- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.001
hergün en az 3 kişi arıyor hala doğurmadın mı diye ciddi ciddi üzülmeye başladım artık .. bugün çok sıcak su ile duş aldım bir saat yürüyüş yaptım sürekli hurma yiyorum karanfil çayı içiyorum az önce ada çayı içtim arada çömeliyorum artık umudumu kaybetmeye başladım.. eşim de bende çok sabırsız insanlarız kızımızın bizi bu kadar bekleteceğini tahmin etmezdim doğum iznim her geçen gün azalıyor.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ödülüm sağlıklı bir bebek ve kolay bir doğum olur:2:
hergün en az 3 kişi arıyor hala doğurmadın mı diye ciddi ciddi üzülmeye başladım artık .. bugün çok sıcak su ile duş aldım bir saat yürüyüş yaptım sürekli hurma yiyorum karanfil çayı içiyorum az önce ada çayı içtim arada çömeliyorum artık umudumu kaybetmeye başladım.. eşim de bende çok sabırsız insanlarız kızımızın bizi bu kadar bekleteceğini tahmin etmezdim doğum iznim her geçen gün azalıyor.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ödülüm sağlıklı bir bebek ve kolay bir doğum olur:2:
Canım doğum izni açısından bebeğin erken gelmesi değil, geç gelmesi daha iyidir.
Doğum tarihinden itibaren aktardığın süreyi ekleyerek sayacaksın.
Yani şu anda avantajlı durumda olman lazım.
doğum izni, iznin başlamasından itibaren toplamda onaltı hafta değilmi? doğum ne zaman olursa olsun?
Doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta.doğum izni, iznin başlamasından itibaren toplamda onaltı hafta değilmi? doğum ne zaman olursa olsun?
Benim bildiğim doğum tarihi önemli. doğumun olduğunda doğum öncesi 8haftalık iznin bitmemiş olsa bile doğum gününden itibaren doğum sonrası iznin başlar.
Doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta.
mesela erken doğum yaptın, doğum öncesi izinden kalan günler yanıyor.
Aktaramıyorsun, o nedenle geç olması daha avantajlı.
çok güzel öyleyse.o zaman bi an önce doğsun:26: kalan zamanı oğlumla geçirmeyi yeğlerim
Bende hemen doğsun isitiyordum ama bizim kzdan hala tık yok:)
Aslında benim için erken ama okadar merak ediyorum ki yüzünü.bi an önce doğsun istiyorum.hamileliğim de rahat geçio halbuki :)
benim çok çok az oluyor,peki sizde ağrılar başladımıbu arada sizin de akıntınız oluyomu.benim vardı.bu aralar daha arttı sanki.
benim çok çok az oluyor,peki sizde ağrılar başladımı
merhaba herkese .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?