- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.861
ay kızlar bi benim mi korkum var böyle aniden suyum falan gelirse naparım diye iyice paronoyak oldum ben
canım hemen çıkarsa jiletten sonra dikişlerinle alması zor olabilir kontrollerde falan doğum sonrasında yani
anladım el ağdası ısıttıktan sonra bezle alınmaz mı acaba
canım hemen çıkarsa jiletten sonra dikişlerinle alması zor olabilir kontrollerde falan doğum sonrasında yani
yok cnm ya sen bence buradaki kızlardan psikolojik olarak etkilendin içini ferah tut
kızlar bilenler varsa acil cevap verebilir mi?
o zaman el ağdasını çok ısıt iyice erisin ,sanırım o zaman bezle alınır.
kemaycım ısıtıyosun dedin ya el ağdasını bezle alabilirmiyim sonra
kızlar ben artık çıkıyorum çünkü daha ağda yapıcam banyo yapıcam ve yasin okuycam
hepinizden dua bekliyorum
ben yarın sezeryana girerken hepinize dua edicem
inş hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz
ben artık hastaneden çıkınca allah nasip ederse size yazarım 2 gece hastanedeyim
çok duygulandım şu anda:2:
hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
kızlar ben artık çıkıyorum çünkü daha ağda yapıcam banyo yapıcam ve yasin okuycam
ben artık hastaneden çıkınca allah nasip ederse size yazarım 2 gece hastanedeyim
ALLAH yardımcın olsun cnm hayırlısıyla kolaylıkla evladına kavuş inş. sağ salim..kızlar ben artık çıkıyorum çünkü daha ağda yapıcam banyo yapıcam ve yasin okuycam
Cnm ağla ağla açılırsın valla ben de ağlayacağım şimdi...Gerçekten çok duygusal bir an bencede.Veeeee final yarınnnn bebeğine kavuşuyorsun inş.Kollarında, göğsünde mis kokulu yavrun yanında yatıyor olacak....Süperrrr bir duyguuuuu süperrrrsağolun kızlar görüşmek üzere ben çok ağlak oldum ya:84:
jilet yap canım ben diğer ikisinde dxe giderken jilet yaptım hiç sorun olmuyoya kızlar ben de eşime ılık ağda al dedim gitmiş el ağdası almış ben onu yapmayı bilmiyorum napıcam jilet yapsam nolur olmaz mı
onu sıcak suyun içine koyup bekletiyosun
ay kızlar bi benim mi korkum var böyle aniden suyum falan gelirse naparım diye iyice paronoyak oldum ben
jilet yap canım ben diğer ikisinde dxe giderken jilet yaptım hiç sorun olmuyo
benim 5 gün var aldım ben. öyle çok çıkmazki 5 6 günde boşver takma kafana bu kadar üzme kendini.
canım sen ne yapmayı düşünüyorsun?
çok duygulandım şu anda
canım ben 5 yıldır lazerliyim.kökten çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?