- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.161
jojopçum bugün dr gidecekti ne oldu acaba hala gelmedi
slm anneler...nasılsınız.
bu arada canım senin günün yarın doluyor iinş. gelir bebeğin ama olduki gelmez ise napıcan yarın
kızlar herkese merhaba ben de doğum yaptım
kızım fatma zehra 08.04.2011 cuma günü saat 09:53 te dünyaya geldi çok güzel bir duygu allah herkese nasip eder inşallah onun yüzüne bakmak elini tutmak böyle güzel bir şey yok bakıp bakıp ağlıyorum hamileleiğimdeki sıkıntılarımı unuttum şimdi kızımı emzirdim uyyuyor çok kalamıycam dün gece sabaha kadar 8 kez emzirmeye kalktım biraz yorgunum ama güzel yorgunluklar bunlar doğum hikayemi sonra yazıcam inş. şimdi biraz uyuyayım herkese hayırlı doğumlar :))
kızım fatma zehra 08.04.2011 cuma günü saat 09:53 te dünyaya geldi çok güzel bir duygu allah herkese nasip eder inşallah onun yüzüne bakmak elini tutmak böyle güzel bir şey yok bakıp bakıp ağlıyorum hamileleiğimdeki sıkıntılarımı unuttum şimdi kızımı emzirdim uyyuyor çok kalamıycam dün gece sabaha kadar 8 kez emzirmeye kalktım biraz yorgunum ama güzel yorgunluklar bunlar doğum hikayemi sonra yazıcam inş. şimdi biraz uyuyayım herkese hayırlı doğumlar :))
cnm benim.. hoşbulduk çok özledim sizleri nerde eski günler :) gelir inş bebişin sağlıkla ve öyle bi geçiyo ki zaman i bişey anlamıyosun... her an bi başka değerli bence...
cnm benim öperim bol bol... kısmet işte bizde çok şaşırdık ama nedense bana erken geldi gibi gelmiyo demek nasıl sabırsızlıkla beklediysem :) herkes iyiki geldin diyo bebişe...rabbim güzel ce bebişini sana getirir inş..
:)) cnm benşm eklemek zor...geceler uykusuz geçsede bambaşka bi duygu..inş sağlıkla sizde yaşıcaksınız bu günleri ... ama nisa86 da var seninle aynı haftada onla beklemeye devam :))
selam nisan anneleri nasılsınız bakalım biz doğum yapan arkadaşlar artık topiğe fazla uğrayamıyoruzz bebişlerden dolayı birde herkesin bebeği benimki gibi yaramazsa benim gibi buralara fazla uğrayamazneyse herkes doğum yapsada artık bebişlerden konuşsak bol bol.
haklısın blues13 arkadasım herseyde vardır bır hayır dıyorum sorgulamıyorum...
Ya arkadaslar sızdede fenalık hıssı varmı ben 4. ayımdan ıtıbaren dolaptan su ıcıyorum sureklı ıcım yanıyor gecelerı zaten sormayın dogalgazı ben kapıyorum esım acıyor esortmanla yatanları gordukce bana fenalık gelıyor gecelıklerleyım sureklı sankı yazdan kalmısım gıbı...
Bıraz cıkıp yurusem ıyı olucak ıkı magaza bakar rahatlarım belkı otur otur nereye kadar zaten bebıslerden sonra bol bol evde olacagız..
kızlaaar kayınvalidelerle durumlar ne alemde
slm kızlar bebişlerle bir güne daha merhaba..
siz her ne kadar acele etseniz de onlar içerde kalmaya biraz daha niyetli
bu arada neden bu kadar acele ediliyor anlayamıyorum daha doğurmadım hala gelmedi niyeti yok falan diyen güzel annecikler e zaten daha gününüz bile gelmemiş ki çoğunuzun niye beklenen doğum tarihini yok sayarak erkenden gelmelerine kendinizi adapte ettiniz :44:
erken olan doğumlardan mı etkilendiniz yoksa doktorların uyarılarımı oldu erken gelebilir şu haftada gelebilir diye
eşimin kuzeniyle aynı hamilelik dönemi geçiriyorduk nisan 5 ti sata göre ama 8 de doğdu bebeği şuan 2 günlük anne kendisi yani söylenilen tarihe göre geç bile geldi
benimde 23 nisan beklemedeyim bekle diyorum kızıma da gelme doktoru sabırsızlansa da ben gününü tamamlasın istiyorum çektiğim bi dolu sıkıntıya rağmen ne acelemiz var ki tadı çıksın biraz daha
benim midem yanmam geçti 1 haftadır falan..demekki bebek kanala inmiş..zaten geçen hafta kafasının yarısı inmişti ama..evvelki gece kasığıma bi dokundum elime sert bişey geldi.duymuştum,ebeler falan bakarak o şekilde dışarıdan anlıyolarmış.ama sonra o sertliği bidaha hissetmedim.belki o an bi pozisyon yakalamıştım bebişin başımıydı neydi bilmiyorum.ya bazıları sancıyı bel ağrısı ufak adet sancısı gibi çekiyolarmış.zeynep gibi aynı..etrafımdakilerden de duydum.tabi doğum yaklaşınca artıyomuş da..inşallah öyle olur..ve hayırlıysa bu gece doğursam yaaçünkü yarın muayenem var..doktora beni sezeryana alın demekten korkuyorum.gerçi etraftan niye normal doğum bekliyosun diyenler var.üstelik diyenler arasında doktor da var.git spinal ol çık diyolar..normal doğum çok da avantajlı değil mi acaba diyorum NORMAL olmasını dışında..birinde o anda sancı çekioyosun birinde sonrasında en fazla 2 3 gün.o da dayanılmıcak gibi olmuyomuşş.artık herkes sezeryandan memnun.içim dolu bu konuda galiba..pek çok yazdım..ama burda konuşup paylaşmak iyi geliyo..2 gündür çok stresliyim.hep ağladım.hormonlarım tavan yaptı..nolcaz biz böyle??
hımmm sırf özlem kaynaklı bu bekleyişler yani anladım
ama bide şöyle düşünelim bebek içerde reflekslerini tamamlayarak uyku sağlığı yerinde olarak doğacak emzirme ve uyuma olayında falan çok işe yarıyormuş gününü tamamlaması sağlığı açısından bakarsak beklemeleri daha mantıklı
hayırlısı Rabbimden inş. hepimiz için..
cidden günün sorusu ses çıkmayan forum bir anda hareketlendi
ben aynı apartmandayım üst katımdalar 15 gündür uğramadı bnde çıkmıyorum öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?