2011 Nisan Anneleri

riskli olmuyo mu peki, ya çatım darsa :26: doktora sorsam gel bakalım dese de utanırım şimdi ayy :26:

cnm bana da yapmadı doktorum bazı doktorlar doğumda yapıyolarmış..darsa artık o anda ameliyata alacak hemen bişey olmaz allahın izniyle boşver yapmasın ben yapmamasından memnunum yapsaydı da korkup kassaydım kendimi o an normal doğumdan vazgecebilirdim.ama şimdi doğum anında yapacağı için (yani galiba bişey demedi doktorum zaten günüm doluyo) o anda ya bismillah deyip herşeyi göze alıcam kaçış olmayacak

evet kızlar benim tetiklemişti..günüm dolmuştu ama dr baktığında yarım cm bile çaıklık yoktu..bakmasıyla birlikte ince bir sızı başladı vajinamda..ertesi sabah doğurdum..
o yüzden ben korkuyorum bakmasın doğum başlayana kadar..

aa bak bu benim hiç aklıma gelmemişti saol canım keşke tetikleseydi de doğursaydım ya, hafta bitti gelen giden yok hala :26:

bgn pek bi neşe var içimde adet sancım var bide ishalim ona rağmen kalkıp oynayasm war

doğurdum doğuruyorum diye diye doğurucan sonunda
kalk oyna biraz açılırsın

riskli olmuyo mu peki, ya çatım darsa :26: doktora sorsam gel bakalım dese de utanırım şimdi ayy :26:

Son anda ameliyata alıyorlar

kızlar merhaba ,bugün bi gariplik var bende sabah uyandığımdan beri ağlayıp duruyorum,içimde bi sıkıntı var çok garip offff

Arada bana da oluyo ortada hiç bişi yokken sıkılıyorum, bunalıyorum, konuşmak bile istemiyorum
biraz çıkıp hava almak iyi gelebilir

yürümek yasak canım bana o yüzden duş aldım belki iyi gelir diye yemek yapasım bile yok karnım acıktı mutfaga gidip atıştırmak bile içimden gelmiyor o derece salak salak yemekteyizi izliyorummm

canım dizaltına kadar uzun çorap giyicem başörtülüyüm ben gecelikde kapri kalıyor yüzden duramam öyle çorapda sıkmaz niye sıksın dar olmadığı sürece

ay oralarda bulursun burda nerde öyle mağaza özel çorap satan bir yer görmedim pazardan başka:))
benimde başlamam lazım rezeneye kaç ay oldu alalı içmedim eşimde kızıyor alıyorsun içmiyorsun diye:)

maşaallah canım kızına çok güzel boyu kilosu

Bazı doktorlar doğumu tetikleyebildiği için doğum başlayana kadar bakmıyorlar,
senin doktorunda bundan dolayı bakmıyor olabilir

Canım bana baktı geçen hafta bişey olmadı o zaman ilişkide tetikler:))))

kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı oğluşum 3500 gr olmuş sezeryan kesinleşti artık iki hafta sonraya olacak hayırlısıyla ama ben korkuyorum ya genel anestezi isteyeceğim sanırım ama kafama takıldı spinal ve epidural anestezi arasındaki far nedir bilen varmı

ben de kontrolden geldim kızlar kızım 3400gr olmuş doktor her zaman ki gibi hamur işi yeme dikkat et dedi 2-3 gündür sancılarım vardı adet sancısı gibi düzensiz belli belirsiz gelip gitti söyledim doktora alttan bakalım dedi istemedim ultrason muayenesinden sonra da alttan bakmanın doğumu tetiklediğini bu yüzden istemediğimi söyledim o da bırakta tetiklesin bence artık doğsun yani falan dedi doktor benden heyecanlı çıktı diye eşimle baya dalgasını yaptık inş. böyle doğar daha kilo almasın falan dedi sancım oldu diyince alttan bakmak istemesinin sebebi açılma varmı yok mu diyemiydi acaba kızlar bilgisi olan var mı???

selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn

Maş kızına cnmEvt büyük bir ihtimalle sen ağrım var deyince alttan bakmak istemiştir açılma olup olmadığına...Bencede maş kilosu yerinde bebeğinin...Gelebilir yaniii

selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
Ayyy valla ben de çok sinir oluyorum şu hala doğurmadın mı lafına...Hadi bakalım önce sen varsın sırada zaten.Allah kurtarsın inş. kolaycana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…