- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.081
allah bır avazda kurtarsın canm az kaldı sabret.talcıd cıgnıyordum ben.dogum ve dogum sonrası çok masraf oluyor eşın butcesını ayrmışr elbet uzme sen kendını bırak o duşunsun
benim kıza çıkışı gösterip arkadan itmek gerekecek galiba ben 7 aylığım ama
oda öyle diyor ben herşeyi hessapladım sen neden üzülüyorsun ben bizi riske atacak bişey yaparmıyım diyor.ne bileyim doğunca göreceğiz
Canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini
esracım senin doğumun özellikle beni çok etkilemişti, senden sonra çok heyecanladım ha geldi ha gelecek falan derken bugünlere kadar gelmedi kızımhayırlısı hakkımızda.. Maaşallah senin paşana çok tatlı, sana çok benziyo gözleri açıkken özellikle benim için de öp olur mu, iyi bak kendine de canım, üşütme sakın ayaklarını sezaryenlisin..
Canım geçmiş olsun, az kaldı ama geçip gidecek bugünler inşallah.. Borç meselesi de çok can sıkıcı tabi, eşin iyi niyetinden hayır diyememiş belli ki ama asıl düşüncesiz olan borç isteyen arkadaş bencebebeği olacak aileye destek olacağına utanmadan borç istiyor ama sen stres yapmamaya çalış engel olamıyosun madem düşünme, eşin verecekse bu parayı sizin ihtiyaçlarınızı da hesaplamıştır elbet arkadaşın dediği gibi..
benim inmedi bence herkes inmiş diyor ama kasık bölgem hala boş..pubikmi deniyor ne orası sert olmalıbende de mide yanması devam ediyo.dün akşam uyutmadı belim ayrı.kasıklarım ayrı bi de mide yanmasından nefesimi alamayınca bastım yaygarayı soğuk süt içtim biraz rahatladım Allahtan.bebek kanala inince mide yanması geçer dediler ya inmedi benim oğlum yada indi ama mideme fayda etmedi
suyumda sızma var zatn benmdee son gnlerde çok olmya başladı galba azaldı artık suyum sızma var ama suyum iyi görünüodu şimdi böle hep ıslak olunca altım normal akıntımı sumu acaba die kafam karştı
merhaba kızlar bende doğum stresinden çok temizlik stresi var üfff ben yapmadım ama dolanmaktan yoruldum tabi yinede benim yapacağım işte çoktu. ve temizlik bitti.ama sürekli iş buluyorum kendime
.böyle işte
selam kızlar
bahsettiğiniz akıntıdan bende de var hemde oldukça fazla...
su olduğunu sanmıyorum bu akıntının ben...
çünkü benim nerdeyse 1 aydır var...cuma günü kontrolde doktorda gördü hatta çatı muayenesi sırasında...ve fitil verdi 3 günlük....kullanıyorum ama pek faydası yok...devam edio akıntı...
mrb canım ben de kendimce yapmaya çalışıyorum bişiler. ama dip bucak yapamıyorum.nerdeee...annemler gelecek inş. onlarla birlikte yapıcaz.bende de şimdi ya birden doğurursam evim pis yakalanırsam bebeğimi bu eve getiricem gibi takıntılar oldutabi eşim, bana öyle geldiğini,abarttığımı söylüyo allahtan annemler çarşambaya geliolar
mrb canım.doktor akıntıyı kesmek için mi verdi fitili canım.niye ki normal diil mi bu akıntılar.benim bazen az az gelio. bazen lavaboda dikkatimi çekiyo.baya bi gelmiş son günlerde arttı zaten iyice.
mrb kızlarr nasılsınız dogumdan sonra şimdı daha yenı dınlenerek cay ıçıyorum kızım uyuyor mememı tutmuyor sılıkonla emıyor bı yandan sagyrm bı yandan mama takvıyesı çebellesıp gıdıyoruz prensesımle.
herşey yoluna girer inşallah canım .biz beklemedeyiz bakalım.sen iyimisin dikişlerin falan nasıl oldu?
benim baya fazla oluyor akıntım...hele ki biraz yürüdüysem....şu günlük pedlerden günde 5-6 adet değiştiriyorum...bi kez bi fitil vermişti 2 günlük o kesmedi...şimdi başka bi fitil verdi işte akıntı azalsın diye benimki sanırım iltihabik bi durum...yani koku falan yok...öyle renkli de değil çok fazla sarımtrak bi rengi var ama su olduğunu düşünmüyor benim doktor çünkü usg de su gayet iyi görünüyor...
bır avazda kurtulursubuz ınşş.ıyım ben ılk ıkı gun zorluk çektım okadarşimıdı de bıraz sızlıyor ama oyle yatmıyorum ayaktayım yoksa bebışımle baş edemzdım bunuda druma borçlu oldugumu duşunuyorum.inş sızlerde sorunsuz atlatrsınız
sağol canım inşallah.sevindim canım çok zorluk çekmemene çünkü doğum tamamen bünyeyle ilgili kimi sezaryenden memnunken kimisinede normal iyi geliyo belli olmuyo
mrb kızlar pzt kızım sezeryan ıle dunyaya geldı 2560gr 46cm dogdu dunyalar guzelı mınnoşum.sezeryandan çok korkuyordum ama bekledıgım gbı zor olmadı ertesı gun ayaga kalktım sanırım bunu druma borçuluyum sakın korkmayın kızlar zaten bebgı gordukten sonra hıç bışe hıssetmıyorsun.mememı tutamıyor sılıkon la emzırıyorum çok mucadele ettık hastanede emmesı ıçın o agladıkça açlıktan bende agladım ama sılıkonla bu ışı çözduk gıbı.darısı başınıza inş.ben yokken doguma gıdenler olmuştur
normal olcak degılmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?