- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.961
Allahım kolaylık versin canım.mrb kızlar nasılsınz bebış geldı topıge de bakamıyorum artık dogum yapanlar baya olmuştur bekleyenlerde bır avazda kurtulursunuz ınş.
kızımda sarılık çıktı dun gece hastanede kaldı çok uzuldum aglamaktan yuzum gozum şiştı çok şukur deger bugun ındı pzt tekrar kontrolumuz var.mememı tutmuyor ssılıkonla emzırmeye çalışıyorum uyuyor bıde bugun uyandıramıyorum elımle bıberonla gezıyorum dıkışlerım agrıyor ama kızımı kucagıma alınca bışe hısstmıyorum annelık boyle bışeymış
cnm bana da yapmadı doktorum bazı doktorlar doğumda yapıyolarmış..darsa artık o anda ameliyata alacak hemen bişey olmaz allahın izniyle boşver yapmasın ben yapmamasından memnunum yapsaydı da korkup kassaydım kendimi o an normal doğumdan vazgecebilirdim.ama şimdi doğum anında yapacağı için (yani galiba bişey demedi doktorum zaten günüm doluyo) o anda ya bismillah deyip herşeyi göze alıcam kaçış olmayacak
evet kızlar benim tetiklemişti..günüm dolmuştu ama dr baktığında yarım cm bile çaıklık yoktu..bakmasıyla birlikte ince bir sızı başladı vajinamda..ertesi sabah doğurdum..
o yüzden ben korkuyorum bakmasın doğum başlayana kadar..
selam şekerler malesef hala kızıma kavuşamadm sürekli hala doğurmadın mı laflarından da artık sıkıldm ... ve hiç kasılma yaşamıydrum allah hakkımızda hayırlısını versinnn
ya kötü birşeymiş bu beklemek bende her ağrıyı acaba doğum başlıyormu diye değerlendiriyorum kafamda bisürü soru işaretiyle dinlenip kirlendikçe evi temizliyor ağda yapıyorum birkaç zamanda bir:)ağrılarım vardı ama nst de çıkmadı 2 gündür adet sancım var sanki belimde daha çok ağrıyor yarın 9 da doktora gidicem ama yine bişey çıkmaz biliyorumçatım dar korkuyorum normal doğumdan bebeğim 3500 kg ı geçerse sezeryan olucam minyon olduğumdan doğuramazmışım biryandan normal doğum istiyorum biryandanda 3500 ü geçsinde sezeryan olsun diye dua ediyorum:))) hakkımda hayırlısı
mrb kızlar nasılsınz bebış geldı topıge de bakamıyorum artık dogum yapanlar baya olmuştur bekleyenlerde bır avazda kurtulursunuz ınş.
kızımda sarılık çıktı dun gece hastanede kaldı çok uzuldum aglamaktan yuzum gozum şiştı çok şukur deger bugun ındı pzt tekrar kontrolumuz var.mememı tutmuyor ssılıkonla emzırmeye çalışıyorum uyuyor bıde bugun uyandıramıyorum elımle bıberonla gezıyorum dıkışlerım agrıyor ama kızımı kucagıma alınca bışe hısstmıyorum annelık boyle bışeymış
mrb kızlar nasılsınz bebış geldı topıge de bakamıyorum artık dogum yapanlar baya olmuştur bekleyenlerde bır avazda kurtulursunuz ınş.
