- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.121
Sağol cnm amin inş. öyle olur
Yaa ben normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da.Yok mu bunun başka bir yolu üffffff
canım yaşayanların ortak fikri çatı muayenesinde kendimizi sıkmazsak kolay oluyomuş sakin ol stres yapma
canım senin çizelgen nasıl bir anda 40 hafta oldu 37+6 da değilmiydin?ben karıstırdım galiba
değiştirmeye çalıştım olmamış heralde nerde 40 hafta bi anda gözümü açıp kapasam da olsa keşkebi daha bakim düzelteyim .
Neyse sağolun kızlar dua edin bana ne olur kolaycana geçer inş. muayenem...Ben yatayım artık herkese iyi geceler
Neyse sağolun kızlar dua edin bana ne olur kolaycana geçer inş. muayenem...Ben yatayım artık herkese iyi geceler
şimdi oldu sanırım beklenen doğum tarihini bugünkü tarih girmişim allah söyletiyo derler ya bi bakmışız gece suyum gelmiş ya da sancı oğlum dayısının doğum gününde kucağımda ne süper olurdu
Kızalr sizde de oluyor de mi şu sertleşmeler.Yani kasılmaymış onlar da...Bende bu hafta tavan yaptı...Önceden günde 3-4 defa olurdu.Bu hafta sık sık oldu...
tamam şimdi oldu.
daha zamanımız var canım olsun bekleyelim
iyi geceler hepinize kızlar
aynen karnım bi anda kütük gibi oluyo sanki çocuk topluyo kendini özellikle de ayağa kalkınca oluyo benimkiler iki gündür daha çok olmaya başladı.
Noluyo yaa herkes doğuma mı gitti kimse uğramamış :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?