- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.821
Selam kızlar nasılsınız ben temizlik yapmaya çalışıyorum parça parça hiç sevmiyorum ya ne zormuş öyle iki iş yapıyorum korkumdan gidip uzanıyorum 10 dk sonra tekrar başlıyorum bugün mutfağa başladım yarım yamalak:) annemin gelmesine var daha 16 sın da gelicek inşallah o zamana kadar ya doğurursam diye yapmaya başladım ama korkuyurum da ya erken doğuma sebep olursa diye iyice kafayı yedim erken doğurucam diye ödüm kopuyor gece tuvalete kalktığımda korkarak kalkıyorum suyum gelicek sanıyorum bu gidişle düşüne düşüne doğurucam yaben hazır değilim daha
saol canım inş.güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzz
aminnnnn hayırlı dogumlar sana da canımhadi bakalım ikimiz birden doğuralım hayırlısı ile :))
ya beni stres bastı bu nezlem daha kötü olursa ya son anda nezle oldum 9 ay olmadım ameliyat dikişleri ile naparım sonra
mrb kızlar pzt kızım sezeryan ıle dunyaya geldı 2560gr 46cm dogdu dunyalar guzelı mınnoşum.sezeryandan çok korkuyordum ama bekledıgım gbı zor olmadı ertesı gun ayaga kalktım sanırım bunu druma borçuluyum sakın korkmayın kızlar zaten bebgı gordukten sonra hıç bışe hıssetmıyorsun.mememı tutamıyor sılıkon la emzırıyorum çok mucadele ettık hastanede emmesı ıçın o agladıkça açlıktan bende agladım ama sılıkonla bu ışı çözduk gıbı.darısı başınıza inş.ben yokken doguma gıdenler olmuştur
kızlarrr ben geldimm ve sonunda minik kuşum kollarımda doğum hikayemi paylaşıcam en kısa zamanda ama şunu söyleyim herşey yolunda çok şükür 4.4.2011 de bebeğim dünyaya geldi dün sabah çıktım hastaneden bebeğim 3.800 gr 52 cmdarısı tüm bekleyen arkadaşların başına bu arada hamileliğim boyunca kızıma isim bulamamıştık en sonunda kızımın doğduğu gün ablası buldu ismini damla olacak dedi ve kabul etti hayatımıza giren minik damlanın büyük mutluluklar getirmesi duasıyla
selam kızlar nabersiniz bakalım sabah annem geldimemleketten ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu bana baya iyi geldi çarşambaya ne kaldı demeye başladım, önceden offf nasıl geçecek derken.
birde bebeğime geçerse eşim de kötüymüş onunda bütün eklemleri ağrıyormuş napçaz biz
geçmiş olsun canım korkma bence benim arkadaş 2 ay önce doğuma acayip gripli girdi ama bebeğine falan geçmemiş
geçmiş olsun canım korkma bence benim arkadaş 2 ay önce doğuma acayip gripli girdi ama bebeğine falan geçmemiş
arkadaşın da sezryan mı olmuştu cnm
merhaba kızlar naslsınız..
bebeklermiz doğdu artık foruma giremez olduk. bizim afacan o kadar cok zamanımı alıyorki.. şaka maka 16 gün oldu doğalı bebişim. forumda halen doğumu bekleenler var sanırım diil mi.. Allah herkesin saglıkla sıhhale kucagına almasını nasip etsin inşallah bebişlerini..
Aynen canım biz şimdi faceden kıssların bebişlerini seviyoruz uzaktanamin canım inşallah, bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor hala :18: afacanını benim için öp annesi, ben de bir an önce kucaklamak istiyorum cadı kızımı
amin canım inşallah bizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucaımıza zaman 8bize göre çabuk geçmiyo ama maşallah sizin 16 gününüz geçmişmerhaba kızlar naslsınız..
bebeklermiz doğdu artık foruma giremez olduk. bizim afacan o kadar cok zamanımı alıyorki.. şaka maka 16 gün oldu doğalı bebişim. forumda halen doğumu bekleenler var sanırım diil mi.. Allah herkesin saglıkla sıhhale kucagına almasını nasip etsin inşallah bebişlerini..
o zaman o sızan su değildir canım su olsa usg de azalırmış doktorlar öyle diyor...nası ateş olursa riskli anlamadım??suyla ne alakası var cnm?bnm suyumda sızma var ama usg de hç azalma yok 1 ayddır öle dolanıyom ateş olursa riskli dedi ama bgn akıntım kötü koyulaştı tedrgnm tabii
hanımlar nasılsınız.
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz olsanız ne yapardınız.bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim hanımlar.
slm kısslar
biz bugün 37+5 le blr bütünüz bebikimle sizler ne alemdesiniz
Aynen canım biz şimdi faceden kıssların bebişlerini seviyoruz uzaktan
amin canım inşallah bizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucaımıza zaman 8bize göre çabuk geçmiyo ama maşallah sizin 16 gününüz geçmiş
amin canım inşallah, bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor hala :18: afacanını benim için öp annesi, ben de bir an önce kucaklamak istiyorum cadı kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?