2011 Nisan Anneleri

hergün en az 3 kişi arıyor hala doğurmadın mı diye ciddi ciddi üzülmeye başladım artık .. bugün çok sıcak su ile duş aldım bir saat yürüyüş yaptım sürekli hurma yiyorum karanfil çayı içiyorum az önce ada çayı içtim arada çömeliyorum artık umudumu kaybetmeye başladım.. eşim de bende çok sabırsız insanlarız kızımızın bizi bu kadar bekleteceğini tahmin etmezdim doğum iznim her geçen gün azalıyor.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ödülüm sağlıklı bir bebek ve kolay bir doğum olur :2:

ahhh bilirim o duyguyu..38 haftam bitti 40 bitipte doğana kadar hergün telefon doğurmadınmı diye..çok can sıkıcı bişey..böyle sürekli arayıp soracaklara doğum tarihini biraz daha ileri verdim..olursa süpriz sansınlar napayım...insanın psikolojisini bozuyorlar sürekli arayıpta..

ben de doğurmadım kızlar daha.... dün yürüyüşü abarttım biraz bugün belimden kalkamadım bel fıtığı var bende... bel fıtığı olan birirnin normal doğum yapması konusunda bilginiz var mı arkadaşlar...

Canım doğum izni açısından bebeğin erken gelmesi değil, geç gelmesi daha iyidir.
Doğum tarihinden itibaren aktardığın süreyi ekleyerek sayacaksın.
Yani şu anda avantajlı durumda olman lazım.

doğum izni, iznin başlamasından itibaren toplamda onaltı hafta değilmi? doğum ne zaman olursa olsun?
Doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta.
mesela erken doğum yaptın, doğum öncesi izinden kalan günler yanıyor.
Aktaramıyorsun, o nedenle geç olması daha avantajlı.

Son düzenleme:
Benim bildiğim doğum tarihi önemli. doğumun olduğunda doğum öncesi 8haftalık iznin bitmemiş olsa bile doğum gününden itibaren doğum sonrası iznin başlar.

Doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta.
mesela erken doğum yaptın, doğum öncesi izinden kalan günler yanıyor.
Aktaramıyorsun, o nedenle geç olması daha avantajlı.

anladım, ben bütün olarak düşünmüştüm.

Benim bildiğim yeni çıkan torba yasaya göre eğer erken doğarsa doğum sonrası iznine ekleyebiliyorsunuz mesela 38. hafta doğdu kalan 2 haftayı doğum sonrası iznine ekliyebiliyorsunuz. Memurlar.netten bakabilirsiniz.

benim çok çok az oluyor,peki sizde ağrılar başladımı

Bel,sırt ve kasıklarımda adet sancısı gibi oluo ama dayanılmıcak kadar çok değil.yalnız 2gündür oğlumun hareketiyle birlikte rahim ağzında batma ve uyuşukluk gibi garip bişi hissediyorum.doğuma böyle hazırlanıyoruz heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…