- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.801
hurma yedim ama okadar cok deil.duydugum şeyleri yapmaya calışıyorum ama yok.aslında biraz sabırsızlıkta var biran önce bebegime kavuşmak istiyorum.rabbim hayırlısını versin yarına kadar karar vermem lazımCanım ne desem ki bende kararsız kalırdım hurma yemiyormusun ama çok yemen lazım güde 15-20 tane falan birde yürüyüş ilişki deniliyor yapsan aslında beklemek hem iyi he kötü kakasını yediğini anlıyorlardı sanki öyle duymuştum suni sancıda herkesde aynı etkiyi göstermiyor kimi çok memnun kalıyor, bak benim doktorum doğumu geciken bir hastasını hamama göndermiş başlasın doğum diye
Bekleme bence 41. haftayı bitiriyorsun ne de olsa.
sanki bu cevabı bekler gibiyim cok istiyorum aslında ama sunıden de cok korkuyorum.
ben olsam yatardım hastaneye ama doktorun ve tabi sen bilirsn ynede
dr tabi bana bıraktı bebek iyiydi salı günü yarın neder bilmiyorum ben istersem yatış verecek bende dayanamıyorum ama düşündükçe içim içime sıgmıyor heyacandan.
ayyyyyyyy cok heyacanlandım aslında karar verdim ben yarın için ama cesaretim yok sizlerde böyle söyleyince heyacan bastı beniay tatlım hadi git doğurrrr biran önceeeee ben olsamm hemen fırtlatrdım
Bekleme bence 41. haftayı bitiriyorsun ne de olsa.
Canım senin zaten 19 günün kalmış, annenin geliş tarihi çok geç değil mi :26:
İmkanın varsa bir kadın tutsan, tüm evi temizlemen zor olur.
ayyyyyyyy cok heyacanlandım aslında karar verdim ben yarın için ama cesaretim yok sizlerde böyle söyleyince heyacan bastı beni
Canım aklına kötü şeyler getirme, bebişlerimiz önce Allaha sonra doktorlara emanet, hayırlısıyla sen de kucaklayacaksın bebişini sağlıcakladoktorlar bunun için var, içini ferah tut, sakin olmaya çalış dua edelim sana
ayyyyyyyy cok heyacanlandım aslında karar verdim ben yarın için ama cesaretim yok sizlerde böyle söyleyince heyacan bastı beni
Öyle ama napıyım canım erken gelmiyor gelemiyor babam yalnız kalamıyor onun için ablamı ayarladık sonunda kalmaya gidecek alanyadan babAmın yanına yoksa Kırkım çıkana kadar bile durmayacakdı düşün iki hafta kalıp gidecekdi eşimde her gün diyor annenin gelmesi lazım diye bende patladım sonunda yeter diye ben de istiyorum zaten üzülüyorum gelemiyor napıyım diye babanı düşünmüycek seni düşünmesi lazım diyor çok bilmiş haklıda ama napıyım kendi ailemiz söz konusu olunca toz kondurmuyoruz:) ablamlarda anlayışı değil yani erken doğarsa diyorum bişey olmaz diyorlar sanki garantisi var erken doğarsa hepsinin burnundan getiricem tabi eşimde benim burnumdan getirecek iş yapma diyor ama kim yapacak onun yaptığıda zor zaten temizlikçide tutamam maddi durumdan dolayı eşime konusunu bile açmam yani yapılmasın der çıkar işin içinden anlıycan çaresizim Rabbime sığınıp yapıyorum yavaş yavaş
okudum canım memnun olan var olmayan var sanırım bünye ile alakalı.dr sorarım dedigin gibi büyük ihtimal yatarım yarın nasip olursa.Canım suni sancıyı iyice araştır daah önce böyle doğum yapanların yazısını noku yarın doktorunada aklından geçeni tereddütlerini açık açık sor benim gibi doktoru görünce unutuyorsan:)kağıda yaz sorularını
hanımlar nasılsınız.
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz olsanız ne yapardınız.bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim hanımlar.
hadi hadi nasılsa doğurcan onu kucağına aldığın andaki mutluluğu hayal et btün acılar çeklr gecer
canım bence temizlikçi tut bebek doğunca takılanlardan ödersin birinden borç al bence kendin yapma annen geldimi olmazsa o da verir
bence hastaneye yat suni sancılyla pırt diye doğur neden bekliyosun bence gerek yok miadı dolmuş bebişin
okudum canım memnun olan var olmayan var sanırım bünye ile alakalı.dr sorarım dedigin gibi büyük ihtimal yatarım yarın nasip olursa.
kızlar beni heyacan bastı yarın ben bi doruyumda geliyim hadi
kızlar beni heyacan bastı yarın ben bi doruyumda geliyim hadi
hanımlar nasılsınız.
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz olsanız ne yapardınız.bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim hanımlar.
Selam kızlar nasılsınız ben temizlik yapmaya çalışıyorum parça parça hiç sevmiyorum ya ne zormuş öyle iki iş yapıyorum korkumdan gidip uzanıyorum 10 dk sonra tekrar başlıyorum bugün mutfağa başladım yarım yamalak:) annemin gelmesine var daha 16 sın da gelicek inşallah o zamana kadar ya doğurursam diye yapmaya başladım ama korkuyurum da ya erken doğuma sebep olursa diye iyice kafayı yedim erken doğurucam diye ödüm kopuyor gece tuvalete kalktığımda korkarak kalkıyorum suyum gelicek sanıyorum bu gidişle düşüne düşüne doğurucam yaben hazır değilim daha
Öyle ama napıyım canım erken gelmiyor gelemiyor babam yalnız kalamıyor onun için ablamı ayarladık sonunda kalmaya gidecek alanyadan babAmın yanına yoksa Kırkım çıkana kadar bile durmayacakdı düşün iki hafta kalıp gidecekdi eşimde her gün diyor annenin gelmesi lazım diye bende patladım sonunda yeter diye ben de istiyorum zaten üzülüyorum gelemiyor napıyım diye babanı düşünmüycek seni düşünmesi lazım diyor çok bilmiş haklıda ama napıyım kendi ailemiz söz konusu olunca toz kondurmuyoruz:) ablamlarda anlayışı değil yani erken doğarsa diyorum bişey olmaz diyorlar sanki garantisi var erken doğarsa hepsinin burnundan getiricem tabi eşimde benim burnumdan getirecek iş yapma diyor ama kim yapacak onun yaptığıda zor zaten temizlikçide tutamam maddi durumdan dolayı eşime konusunu bile açmam yani yapılmasın der çıkar işin içinden anlıycan çaresizim Rabbime sığınıp yapıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?