2011 Nisan Anneleri

Günaydınn

Didemcim kavuşmuş yavrusuna Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Bende çarşamba günü doktora gittim, 3.100 gr olmuş
bebişim hala dönemedi
Ters durduğu, ve benim NST de sancılarım çıktığı için pazartesi gel bakalım
duruma göre sezeryana alalım dedi
Okadar rahat söylediki benim elim ayağım birbirne karıştı hiç bişi soramadım
doktorum da sezeryana gidiyodu ayak üstü konuştuk gibi bişi oldu

Spinal sezeryan öneriyorum dedi, ben korkuyodum aslında ama arkadaşlarım ve eşim cesaretlendirdiler bide doğar doğmaz bebeğimi görme heyecanı ağır bastı

Spinal yapanlar ne gibi şikayetleriniz oldu
Bide kaç saat açlık gerekiyor, birazdan doktorumu arıycam ama size de sorayım dedim

hayırlısı olsun cnm benimde en son dönmemişti pazartesi gideceğim hala dönmemişse sezeryana gün belirleyeceğiz.bende spinal yada epidural düşünüyorum eğer sezeryan olursam...

günaydın kızlaar...yeni doğan bebişlerimiz hayırlı olsun..ben hala doğurmadım beklemedeyimhafif hafif bel ağrım oluyo o da zaten 10 gündür var ama benim kızdan hiç ses seda yokbakalım rahat sanıyorum orda...bu arada ha bire kilo alıyorum o kdar da yürüyorum..bu arada normal doğum düşünüp haftası geride olan arkadaşlar tavsiyem havalar düzelmişken bol bol yürüyün hem bebek kolay yerleşiyomuş hem de sancılar başladıktan sonra açılma çok hızlı oluyomuş...ben yürüyodum ama ya evde ya da haftada bi kaç kez...son günlerde her gün yürüyorum ama bakaım faydası olacak mı...inşallah olur da hepimiz rahatça doğuruveririz..

Günaydın kızlar nasılsınız dideme çok şaşırdımya daha erken o benden geride geliyordu gerçi onun doktoru 2 nisandan sonra bekle demişti normal olmamış üzüldüm normal istiyordu,bende yürüyüşe başlıycam annem gelince on gün kalası öncesinde cesaretim yok doğururum neme lazım:)) evimin temizliği yavaş yavaş bitiyor bende rahatlıyorum bugünde eşime hasta beziyle bebeğin bezini aldırayım artık birde uzun çorap almam lazım geceliğin altına giymek için azcık kısa bacağım görünmesin diye ama renk beğenemedim:)) oğlumun cicilerini bende ekledim bakarsanız:)

hayırlısı olsun cnm benimde en son dönmemişti pazartesi gideceğim hala dönmemişse sezeryana gün belirleyeceğiz.bende spinal yada epidural düşünüyorum eğer sezeryan olursam...

Aslında benimki dönmüştü hatta çıkışa geçmişti ama bırakmadık
32+6 da erken doğum tehlikesiyle hastaneye yattım, 33+4 te doktora gittm bebek yukarı dönmüş
ogünden beri bekliyoruz, ama dönmedi doktorumda artık dönmesi çok zor dedi, bakalım hayırlısı

günaydınn inşallah yürüyüşlerin faydalı olurda kolayca doğurursun

Günaydınn benimde temizliğim bitti çok rahatlıyorsun ya
benimde geceliğim kısa inatla uzun çorap bulamıyorum
Dün ne olur ne olmaz diye bi tane siyah aldım ama pazartesine kadar aramaya devam edicem

aynıyız desene:) ya bende olmadı gri görmüştüm onu alıcam gecelik krem üstü mor çiçekli ya daha önce görmüştüm pazarda falan şans ya mor yok:))napalım bende gri alırım artık, ablam da ikinciyi sezaryen oldu spinal rahat geçti tek sıkıntısı gaz oldu kesinlikle yanında kayısı hoşafı götür birde rezene çayı ihmal etme gaz çok önemli bencede spinal ol eğer bir aksilik olurda bana gerekirse bende spinal istiyorum dedim doktora bebeğimi ilk ben almalıyım kucağıma:))

günaydın kızlar nasılsınız yeni doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşş bu arada ben facebok sayfasına girmek istiyorum ama benim kendime ait fecem yok 10 yaşındaki oğlumun fecesinden beni eklermisiniz

