- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.061
kızlar Allah affetsinde ben çok sıkılmaya başladım bu hamilelikten.son 10 günüm zehir oldu.mide yanmamı söylemiştim öncedende...hiçbirşey fayda etmiyor..ağlayarak kalkıyorum yataktan.
oturuyor gibi yatmaktan boynum tutuluyor sırtım ağrıyor..ne tarafıma yatarsam o tarafım uyuşuyor tutuluyor..şikayetçi olmakta istemiyorum..ilk hamilelğim böyle değildi.ağlıcam şimdi ya çok bunaldım herşeyden..yalnızlıktan...eşimde moralimi bozdu..bir sürü borcumuz var.her ay ödüyoruz..arkadaşı telefon etmiş araba değiştireceği için borç istemiş.bizim daha 9.5 bin borcumuz varken bu hayır diyememiş borç verecekmiş ona deli etti beni..doğum arifesi,ne kadar gideceği belli değil zaten..neyine borç veriyorsun dün bayağı ona ağladım bide..düşüncesiz insan yaa..nasıl yapar hala aklım almıyor.
canımmm çok hoşuma gitti dediğin
Yarın 12:30 da doğuma gireceğim inşaallah. dualarınızı bekliyorum. ALLAHIM herkezi sağlıkla kurtarsın inşaallah.
hoşbulduk cnmlarım :) devam vallahi..rabbim beterinden saklasın...bi sıkıntı yok standart şeyler.... şükürler olsun ama... Sizlerde bi sorun yok dimi..olsun bekleyin beklemekte hoş emin olun
kızlar Allah affetsi
nde ben çok sıkılmaya başladım bu hamilelikten.son 10 günüm zehir oldu.mide yanmamı söylemiştim öncedende...hiçbirşey fayda etmiyor..ağlayarak kalkıyorum yataktan.
oturuyor gibi yatmaktan boynum tutuluyor sırtım ağrıyor..ne tarafıma yatarsam o tarafım uyuşuyor tutuluyor..şikayetçi olmakta istemiyorum..ilk hamilelğim böyle değildi.ağlıcam şimdi ya çok bunaldım herşeyden..yalnızlıktan...eşimde moralimi bozdu..bir sürü borcumuz var.her ay ödüyoruz..arkadaşı telefon etmiş araba değiştireceği için borç istemiş.bizim daha 9.5 bin borcumuz varken bu hayır diyememiş borç verecekmiş ona deli etti beni..doğum arifesi,ne kadar gideceği belli değil zaten..neyine borç veriyorsun dün bayağı ona ağladım bide..düşüncesiz insan yaa..nasıl yapar hala aklım almıyor.
cnm bende de akıntı çok aynı seninki gibi yaa..etrafı hafif su gibi..ortası yoğun akıntı..su mu geliyo diyorum ama su öyle olmaz diyolar..ayy su değildir inşallah..bende dün okudum sarimsi yesilimsi olunca nisan olabiliyor diye.benimki nasil anlatsam..mesela ortada biraz yogunluk oluyor ama etrafi su renksiz ic cam.bu sekilde oluyor.sizin yazilarinizi okudum simdi.benim bebegimde kücük gectigimiz sali günü 2510 cikti kilosu.dr daha iyi kolay dogum olur dedi.her ne kadar bizim türk milleti tosun gibi dogurmaya merakli olsakta böylesi daha isime geldi.saglikli olsunlar yeter.sende acilma baslamismi
bende her gün nohut fasülye yiyor gibiyimm..oysa hiç gaz yapcak bişey yemiyorumm..ama çok gaz oluyooiki gündür herşey gaz yapıyor karnım çok sertleşiyor ve sıkıntı veriyor
slm kızlar yine doğmadık :) bu arada jojop ve mesa doğuruyor sanırım hala girmediler gerçi mesa girmiyor çok ama hadi bakalım hayırlısı
cnm bende de akıntı çok aynı seninki gibi yaa..etrafı hafif su gibi..ortası yoğun akıntı..su mu geliyo diyorum ama su öyle olmaz diyolar..ayy su değildir inşallah..
