- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.921
Hoşgeldin
bgn pek bi neşe var içimde adet sancım var bide ishalim ona rağmen kalkıp oynayasm war
Adet sancım var diye oynayan tek sen varsın sanırım
Bazı doktorlar doğum başlayana kadar muayene etmiyorlarmış zaten.
Öyle yapacak demek ki.
Sağ ol canım.
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah...
bugün doğurcam gliba ben ağrılarım artıyo hadi hayrlısı
riskli olmuyo mu peki, ya çatım darsa :26: doktora sorsam gel bakalım dese de utanırım şimdi ayy :26:
bugün doğurcam gliba ben ağrılarım artıyo hadi hayrlısı
aa bak bu benim hiç aklıma gelmemişti saol canımkeşke tetikleseydi de doğursaydım ya, hafta bitti gelen giden yok hala :26:
bgn pek bi neşe var içimde adet sancım var bide ishalim ona rağmen kalkıp oynayasm war
riskli olmuyo mu peki, ya çatım darsa :26: doktora sorsam gel bakalım dese de utanırım şimdi ayy :26:
kızlar merhaba ,bugün bi gariplik var bende sabah uyandığımdan beri ağlayıp duruyorum,içimde bi sıkıntı var çok garip offff
şekerim nası çorap giyceksinniz..benim de gecelik dizimde ama çorap sıkar gibime geldii..normal olursa olur tabi ama ya sezeryan olursa..hatta normalde bile zor giyerim gibime gelio..özel bi çorap mı var bel kısmına gelmeyen..çünkü kanama olcak hasta bezi bağlanmış olcak..ne bileyim zor giyeriz gibi
Bende dün çorap bulma umuduyla bütün pazarı altüst ettim yok yok yok
bi tane bile içime sinen bişi bulamadım, c.tesi AVM ye gidicem penti ve bi kaç tane iç giyim çorap mağazası var oralara bakıcam inşallah güzel bişi bulurumda cici geceliğimi giyerim..
sırf hastanede kısa gecelikle rahatsız olurum çorapla sıkılırım diye uzun bi gecelik daha aldım
Pazar günü kompostu yaparım ozaman
Rezene çayına da başladım bi kaç gündüriyi düşünelim iyi olsun, hakkımızda hayırlısı olsun
Selamm
Kızımı gördüm geldim.
Kızım 3100 gr olmuş, boyumuz da 50 cm
Her şey ylunda görünüyor.
NST de de sorun çıkmadı.
Alttan bakalım istersen dedi, istemedim
Daha önce haftaya bakacağını söylemişti zaten, aceleye gerek yok.
Bazı doktorlar doğumu tetikleyebildiği için doğum başlayana kadar bakmıyorlar,
senin doktorunda bundan dolayı bakmıyor olabilir
doğuramadım bii ya çok ağrılar cektm kızlar inan bilsenz hakverirdnz
Maş kızına cnmben de kontrolden geldim kızlar kızım 3400gr olmuş doktor her zaman ki gibi hamur işi yeme dikkat et dedi 2-3 gündür sancılarım vardı adet sancısı gibi düzensiz belli belirsiz gelip gitti söyledim doktora alttan bakalım dedi istemedim ultrason muayenesinden sonra da alttan bakmanın doğumu tetiklediğini bu yüzden istemediğimi söyledim o da bırakta tetiklesin bence artık doğsun yani falan dedidoktor benden heyecanlı çıktı diye eşimle baya dalgasını yaptık inş. böyle doğar daha kilo almasın falan dedi sancım oldu diyince alttan bakmak istemesinin sebebi açılma varmı yok mu diyemiydi acaba kızlar bilgisi olan var mı???
Ayyy valla ben de çok sinir oluyorum şu hala doğurmadın mı lafına...Hadi bakalım önce sen varsın sırada zaten.Allah kurtarsın inş. kolaycanaselam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?