- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.981
hastanenin imkanları çok güzeldi aslında.tabi parası daama doktorum güvenimi sarstı. bi de şimdiki doktorum arkadaşımın da dr u ocakta doğum yaptı. ark hemşire bu dr un ultrasonuna çok güvendiğini söyledi.bekle gününü o yolunu bulup gelir dediler bekliyorum :)
çok motive edici bir yorum olmuş cnm gerçekten yani eskiden kadınlar sanki 170 miymiş baksana nasılda doğuruvermişler böyle saçmalıklar nasıl meydana çıkıyor anlayamıyorum neye dayanarak söyleniyor falankızlar açılmadan bahsetmisşiniz açılma ultrasonda görünüyor benim doktorum her usg de bakıyor illa alttan bakmaya gerek yok yani
Minyon olanlar normal doğum yapamaz diye kim demiş kayınvaldem 1.50 ve yedi çocuk doğurmuş hem de evde:))gayet rahat doğurmuş çatır çatır kilolarıda güzelmiş bebeklerin yani, annemde 1.55 o da altı çocuk doğurdu:))
çok motive edici bir yorum olmuş cnm gerçekten yani eskiden kadınlar sanki 170 miymiş baksana nasılda doğuruvermişler böyle saçmalıklar nasıl meydana çıkıyor anlayamıyorum neye dayanarak söyleniyor falan
usg ile açılma olup olmadığına bakmayı da ilk kez duyuyorum cnm acaba tüm usg aletleri bunu göstermeye müsait mi her doktor bu şekilde bakabiliyor mu acaba önemli olan bu!!!
çok motive edici bir yorum olmuş cnm gerçekten yani eskiden kadınlar sanki 170 miymiş baksana nasılda doğuruvermişler böyle saçmalıklar nasıl meydana çıkıyor anlayamıyorum neye dayanarak söyleniyor falan
usg ile açılma olup olmadığına bakmayı da ilk kez duyuyorum cnm acaba tüm usg aletleri bunu göstermeye müsait mi her doktor bu şekilde bakabiliyor mu acaba önemli olan bu!!!
Selam kızlar,
Ben de bugün kontrole gittim kzım hala doğum kanalına girmemiş ve rahim ağzı hala kapalı ve uzunmuş dr da 1 hafta daha bekleyelim dedi olmazsa sezeryan olabilir dedi bu arada çatı muayenesi de oldum birazcık kendinizi kasarsanız acıyo ama hiç korkulacak bişey değil yani rahat olmak lazım. Kızm da 3087kg olmuş .
selamz kızlar
baya bi zamandır giremiyorum bende...
doğum yapan arkadaslara gözünüz aydın diyorum...
bende hala beklemedeyim...ama artık sabırsızlanmaya basladım...
dün doktor kontrolümüz vardı 3200 gr ollmus kızım.catı muayeneside oldum...rahım agzı kapalı...nstlerde normal cıkıyor...
wala dün dra giderken nstde sancı cıkmasını ve acılmam olmasını ne kadar cok istemistim...
gerci catı muayenesi sırasında baya kastım kendımı sanırım o yuzden bıraz canım acıdı korktum normal dogumdan eve gelince tekrar aradım dru ben sezeryan olmak ıstıyorum dıye...o da dedı ıyıce dusun tasın pazartesı gel bi konusalım zorla normal doğurtmuyoruz kımseyı dedi...sanırım bıraz gaza gelmeye ıhtıyacım var..offff napıcam ben....şöyle hiç anlamadan birden doğuruversem ne güzel olur
usg ile bakılan rahim ağzı uzunluğ. eğer 2,5 altına düşmüşse doğum gerçekleşebilir. ancak rahim ağzı kısalmadan da açılma oluyormuş. 32. haftamda kanamam olmuştu. doktora rahim ağzı uzunluğunu zorla ölçtürürken bu çok manidar değil o kadar endişeleniyorsan açıklık için vaginal muayene edelim diyip beni ebeye yönlendirmişti.canım her usg de görünür benim yedinci ayımdaydı sanırım kasığımds ağrı vardı vajinamda batma vardı doktora edim açılma var mı bakalım demişti ve banada göstermişti ultrsondan rahimde açılma yok gayet iyi bebekden kaynaklı ağrıların demişti ve her kontroldede bakıyor yani açılma yok diyor altan bakmadığına göre o anda ultrasonda görünüyor yani her doktor bilirmi onu bilemem
kızlar karnım agrıyo...ama hanı adet olcakmısım gıbı....ara sıra belimde katılıyo bu agrıya...gerçi bu agrılar 10 gündür falan sürekli oluyor ama....
kızlar karnım agrıyo...ama hanı adet olcakmısım gıbı....ara sıra belimde katılıyo bu agrıya...gerçi bu agrılar 10 gündür falan sürekli oluyor ama....
yani şimdiki doktorların derdi para hastanın gözünü korkuttukça oda sık sık doktora gitmek istiyor birde sezaryen parası ekle üstüne devlet bir sürü para ödüyor onlara ameliyat olduğu için, canım her usg de görünür benim yedinci ayımdaydı sanırım kasığımds ağrı vardı vajinamda batma vardı doktora edim açılma var mı bakalım demişti ve banada göstermişti ultrsondan rahimde açılma yok gayet iyi bebekden kaynaklı ağrıların demişti ve her kontroldede bakıyor yani açılma yok diyor altan bakmadığına göre o anda ultrasonda görünüyor yani her doktor bilirmi onu bilemem
slm kızlar yine doğmadık :) bu arada jojop ve mesa doğuruyor sanırım hala girmediler gerçi mesa girmiyor çok ama hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?