2011 Nisan Anneleri

Muhtemelen açılma var mı diye bakmak istemiştir.
Ben de herkesin karnımın çok aşağı indiği için doğumun yakın olduğunu söyllediğini doktora söyledim.
O da bakayım istersen dedi, hatta dediğin gibi gelsin zaten biz müsaitiz dedi
Ama ben istemedim, haftaya bakacak.
Bu arada maşallah kızına

selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn

mrb canım hoşgeldin. Bende doğurmadım daha. Pazartesiye kadar olmassa sezeryana giricem.

kızlar merhabalar bende hala doğurmayanlardanım ama bnm kuzumun artık gelmesi gerek 39+4 teyiz hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi...

evet cnm daha fazla almasın inş. böyle kalır falan dedi heralde alırsa sezeryan olacaksın demektenmi korkuyo nedir anlamadım hani kilolu doğuramazsın falan demek istemiyo heralde :)
zannetmiyorum ama yaa son 3 gündür sürekli sancılarım var heralde gelecek küçük cadım :)

bu aşağı inme muhabbetini bana da çok yapıyolar kimisi aa çok inmiş yakın diyo kimisi inmemiş diyo herkes kafasına göre yorum yapıyo
demekki gelmeleri için tamamlandı artık gelişimleri ki doktorlarımız müsade veriyor hatta çağırıyor :))
Allahım hayırlısını versin inş. zamanı ne zamansa o zaman olacağı kesin bakalım bekleyeceğiz
bu arada çok saolun teyzeleri sizinde bebişlerinize maşallah subhanallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza versin

Son düzenleme:
selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
anam kader arkadaşım yaanazlı bizim kızlar..bende de yok bişey..her gün bugün de bitti diyorum
şekerim doğum hikayelerinde zeynep06 nın hikayesini okudun mu??okudunuz mu kızlar yaa...inanamadım hafif ağrısı varmış laylay lom gitmiş sırf ağrısı var diye bi bakmış doktor 6 cm..ben de bu hafta doktor sorunca var mı bi şikayet diye dedim bel ağrım ve adet sancım var diye..yaklaştığını gösterir dedi ama hiç alttan bakalım demedi..zaten benim doktor pek yapmıyomuş muayene..ama zeynebi okuyunca ağrı eşiğim mi yüksek bende de açılma var mıdır diye düşünüyorum yani..
mrb canım hoşgeldin. Bende doğurmadım daha. Pazartesiye kadar olmassa sezeryana giricem.

aman tatlım sen nesayla benden de kıdemliymişsin..bide denizxx var galiba..hadi bakalım kim önce doğurcak

kızlar merhabalar bende hala doğurmayanlardanım ama bnm kuzumun artık gelmesi gerek 39+4 teyiz hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi...

Bende hala doğuramadımmm,galiba kızımın daha gelmeye niyeti yok ama artık çok sabırsızlanıyorumm acaba bu doğumu tetikleyen bişeyler var mıdır?Vallahi yapıcam ya:)) Hala da ciddi bir ağrım sızm yok kızmda hala başı aşağıda ama doğum kanalına girmedi.

merhaba kızlar böle pat diye daldım ama bende temmuz annesiyim sizleri okudukça yüreğimm pır pır yapıyor hepimiz sağlıklıca alırız inşallahh kucağımıza yavrularımızı

ya kızlar bebeğin doğum kanalına girdiği nasıl anlaşılır??ya da girdikten sonra kaç günde doğum olur??bilen var mı..benim bebişin kafasının yarısı doğum kanalına girmiş..eee yani?bu ne demek kİ?

Ayyy cnm beklemek ne zor de mi...Allah yardımcın olsun inş.Hiç ağrın sancın veya kasılman olmuyor mu???

Maalesef canım ne açılma ne sancı tık yok

Şu an en kıdemli ben kaldım sanırım. Benden sonra olanların çoğu doğurdu. Hayırlısı Allahtan

Canım seninki kanal girdiyse çok uzun sürmez gelmesi. Tabii geri çıkmassa. Benimki kanal bile girmedi daha maalesef

Ya bende çok merak ediyorum, doğumun yaklaştığının belirtileri ne kadar önce başlar hani hiç bi belirti yokken pıt diye doğum başlayabilir mi yoksa sık wc ye gitme yada bel kasık ağrıları olmadan başlamz mı?

