- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.021
bende dün okudum sarimsi yesilimsi olunca nisan olabiliyor diye.benimki nasil anlatsam..mesela ortada biraz yogunluk oluyor ama etrafi su renksiz ic cam.bu sekilde oluyor.sizin yazilarinizi okudum simdi.benim bebegimde kücük gectigimiz sali günü 2510 cikti kilosu.dr daha iyi kolay dogum olur dedi.her ne kadar bizim türk milleti tosun gibi dogurmaya merakli olsakta böylesi daha isime geldi.saglikli olsunlar yeter.sende acilma baslamismi
usg ile bakılan rahim ağzı uzunluğ. eğer 2,5 altına düşmüşse doğum gerçekleşebilir. ancak rahim ağzı kısalmadan da açılma oluyormuş. 32. haftamda kanamam olmuştu. doktora rahim ağzı uzunluğunu zorla ölçtürürken bu çok manidar değil o kadar endişeleniyorsan açıklık için vaginal muayene edelim diyip beni ebeye yönlendirmişti.
anladım cnm usg de görülen bir şeyse eğer her doktorun görmesi lazım benimki niye alttan bakalım dedi anlamadım neyse baktırmadım zateninsan biraz da olsa kendini bilir alttan bakılacak bir durum yoktu bence gerekde duymadım o yüzden doğum moğum tetiklenmesin beklesin kızım içerde az daha
Bel,sırt ve kasıklarımda adet sancısı gibi oluo ama dayanılmıcak kadar çok değil.yalnız 2gündür oğlumun hareketiyle birlikte rahim ağzında batma ve uyuşukluk gibi garip bişi hissediyorum.doğuma böyle hazırlanıyoruz heralde :))
hergün en az 3 kişi arıyor hala doğurmadın mı diye ciddi ciddi üzülmeye başladım artık .. bugün çok sıcak su ile duş aldım bir saat yürüyüş yaptım sürekli hurma yiyorum karanfil çayı içiyorum az önce ada çayı içtim arada çömeliyorum artık umudumu kaybetmeye başladım.. eşim de bende çok sabırsız insanlarız kızımızın bizi bu kadar bekleteceğini tahmin etmezdim doğum iznim her geçen gün azalıyor.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ödülüm sağlıklı bir bebek ve kolay bir doğum olur:2:
ahhh bilirim o duyguyu..38 haftam bitti 40 bitipte doğana kadar hergün telefon doğurmadınmı diye..çok can sıkıcı bişey..böyle sürekli arayıp soracaklara doğum tarihini biraz daha ileri verdim..olursa süpriz sansınlar napayım...insanın psikolojisini bozuyorlar sürekli arayıpta..
canım üzülme ilk bebekler 40 haftayı geçebiliyor bile sen bizim topiktekilerin erken doğurduğuna bakma arayanlarada doğursam haberiniz olurdu heralde de onlar madem gıcık ediyor
ay ne saçma ya hala doğurmadın mı yok ben içimde saklamya karar vedim diyeceksin tövbe tövbe:)ay bana sorsalar böyle ben çekemem söylerim lafımı insanı strese niye sokuyorlarsa ne saçma ya
Günaydın.
Martta daha çok doğum vardı bu topikte, nisan çok hareketsiz
Benim bildiğim yeni çıkan torba yasaya göre eğer erken doğarsa doğum sonrası iznine ekleyebiliyorsunuz mesela 38. hafta doğdu kalan 2 haftayı doğum sonrası iznine ekliyebiliyorsunuz. Memurlar.netten bakabilirsiniz.
bugün kocişim evdeyken evi süpürteyim ben de toz alayım öpüldünz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?