2011 Nisan Anneleri

allah bır avazda kurtarsın canm az kaldı sabret.talcıd cıgnıyordum ben.dogum ve dogum sonrası çok masraf oluyor eşın butcesını ayrmışr elbet uzme sen kendını bırak o duşunsun

canımmm çok hoşuma gitti dediğin

benim kıza çıkışı gösterip arkadan itmek gerekecek galiba ben 7 aylığım ama

Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.

Canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini

hoşbulduk cnmlarım :) devam vallahi..rabbim beterinden saklasın...bi sıkıntı yok standart şeyler.... şükürler olsun ama... Sizlerde bi sorun yok dimi..olsun bekleyin beklemekte hoş emin olun

esracım senin doğumun özellikle beni çok etkilemişti, senden sonra çok heyecanladım ha geldi ha gelecek falan derken bugünlere kadar gelmedi kızım hayırlısı hakkımızda.. Maaşallah senin paşana çok tatlı, sana çok benziyo gözleri açıkken özellikle benim için de öp olur mu, iyi bak kendine de canım, üşütme sakın ayaklarını sezaryenlisin..

kızlar Allah affetsi

Canım geçmiş olsun, az kaldı ama geçip gidecek bugünler inşallah.. Borç meselesi de çok can sıkıcı tabi, eşin iyi niyetinden hayır diyememiş belli ki ama asıl düşüncesiz olan borç isteyen arkadaş bence bebeği olacak aileye destek olacağına utanmadan borç istiyor ama sen stres yapmamaya çalış engel olamıyosun madem düşünme, eşin verecekse bu parayı sizin ihtiyaçlarınızı da hesaplamıştır elbet arkadaşın dediği gibi..

cnm bende de akıntı çok aynı seninki gibi yaa..etrafı hafif su gibi..ortası yoğun akıntı..su mu geliyo diyorum ama su öyle olmaz diyolar..ayy su değildir inşallah..
iki gündür herşey gaz yapıyor karnım çok sertleşiyor ve sıkıntı veriyor
bende her gün nohut fasülye yiyor gibiyimm..oysa hiç gaz yapcak bişey yemiyorumm..ama çok gaz oluyoo
slm kızlar yine doğmadık :) bu arada jojop ve mesa doğuruyor sanırım hala girmediler gerçi mesa girmiyor çok ama hadi bakalım hayırlısı

yok be şekerimm doğuramadım dahainternetim yoktu

selam kızlar..ne var ne yok..doğurmadım dahaher gece bel ağrısı adet sancısı..son günlerde vajinamda batma..ama daha ileri giden bi sancım yok..yarın muayenem var artık..duruma göre bakıcam ama sanıyorum daha fazla beklemem..ama doktor bakıp yok geliyo bebek kanalda rahim ağzın açılmış derse bilemem..önce allaha sonra doktora emanet bırakıyorum kendimi napimm:26:hayırlısı..

merhaba canım, aynı ağrı sancılar hatta fazlası bende var özellikle akşamları yoğunlaşıyo, doktor da bu hafta gelir demişti ama bişey yok.. yarın ben de gitcem doktora, zeynep gibi bi doğurup gelseydim iyi olacaktı

slm kızlar bebişlerle bir güne daha merhaba..
siz her ne kadar acele etseniz de onlar içerde kalmaya biraz daha niyetli
bu arada neden bu kadar acele ediliyor anlayamıyorum daha doğurmadım hala gelmedi niyeti yok falan diyen güzel annecikler e zaten daha gününüz bile gelmemiş ki çoğunuzun niye beklenen doğum tarihini yok sayarak erkenden gelmelerine kendinizi adapte ettiniz :44:
erken olan doğumlardan mı etkilendiniz yoksa doktorların uyarılarımı oldu erken gelebilir şu haftada gelebilir diye
eşimin kuzeniyle aynı hamilelik dönemi geçiriyorduk nisan 5 ti sata göre ama 8 de doğdu bebeği şuan 2 günlük anne kendisi yani söylenilen tarihe göre geç bile geldi
benimde 23 nisan beklemedeyim bekle diyorum kızıma da gelme doktoru sabırsızlansa da ben gününü tamamlasın istiyorum çektiğim bi dolu sıkıntıya rağmen ne acelemiz var ki tadı çıksın biraz daha

bende de mide yanması devam ediyo.dün akşam uyutmadı belim ayrı.kasıklarım ayrı bi de mide yanmasından nefesimi alamayınca bastım yaygarayı soğuk süt içtim biraz rahatladım Allahtan.bebek kanala inince mide yanması geçer dediler ya inmedi benim oğlum yada indi ama mideme fayda etmedi

