- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.941
ben de kontrolden geldim kızlar kızım 3400gr olmuş doktor her zaman ki gibi hamur işi yeme dikkat et dedi 2-3 gündür sancılarım vardı adet sancısı gibi düzensiz belli belirsiz gelip gitti söyledim doktora alttan bakalım dedi istemedim ultrason muayenesinden sonra da alttan bakmanın doğumu tetiklediğini bu yüzden istemediğimi söyledim o da bırakta tetiklesin bence artık doğsun yani falan dedidoktor benden heyecanlı çıktı diye eşimle baya dalgasını yaptık inş. böyle doğar daha kilo almasın falan dedi sancım oldu diyince alttan bakmak istemesinin sebebi açılma varmı yok mu diyemiydi acaba kızlar bilgisi olan var mı???
selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
mrb canım hoşgeldin. Bende doğurmadım daha. Pazartesiye kadar olmassa sezeryana giricem.
evet cnm daha fazla almasın inş. böyle kalır falan dedi heralde alırsa sezeryan olacaksın demektenmi korkuyo nedir anlamadım hani kilolu doğuramazsın falan demek istemiyo heralde :)Maş kızına cnmEvt büyük bir ihtimalle sen ağrım var deyince alttan bakmak istemiştir açılma olup olmadığına...Bencede maş kilosu yerinde bebeğinin...Gelebilir yaniii
Ayyy valla ben de çok sinir oluyorum şu hala doğurmadın mı lafına...Hadi bakalım önce sen varsın sırada zaten.Allah kurtarsın inş. kolaycana
bu aşağı inme muhabbetini bana da çok yapıyolar kimisi aa çok inmiş yakın diyo kimisi inmemiş diyo herkes kafasına göre yorum yapıyoMuhtemelen açılma var mı diye bakmak istemiştir.
Ben de herkesin karnımın çok aşağı indiği için doğumun yakın olduğunu söyllediğini doktora söyledim.
O da bakayım istersen dedi, hatta dediğin gibi gelsin zaten biz müsaitiz dedi
Ama ben istemedim, haftaya bakacak.
Bu arada maşallah kızına
anam kader arkadaşım yaaselam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
şekerim doğum hikayelerinde zeynep06 nın hikayesini okudun mu??okudunuz mu kızlar yaa...inanamadım hafif ağrısı varmış laylay lom gitmiş sırf ağrısı var diye bi bakmış doktor 6 cm..ben de kontrolden geldim kızlar kızım 3400gr olmuş doktor her zaman ki gibi hamur işi yeme dikkat et dedi 2-3 gündür sancılarım vardı adet sancısı gibi düzensiz belli belirsiz gelip gitti söyledim doktora alttan bakalım dedi istemedim ultrason muayenesinden sonra da alttan bakmanın doğumu tetiklediğini bu yüzden istemediğimi söyledim o da bırakta tetiklesin bence artık doğsun yani falan dedidoktor benden heyecanlı çıktı diye eşimle baya dalgasını yaptık inş. böyle doğar daha kilo almasın falan dedi sancım oldu diyince alttan bakmak istemesinin sebebi açılma varmı yok mu diyemiydi acaba kızlar bilgisi olan var mı???
mrb canım hoşgeldin. Bende doğurmadım daha. Pazartesiye kadar olmassa sezeryana giricem.
kızlar merhabalar bende hala doğurmayanlardanım ama bnm kuzumun artık gelmesi gerek 39+4 teyiz hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi...
Ayyy cnm beklemek ne zor de mi...Allah yardımcın olsun inş.Hiç ağrın sancın veya kasılman olmuyor mu???
anam kader arkadaşım yaanazlı bizim kızlar..bende de yok bişey..her gün bugün de bitti diyorum
şekerim doğum hikayelerinde zeynep06 nın hikayesini okudun mu??okudunuz mu kızlar yaa...inanamadım hafif ağrısı varmış laylay lom gitmiş sırf ağrısı var diye bi bakmış doktor 6 cm..ben de bu hafta doktor sorunca var mı bi şikayet diye dedim bel ağrım ve adet sancım var diye..yaklaştığını gösterir dedi ama hiç alttan bakalım demedi..zaten benim doktor pek yapmıyomuş muayene..ama zeynebi okuyunca ağrı eşiğim mi yüksek bende de açılma var mıdır diye düşünüyorum yani..
aman tatlım sen nesayla benden de kıdemliymişsin..bide denizxx var galiba..hadi bakalım kim önce doğurcak
ya kızlar bebeğin doğum kanalına girdiği nasıl anlaşılır??ya da girdikten sonra kaç günde doğum olur??bilen var mı..benim bebişin kafasının yarısı doğum kanalına girmiş..eee yani?bu ne demek kİ?
ya kızlar bebeğin doğum kanalına girdiği nasıl anlaşılır??ya da girdikten sonra kaç günde doğum olur??bilen var mı..benim bebişin kafasının yarısı doğum kanalına girmiş..eee yani?bu ne demek kİ?
ooooo eğer öyle bişey olursa yandık işimiz tamamen şansa kaldı desene düşünsene açıklık 7-8 cm olmuş biz hala evdeanam kader arkadaşım yaanazlı bizim kızlar..bende de yok bişey..her gün bugün de bitti diyorum
şekerim doğum hikayelerinde zeynep06 nın hikayesini okudun mu??okudunuz mu kızlar yaa...inanamadım hafif ağrısı varmış laylay lom gitmiş sırf ağrısı var diye bi bakmış doktor 6 cm..ben de bu hafta doktor sorunca var mı bi şikayet diye dedim bel ağrım ve adet sancım var diye..yaklaştığını gösterir dedi ama hiç alttan bakalım demedi..zaten benim doktor pek yapmıyomuş muayene..ama zeynebi okuyunca ağrı eşiğim mi yüksek bende de açılma var mıdır diye düşünüyorum yani..
aman tatlım sen nesayla benden de kıdemliymişsin..bide denizxx var galiba..hadi bakalım kim önce doğurcak
ya kötü birşeymiş bu beklemek bende her ağrıyı acaba doğum başlıyormu diye değerlendiriyorum kafamda bisürü soru işaretiyle dinlenip kirlendikçe evi temizliyor ağda yapıyorum birkaç zamanda bir:)ağrılarım vardı ama nst de çıkmadı 2 gündür adet sancım var sanki belimde daha çok ağrıyor yarın 9 da doktora gidicem ama yine bişey çıkmaz biliyorumçatım dar korkuyorum normal doğumdan bebeğim 3500 kg ı geçerse sezeryan olucam minyon olduğumdan doğuramazmışım biryandan normal doğum istiyorum biryandanda 3500 ü geçsinde sezeryan olsun diye dua ediyorum:))) hakkımda hayırlısı
karnım çok yemek yemişim gibi çatlayacak sanki bu bir belirti midir:2:
e ne güzel tatlım işte gidince hemen beklemeden sancı çekmeden pırt diye doğururuz..hep 1 saatte çocuk doğurma hayali kuruyorum..ağrıyı çok çekmiyomuşum bi anda hastanede 7 8 cm açılıyomuş bi tek son sancıları çekiyomuşum sonra hemen geliomuş bebikooooo eğer öyle bişey olursa yandık işimiz tamamen şansa kaldı desene düşünsene açıklık 7-8 cm olmuş biz hala evde
kızlar bende ağrı bel ve kasık bölgesindeydi doğumdan 2 gün öncesinde belim hani bii iş yaparsınızda ağrırya öyle ağrıyordu bide vajinamda iğne batar gibi bişey oluyodu ara ara vee sonuç ertesi gün doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?