- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.041
nisana tembel tenekeler kaldı galiba
Bu konuda bir düzenleme yapıldı cnm.Aynen yazıyorum....Torba yasada bu konuda düzenleme yapılmadı maalesef
Cnm Allah yardımcın olsun inş.Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.
Nisa yaaaaaaa biz ne zaman doğurcazzzzzcanımmm çok hoşuma gitti dediğin
Slm canlarım ne var ne yok..
Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.
Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.
Canım benim bende onu düşünüyordum seni bilmem ama benimkinin çatı muayenesi oldu 1 parmak açık var ama tık yok akşamları kasılmalarım artıyor nstde bişi yok doktor bebişin keyfi yerinde diyorNisa yaaaaaaa biz ne zaman doğurcazzzzz
taze anne hoş geldin
slm taze anne biz beklemdeyiz valla günler sıkıcı geçiyor...asıl aksiyon sizdee maraton tam gaz devam ediyor de mi
Slm canlarım ne var ne yok..
Ayy valla benim de akşamları kasılmalarım artıyor hatta geceleri devamlı özellikle son günlerde adet sancısı ve bel ağrısıyla uyanıyorum ama gündüz tık yok...Nst de bende de sancı çıkmıyor hiç.Anacım pek mi güzel içerisi bilmiyorum ki gelmek istemiyorlar.Canım benim bende onu düşünüyordum seni bilmem ama benimkinin çatı muayenesi oldu 1 parmak açık var ama tık yok akşamları kasılmalarım artıyor nstde bişi yok doktor bebişin keyfi yerinde diyor
şunları düstsekmi ne yapsak gelsinler diyesenin pazartesi ne diyecek acaba doktor haber ver
hoşgeldin esracımm nasılsın canım ayy bekliyoruz bizmustafa yusuf sünnet olacak askere gidicek benimkinde tık yok daha
Ayy valla benim de akşamları kasılmalarım artıyor hatta geceleri devamlı özellikle son günlerde adet sancısı ve bel ağrısıyla uyanıyorum ama gündüz tık yok...Nst de bende de sancı çıkmıyor hiç.Anacım pek mi güzel içerisi bilmiyorum ki gelmek istemiyorlar.
Yarın yazarım cnm gelişmeleri artık net bişey söylesin istiyorum millet arayıp arayıp soruyor...Ha geldi haaa gelecek derken günler geçiyor işte böylee..........
beni tek bıraktın kardeş :)) tek doğurdum bak hala gelmeye niyetin yok senin he...
slm canlarım uzun zamandır giremiyorummalum bebiş..ama çok özledim sizleri burayı..şükür mutlu son..bebişin 27 martta 13.45te geld i...bilginiz vardır...gece suyum geldi riske atmadan sezaryana girdim..mükemmeldi diye bilirim :) çok doğru bi karar vermişisz bebişimle...yaşasın el birliği :)) 4 gün sonunda ayaktaydım... öyle feci bi ağrım olmadı illa oldu ama dayanılmıcak kadar değil... sadece 3 kere ağladım ağrıdan o kadar :))
Allah doğum yapanlara evlatlarıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.bize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşaalah.bu arada bel ve kasık ağrılarım benim de gece artıo gündüz biraz daha rahatım.yalnız bugün bel ağrım geçmedi.penguen gibiyim.karnım taş gibi.sarkmış,taşıyamıyorum sanki.iki gündür bi garibim.sizler de böyle hissediyormusunuz bayanlar yoksa bende mi bi gariplik var.
canım yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldin aramızda 2 gün varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?