minyon olunca neden doğuramıyoruz cnm anlayamadım ben bunu özel bi sebebi var mı???ya kötü birşeymiş bu beklemek bende her ağrıyı acaba doğum başlıyormu diye değerlendiriyorum kafamda bisürü soru işaretiyle dinlenip kirlendikçe evi temizliyor ağda yapıyorum birkaç zamanda bir:)ağrılarım vardı ama nst de çıkmadı 2 gündür adet sancım var sanki belimde daha çok ağrıyor yarın 9 da doktora gidicem ama yine bişey çıkmaz biliyorumçatım dar korkuyorum normal doğumdan bebeğim 3500 kg ı geçerse sezeryan olucam minyon olduğumdan doğuramazmışım biryandan normal doğum istiyorum biryandanda 3500 ü geçsinde sezeryan olsun diye dua ediyorum:))) hakkımda hayırlısı
e ne güzel tatlım işte gidince hemen beklemeden sancı çekmeden pırt diye doğururuz..hep 1 saatte çocuk doğurma hayali kuruyorum..ağrıyı çok çekmiyomuşum bi anda hastanede 7 8 cm açılıyomuş bi tek son sancıları çekiyomuşum sonra hemen geliomuş bebik
10 gündür adet sancım ve iş yapmışım gibi bel ağrı var benim de dün vajinama iğne batar gibi oldu 2 kere ben de bu ne demiştim...tuvaletim geldi baskı yapıyo sandımm..ayy acaba doğurcam mıııı
endişelenme canım, bebeğin ve senin için hangisi daha sağlıklı ve uygunsa o olsun, düşünmek sonucu değiştirmiyo, stres yapmamaya çalış.. İnşallah her şey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
minyon olunca neden doğuramıyoruz cnm anlayamadım ben bunu özel bi sebebi var mı???
doğru cidden düşün düşün daha bi kötü oluyor amin inşallah canım sağol
1.57 boyum çatımda darmış 150 cm altına direk sezeryan dedi doktor...boyla çatı mesafesi arasında doğru bir orantı varmış sanırım canım
sanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor ama bel ağrılarım öyle bir arttıki.her sancıda korku sarıyor bnce herkes aynı sıkıntılarda ondan girmiyolar bebeği olanlarda fırsat bulamıyolardır
Mrb ark.lar aranıza yeni katıldım.doğum 26 nisan görünüo.normal doğum dedi dr.göbek kordonumda 3 değil 2 damar var.gelişme geriliği yok şükür ama oğlum pek tombiş doğmayacak heralde.sağlıklı olsun da...bi kaç gündür belimden sırtıma doğru ağrı girio ben de oğlum gelio mu acaba diyorum.öyle merak ediyorum ki yüzünü...
Hoşgeldin canım
İnşallah hayırlı, sağlıklı olur doğumun.. bebiş tombiş değil diye üzülme dediğin gibi sağlıklı olsun da doğunca çok çabuk kilo alıyolar zatenbi de kolayca doğar bakarsın daha iyi olur o bel ve sırt ağrılarından bende de var ama gelen giden yok henüz zamanını bekliyor heralde benim cadı kızım
Mrb ark.lar aranıza yeni katıldım.doğum 26 nisan görünüo.normal doğum dedi dr.göbek kordonumda 3 değil 2 damar var.gelişme geriliği yok şükür ama oğlum pek tombiş doğmayacak heralde.sağlıklı olsun da...bi kaç gündür belimden sırtıma doğru ağrı girio ben de oğlum gelio mu acaba diyorum.öyle merak ediyorum ki yüzünü...
hoşbulduk.teşekkür ederimaslında ilk bebekler gününü bekler hatta geçebilir de diyolar. ama nedense bi acelecilik var içimde.okuduğuma göre yalnız da değilim bu konuda ama son günler zor geçi omuş haikkaten...bi de arkadaşlarım doğurmaya başladılar sırayla bi ben kaldım...gerçi eski doktoruma kalsa sezeryan oluodum bu hafta belki de oğlum kollarımdaydı.bebeğin eşi aşağıda çıkmaz kolay kolay dedi. ama değilmiş!
evet topiğimizde baya aceleci bebişlerimiz var 35. haftadan sonra durmadılar e doğal olarak bizi de heyecan sardı her an gelebilir diye, beklemek daha zor gelmeye başladı bebişlere kavuşan annelerimizi gördükçe
bebeğin eşi de yer değiştirebiliyo mu rahim içinde yoksa eski doktorun yalan mı söyledi canım? Özelde miydi doktor?
eski drum da özeldi.şimdiki de.ya ultrasondan anlamıo diğer doktorlar kadr ya da özel old. için sezeryan yapmak istedi.günahını almak istemiyorum ama esas doğum yapacağım doktorum eşin 28. haftaya kadar yukarı çıktığını ve benimkinin de normal yerinde old. söyledi.normal doğuma engel bi durum yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?