- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.181
kızlaaar kayınvalidelerle durumlar ne alemde
karnı burnunda gelini var yukardan aşağı bi kapı çalmıyor ha 15 gündoğumdan sonra da sevmeye gelmesin o zaman, fotoğraflarını gönderirsiniz canım :98: hepsi birbirinden ilginç bunların
cidden günün sorusu ses çıkmayan forum bir anda hareketlendi
ben aynı apartmandayım üst katımdalar 15 gündür uğramadı bnde çıkmıyorum öyle işte
arada telefonda konuşuyoruz ayrı şehirlerdeyiz çok şükür,çalıştığı içinde doğuma gelemiyor zaten istemiyordum gelmesini birde oun stresini çekemem
Ay canım senin aran nasıl bakalım:)) şimdi benim kayınvalde doğum öncesi gelme planı yaparken ben ağlama krizlerine girerek ve eşimle üç gün konuşmayarak (ki küs durmayı hiç sevmem ölümlü dünya diye) bertaraf ettim bu durumu meğer eşim konuşmuş babasıyla banada hiç söylemedi gıcık bende artık eşimi ne koyucam araya doğuma yakın kendim derim kaynanama doğumdan önce gelmene gerek yok diye düşünüyordum neyse bizimki babasına demiş babasıda tamam oğlum szi planınızı yapın biz uyarız demiş lütfettiler illa söylemek lazım önce sorsanızda kalp kırılmasasonra eşim dediki haftasonu oğlumun ismini babamın okumasın istiyorum o kadar bekletmek olmaz falan dedi bende dedim niye beklesin doğuma gelmiycekler mi bilmem dedi canım baban anneni alır gelir ezanını okur oğlumuzun sonra baban gider annende annemle kalır baban almaya gelir dedim dört beş gün için mi dedi bende niye döt beş gün en az on gün kalır annen dedim düğün var ya (ablasının düğünü var) kalamaz dedi iyi valla bu da ilk torun birde düğün çıktı dedim
beni rahatsız etmemek için gelmiyormuş.Allahtan annem yakında yemeğimi bile gönderir temizliğime yardım eder.bizi kızlarından ayırt etmezler ama lafta görümcem aralıkta yaptı doğumu hamileliğinin son aylarında evini temizlerdi birde gelip bana söylerdi
Yaaa kimse yok diye gittik topik canlanmış :)biz iyiyiz severim ama kayınpederimsiz gelmediğine kızıyorum
canımbişi demiyorum artık aynı apartmanda insan bi ayaküstü uğrar ya elken evsahibi bana kaç kez geliyor bebek olunca nasıl olacak bakalım:26:
senin kafan rahatmış canm
düğünden yırttınız sanırım canım ayy rahat bir lohusallık geçirelim bebişlerle
Ay selam vermeden girdim konuya:)bugün kontrolümüz var birazdan hazırlanırım bakalım nasıl oğlumuz, ay sabah banyo tuvalet temizledim çok yoruldum kireç çözücü döktüm uğraştım bir sürü birde ev süpürdüm hayır hafta sonu yürüdüm ödüm koptu erken doğurcam diye yine rahat duramadım ama mecburdum yarın kaynatam gelicekeşime dedim izin al babanla igilen benim halim yok:)
beni rahatsız etmemek için gelmiyormuş.Allahtan annem yakında yemeğimi bile gönderir temizliğime yardım eder.bizi kızlarından ayırt etmezler ama lafta görümcem aralıkta yaptı doğumu hamileliğinin son aylarında evini temizlerdi birde gelip bana söylerdi
ay çok düşünceliymişgıcıklar
Yok canım net yırtması benim birde bu problemim var lohusayken ben düğüne gidecekmişim 12 saatlik yola eşimde onaylıyor bunu
inş. iyi haberlerle gelirsn canım doktordan ne güzel mis gibi olmuş evin haftan iyi aslında doğum için bol dinlen ev temizliği yoruyor ama epey
annen yakın olduğu için çok şanslısın canım Allah kimseye muhtaç etmesin:13:
zaten kızlar doğumdan çok inanın gelenler karışıyolar ya herşeye o durumdan korkuyorum.lohusalıkta alınganlık had safhada mı olur bilmiyorum ama ilk çocuğu olanları deneyimsiz görüyolarya uyuz oluyorum halbuki bilgiliyiz ama pratiğimiz yokoda olucak inş yavrularımızı kucağımıza alınca
aaa inanmıyorum doktoru tembihle gidemez diye canım hiç uğraşma eşin çıok istyrsa gitsin yanında kendi annen olacaksa kimse olmayacaksa eşinde gitmemeli kolay sanıyorlarr
canımbişi demiyorum artık aynı apartmanda insan bi ayaküstü uğrar ya elken evsahibi bana kaç kez geliyor bebek olunca nasıl olacak bakalım
