- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.101
şimdilik öyle canım salı kontrolüm var bakalım ama doktorum beni sezaryen konusunda ikna etmeye çalışıyo sanki ...bakalım hayırlısı
merhaba canım doktorum beni sezeryan konusunda ikna etmeye çalışıyo demişsin.sezeryan olmaya mı olmamaya mı:44:
olmaya canım.ben normal istiyorum doktorum sezaryenci
ilginç...ben de az kalsın 2-3 günlük anne olacaktım.ama allahtan diğer dr sorun yok aksilik çıkmadıkça normal olacak dedi.normal doğuma engel bi durum mu var ki?
sen doktor değiştirmiştin dimi canım?
hayır doktorum senin normal doğum yapman için hiç bir engel yok normal doğum yapabilirsin diyo.
ama sezaryen daha rahat,bakalım bize yardımcı olacak mısın?,sezaryende hiç zorluk çekmezsin falan diyerek normal doğumdan hoşlanmadığınıda belirtiyo.destek ve cesaret vermiyo yoksa günahını almayım normal yaptırırım istersen diyo ama sadece bu kadar.
slm canlarım uzun zamandır giremiyorummalum bebiş..ama çok özledim sizleri burayı..şükür mutlu son..bebişin 27 martta 13.45te geld i...bilginiz vardır...gece suyum geldi riske atmadan sezaryana girdim..mükemmeldi diye bilirim :) çok doğru bi karar vermişisz bebişimle...yaşasın el birliği :)) 4 gün sonunda ayaktaydım... öyle feci bi ağrım olmadı illa oldu ama dayanılmıcak kadar değil... sadece 3 kere ağladım ağrıdan o kadar :))
evet değiştirdim benimki de bebeğin eşi aşağıda normal doğum yapamazsın dedi. ama yukarı çıkalı çok olmuş halbuki. en azından bu drum öyle dedi. ultrasonda da gösterdi. nasıl doğum düşünüyosun dedi ben de normal deyince zaten bi sorun görünmüyo şimdilik bu yüzden ben de seni normal doğuma ikna etmeye çalışıcaktım dedi ve arkadaşıma da aynısı demiş ve normal doğum yaptı ocakta. eğer bi engel yoksa normal olan en güzeli bence zamanla belli olur rabbim hakkımızda hayırlısını versin. öyle yada böyle allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
senin doğum şeklin belli mi?
normal doğum görünüyo ama çarşamba kontrolüm var bakalım.nasıl muayene edicek neye bakıcak bilmiyorum sanırım o zaman iyice netleşecek.benim ki hala 15 günde bir çağırıyo bu arada pek bi rahat ben 17 kilo almışım dedim verirsin dedi.yememem gereken bişi var mı dedim bariz sakıncalı bişi olduğunu biliosan yeme yoksa canının çektiğini ye dedi. allahtan daha almadım kilo, oğlum aldı
amin canım inşaallah...
gece kuşlarııııııııı bu kadar mı kaldııııııı
sorma valla brn herkesi uyutup öyle uyuyorum her akşam
canım daha önce gelseydin topiğimize iyi olurdu?
Slm kızlar ben de buralardayım uykum yok yarın için biraz heyecan yaptım galiba...Çatı muayenem var doğum şeklim belli olacak...
Slm kızlar ben de buralardayım uykum yok yarın için biraz heyecan yaptım galiba...Çatı muayenem var doğum şeklim belli olacak...
Sağol cnm amin inş. öyle olurinşaallah allah gönlüne göre verir canım heyecan yapma hakkında ne hayırlıysa o olsun...
Yaa ben normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da.Yok mu bunun başka bir yolu üffffffcanım yaşayanların ortak fikri çatı muayenesinde kendimizi sıkmazsak kolay oluyomuş sakin ol stres yapma
sorma valla brn herkesi uyutup öyle uyuyorum her akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?