- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.141
merhaba kızlarbiz doktordan geldik ama aynı sözleri duyup da geldik her an gelebilirmiş.. nst de baya sancı çıktı, son haftamızdayız artık inşallah bi gece ansızın geliverir 3450 gr. olmuş 51 cm. boş da durmuyo maaşallah büyüyo, annem nasıl doğum yapacak düşünen yok :26:
denizcim sen ne zaman gideceksin?
merhaba kızlarbiz doktordan geldik ama aynı sözleri duyup da geldik her an gelebilirmiş.. nst de baya sancı çıktı, son haftamızdayız artık inşallah bi gece ansızın geliverir 3450 gr. olmuş 51 cm. boş da durmuyo maaşallah büyüyo, annem nasıl doğum yapacak düşünen yok :26:
denizcim sen ne zaman gideceksin?
canım maşallah bebeğine aramızda 1 gün var hadi bakalım benim sancıda yok
maşallah canım kocaman olmuş artık...
kızlar doktora gittim 38+ 3 te 3450 kg 51 cm olmuşoğluşum baş çevresi 1,5 hafta önde çıktı çatımda dar olduğundan sezeryan olabilir dedi 3 gün daha inmezse sezeryan olacağım sanırım ama hayırlısı olsun sağlıkla doğuralımda normalde ısrarcı olmanın alemi yok
kızlar kılo alma konusundakı rekorumu kımselere vermem tamı tamına 18 kılo 37 hafta ıcın
Doktorum yanı canım arkadasım artık bana kızmaktan vazgectı en sonunda neysekı hamıle kaldıgında asırı zayıftın verırsın dedı
ılk zamanlar cok takıyordum ama artık takmıyorum...
Sadece tek ıstedıgım artık bebegıme kavusmak bu gece babam benı ruyasında dogum yaptıgımı gormus bır heveslendım kı sormayın ama ne bır agrı var nede baska bır belırtı...
sag bacagıma vuran agrıdan baska...
maaşallah canım tosuncuğunahayırlısı neyse o olsun canım, tabiki senin ve bebişin sağlığını riske atmadan hangi yöntem uygunsa doktorun onu uygular, sen içini ferah tut, Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin.
mesacım nasılsın yokmu hala bişi?? yani ağrı sızı bir belirti deliricez valla sankş içimde kalıcak doğuramıcam yaaaaaaaa
beni tek bıraktın kardeş :)) tek doğurdum bak hala gelmeye niyetin yok senin he...
sağol canım aslında normal doğumdanda korkuyordum ama yinede doğumun güzel olanı o diye düşünüyordum doktoruma güveniyorum zaten
aynen bende haftanın 3gunu yapılan duzenlı yuruyus ve 4 ay yapılan ozel hamıle platesıne ragmen aldım
Ve en acınası olan oyle agım sahım ıstahımda olmadı
Cok zayıf olanlar bazen fazla kılo alabılıyorlarmıs etrafımdakılere sorarsanız aa hıc kılo almamısım 18 kıloya zaten kımseyı ınandıramıyorum bende ınanamıyorum bu 18 kılo nereme gıttı dıye tamam toparlandım bacaklarım felan hafıften tombullastı..
Aman takmıyorum nasıl olsa bebıslerımızı bakarken verecegız..
hem vermsem ne olurkı bebegım ıcın aldım feda olsun hayatım boyunca manken gıbı olucak degılız ya
selamlaaarr nasılsınız hanımlarr nasılsınz...
ben iyiyim demeyi çokisterdim ama diilim pek çok ağrılı geçiyoson zamanlar yaa
bel ağrısı ve kasık ağrılarım çok birde şu kasılmayla gelen bisancı varya işte o benim elimi ayağımı kesiyo ve olduğum yerde kalıyorum...
geçen gece nerdeysae gidiyodum hastaneye. duş aldım biraz rahatladım da öyle uyudum kaldım..
hala birşey yok cnm huysuzluk var bol bol geçen gece takacak bişey bulamadım bebeğimz hala gelmiyor diye ağladım bütün saçmalıklar var hala bir doğum belirtisi yok artık sabrım kalmadı sezaryan mı olsam diyorum:2:
cnm benim.. hoşbulduk çok özledim sizleri nerde eski günler :) gelir inş bebişin sağlıkla ve öyle bi geçiyo ki zaman i bişey anlamıyosun... her an bi başka değerli bence...uzun bir aradan sonra hoşgeldin esracım hayırlı olsun bebişinne güzel sağsalim kavuştun oğluna bende çok özledim artık kızımı zaman geçmiyor darısı bizim başımıza inşallah kendine ve oğluna çok iyi bak canım.
benim kıza çıkışı gösterip arkadan itmek gerekecek galiba ben 7 aylığım ama
Canım Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini
esracım senin doğumun özellikle beni çok etkilemişti, senden sonra çok heyecanladım ha geldi ha gelecek falan derken bugünlere kadar gelmedi kızımhayırlısı hakkımızda.. Maaşallah senin paşana çok tatlı, sana çok benziyo gözleri açıkken özellikle benim için de öp olur mu, iyi bak kendine de canım, üşütme sakın ayaklarını sezaryenlisin..
Canım geçmiş olsun, az kaldı ama geçip gidecek bugünler inşallah.. Borç meselesi de çok can sıkıcı tabi, eşin iyi niyetinden hayır diyememiş belli ki ama asıl düşüncesiz olan borç isteyen arkadaş bencebebeği olacak aileye destek olacağına utanmadan borç istiyor ama sen stres yapmamaya çalış engel olamıyosun madem düşünme, eşin verecekse bu parayı sizin ihtiyaçlarınızı da hesaplamıştır elbet arkadaşın dediği gibi..
slm
seninle aynı zamanlardaydık sen doğum yapmışsınnn ne güzel allah sağlık sıhhat versin yavruna
ben hala beklemedeyım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?