2011 Nisan Anneleri

ben burdayimm the 2606...aslinda mayis 3 dogumum ama bu gidisle nisan olucakmis.dr 2 haftaya olur dedi acilma baslamis bende.akintindan bahsetmissin.benimde var 4 ve ya 5 gundür.ama cok su gibi acaba amniyon mu diye süpheleniyorum.seninki nasil?yogunmu ?yoksa su gibimi

benimki yoğun. nette bakmıştım ya foş diye diilde azar azar su gelirse diye sakıncalı bi durum olduğunu duydum çünkü. şürheleniosanız mutlaka dktorunuza bahsedin diyodu bi de sarımsı ve hafif kokulu bi suymuş sanırım benim de ilk bebeğim tam net bilmiyorum. benimki sarımsı yeşilimsi sümüksü bi akıntı.afedersiniz bu arada tarif kötü olabilir ama belki benzer durumlar vardır. amaç birbirimizi aydınlatmak...bu akıntı kanlı gelirse de nişan denio doğumun ilk alameti yani :)

bende dün okudum sarimsi yesilimsi olunca nisan olabiliyor diye.benimki nasil anlatsam..mesela ortada biraz yogunluk oluyor ama etrafi su renksiz ic cam.bu sekilde oluyor.sizin yazilarinizi okudum simdi.benim bebegimde kücük gectigimiz sali günü 2510 cikti kilosu.dr daha iyi kolay dogum olur dedi.her ne kadar bizim türk milleti tosun gibi dogurmaya merakli olsakta böylesi daha isime geldi.saglikli olsunlar yeter.sende acilma baslamismi

Doktorum açılma konusunda bişi demedi.benim kordonda bi damar eksik.o da Allahtan.yapacak bişi yok varsın zayıf olsun gelişme geriliği yok ya şükürler olsun rabbime.bu arada bence amniyotik sıvı diil seninki.çünkü akıntının etrafı ıslak görünüo anladıım kadarıyla ama dr na mutlaka bahset bence.sonuçta dr diiliz:))her ne kadar hamilelik sürecinde kendimizi aşsak ta

kilo konusunda da drum 2500 gr benim için yeterli diyo.tosuncuklar hakikaten sevimli oluo ama zayıf olursa evladım canım tosun olursa da...farkeden bişi yok:))en başı sağlık nihayetinde

Canım benim doktorum aynen açılma var mı bakalım dedi ve rahim kanalını banada gösterdi bak bişey yok normal açılma yok henüz dedi ben onun yalancısıyım rahim uzunluğunada vajinal ultrasnla bakılıyor üstten ultrasonla değil

Alttan baktırma tetikliyormu bilemem bana geçen hafta baktı öyle tetikleyecek bir muayene değil aslında iki parmağıyla bakıyor elini sokmuyorki:))yani ne bileyim ilişki daha çok tetikler o zaman hamdolsun bana bişey olmadı en azından normal doğum yapabileceğimi öğrendim rahatladım

canım batmalarda başlamış senin yakındır muhtemelen

canım üzülme ilk bebekler 40 haftayı geçebiliyor bile sen bizim topiktekilerin erken doğurduğuna bakma arayanlarada doğursam haberiniz olurdu heralde de onlar madem gıcık ediyor

ay ne saçma ya hala doğurmadın mı yok ben içimde saklamya karar vedim diyeceksin tövbe tövbe:)ay bana sorsalar böyle ben çekemem söylerim lafımı insanı strese niye sokuyorlarsa ne saçma ya

gunaydın

günaydın:)bugün belim ve belden aşağısı o kadar uyuşuk ki anlatamam.içim ağrıo resmen.hiç böyle olmamıştım.açılırım heralde öğlene doğru.:18:

Günaydın kızlar, yarın kontrolüm var artık herşey belli olur herhalade normal mi sezeryan mıÇatı muayenesi yapacağım demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…