamileliğimin başında mantar oldum bıraktım ped kullanmayı 4 - 5 kere çamaşır değiştiriyodum sonra ilaç kullandım geçti.. Ama benim kullandığım bu deodorantlı kokulu pedlerdendi.. şimdi sade olanlarından kullanıyorum bi şikayetim yok ama yine de ''pamuklu çamaşır kullanın'' diyo hemşireler falan :26:

selammmm bugünkü konumuz akıntı sanırım tam sormak istedim konu benm akınım koyulaştııı szin hepinizin su gbimii? benm 1 aydr suyumda sızma olduu için su gbi akıntıya alştım ama çok koyulaştı yaa nedendrkii

ayyy iyi yaa yalnız değilmişim...ben de acaba suyum mu sızıyo diye korkuyodum..doktora dedim..suyumda hafif bi azalma var ama bu artık doğum yaklaştığı için dedi...eğer su sızsaydı çok azalırdı dedi..çünkü esrayağmurun sanırım suyu sızdığı içn almışlar enfeksiyon kapma riski falan die duyunca ben dekorktum...benim hem su gibi parmağımın 2 boğumu kadar oluo..üstünde de su gibi olmayan kıvamlı şeffaf akıntı oluyoo..

bende parfümlülerden kullanıyorum hep

bnm suyumda sızma var ama usg de hç azalma yok 1 ayddır öle dolanıyom ateş olursa riskli dedi ama bgn akıntım kötü koyulaştı tedrgnm tabii

hanımlar nasılsınız.
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz olsanız ne yapardınız.bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim hanımlar.

Selam kızlar nasılsınız ben temizlik yapmaya çalışıyorum parça parça hiç sevmiyorum ya ne zormuş öyle iki iş yapıyorum korkumdan gidip uzanıyorum 10 dk sonra tekrar başlıyorum bugün mutfağa başladım yarım yamalak:) annemin gelmesine var daha 16 sın da gelicek inşallah o zamana kadar ya doğurursam diye yapmaya başladım ama korkuyurum da ya erken doğuma sebep olursa diye iyice kafayı yedim erken doğurucam diye ödüm kopuyor gece tuvalete kalktığımda korkarak kalkıyorum suyum gelicek sanıyorum bu gidişle düşüne düşüne doğurucam yaben hazır değilim daha

bende parfümlülerden kullanıyorum hep

ben de onları kullanmayı seviyorum ama hamilelikte olmadı işte, bi süre kullanmayayım fitil ve kremi bi bakayım dedim ama yok, pedi değiştirdikçe daha çok rahatsız oldum.. Bebişim doğsun kokulu pedlere saldırcam yine

Canım bence bekle, 2 saatte bile neler değişiyo.. Bu kaka yapma mevzu hakkında doktorunla konuştun mu ? ben uzman tv de izledim de ''geç doğum'' olarak nitelendirdikleri tarih 42. hafta ve sonrasıymış, yani o zamana kadar riskli görmüyolar bebeğin içerde kalmasını.. Tabi doktorun daha iyisini bilir senin için, boş yere endişenmek yerine ona sor derim ben..

Canım ne desem ki bende kararsız kalırdım hurma yemiyormusun ama çok yemen lazım güde 15-20 tane falan birde yürüyüş ilişki deniliyor yapsan aslında beklemek hem iyi he kötü kakasını yediğini anlıyorlardı sanki öyle duymuştum suni sancıda herkesde aynı etkiyi göstermiyor kimi çok memnun kalıyor, bak benim doktorum doğumu geciken bir hastasını hamama göndermiş başlasın doğum diye

Bekleme bence 41. haftayı bitiriyorsun ne de olsa.

Canım senin zaten 19 günün kalmış, annenin geliş tarihi çok geç değil mi :26:
İmkanın varsa bir kadın tutsan, tüm evi temizlemen zor olur.

ben olsam yatardım hastaneye ama doktorun ve tabi sen bilirsn ynede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…