- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.841
slm kızalr bende hala dogurmadım perşembe gunu 3 cm açıklıgımız vardı dr her an doğabilirde 1 hafta daha bekleybilirde dedi
aşağı dogru baskı yapıyor vajinama dogru resmen ilerliyor kuzum
merhaba herkese uzuuuuuun bir aradan sonra üstteki mesajı yazdıktan yaklasık 14 saat sonra meleğim kollarımdaydı uygun bir zamanda dogum öykümü yazacağım
normal dogum yaptım meleğim 38+5 te dogdu müthiş bir deneyimdi o anı hatırlayıp hatırlayıp gülümsüyorum
dilerim herkes iyidir
kızlar slam,bişey sorucam.şimdi benim sezeryan tarihimi dr ayın 14 üne verdi.acaba diyorum yarın gidip ağdamı yaptırsam bir haftada çıkmaya başlar mı? böyle her an bebek geliverirse diye çok huzursuz oluyorum napayım sizce.
cnm benim sezeryanım yarın olacak kısmetse ben bu akşam yapıcam 1 haftada çıkıyor çünkü
yaa çıkar demi bir haftada. çok huzursuz oluyorum sancım falan tutarsa naparım diye
ya kızlar ben de eşime ılık ağda al dedim gitmiş el ağdası almış ben onu yapmayı bilmiyorum napıcam jilet yapsam nolur olmaz mı
bena da yardım edin jilet yapsam nolur diyorum
gitmiş eşim el ağdası almış onu yapamam ki ben
bena da yardım edin jilet yapsam nolur diyorum
gitmiş eşim el ağdası almış onu yapamam ki ben
Valla ben anneme sordum bugün, annem emekli ebe, jilet yap, sık sık yap hazırlıksız yakalamazsın dedi.. Uzun zamandır jilet kullanıyorum çünkü kökten alınca dönüyor.. Ağda mağda yapmicam. Başkasına da yaptıramam zaten.. Jilet yapıcam..
jiletbyaparsan iki günde çıkacak bilemiyorumki dikiş yerlerinde zorluk çıkarır mı?
Valla ben anneme sordum bugün, annem emekli ebe, jilet yap, sık sık yap hazırlıksız yakalamazsın dedi.. Uzun zamandır jilet kullanıyorum çünkü kökten alınca dönüyor.. Ağda mağda yapmicam. Başkasına da yaptıramam zaten.. Jilet yapıcam..
e zaten yarın sezeryana giriyorum ya cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?