ay çok düşünceliymişgıcıklar
annen yakın olduğu için çok şanslısın canım Allah kimseye muhtaç etmesin:13:
Bize el kızı muamelesi yapıp utanmadan öz anne saygısı, sevgisi beklerlerİçim çok rahat ama ben toy zamanlarımda çok sevip saydım kayınvalidemi, büyük eltim de çok sabırlıdır sesini çıkarmaz.. buna rağmen bize çok huysuzluk etti, dikenlerini batırdı şimdi küçük eltimin ağzına sağlık diyorum öyle geliyo ki hakkından bizi mumla arıyodur
Bize el kızı muamelesi yapıp utanmadan öz anne saygısı, sevgisi beklerlerİçim çok rahat ama ben toy zamanlarımda çok sevip saydım kayınvalidemi, büyük eltim de çok sabırlıdır sesini çıkarmaz.. buna rağmen bize çok huysuzluk etti, dikenlerini batırdı şimdi küçük eltimin ağzına sağlık diyorum öyle geliyo ki hakkından bizi mumla arıyodur
Bende doktoru tembihlemeyi düşündümzaten gitmiycem konuşsunlar banane onlarda ertelesinler biraz hoş ortada kesin tarih yok görümcemgil kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar:))
iş çıkmasın yorulmasın
gerçekten öyledir sorma canım
gerçekten öyle annem her geldiğinde ben duygusallıktan ağlıyordum ama artık alıştırdım kendimi eşim bile diyor ben sana desteğim üzülme diye sağolsun her hafta kadın tuttu bulaşık makinemi boşaltıp çoğu işimi halletti sağolsun
ben de bilmiyorum ne yaparm daha fazla beklemek de istemiyorum bugün de sanki az hereket ediyo tansiyon ölçümü için sağlık oçağına gidecem söyleyim de kalp atışını da dinleyelm.. jojopla günümz aynıydı hala görünürde yok dr ne dedi merak ettim yoksa doğurdu da bir tek ben mi kaldm
canım eşinle mutluluğunuz daim olsun ne güzel destek olmş sana hiç takma
canım günün sorusunu sordun vallazaten pek haz etmezdim kendisinden şu hamilelikte iyice soğudum daha izin bile istemeden iş yerinden izin vermiyolar diyen şahsına münhasır tuhaf bi kişilik kendisi ben de eşime ''öyleyse yazın tatile de gelmesin'' deyince hergün aramaya başladı ne zaman geleyim diye.. şimdi de ben istemiyorum
günün sorusuna denk geldik vallakayınvalidem kayınpederimsiz gelmiyor kayınpederimde gelmek istemiyor nasıl olcak bilmyrm bize dyor ne kadar geç gelirsem o kadar iyi eltime diyormuş 1 ay gidicez yanlarına:26:eşimde top o nasıl halledicek bilmiyorum ama eşim 1 hafta annem gelsin sonra senin annen gelsin dyor kırkımız çıkıncada memlekete gidelim oğlumla tatile diye hayal kuruyoruz ama
cidden günün sorusu ses çıkmayan forum bir anda hareketlendi
ben aynı apartmandayım üst katımdalar 15 gündür uğramadı bnde çıkmıyorum öyle işte
arada telefonda konuşuyoruz ayrı şehirlerdeyiz çok şükür,çalıştığı içinde doğuma gelemiyor zaten istemiyordum gelmesini birde oun stresini çekemem
Ay canım senin aran nasıl bakalım:)) şimdi benim kayınvalde doğum öncesi gelme planı yaparken ben ağlama krizlerine girerek ve eşimle üç gün konuşmayarak (ki küs durmayı hiç sevmem ölümlü dünya diye) bertaraf ettim bu durumu meğer eşim konuşmuş babasıyla banada hiç söylemedi gıcık bende artık eşimi ne koyucam araya doğuma yakın kendim derim kaynanama doğumdan önce gelmene gerek yok diye düşünüyordum neyse bizimki babasına demiş babasıda tamam oğlum szi planınızı yapın biz uyarız demiş lütfettiler illa söylemek lazım önce sorsanızda kalp kırılmasasonra eşim dediki haftasonu oğlumun ismini babamın okumasın istiyorum o kadar bekletmek olmaz falan dedi bende dedim niye beklesin doğuma gelmiycekler mi bilmem dedi canım baban anneni alır gelir ezanını okur oğlumuzun sonra baban gider annende annemle kalır baban almaya gelir dedim dört beş gün için mi dedi bende niye döt beş gün en az on gün kalır annen dedim düğün var ya (ablasının düğünü var) kalamaz dedi iyi valla bu da ilk torun birde düğün çıktı dedim
amaaaan gelmesinler yaaaa...
