2011 Nisan Anneleri

Allahım kolaylık versin canım.

Ben en iyisi hiç sesimi çıkarmayıp beklemeye devam edeyim kızlar, hakkımızda hayırlısı

selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn

ay ben de sıkıldım hala doğurmadın mı sorusundan sanki bizim elimizde

endişelenme canım, bebeğin ve senin için hangisi daha sağlıklı ve uygunsa o olsun, düşünmek sonucu değiştirmiyo, stres yapmamaya çalış.. İnşallah her şey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebeğine canım

geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda bebişine ve sana şifa versin benim için de öp uykucu bıdığı

Allah sağlıklı büyümesini nasip etsin canım..Bizde sarılıktan hastanede yattık..Ben 1.5 saatte bir altını açıyordum bebeğim uyanıyordu yoksa uyanmıyordu..Bunu deneyebilirsin..Göğüsümede pompa ile çekiyorum 6-7 kere oğlum kucağımdayken hemen ağzına yerleştiriyorum..Bu sayede ucuda kullanmıyorum..Birde göğüs uçlarım çok yara oldu evitamini ve kakao iyi geldi..Yara olmadan kullanın derim..Geçmiş olsun canım..

minyon olunca neden doğuramıyoruz cnm anlayamadım ben bunu özel bi sebebi var mı???

ee tabi o yönden bakarsan öyle yani açılma tamamlanmış hastaneye sadece doğuma gidiyosun çok süper ama ben bide şu yönden bakıyorum açılma tamamlanmış hastaneye yetişemiyosun evde doğuruveriyosun böyle bişeyde olabilir mi acaba :44:

Son düzenleme:

doğru cidden düşün düşün daha bi kötü oluyor amin inşallah canım sağol

minyon olunca neden doğuramıyoruz cnm anlayamadım ben bunu özel bi sebebi var mı???

1.57 boyum çatımda darmış 150 cm altına direk sezeryan dedi doktor...boyla çatı mesafesi arasında doğru bir orantı varmış sanırım canım

Son düzenleyen: Moderatör:

hııı anladım cnm onunda mı orantısı varmış ya daha neler duycaz bakalım o zaman benimde olma ihtimalim yüksek desene 1.58 boyla ama çatımdan haberim yok hiç inş. orantı iyi çıkar

sanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor ama bel ağrılarım öyle bir arttıki.her sancıda korku sarıyor bnce herkes aynı sıkıntılarda ondan girmiyolar bebeği olanlarda fırsat bulamıyolardır

Mrb ark.lar aranıza yeni katıldım.doğum 26 nisan görünüo.normal doğum dedi dr.göbek kordonumda 3 değil 2 damar var.gelişme geriliği yok şükür ama oğlum pek tombiş doğmayacak heralde.sağlıklı olsun da...bi kaç gündür belimden sırtıma doğru ağrı girio ben de oğlum gelio mu acaba diyorum.öyle merak ediyorum ki yüzünü...

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım
İnşallah hayırlı, sağlıklı olur doğumun.. bebiş tombiş değil diye üzülme dediğin gibi sağlıklı olsun da doğunca çok çabuk kilo alıyolar zaten bi de kolayca doğar bakarsın daha iyi olur o bel ve sırt ağrılarından bende de var ama gelen giden yok henüz zamanını bekliyor heralde benim cadı kızım

merhaba güzel anneler... ben haziran annesi olucam Allah nasip ederse... bakıyrum ara sıra doğum yapanlar, doğuma hazırlananlar var... Allah bir avazda kurtarsın hepimizi...

hepiniz Allah'a emanetsiniz...

hoşbulduk.teşekkür ederim aslında ilk bebekler gününü bekler hatta geçebilir de diyolar. ama nedense bi acelecilik var içimde.okuduğuma göre yalnız da değilim bu konuda ama son günler zor geçiomuş haikkaten...bi de arkadaşlarım doğurmaya başladılar sırayla bi ben kaldım...gerçi eski doktoruma kalsa sezeryan oluodum bu hafta belki de oğlum kollarımdaydı.bebeğin eşi aşağıda çıkmaz kolay kolay dedi. ama değilmiş!

Son düzenleme:
kızlar açılmadan bahsetmisşiniz açılma ultrasonda görünüyor benim doktorum her usg de bakıyor illa alttan bakmaya gerek yok yani

Minyon olanlar normal doğum yapamaz diye kim demiş kayınvaldem 1.50 ve yedi çocuk doğurmuş hem de evde:))gayet rahat doğurmuş çatır çatır kilolarıda güzelmiş bebeklerin yani, annemde 1.55 o da altı çocuk doğurdu:))

Hoşgeldin cnm Allah yardımcımız olsun inş.Kiloyu hiç problem yapma valla bu topicde ben de dahil bebişlerimizin kilosu konusunda üzülen çok anne oldu ama çoğu doğurdu bile ama maş. hepsi çok sağlıklı...Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin inş.

eskiden evlerde doğuruyomuş insanlar.gıkları çıkmıyomuş. acaba biz mi abartıyoruz.benim annem de 1.55 abim de ben de normal doğumla doğmuşuz.ben de dikiş te yokmuş hatta.annem öööle diyoo

evet topiğimizde baya aceleci bebişlerimiz var 35. haftadan sonra durmadılar e doğal olarak bizi de heyecan sardı her an gelebilir diye, beklemek daha zor gelmeye başladı bebişlere kavuşan annelerimizi gördükçe
bebeğin eşi de yer değiştirebiliyo mu rahim içinde yoksa eski doktorun yalan mı söyledi canım? Özelde miydi doktor?

amin inşaallah cümlemize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.bi de kalçası geniş olanlar için çatısı da geniştir normal doğurur diyolar.

eski drum da özeldi.şimdiki de.ya ultrasondan anlamıo diğer doktorlar kadr ya da özel old. için sezeryan yapmak istedi.günahını almak istemiyorum ama esas doğum yapacağım doktorum eşin 28. haftaya kadar yukarı çıktığını ve benimkinin de normal yerinde old. söyledi.normal doğuma engel bi durum yok dedi

Son düzenleme:

iyi ki değiştirmişsin o zaman doktorunu canım, artık gerçekten ilgili doktor bulmak zorlaştı

hastanenin imkanları çok güzeldi aslında.tabi parası da ama doktorum güvenimi sarstı. bi de şimdiki doktorum arkadaşımın da dr u ocakta doğum yaptı. ark hemşire bu dr un ultrasonuna çok güvendiğini söyledi.bekle gününü o yolunu bulup gelir dediler bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…