2011 Nisan Anneleri

Canım bence bekle, 2 saatte bile neler değişiyo.. Bu kaka yapma mevzu hakkında doktorunla konuştun mu ? ben uzman tv de izledim de ''geç doğum'' olarak nitelendirdikleri tarih 42. hafta ve sonrasıymış, yani o zamana kadar riskli görmüyolar bebeğin içerde kalmasını.. Tabi doktorun daha iyisini bilir senin için, boş yere endişenmek yerine ona sor derim b

haklısın aslında bende öyle düşünüyorum ama yada ogüne kadarda sancım olmazsa bebegime birşey olacak die cok koruyorum.

hurma yedim ama okadar cok deil.duydugum şeyleri yapmaya calışıyorum ama yok.aslında biraz sabırsızlıkta var biran önce bebegime kavuşmak istiyorum.rabbim hayırlısını versin yarına kadar karar vermem lazım

Bekleme bence 41. haftayı bitiriyorsun ne de olsa.

Canım senin zaten 19 günün kalmış, annenin geliş tarihi çok geç değil mi :26:
İmkanın varsa bir kadın tutsan, tüm evi temizlemen zor olur.

Öyle ama napıyım canım erken gelmiyor gelemiyor babam yalnız kalamıyor onun için ablamı ayarladık sonunda kalmaya gidecek alanyadan babAmın yanına yoksa Kırkım çıkana kadar bile durmayacakdı düşün iki hafta kalıp gidecekdi eşimde her gün diyor annenin gelmesi lazım diye bende patladım sonunda yeter diye ben de istiyorum zaten üzülüyorum gelemiyor napıyım diye babanı düşünmüycek seni düşünmesi lazım diyor çok bilmiş haklıda ama napıyım kendi ailemiz söz konusu olunca toz kondurmuyoruz:) ablamlarda anlayışı değil yani erken doğarsa diyorum bişey olmaz diyorlar sanki garantisi var erken doğarsa hepsinin burnundan getiricem tabi eşimde benim burnumdan getirecek iş yapma diyor ama kim yapacak onun yaptığıda zor zaten temizlikçide tutamam maddi durumdan dolayı eşime konusunu bile açmam yani yapılmasın der çıkar işin içinden anlıycan çaresizim Rabbime sığınıp yapıyorum yavaş yavaş

ayyyyyyyy cok heyacanlandım aslında karar verdim ben yarın için ama cesaretim yok sizlerde böyle söyleyince heyacan bastı beni

Canım aklına kötü şeyler getirme, bebişlerimiz önce Allaha sonra doktorlara emanet, hayırlısıyla sen de kucaklayacaksın bebişini sağlıcakla doktorlar bunun için var, içini ferah tut, sakin olmaya çalış dua edelim sana

haklısın cok saol canım,rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun.

ayyyyyyyy cok heyacanlandım aslında karar verdim ben yarın için ama cesaretim yok sizlerde böyle söyleyince heyacan bastı beni

Canım suni sancıyı iyice araştır daah önce böyle doğum yapanların yazısını noku yarın doktorunada aklından geçeni tereddütlerini açık açık sor benim gibi doktoru görünce unutuyorsan:)kağıda yaz sorularını

canım bence temizlikçi tut bebek doğunca takılanlardan ödersin birinden borç al bence kendin yapma annen geldimi olmazsa o da verir

okudum canım memnun olan var olmayan var sanırım bünye ile alakalı.dr sorarım dedigin gibi büyük ihtimal yatarım yarın nasip olursa.

bence hastaneye yat suni sancılyla pırt diye doğur neden bekliyosun bence gerek yok miadı dolmuş bebişin

canım bence temizlikçi tut bebek doğunca takılanlardan ödersin birinden borç al bence kendin yapma annen geldimi olmazsa o da verir

yok canımya diyorumya eşim kabul etmez yapılmasın ben yardım ederim annen gelicek der neyse Allah büyük oğluma diyorum akıllı akıllı dur emi bak erkenden gelme diye inşaallah küsmüyordur:))

kızlar merhaba
biraz üşütmüşüm nezle olmuşum bugün dün akşam ıhlamur filan içtim battaniyeye sarındım yattım terlemişim biraz daha iyiyim yarın sabaha kadar iyi olmam lazım doktoruma aradım ateş olmadıktan çok kötü olmadıktan sonra sezeryana alabiliriz dedi ama şimdi biraz daha iyiydim alır herhalde değil mi

okudum canım memnun olan var olmayan var sanırım bünye ile alakalı.dr sorarım dedigin gibi büyük ihtimal yatarım yarın nasip olursa.

Evet canım ya her doğum şeklinin zorluğu kolaylığı var önemli olan bebeğin içinde senin için e hayırlı olanı, iyi düşün kolay olacak de hep içinden tabi bol bol dua et

Ben olsam, kendimi de hazır hissediyorsam, yarın giderim, suni sancıdan pek korkmuyorum ben niyeyse :)

Mecbur kendin yapıyorsan da dinlenip azar azar yapmakla doğru yapıyorsun. Kendini zorlamadan, yormadan, özellikle elektrikli süpürge kullanırken karnını fazla kastırmadan yapmaya çalış. Düşünüp kendini harap etme bence, madem seçeneğin yok, sakince yapmaya ve kafana takmamaya çalış. Kafana takıyorsan da temizlik falan yapma, senden ve bebeğinden kıymetli değil.. Sakin ol kendini strese sokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…