2011 Nisan Anneleri

Kızalr sizde de oluyor de mi şu sertleşmeler.Yani kasılmaymış onlar da...Bende bu hafta tavan yaptı...Önceden günde 3-4 defa olurdu.Bu hafta sık sık oldu...

canım yaşayanların ortak fikri çatı muayenesinde kendimizi sıkmazsak kolay oluyomuş sakin ol stres yapma

çatı muayenesi nasıl oluyo bilmiyorum benim dr henüz yapmadı ama 7. ayımda kanamam olmuştu. plastik bi aletle açıp alttan kanamanın devam edip etmediğine bakmıştı doktor. kasmayınca hakikaten o bile acıtmıyor ki elle muayenenin acıtıcağını hiç sanmıyorum. bildiğim bi tek şey var biz ne kadar sakin ve rahat olursa bu süreç te rahat geçiyor. ister muayene olsun ister doğum olsun. içini ferah tut canım.

şimdi oldu sanırım beklenen doğum tarihini bugünkü tarih girmişim allah söyletiyo derler ya bi bakmışız gece suyum gelmiş ya da sancı oğlum dayısının doğum gününde kucağımda ne süper olurdu

Kızalr sizde de oluyor de mi şu sertleşmeler.Yani kasılmaymış onlar da...Bende bu hafta tavan yaptı...Önceden günde 3-4 defa olurdu.Bu hafta sık sık oldu...

aynen karnım bi anda kütük gibi oluyo sanki çocuk topluyo kendini özellikle de ayağa kalkınca oluyo benimkiler iki gündür daha çok olmaya başladı.

bu arada ben bugün zaman zaman otururken alttan sancı hissettim üzerine oturamadım yani canım yandı bu sancılar makata da vuruyo mu ki ?????????

aynen karnım bi anda kütük gibi oluyo sanki çocuk topluyo kendini özellikle de ayağa kalkınca oluyo benimkiler iki gündür daha çok olmaya başladı.

Bence sen birkaç güne kalmazsın canım.
Ablam anlattı, doğumdan birkaç gün önce özellikle ayağa kalkarken böyle oluyormuş.
Bende şimdilik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…