2011 Nisan Anneleri

cnm kendini çok yorma ben evi temizliycem diye son zaman da üşüttüm aman dikkat et

güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzz
saol canım inş.
hadi bakalım ikimiz birden doğuralım hayırlısı ile :))
aminnnnn hayırlı dogumlar sana da canım

ya beni stres bastı bu nezlem daha kötü olursa ya son anda nezle oldum 9 ay olmadım ameliyat dikişleri ile naparım sonra

bu arada cok gecmiş olsun inş düşündügün gibi olmaz dikkat et kendi bol bol dinlen c vitamini al yarına kadar düzelmeye calış canım

cnm hayırlısı olsun inş bir ömür boyu sağlıkla büyümesini allah nasip etsin darısı başımıza

hayırlı olsun inş. sağlıkla büyümesini allah nasip etsin

selam kızlar nabersiniz bakalım sabah annem geldi memleketten ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu bana baya iyi geldi çarşambaya ne kaldı demeye başladım, önceden offf nasıl geçecek derken.

kızlar eğer yarın çok kötü olursam doktorum sezeryanı erteleyebiliriz dedi ben de kendimi çok alıştırdım inş. hayırlısı olur
bir de şu göğüs kremi var ya ben onu hiç sürmedim sizler sürüyormusunuz

merhaba kızlar. bende 39+4 teyim. çok sabırsızlanıyorum. bir an önce doğsun kızım istiyorum. ama o pek sabırsızlanmıyo galiba gelmek için :)

merhaba kızlar naslsınız..

bebeklermiz doğdu artık foruma giremez olduk. bizim afacan o kadar cok zamanımı alıyorki.. şaka maka 16 gün oldu doğalı bebişim. forumda halen doğumu bekleenler var sanırım diil mi.. Allah herkesin saglıkla sıhhale kucagına almasını nasip etsin inşallah bebişlerini..

amin canım inşallah, bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor hala :18: afacanını benim için öp annesi, ben de bir an önce kucaklamak istiyorum cadı kızımı

slm kısslar
biz bugün 37+5 le blr bütünüz bebikimle sizler ne alemdesiniz

amin canım inşallah, bizim heyecanlı bekleyiş sürüyor hala :18: afacanını benim için öp annesi, ben de bir an önce kucaklamak istiyorum cadı kızımı
Aynen canım biz şimdi faceden kıssların bebişlerini seviyoruz uzaktan
amin canım inşallah bizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucaımıza zaman 8bize göre çabuk geçmiyo ama maşallah sizin 16 gününüz geçmiş

bnm suyumda sızma var ama usg de hç azalma yok 1 ayddır öle dolanıyom ateş olursa riskli dedi ama bgn akıntım kötü koyulaştı tedrgnm tabii
o zaman o sızan su değildir canım su olsa usg de azalırmış doktorlar öyle diyor...nası ateş olursa riskli anlamadım??suyla ne alakası var cnm?

valla cnmm ben de kendim için bunu düşünüo duruyorum pazartesi sakı günüm doluyo doktorum doğmassa gel dedi..ben de ya suni sancı derse veya sezeryan veya bekle derse naparım diye düşünüyorum 2 gündür..sanıyorum daha fazla bekleyemem..zaten hamileliğim sorunluydu sanıyorum senin de öyle...kanamalar düşük tehlikesi..bi tane de düşüğüm var..riske atamam beni sezeryan yap derim gibime gelio...suni sancı ile yapmış benim annem ve çok zor olmuş..ama kolay doğuranlar da var..belki senin bünyen dayanıklıdır.bence doktorunla iice bi konuş cnm

ben de zaten face te bebişleri görüp daha da sabırsızlanıyorum.. maaşallah hepsi birbirinden güzel meleklerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…