bende anlatayım..hatırlayanınız vardır arada mubabet ederken anlattım.ilkinde geldi hiç işe yaramadı demiştim
iş yapmadığı gibi bide annem kırılmasın diye kek börek çay yapıp önüne götüdü muhabbet edelim kadın kendini yalnız hissetmesin diye..anneme 2 kat iş çıktı..hatta ben kaynanamı bakmaya geldim demiştiben yanıan girmiyordum çünkü o yalnız yalnız oturuyordu annem gidiyordu hep yanına
neyse eşime bi gün dedim annem sonra gelsin.bizim iş buyurmamızı bekliyor,kendi iş yapmaya girişmeye çekniyor.ne annem ne ben şu işide sen yap diyebiliriz..o yüzden yardımı dokunmuyor dedim .tabi tatlı ve düzgün bir şekilde..aşağılayarak değil..eşimin gönlünü yapacak şekilde.
haklısın dedi
annemler umredeyken yardıma ihtiyacın varsa geleyim dedi..saol anne gerek yok dedim
cmt günü konuştuk yine yardıma ihtiyacın varsa geleyim dedi.
saol dedim zaten annem 10 gün sonra falan gelecek çağıracağım dedim.o sadece kızla ilgilensn yeter bana ben bebekle ilgilenirim işimide hallederim dedim.tuvalet falan öğretsin dedim.
istersen kıza bakmaya ben geleyim dedi..çokta bakar ya 1 tabak çorba yediremez.
sen doğumdan sonra gel anne dedim.
önce geleyim 10-15 gün önce dedi.(gerçek tarihi vermedim çıkıp gelmesin diye)
gerek yok dedim annem olacak babamda gelecek dedim.babam gittikten sonra bir ara gelirsin torun sevmeye yardımlık bişey olmuyor dedim..kadına resmen yardımın dokunmuyor dedim yani
eşimde yanımda tabi bu arada..o aldı elimden
anne sen sonra gel dedi..biz çağırınca gel,biz sana söyleriz torun sevmeye gel.zaten annem hususi yardım etmeye geliyor o olunca da bişeye gerek kalmıyor dedi.valla kzıdımı naptı bozuldumu bilmem..ama kadına gelme diye paraladık kendimizi..
kendimi toparladıktan sonra gelsin istiyorum..psikolojim sütüm düzene girsin biraz.
dünde kayınpeder annemlerdeydi.dedem öldüğü için başsağlığına gitmiş..başka şehirdeler.
dün msn açtık konuştuk.annen gelme planları yapıyor dedi.son konuşmamızdan ahberi yok belli.o sonra gelir dedi eşimde..siz ne zaman gel derseniz o zaman gelsin madem dedi kayınpederde...
öyle işte kızlar..bu sefer istediğim gibi olacak inşallah..lohusalığımın ilk günlerinde kayınvalidesiz rahat kafayla geçireceğim..inşallah bebektede bende sağlık sorunu olmazda tadımız hiç kaçmaz.
Bende doktoru tembihlemeyi düşündümzaten gitmiycem konuşsunlar banane onlarda ertelesinler biraz hoş ortada kesin tarih yok görümcemgil kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar:))
eşinde anlayışlıymış canım benim inşallah istediğin gibi olur
kayınvalidem hastanede bile bnimle kalmayı düşünüyor eşimde ben diyemem kalma anne diye diyor ama düşüncesizlik insanın annesi tatlı kendine birde benim annem kalıcak eşim kalıcak birde kayınvalideme gerek var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?