bende her gün nohut fasülye yiyor gibiyimm..oysa hiç gaz yapcak bişey yemiyorumm..ama çok gaz oluyoo
yok be şekerimm doğuramadım dahainternetim yoktu
selam kızlar..ne var ne yok..doğurmadım dahaher gece bel ağrısı adet sancısı..son günlerde vajinamda batma..ama daha ileri giden bi sancım yok..yarın muayenem var artık..duruma göre bakıcam ama sanıyorum daha fazla beklemem..ama doktor bakıp yok geliyo bebek kanalda rahim ağzın açılmış derse bilemem..önce allaha sonra doktora emanet bırakıyorum kendimi napimm :26:hayırlısı..
bende de mide yanması devam ediyo.dün akşam uyutmadı belim ayrı.kasıklarım ayrı bi de mide yanmasından nefesimi alamayınca bastım yaygarayı soğuk süt içtim biraz rahatladım Allahtan.bebek kanala inince mide yanması geçer dediler ya inmedi benim oğlum yada indi ama mideme fayda etmedikızlar Allah affetsinde ben çok sıkılmaya başladım bu hamilelikten.son 10 günüm zehir oldu.mide yanmamı söylemiştim öncedende...hiçbirşey fayda etmiyor..ağlayarak kalkıyorum yataktan.
selam kızlar..ne var ne yok..doğurmadım dahaher gece bel ağrısı adet sancısı..son günlerde vajinamda batma..ama daha ileri giden bi sancım yok..yarın muayenem var artık..duruma göre bakıcam ama sanıyorum daha fazla beklemem..ama doktor bakıp yok geliyo bebek kanalda rahim ağzın açılmış derse bilemem..önce allaha sonra doktora emanet bırakıyorum kendimi napimm :26:hayırlısı..
slm kızlar bebişlerle bir güne daha merhaba..
siz her ne kadar acele etseniz de onlar içerde kalmaya biraz daha niyetli
bu arada neden bu kadar acele ediliyor anlayamıyorum daha doğurmadım hala gelmedi niyeti yok falan diyen güzel annecikler e zaten daha gününüz bile gelmemiş ki çoğunuzun niye beklenen doğum tarihini yok sayarak erkenden gelmelerine kendinizi adapte ettiniz :44:
erken olan doğumlardan mı etkilendiniz yoksa doktorların uyarılarımı oldu erken gelebilir şu haftada gelebilir diye
eşimin kuzeniyle aynı hamilelik dönemi geçiriyorduk nisan 5 ti sata göre ama 8 de doğdu bebeği şuan 2 günlük anne kendisi yani söylenilen tarihe göre geç bile geldi
benimde 23 nisan beklemedeyim bekle diyorum kızıma da gelme doktoru sabırsızlansa da ben gününü tamamlasın istiyorum çektiğim bi dolu sıkıntıya rağmen ne acelemiz var ki tadı çıksın biraz daha
slm kızlar nasılsınız???
ayy iyiyz canım yaa sen nasısın bebişin nasııelinden bi su içsem keşke..hep diyorum keşke zeynep gibi doğursam..belki nasip olur..bu arada kızımın ismi zeynep olcak.senin ismin zeynep mi??çok güzel isim..beğenebildiğimiz tek isim allah nasip ederse kızımıza koycaz..
hımmm sırf özlem kaynaklı bu bekleyişler yani anladımmrb canım.tabiki bebklerimizin gününü doldurması daha mantıklı ama bende dahil diğer anneler de sanırım bebeğimizin sıcak yüzünü,mis kokusunu,küçücük pamuk ellerini bi an önce görmek ve sıcaklıklarını hissetmek istiyoruz...günümüz yaklaştıkça da bu heyecan iyice artıyor.ve söylenenlerde ne kadar çelik iradeli olursam olayım acaba erken gelir mi düşüncesini tetikliyor.elde diil.bu da başka tatlı bi heyecan bence
ya akıntınız ne durumda kızlarr
ya akıntınız ne durumda kızlarr
suyumda sızma var zatn benmdee son gnlerde çok olmya başladı galba azaldı artık suyum sızma var ama suyum iyi görünüodu şimdi böle hep ıslak olunca altım normal akıntımı sumu acaba die kafam karştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?