2011 Nisan Anneleri

selam nisan anneleri nasılsınız bakalım biz doğum yapan arkadaşlar artık topiğe fazla uğrayamıyoruzz bebişlerden dolayı birde herkesin bebeği benimki gibi yaramazsa benim gibi buralara fazla uğrayamaz neyse herkes doğum yapsada artık bebişlerden konuşsak bol bol.

bu arada canım senin günün yarın doluyor iinş. gelir bebeğin ama olduki gelmez ise napıcan yarın

ben de bilmiyorum ne yaparm daha fazla beklemek de istemiyorum bugün de sanki az hereket ediyo tansiyon ölçümü için sağlık oçağına gidecem söyleyim de kalp atışını da dinleyelm.. jojopla günümz aynıydı hala görünürde yok dr ne dedi merak ettim yoksa doğurdu da bir tek ben mi kaldm

haklısın blues13 arkadasım herseyde vardır bır hayır dıyorum sorgulamıyorum...
Ya arkadaslar sızdede fenalık hıssı varmı ben 4. ayımdan ıtıbaren dolaptan su ıcıyorum sureklı ıcım yanıyor gecelerı zaten sormayın dogalgazı ben kapıyorum esım acıyor esortmanla yatanları gordukce bana fenalık gelıyor gecelıklerleyım sureklı sankı yazdan kalmısım gıbı...
Bıraz cıkıp yurusem ıyı olucak ıkı magaza bakar rahatlarım belkı otur otur nereye kadar zaten bebıslerden sonra bol bol evde olacagız..

kızlar herkese merhaba ben de doğum yaptım
kızım fatma zehra 08.04.2011 cuma günü saat 09:53 te dünyaya geldi çok güzel bir duygu allah herkese nasip eder inşallah onun yüzüne bakmak elini tutmak böyle güzel bir şey yok bakıp bakıp ağlıyorum hamileleiğimdeki sıkıntılarımı unuttum şimdi kızımı emzirdim uyyuyor çok kalamıycam dün gece sabaha kadar 8 kez emzirmeye kalktım biraz yorgunum ama güzel yorgunluklar bunlar doğum hikayemi sonra yazıcam inş. şimdi biraz uyuyayım herkese hayırlı doğumlar :))

hayırlı olsun cnm darısı bizim başımıza inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza.

Amiiiin canım benim, inşallah aslında doğru diyosun çok da erken gelmiş sayılmaz çünkü usg de gelişimi ilerde çıkıyodu senin di mi ?

Eee artık sizin minik tatlı bi telaşınız var her zaman göremiyoruz sizi biz de böyle tembel tembel bekleme modundayız hala dediğin gibi bebişlerden konuşmayı çok istiyorum ben de, sabırsızlıkla hem de

canım ben hamile kaldığımdan beri üşüdüğümü hatırlamıyorum ki radyatör yutmuş gibi sıcak sıcak penyelerle gezdim bütün kış.. çok iyi zamana gelmiş diyorum hamileliğim yoksa dayanamazdım.. normalde de çok üşüyen biri değilim ama bu kış bana gerçekten bahar geçti, çook şükür

ayy gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişine darısı bizim başımıza inşallah..

kızlaaar kayınvalidelerle durumlar ne alemde

canım günün sorusunu sordun valla zaten pek haz etmezdim kendisinden şu hamilelikte iyice soğudum daha izin bile istemeden iş yerinden izin vermiyolar diyen şahsına münhasır tuhaf bi kişilik kendisi ben de eşime ''öyleyse yazın tatile de gelmesin'' deyince hergün aramaya başladı ne zaman geleyim diye.. şimdi de ben istemiyorum

kızlaaar kayınvalidelerle durumlar ne alemde

günün sorusuna denk geldik valla kayınvalidem kayınpederimsiz gelmiyor kayınpederimde gelmek istemiyor nasıl olcak bilmyrm bize dyor ne kadar geç gelirsem o kadar iyi eltime diyormuş 1 ay gidicez yanlarına:26:eşimde top o nasıl halledicek bilmiyorum ama eşim 1 hafta annem gelsin sonra senin annen gelsin dyor kırkımız çıkıncada memlekete gidelim oğlumla tatile diye hayal kuruyoruz ama

canım söylediklerine aynen katılıyorum bende her gün bugün gelmesin diye dua ediyorum Allahım hayırlısıyla tam doldursun gününü diyorum hatta erken doğacak diye ağlıyorum bile:)annem cumartesi gelicek inşaallah oğlum bekle emi idiyorum:))) ben kendimi 26 nisana şartladım erken gelirse nep yaparım bilmem hem ne kadar kalsa o kadar iyi güzel güzel beslensin yavrum

Canım eğer engelin yoksa sakın sezaryen olma normal doğum çok büyük nimet her yönüyle artısı çok daha sabah gülbenin proğramında sağlık bakanıyla konuştular bu konuyu gülben ilkini normal doğurmuş ikinci ikizier sezaryen ki onlarıda normal doğuracakmış erken doğum olduğu için sezarye nolmuş kesinlikle normal doğum her anlamda çok güzel diyor çektiğim sıkıntıları ben biliyorum sezaryende diyor ikisinide yaşmış br insan olarak bence güzel bir örnek bu konuda tabiki tıbbi gereklilik de sezaryen olmalı, ki kat kat kesiliyormuş yeni duydum bunu bende inşalah normal olur diye gece güdüz dua ediyorum Rabbim nasip eder inşallah.

kesinlikle:)))

hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.

cidden günün sorusu ses çıkmayan forum bir anda hareketlendi
ben aynı apartmandayım üst katımdalar 15 gündür uğramadı bnde çıkmıyorum öyle işte

karnı burnunda gelini var yukardan aşağı bi kapı çalmıyor ha 15 gün doğumdan sonra da sevmeye gelmesin o zaman, fotoğraflarını gönderirsiniz canım :98: hepsi birbirinden ilginç bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…