ooooo eğer öyle bişey olursa yandık işimiz tamamen şansa kaldı desene düşünsene açıklık 7-8 cm olmuş biz hala evde

ya kötü birşeymiş bu beklemek bende her ağrıyı acaba doğum başlıyormu diye değerlendiriyorum kafamda bisürü soru işaretiyle dinlenip kirlendikçe evi temizliyor ağda yapıyorum birkaç zamanda bir:)ağrılarım vardı ama nst de çıkmadı 2 gündür adet sancım var sanki belimde daha çok ağrıyor yarın 9 da doktora gidicem ama yine bişey çıkmaz biliyorumçatım dar korkuyorum normal doğumdan bebeğim 3500 kg ı geçerse sezeryan olucam minyon olduğumdan doğuramazmışım biryandan normal doğum istiyorum biryandanda 3500 ü geçsinde sezeryan olsun diye dua ediyorum:)))hakkımda hayırlısı

kızlar bende ağrı bel ve kasık bölgesindeydi doğumdan 2 gün öncesinde belim hani bii iş yaparsınızda ağrırya öyle ağrıyordu bide vajinamda iğne batar gibi bişey oluyodu ara ara vee sonuç ertesi gün doğum yaptım

cnm benimde nstde 0 sancı vardı. dr o önemli değil dedi doğru yere takılmazsa sancıyı algılamıyormuş cihazlar. drum ben onu kalp atışı için yaptırıyorum sancı için değil demişti bana

merhaba arkadaşlar, azcık ucundan okuyorum yazdıklarınızı ama doğuran sayısı az biz gaz uyku düzeni vs uğraşıyoruz. o nedenle şu anda çok fazla katılamıyorum. sezaryen olan arkadaşlara tavsiyem gecelik almanıza gerek yok ben aldım aynen eve getirdim. verdiğim para boşuna gitti tavsiyem yüksek belli pijama giymeniz. hem her tarafınız kapalı hem yatarken orada burada toplanma durumu yok. kendinizi ilk gün oynatmanız azcık zor oluyor. toplanan kısımları düzeltmeniz işkence halini alabilir. zaten dikiş bikini çizgisinde pijamanızı biraz yukarı çekin yeter. külotlu hasta bezi alın. normal hasta bezleri kayıyor ya da yeterli olmuyor. ama onları da fazla kullanmamak lazım. terleme yapıp dikişlerin iltihaplanmasını kolaylaştırabiliyormuş. 2 gün kullanmak ben de sorun yaratmadı. yeni doğan bezi 1 numara mutlaka ve mutlaka alın. benim bebişim 3, 540 doğdu. molfix yenidoğan 1 numara2-5 kilo aldık. ile çok rahat ettik. bir hafta sonra huggies 2 numara 3-6 kilo aldık. bunda kakası çıkıyor. bebişim çok zayıf doğmadı ama 2 numara şu anda büyük geliyor. bilsem tüm bezleri kullanacam yine 2-5 alırdım. tek eşofman bana yetti. spinal-epidural olacak arkadaşlar hazır sonda takılıyken ilk 4 saat ne bulduysanız için. ben 3 bardak nescafe 3 bardak kayısı suyu 2 bardak rezene çayı, 5-7 bardak su içtim. hemşireler sonda torbasını değiştirmekten helak oldular ama bende hiç bir baş ağrısı felan olmadı. kettle götürdüm. bol kağıt bardak bir de hazır su aldık. hoş yetmedi ama. dışarıdan yemek isteyecekseniz et haşlama ve hoşaf isteyin bol süt yapıyor. bir de yürüyüşler olucak öncesinde ağrı kesici alıp yürüyüşe çıkın yoksa yarı yolda kalabiliyorsunuz. neyse çok uzattım kolay gelsin diyim hepinizee

karnım çok yemek yemişim gibi çatlayacak sanki bu bir belirti midir :2:

ooooo eğer öyle bişey olursa yandık işimiz tamamen şansa kaldı desene düşünsene açıklık 7-8 cm olmuş biz hala evde
e ne güzel tatlım işte gidince hemen beklemeden sancı çekmeden pırt diye doğururuz..hep 1 saatte çocuk doğurma hayali kuruyorum..ağrıyı çok çekmiyomuşum bi anda hastanede 7 8 cm açılıyomuş bi tek son sancıları çekiyomuşum sonra hemen geliomuş bebik

10 gündür adet sancım ve iş yapmışım gibi bel ağrı var benim de dün vajinama iğne batar gibi oldu 2 kere ben de bu ne demiştim...tuvaletim geldi baskı yapıyo sandımm..ayy acaba doğurcam mıııı

mrb kızlar nasılsınz bebış geldı topıge de bakamıyorum artık dogum yapanlar baya olmuştur bekleyenlerde bır avazda kurtulursunuz ınş.

kızımda sarılık çıktı dun gece hastanede kaldı çok uzuldum aglamaktan yuzum gozum şiştı çok şukur deger bugun ındı pzt tekrar kontrolumuz var.mememı tutmuyor ssılıkonla emzırmeye çalışıyorum uyuyor bıde bugun uyandıramıyorum elımle bıberonla gezıyorum dıkışlerım agrıyor ama kızımı kucagıma alınca bışe hısstmıyorum annelık boyle bışeymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…