2011 Nisan Anneleri

merhaba kızlar biz doktordan geldik ama aynı sözleri duyup da geldik her an gelebilirmiş.. nst de baya sancı çıktı, son haftamızdayız artık inşallah bi gece ansızın geliverir 3450 gr. olmuş 51 cm. boş da durmuyo maaşallah büyüyo, annem nasıl doğum yapacak düşünen yok :26:
denizcim sen ne zaman gideceksin?

slm kızlar herkes derdide ben ise son ay gelsin daha hızlı geçer derdim nerdeeeeeeeee kızım gel artık diyorum ama hiç belirti yok gelsin artık. kucağıma almak için sabırsızlıktan ölicem bu arada aşırı duygusallık ve duygu karmaşıklığı yaşıyorum dokunsalar ağlıcam sanki nedenini bilmiyorum her gece acaba bugünmü diye diye son haftaya geldik ama hala tık yok

canım maşallah bebeğine aramızda 1 gün var hadi bakalım benim sancıda yok

maşallah canım kocaman olmuş artık...

mesacım nasılsın yokmu hala bişi?? yani ağrı sızı bir belirti deliricez valla sankş içimde kalıcak doğuramıcam yaaaaaaaa

Teşekkür ederiz teyzeleri

canım maşallah bebeğine aramızda 1 gün var hadi bakalım benim sancıda yok

canım benim geçen haftadan beri var ama gelmiyo işte, bakarsın seninki hiç sancı çektirmeden gelir, sürpriz olur

maşallah canım kocaman olmuş artık...

ben de kocaman oldum canım yaa 16 kg. aldım senin maaşallahın var ama diğer topikte gördüm 12 kg. civarındaymış ne güzel gayet normal gidiyosun

kızlar doktora gittim 38+ 3 te 3450 kg 51 cm olmuş oğluşum baş çevresi 1,5 hafta önde çıktı çatımda dar olduğundan sezeryan olabilir dedi 3 gün daha inmezse sezeryan olacağım sanırım ama hayırlısı olsun sağlıkla doğuralımda normalde ısrarcı olmanın alemi yok

kızlar kılo alma konusundakı rekorumu kımselere vermem tamı tamına 18 kılo 37 hafta ıcın
Doktorum yanı canım arkadasım artık bana kızmaktan vazgectı en sonunda neysekı hamıle kaldıgında asırı zayıftın verırsın dedı
ılk zamanlar cok takıyordum ama artık takmıyorum...
Sadece tek ıstedıgım artık bebegıme kavusmak bu gece babam benı ruyasında dogum yaptıgımı gormus bır heveslendım kı sormayın ama ne bır agrı var nede baska bır belırtı...
sag bacagıma vuran agrıdan baska...

maaşallah canım tosuncuğuna hayırlısı neyse o olsun canım, tabiki senin ve bebişin sağlığını riske atmadan hangi yöntem uygunsa doktorun onu uygular, sen içini ferah tut, Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin..

Ayy hayır olsun babanın rüyası, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebişin
ben yediklerime dikkat ederek, yürüyüş yaparak aldım 16 kg. bunları yapmasam ne olurdum kimbilir ama sıkıldım artık, canım ne çekerse yiyorum bikaç gündür bebiş doğunca bu iştah azalır mı acaba ?

sağol canım aslında normal doğumdanda korkuyordum ama yinede doğumun güzel olanı o diye düşünüyordum doktoruma güveniyorum zaten

aynen bende haftanın 3gunu yapılan duzenlı yuruyus ve 4 ay yapılan ozel hamıle platesıne ragmen aldım
Ve en acınası olan oyle agım sahım ıstahımda olmadı
Cok zayıf olanlar bazen fazla kılo alabılıyorlarmıs etrafımdakılere sorarsanız aa hıc kılo almamısım 18 kıloya zaten kımseyı ınandıramıyorum bende ınanamıyorum bu 18 kılo nereme gıttı dıye tamam toparlandım bacaklarım felan hafıften tombullastı..
Aman takmıyorum nasıl olsa bebıslerımızı bakarken verecegız..
hem vermsem ne olurkı bebegım ıcın aldım feda olsun hayatım boyunca manken gıbı olucak degılız ya

selamlaaarr nasılsınız hanımlarr nasılsınz...
ben iyiyim demeyi çokisterdim ama diilim pek çok ağrılı geçiyoson zamanlar yaa
bel ağrısı ve kasık ağrılarım çok birde şu kasılmayla gelen bisancı varya işte o benim elimi ayağımı kesiyo ve olduğum yerde kalıyorum...
geçen gece nerdeysae gidiyodum hastaneye. duş aldım biraz rahatladım da öyle uyudum kaldım..

mesacım nasılsın yokmu hala bişi?? yani ağrı sızı bir belirti deliricez valla sankş içimde kalıcak doğuramıcam yaaaaaaaa

hala birşey yok cnm huysuzluk var bol bol geçen gece takacak bişey bulamadım bebeğimz hala gelmiyor diye ağladım bütün saçmalıklar var hala bir doğum belirtisi yok artık sabrım kalmadı sezaryan mı olsam diyorum :2:

sağol canım aslında normal doğumdanda korkuyordum ama yinede doğumun güzel olanı o diye düşünüyordum doktoruma güveniyorum zaten

bende hiç korku yok da tedirginlik var, başıma ne geleceğini bilmediğimden eğer doğum sancıları şuanki sancıların şiddetli olanlarındansa üstesinden gelirim diye düşünüyorum.. Allah yardımcımız olsun..

evet canım çok zayıf olanların biraz daha fazla kilo aldıklarını duymuştum, ama madem zayıftın bence o kilolar hızla gider.. eski kilona dönmesen bile belki daha çok seveceğin bi görüntün olur bi arkadaşım çok zayıftı gebeliğinde 29 kg. aldı, bebekten sonra, eski haline nazaran çok daha hoş görünüyodu..

Geçmiş olsun canım, o ağrıları ben de çekiyorum, hatta topallıyorum bi de arada.. yatınca kolay kolay doğrulamıyorum, güneşin altında ters dönmüş çaresiz kaplumbağalar gibi hissediyorum bazen kendimi, bitse de gitsek modundayım Allah dayanma gücü versin hepimize, sonlara doğru gerçekten çekilir tarafı kalmıyo

inan aynıyım bende delirmiş gibi eşime dedim hadi gidelim doktora sezeryan olalım sabrım kAlmadı inan tamam dese gidicem yani o kadar bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık elbet sağ salim olsunlarda ama niye gelmiyor erken gelen bebekleri duydukça erken gelir diye odaklamışım sanırım kendimi halbuki yavrumun daha 1 haftası var

cnm benim.. hoşbulduk çok özledim sizleri nerde eski günler :) gelir inş bebişin sağlıkla ve öyle bi geçiyo ki zaman i bişey anlamıyosun... her an bi başka değerli bence...

cnm benim öperim bol bol... kısmet işte bizde çok şaşırdık ama nedense bana erken geldi gibi gelmiyo demek nasıl sabırsızlıkla beklediysem :) herkes iyiki geldin diyo bebişe...rabbim güzel ce bebişini sana getirir inş..
slm
seninle aynı zamanlardaydık sen doğum yapmışsınnn ne güzel allah sağlık sıhhat versin yavruna
ben hala beklemedeyım hayırlısı bakalım

:)) cnm benşm eklemek zor...geceler uykusuz geçsede bambaşka bi duygu..inş sağlıkla sizde yaşıcaksınız bu günleri ... ama nisa86 da var seninle aynı haftada onla beklemeye devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…