2011 Nisan Anneleri

e tabi parası güzel olunca normal doğum ile sezaryen arasında da güzel bi fark oluyodur iyi yapmışsın canım, böyle durumlarda yakınların referansları da insanın içini rahatlatıyo.. zaten acil bişey olsa sezaryene alıyolar neyse, bizim akıllı bebişlerimiz de yollarını bulup gelecekler inşallah dediğin gibi tıpış tıpış

iyi akşamlar arkadaşlar,bugün dr kontrolümüz vardı.çok şükür her şey yolunda.gerçi kızımız biraz minik,2780gr 36cm de boyu.14 nisanda epidural sezeryanla bebişim kollarımda olacak inşallah.

hayırlısıyla evlatlarımızı kollarımıza almayı nasip etsin rabbim inş.benimki 36+1 de 2375 kg dı. doktorum 2500 benim için yeterli diyo.bizim orda bi laf vardır canı içinde olsun yani sağlıklı olsun derler :)

bu arada dr um magnezyum içmeyi bırak dedi 10 gün önce rahim ağzında yumuşamayı engelliyomuş.sizin dr unuz bu konuda bişi dedi mi kızlar??

çok motive edici bir yorum olmuş cnm gerçekten yani eskiden kadınlar sanki 170 miymiş baksana nasılda doğuruvermişler böyle saçmalıklar nasıl meydana çıkıyor anlayamıyorum neye dayanarak söyleniyor falan
usg ile açılma olup olmadığına bakmayı da ilk kez duyuyorum cnm acaba tüm usg aletleri bunu göstermeye müsait mi her doktor bu şekilde bakabiliyor mu acaba önemli olan bu!!!

yardım lütfennn

yani şimdiki doktorların derdi para hastanın gözünü korkuttukça oda sık sık doktora gitmek istiyor birde sezaryen parası ekle üstüne devlet bir sürü para ödüyor onlara ameliyat olduğu için, canım her usg de görünür benim yedinci ayımdaydı sanırım kasığımds ağrı vardı vajinamda batma vardı doktora edim açılma var mı bakalım demişti ve banada göstermişti ultrsondan rahimde açılma yok gayet iyi bebekden kaynaklı ağrıların demişti ve her kontroldede bakıyor yani açılma yok diyor altan bakmadığına göre o anda ultrasonda görünüyor yani her doktor bilirmi onu bilemem

Selam kızlar,

Ben de bugün kontrole gittim kzım hala doğum kanalına girmemiş ve rahim ağzı hala kapalı ve uzunmuş dr da 1 hafta daha bekleyelim dedi olmazsa sezeryan olabilir dedi bu arada çatı muayenesi de oldum birazcık kendinizi kasarsanız acıyo ama hiç korkulacak bişey değil yani rahat olmak lazım. Kızm da 3087kg olmuş .

hakkında hayırlısı olsun canım, maaşallah tatlı kızına da

selamz kızlar

baya bi zamandır giremiyorum bende...
doğum yapan arkadaslara gözünüz aydın diyorum...
bende hala beklemedeyim...ama artık sabırsızlanmaya basladım...
dün doktor kontrolümüz vardı 3200 gr ollmus kızım.catı muayeneside oldum...rahım agzı kapalı...nstlerde normal cıkıyor...
wala dün dra giderken nstde sancı cıkmasını ve acılmam olmasını ne kadar cok istemistim...
gerci catı muayenesi sırasında baya kastım kendımı sanırım o yuzden bıraz canım acıdı korktum normal dogumdan eve gelince tekrar aradım dru ben sezeryan olmak ıstıyorum dıye...o da dedı ıyıce dusun tasın pazartesı gel bi konusalım zorla normal doğurtmuyoruz kımseyı dedi...sanırım bıraz gaza gelmeye ıhtıyacım var..offff napıcam ben....şöyle hiç anlamadan birden doğuruversem ne güzel olur

Canım bence de iyi düşün, tamam bi sağlık problemi olsa bebeği ya da seni riske atacak, doktorun zaten sezaryene alır.. Ben normal bekliyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri de şartladım kendimi normal doğum olsun diye, çok şükür her şey yolunda gidiyo şimdilik.. Tedirgin oluyorum tabi ilk doğumum beni neler bekliyo falan diye ama doğum yapan arkadaşlarımızın hikayelerini okuyorum öyle güzel anlatıyolar ki; hiç biri de ''dayanılmayacak bi acı'' demiyor.. Allah onun kuvvetini veriyor elbet.. hem dayanılmaz bi acı olsa insanlar 2. 3. çocuklarını neden doğursunlar diye düşünüyorum hiç korkma, herkesin yaptığını sen de yapabilirsin, bi bakmışsın bebişin kollarında her şey unutulup gidiyo sonra, sadece birazcık cesaret

slm kızlar yine doğmadık :) bu arada jojop ve mesa doğuruyor sanırım hala girmediler gerçi mesa girmiyor çok ama hadi bakalım hayırlısı

usg ile bakılan rahim ağzı uzunluğ. eğer 2,5 altına düşmüşse doğum gerçekleşebilir. ancak rahim ağzı kısalmadan da açılma oluyormuş. 32. haftamda kanamam olmuştu. doktora rahim ağzı uzunluğunu zorla ölçtürürken bu çok manidar değil o kadar endişeleniyorsan açıklık için vaginal muayene edelim diyip beni ebeye yönlendirmişti.

kızlar karnım agrıyo...ama hanı adet olcakmısım gıbı....ara sıra belimde katılıyo bu agrıya...gerçi bu agrılar 10 gündür falan sürekli oluyor ama....

kızlar karnım agrıyo...ama hanı adet olcakmısım gıbı....ara sıra belimde katılıyo bu agrıya...gerçi bu agrılar 10 gündür falan sürekli oluyor ama....

Bu haftalarda normalmiş kasık bel ve sırt ağrıları.doğuma hazırlık yani:)önemli olan buağrıların başladıktan sonra dinmemesi ozaman ne su ne nişan... doğum başlıo demekmiş.

Bu haftalarda normalmiş kasık bel ve sırt ağrıları.doğuma hazırlık yani:)önemli olan buağrıların başladıktan sonra dinmemesi ozaman ne su ne nişan... doğum başlıo demekmiş.

anladım cnm usg de görülen bir şeyse eğer her doktorun görmesi lazım benimki niye alttan bakalım dedi anlamadım neyse baktırmadım zaten insan biraz da olsa kendini bilir alttan bakılacak bir durum yoktu bence gerekde duymadım o yüzden doğum moğum tetiklenmesin beklesin kızım içerde az daha

ay kızlar doğurmak için nasıl sabırsızlandığınızı anlıyorum Rabbim tez zamanda kucaklarınıza versin bebişlerinizi...
Biz 18 günlük olduk ama hala bir düzenimiz yok.Gaz problemimiz var uyuyamıyor yavrum ne gündüz ne gece...e bu da huysuzluk yapıyor haliyle...İnşallah sizlerin bebişleri rahat uyuyan huzurlu bebişler olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…