bgn yarın doğurursn tatlım benmde aynı ağrılarım var kahverengi akıntımda oldu bgn hatta bende rahata bağladm artık yarın gdcem dr.a benm bebek 1 hafta önde ölede zaman gecmiooo bölede gecmiooooooo

mideniz yandığında sadece 2 yudum süt için kızlar mümkünse soğuk olsun ama 2 yudumu kesinlikle geçmesin içtikten sonra rahatlayacaksınız daha sonra tekrarlayabilir olsun pes etmeyin 2 dakika sonra dahi gelse tekrar uygulayın 2 yudum daha için sonra gelirse 2 yudum daha bu böyle gitsin fazlası değil kesinlikle 2 yudum olacak hatta başucunuza alın sütü öyle yatın ben öyle yapıyorum yarım çay bardağı bile işimi görüyor böylelikle doğuma kadar idare etmiş olursunuz reflünün bilinen en kestirme tedavi yöntemidir bu normalde iyileşme bile sağlıyor reflü hastalarında

mrb canım.tabiki bebklerimizin gününü doldurması daha mantıklı ama bende dahil diğer anneler de sanırım bebeğimizin sıcak yüzünü,mis kokusunu,küçücük pamuk ellerini bi an önce görmek ve sıcaklıklarını hissetmek istiyoruz...günümüz yaklaştıkça da bu heyecan iyice artıyor.ve söylenenlerde ne kadar çelik iradeli olursam olayım acaba erken gelir mi düşüncesini tetikliyor.elde diil.bu da başka tatlı bi heyecan bence

benim midem yanmam geçti 1 haftadır falan..demekki bebek kanala inmiş..zaten geçen hafta kafasının yarısı inmişti ama..evvelki gece kasığıma bi dokundum elime sert bişey geldi.duymuştum,ebeler falan bakarak o şekilde dışarıdan anlıyolarmış.ama sonra o sertliği bidaha hissetmedim.belki o an bi pozisyon yakalamıştım bebişin başımıydı neydi bilmiyorum.ya bazıları sancıyı bel ağrısı ufak adet sancısı gibi çekiyolarmış.zeynep gibi aynı..etrafımdakilerden de duydum.tabi doğum yaklaşınca artıyomuş da..inşallah öyle olur..ve hayırlıysa bu gece doğursam yaaçünkü yarın muayenem var..doktora beni sezeryana alın demekten korkuyorum.gerçi etraftan niye normal doğum bekliyosun diyenler var.üstelik diyenler arasında doktor da var.git spinal ol çık diyolar..normal doğum çok da avantajlı değil mi acaba diyorum NORMAL olmasını dışında..birinde o anda sancı çekioyosun birinde sonrasında en fazla 2 3 gün.o da dayanılmıcak gibi olmuyomuşş.artık herkes sezeryandan memnun.içim dolu bu konuda galiba..pek çok yazdım..ama burda konuşup paylaşmak iyi geliyo..2 gündür çok stresliyim.hep ağladım.hormonlarım tavan yaptı..nolcaz biz böyle??

slm kızlar nasılsınız???

ayy iyiyz canım yaa sen nasısın bebişin nasııelinden bi su içsem keşke..hep diyorum keşke zeynep gibi doğursam..belki nasip olur..bu arada kızımın ismi zeynep olcak.senin ismin zeynep mi??çok güzel isim..beğenebildiğimiz tek isim allah nasip ederse kızımıza koycaz..

saol cnm iyim bende oğlumda ii çok şükür emzirdim uyuttumda biraz bakınıyım dedim. inş kolay doğurursun cnm dualarım sizinle. buarada ewt ismim zeynep

Son düzenleme:
hımmm sırf özlem kaynaklı bu bekleyişler yani anladım
ama bide şöyle düşünelim bebek içerde reflekslerini tamamlayarak uyku sağlığı yerinde olarak doğacak emzirme ve uyuma olayında falan çok işe yarıyormuş gününü tamamlaması sağlığı açısından bakarsak beklemeleri daha mantıklı
hayırlısı Rabbimden inş. hepimiz için..

ya akıntınız ne durumda kızlarr

cnm endişelencek bişey yok çok normal hatta doğum yanaştıkça çok daha artacak. benim doğuma bir hafta kala çok afedersiniz sümüksü ve okadar yoğunduki anlatamam sarımtrak ve çok fazla oluyodu.ama doğumu yaptıktan sonra kesili verdi hemen

suyumda sızma var zatn benmdee son gnlerde çok olmya başladı galba azaldı artık suyum sızma var ama suyum iyi görünüodu şimdi böle hep ıslak olunca altım normal akıntımı sumu acaba die kafam karştı

allah yardımcın olsun cnm bii avazda doğurun hepinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…