şekerim nası çorap giyceksinniz..benim de gecelik dizimde ama çorap sıkar gibime geldii..normal olursa olur tabi ama ya sezeryan olursa..hatta normalde bile zor giyerim gibime gelio..özel bi çorap mı var bel kısmına gelmeyen..çünkü kanama olcak hasta bezi bağlanmış olcak..ne bileyim zor giyeriz gibi

Bende dün çorap bulma umuduyla bütün pazarı altüst ettim yok yok yok
bi tane bile içime sinen bişi bulamadım, c.tesi AVM ye gidicem penti ve bi kaç tane iç giyim çorap mağazası var oralara bakıcam inşallah güzel bişi bulurumda cici geceliğimi giyerim..
sırf hastanede kısa gecelikle rahatsız olurum çorapla sıkılırım diye uzun bi gecelik daha aldım

Pazar günü kompostu yaparım ozaman
Rezene çayına da başladım bi kaç gündür iyi düşünelim iyi olsun, hakkımızda hayırlısı olsun

Tam diz altında biten spor çoraplar varya onlardan alıcam..
ekliyorum aşağıya

Eklentiler

• $%C3%A7orap1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım allah bi nefeste sağlıkla bebeişini kucağına almayı nasip etsinn.Allah yardımını esirgemesin inşallah hayırlı doğumlar bitanem

ayy canım, yanlışlıkla da olsa ne güzel dua etmişsin ben de üstüme alınayım

geçmiş olsun canım yaa kabus gibi o mide yanmaları, şurup falan işe yaramıyo mu? benimkini kesiyo Rennie şurup, zaten eskisi kadar sık yanmıyo artık midem 2 parmak düştü karnım, sen de kurtulursun inşallah bir an önce.. yatakta dönmek gerçekten büyük çaba gerektiren bi iş oldu benim için de yattığım gibi kalayım diyorum bu kez de üzerine yattığım omzum bacağım tutuluyo mecbur dönmeye çalışıyorum

Canım hayırlısı olur inşallah, Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin sana da..

Selamm
Kızımı gördüm geldim.
Kızım 3100 gr olmuş, boyumuz da 50 cm
Her şey ylunda görünüyor.
NST de de sorun çıkmadı.
Alttan bakalım istersen dedi, istemedim
Daha önce haftaya bakacağını söylemişti zaten, aceleye gerek yok.

Gözün aydın canım maaşallah büyütmüşsün bebişi bu alttan muayeneyi benim doktor hiç gündeme getirmedi, üstelik ''bu hafta doğurabilirsin'' dediği halde :44:

Canım hayırlısı olur inşallah, Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin sana da..

Sağol canım, hepimize

Sarissacım maşallah kızına 36+2 de benimkide aynıydı
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah

Gözün aydın canım maaşallah büyütmüşsün bebişi bu alttan muayeneyi benim doktor hiç gündeme getirmedi, üstelik ''bu hafta doğurabilirsin'' dediği halde :44:

Bazı doktorlar doğumu tetikleyebildiği için doğum başlayana kadar bakmıyorlar,
senin doktorunda bundan dolayı bakmıyor olabilir

Bazı doktorlar doğum başlayana kadar muayene etmiyorlarmış zaten.
Öyle yapacak demek ki.

Sağol canım, hepimize

Sarissacım maşallah kızına 36+2 de benimkide aynıydı
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah

Sağ ol canım.
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…