2011 Nisan Anneleri

allah bır avazda kurtarsın canm az kaldı sabret.talcıd cıgnıyordum ben.dogum ve dogum sonrası çok masraf oluyor eşın butcesını ayrmışr elbet uzme sen kendını bırak o duşunsun

benim inmedi bence herkes inmiş diyor ama kasık bölgem hala boş..pubikmi deniyor ne orası sert olmalı

ya canımsuyunda sızma olduunu doktor biliyo mu o mu söledi..sızma olsa azalırmış usg de..eğer öle bişey varsa doktorunun bi önlem alması gerekmez mi..enfeksiyoun durumu olabilir allah korusun.bence o akıntıdır..benim deçok yğun ve fazla çünkü

ciddi anlamda sızma olduğunda karında yumuşama oluomuş bi de şüphe varsa doktora bildirilmeli bence testler varmış idrar mı kaçıo,su mu gelio yoksa normal akıntı mıdie bi kağıtla test yapılıyomuş...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende doğum stresinden çok temizlik stresi var üfff ben yapmadım ama dolanmaktan yoruldum tabi yinede benim yapacağım işte çoktu. ve temizlik bitti.ama sürekli iş buluyorum kendime
.böyle işte

selam kızlar

bahsettiğiniz akıntıdan bende de var hemde oldukça fazla...
su olduğunu sanmıyorum bu akıntının ben...
çünkü benim nerdeyse 1 aydır var...cuma günü kontrolde doktorda gördü hatta çatı muayenesi sırasında...ve fitil verdi 3 günlük....kullanıyorum ama pek faydası yok...devam edio akıntı...

selam kızlar nasılsınız bakalım benim 2 gün kaldı doğumuma ama yapılacak hala çok işim var sanırım son günler elim ayağıma dolaşmaya başladı ,heyecan dorukta
ama harbiden nisanımız biraz sessiz geçiyor martta daha çok doğum oldu sanırım kaç kişi kaldık ki doğurmayan aman yine de geç olsun temiz olsun allah sağlıcakla kucağımıza almamaızı nasip etsin

merhaba kızlar bende doğum stresinden çok temizlik stresi var üfff ben yapmadım ama dolanmaktan yoruldum tabi yinede benim yapacağım işte çoktu. ve temizlik bitti.ama sürekli iş buluyorum kendime
.böyle işte

mrb canım ben de kendimce yapmaya çalışıyorum bişiler. ama dip bucak yapamıyorum.nerdeee...annemler gelecek inş. onlarla birlikte yapıcaz.bende de şimdi ya birden doğurursam evim pis yakalanırsam bebeğimi bu eve getiricem gibi takıntılar oldu tabi eşim, bana öyle geldiğini,abarttığımı söylüyo allahtan annemler çarşambaya geliolar

mrb canım.doktor akıntıyı kesmek için mi verdi fitili canım.niye ki normal diil mi bu akıntılar.benim bazen az az gelio. bazen lavaboda dikkatimi çekiyo.baya bi gelmiş son günlerde arttı zaten iyice.

hepimizde var bu doğum temizliği telaşı bebeklerimiz mi bizi kınayacak acaba annelerimiz çok pis diye neyse bu çabamız anlayamadımacaba nisan annesi olmanın tek dezavantajı bahar temizliğiyle doğumun denk gelmesi mi falan diye de düşünüyorum.ayyy saçmalıyorum işte...iş stresinden

mrb canım.doktor akıntıyı kesmek için mi verdi fitili canım.niye ki normal diil mi bu akıntılar.benim bazen az az gelio. bazen lavaboda dikkatimi çekiyo.baya bi gelmiş son günlerde arttı zaten iyice.

benim baya fazla oluyor akıntım...hele ki biraz yürüdüysem....şu günlük pedlerden günde 5-6 adet değiştiriyorum...bi kez bi fitil vermişti 2 günlük o kesmedi...şimdi başka bi fitil verdi işte akıntı azalsın diye benimki sanırım iltihabik bi durum...yani koku falan yok...öyle renkli de değil çok fazla sarımtrak bi rengi var ama su olduğunu düşünmüyor benim doktor çünkü usg de su gayet iyi görünüyor...

mrb kızlarr nasılsınız dogumdan sonra şimdı daha yenı dınlenerek cay ıçıyorum kızım uyuyor mememı tutmuyor sılıkonla emıyor bı yandan sagyrm bı yandan mama takvıyesı çebellesıp gıdıyoruz prensesımle.

Son düzenleme:

herşey yoluna girer inşallah canım .biz beklemedeyiz bakalım.sen iyimisin dikişlerin falan nasıl oldu?

herşey yoluna girer inşallah canım .biz beklemedeyiz bakalım.sen iyimisin dikişlerin falan nasıl oldu?

bır avazda kurtulursubuz ınşş.ıyım ben ılk ıkı gun zorluk çektım okadar şimıdı de bıraz sızlıyor ama oyle yatmıyorum ayaktayım yoksa bebışımle baş edemzdım bunuda druma borçlu oldugumu duşunuyorum.inş sızlerde sorunsuz atlatrsınız

anladım canım.enfeksiyon mu var caba diye sorucaktım ben de.ben de enfeksiyon çıkı doktorum son zamanlarda normal olduğunu kafama takmamam gerektiğini normal doğuma engel bi durum olmadığını söyledi.sanırım mesaneyi tam boşaltamadığımdan kaynaklanıyo.zaten hemen tuvaletim geliyo ya da hep varmış gibi oluo oğlum hareket ettikçe...bi doğuraydık iyiydi

sağol canım inşallah.sevindim canım çok zorluk çekmemene çünkü doğum tamamen bünyeyle ilgili kimi sezaryenden memnunken kimisinede normal iyi geliyo belli olmuyo

erenhavacım Allah seni ve eşini başından eksik etmesin bebeğinin. sağlıkla sıhhatle büyütün inş. bu günler zor günler 1 ayını doldurduğun an daha rahat olacaksın emin ol. mis kokuluyu kokla benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…