- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.881
benimkide bugün pek oynamıyor çok kafama takıldı yaakızlar son günlerde karnım o kadar sert ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bebek içeriye sıgmıyo artık galiba
benimkide bugün pek oynamıyor çok kafama takıldı yaa
kızlar son günlerde karnım o kadar sert ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bebek içeriye sıgmıyo artık galiba
benimkide bugün pek oynamıyor çok kafama takıldı yaa
kızlar ben artık çıkıyorum çünkü daha ağda yapıcam banyo yapıcam ve yasin okuycam
hepinizden dua bekliyorum
ben yarın sezeryana girerken hepinize dua edicem
inş hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz
ben artık hastaneden çıkınca allah nasip ederse size yazarım 2 gece hastanedeyim
çok duygulandım şu anda
hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
canım ben 5 yıldır lazerliyim.kökten çözüm
Allah yardımcın olsun canım, sağ salim kavuşursun inşallah bebişine
kızlar ben artık çıkıyorum çünkü daha ağda yapıcam banyo yapıcam ve yasin okuycam
hepinizden dua bekliyorum
ben yarın sezeryana girerken hepinize dua edicem
inş hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz
ben artık hastaneden çıkınca allah nasip ederse size yazarım 2 gece hastanedeyim
çok duygulandım şu anda
hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Cnm bu aralar benim de sertleşmelerim arttı özellikle bu hafta.Gelecek herhalade bizim minikler.Zaten o sertleşmeler kasılmaymış doktorum söyledi geçen kontrolde...kızlar son günlerde karnım o kadar sert ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bebek içeriye sıgmıyo artık galiba
Kendini bilmez hıhhhhHöff bugün 5'te uyandım yine yaaa.. Bu sefer uyanınca dün komşuyla yaşadığımız tartışma geldi aklıma, sinirimden bu saate kadar ütü yaptımütü terapisi Kadın çöpünü koymuş kapının önüne, akmış her yere, apartman kokmuş; uyarınca da hem suçlu hem güçlü oldu haspa.. Iyyy gıcıkkk
Ooooo siz büyüdünüz bile biz daha beklemedeyiz....Rabbim o günleri de göstersin inş.bugün bnm oğluşum bir aylık oldu:)
hadiiii doğumlarınızı yapında bebekler hakkında konuşalımmmm
bugün doğuma girenlerede inş. kolay doğumlar olsun
Cnmmmm günaydınnGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Didem(discopur) arkadaşımız sabah 7de prensesine kavuştu bebek kakasını yaptığı için acil sezeryan oldu şuan ağrısı var konuşamadık yazıcam detayları...
bugün bnm oğluşum bir aylık oldu:)
hadiiii doğumlarınızı yapında bebekler hakkında konuşalımmmm
bugün doğuma girenlerede inş. kolay doğumlar olsun
Didemim kurtuldu,gelinim Zeynep Nil dünyaya geldisezeryan olmasına üzüldüm didoşun inşallah çok çekmeden kalkar ayağa.Darısı,kolay ve normal olarak henüz doğuramayan biz hamişlerin başına olsun
günaydın kızlar
mide yanmasından gecem mahvoldu resmen..şimdi kahvaltı yaptım açtım ama korkarak yiyorum..nitekim ağzıma gelmeye başladı hemen..oyyy oyyy...son zamanların şikayeti daha fazla,yatakta dönmek sorun,mide sorun,ağırlaşıyoruz..allahım hızlı hızlı geçsin zaman nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?