2011 Nisan Anneleri

kızlar son günlerde karnım o kadar sert ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bebek içeriye sıgmıyo artık galiba

Benim de öyle, çoraplarımı bile giyip çıkarmak eziyet oldu

benimkide bugün pek oynamıyor çok kafama takıldı yaa

Canım telaşlanma, iyice büyüdüler artık alan dar, hareketlerin de azalması normal.. Sen yine takip et de, hiç kıpırdamazsa (Allah korusun) endişelenmek gerek.. Benim bebiş önceden kıpır kıpır rahat vermezdi bana, şimdi o günlerinden eser yok yazık, o da bunalmıştır orda

Allah yardımcın olsun Kolay bir doğum dilerim

canım ben 5 yıldır lazerliyim.kökten çözüm

Negüzel valla ben de imrendim. Ben bacaklarım için gitmiştim-sonra bıraktım, epey azaldılar ama bikini bölgesine yaptırmamıştım.. Şimdi pişmanım

Höff bugün 5'te uyandım yine yaaa.. Bu sefer uyanınca dün komşuyla yaşadığımız tartışma geldi aklıma, sinirimden bu saate kadar ütü yaptım ütü terapisi Kadın çöpünü koymuş kapının önüne, akmış her yere, apartman kokmuş; uyarınca da hem suçlu hem güçlü oldu haspa.. Iyyy gıcıkkk

bugün bnm oğluşum bir aylık oldu:)

hadiiii doğumlarınızı yapında bebekler hakkında konuşalımmmm
bugün doğuma girenlerede inş. kolay doğumlar olsun

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

Didem(discopur) arkadaşımız sabah 7de prensesine kavuştu bebek kakasını yaptığı için acil sezeryan oldu şuan ağrısı var konuşamadık yazıcam detayları...

ay yanlış yere yazmışımmm ,
Canım allah bi nefeste sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsinn.Allah yardımını esirgemesin inşallah hayırlı doğumlar bitanem

kızlar son günlerde karnım o kadar sert ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bebek içeriye sıgmıyo artık galiba
Cnm bu aralar benim de sertleşmelerim arttı özellikle bu hafta.Gelecek herhalade bizim minikler.Zaten o sertleşmeler kasılmaymış doktorum söyledi geçen kontrolde...

Kendini bilmez hıhhhh

Ooooo siz büyüdünüz bile biz daha beklemedeyiz....Rabbim o günleri de göstersin inş.

Cnmmmm günaydınn
Ayyy Allah yardımcısı olsun kaç haftalıktı didem?Nasıl anlamışlar kakasını yediğini yaaaa:26:

Günaydın.
bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin.
Doktor kontrolmuz var bugün
Bakalım kızım ne durumda.

Didem de kurtarmış, gözü aydın olsun.

Canımmm senin bebiş 1 aylık oldu bile kocaman abi olacak bizim bebişlerimize,günün dolmasına 9 gün var daha gelmeye hiç niyeti yok bizim paşanın

Didemim kurtuldu,gelinim Zeynep Nil dünyaya geldisezeryan olmasına üzüldüm didoşun inşallah çok çekmeden kalkar ayağa.Darısı,kolay ve normal olarak henüz doğuramayan biz hamişlerin başına olsun

günaydın kızlar
mide yanmasından gecem mahvoldu resmen..şimdi kahvaltı yaptım açtım ama korkarak yiyorum..nitekim ağzıma gelmeye başladı hemen..oyyy oyyy...son zamanların şikayeti daha fazla,yatakta dönmek sorun,mide sorun,ağırlaşıyoruz..allahım hızlı hızlı geçsin zaman nolur..

Didemim kurtuldu,gelinim Zeynep Nil dünyaya geldisezeryan olmasına üzüldüm didoşun inşallah çok çekmeden kalkar ayağa.Darısı,kolay ve normal olarak henüz doğuramayan biz hamişlerin başına olsun

onu duyunca korktum ya aynı sayılırdı günlerimiz...hayırlısı olsun gözü aydın

Yatakta dönmek gerçekten çok zor oluyor artık.
Bir süre sonra da insanın sırtı ve beli ağrımaya başlıyor zaten.
Gece hep ağrıyla uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…