2011 Nisan Anneleri

slm canlarım uzun zamandır giremiyorum malum bebiş..ama çok özledim sizleri burayı..şükür mutlu son..bebişin 27 martta 13.45te geldi...bilginiz vardır...gece suyum geldi riske atmadan sezaryana girdim..mükemmeldi diye bilirim :) çok doğru bi karar vermişisz bebişimle...yaşasın el birliği :)) 4 gün sonunda ayaktaydım... öyle feci bi ağrım olmadı illa oldu ama dayanılmıcak kadar değil... sadece 3 kere ağladım ağrıdan o kadar :))

Torba yasada bu konuda düzenleme yapılmadı maalesef
Bu konuda bir düzenleme yapıldı cnm.Aynen yazıyorum....
Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi
sekiz haftalık analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine
ilave edilir.

Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.
Cnm Allah yardımcın olsun inş.

Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.

Canım benm dualarımız seninle Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun

Nisa yaaaaaaa biz ne zaman doğurcazzzzz
Canım benim bende onu düşünüyordum seni bilmem ama benimkinin çatı muayenesi oldu 1 parmak açık var ama tık yok akşamları kasılmalarım artıyor nstde bişi yok doktor bebişin keyfi yerinde diyor
şunları düstsekmi ne yapsak gelsinler diye senin pazartesi ne diyecek acaba doktor haber ver

taze anne hoş geldin

slm taze anne biz beklemdeyiz valla günler sıkıcı geçiyor...asıl aksiyon sizdee maraton tam gaz devam ediyor de mi

hoşbulduk cnmlarım :) devam vallahi..rabbim beterinden saklasın...bi sıkıntı yok standart şeyler.... şükürler olsun ama... Sizlerde bi sorun yok dimi..olsun bekleyin beklemekte hoş emin olun

Ayy valla benim de akşamları kasılmalarım artıyor hatta geceleri devamlı özellikle son günlerde adet sancısı ve bel ağrısıyla uyanıyorum ama gündüz tık yok...Nst de bende de sancı çıkmıyor hiç.Anacım pek mi güzel içerisi bilmiyorum ki gelmek istemiyorlar.
Yarın yazarım cnm gelişmeleri artık net bişey söylesin istiyorum millet arayıp arayıp soruyor...Ha geldi haaa gelecek derken günler geçiyor işte böylee..........

ayy arayanları takma canım benm amcalar bile arıyor yeğenimiz geldimi diye artık mayısa kadar yolu var diyorum ama çok merak ediyrm yüzünü kendini teyzeside burda 1 hafta gel bak diyorum ama boğa burcu olucak sanırm inatçı yavrum :2:ellerim ayaklarım şişti tombalak oldum iyice yaabirde bebişler aceleci çıkınca biz sabırsızlandık aslında hiçte geç kalmadı yavrularımız

beni tek bıraktın kardeş :)) tek doğurdum bak hala gelmeye niyetin yok senin he...
ayy yoldan döndü eşime dedim o kadar mustafa yusuf gelince heves etti diye ama kesildi sancı falanbiz bekleriz sizi esra senin 2. ye yetişiriz

uzun bir aradan sonra hoşgeldin esracım hayırlı olsun bebişin ne güzel sağsalim kavuştun oğluna bende çok özledim artık kızımı zaman geçmiyor darısı bizim başımıza inşallah kendine ve oğluna çok iyi bak canım.

Allah doğum yapanlara evlatlarıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.bize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşaalah.bu arada bel ve kasık ağrılarım benim de gece artıo gündüz biraz daha rahatım.yalnız bugün bel ağrım geçmedi.penguen gibiyim.karnım taş gibi.sarkmış,taşıyamıyorum sanki.iki gündür bi garibim.sizler de böyle hissediyormusunuz bayanlar yoksa bende mi bi gariplik var.

canım yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldin aramızda 2 gün varmış

kızlar Allah affetsinde ben çok sıkılmaya başladım bu hamilelikten.son 10 günüm zehir oldu.mide yanmamı söylemiştim öncedende...hiçbirşey fayda etmiyor..ağlayarak kalkıyorum yataktan.
oturuyor gibi yatmaktan boynum tutuluyor sırtım ağrıyor..ne tarafıma yatarsam o tarafım uyuşuyor tutuluyor..şikayetçi olmakta istemiyorum..ilk hamilelğim böyle değildi.ağlıcam şimdi ya çok bunaldım herşeyden..yalnızlıktan...eşimde moralimi bozdu..bir sürü borcumuz var.her ay ödüyoruz..arkadaşı telefon etmiş araba değiştireceği için borç istemiş.bizim daha 9.5 bin borcumuz varken bu hayır diyememiş borç verecekmiş ona deli etti beni..doğum arifesi,ne kadar gideceği belli değil zaten..neyine borç veriyorsun dün bayağı ona ağladım bide..düşüncesiz insan yaa..nasıl yapar hala aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…