- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.201
bencede arıyorduren ufak şeyde ben özelimi anlatmam resmiyimdir ama annemede anlatmam annemede kıyamam her işimi kendim gördüm eve gelen ablayla birlikte günlük işimide yaptım bu son zamanlara kadar her işte ben senin annen sayılırım lafı çoook hoşuma gidiyor
ne ekiyorsan onu biçiyorsun hep derler ya doğru valla
ayy ortada olmayan tarihe neden geryrlar insanı iyi edyrsun valla cnm durumun belli
canım eşinle mutluluğunuz daim olsun ne güzel destek olmş sana hiç takma
amaaaan gelmesinler yaaaa...
bende anlatayım..hatırlayanınız vardır arada mubabet ederken anlattım.ilkinde geldi hiç işe yaramadı demiştim
iş yapmadığı gibi bide annem kırılmasın diye kek börek çay yapıp önüne götüdü muhabbet edelim kadın kendini yalnız hissetmesin diye..anneme 2 kat iş çıktı..hatta ben kaynanamı bakmaya geldim demiştiben yanıan girmiyordum çünkü o yalnız yalnız oturuyordu annem gidiyordu hep yanına
neyse eşime bi gün dedim annem sonra gelsin.bizim iş buyurmamızı bekliyor,kendi iş yapmaya girişmeye çekniyor.ne annem ne ben şu işide sen yap diyebiliriz..o yüzden yardımı dokunmuyor dedim .tabi tatlı ve düzgün bir şekilde..aşağılayarak değil..eşimin gönlünü yapacak şekilde.
haklısın dedi
annemler umredeyken yardıma ihtiyacın varsa geleyim dedi..saol anne gerek yok dedim
cmt günü konuştuk yine yardıma ihtiyacın varsa geleyim dedi.
saol dedim zaten annem 10 gün sonra falan gelecek çağıracağım dedim.o sadece kızla ilgilensn yeter bana ben bebekle ilgilenirim işimide hallederim dedim.tuvalet falan öğretsin dedim.
istersen kıza bakmaya ben geleyim dedi..çokta bakar ya 1 tabak çorba yediremez.
sen doğumdan sonra gel anne dedim.
önce geleyim 10-15 gün önce dedi.(gerçek tarihi vermedim çıkıp gelmesin diye)
gerek yok dedim annem olacak babamda gelecek dedim.babam gittikten sonra bir ara gelirsin torun sevmeye yardımlık bişey olmuyor dedim..kadına resmen yardımın dokunmuyor dedim yani
eşimde yanımda tabi bu arada..o aldı elimden
anne sen sonra gel dedi..biz çağırınca gel,biz sana söyleriz torun sevmeye gel.zaten annem hususi yardım etmeye geliyor o olunca da bişeye gerek kalmıyor dedi.valla kzıdımı naptı bozuldumu bilmem..ama kadına gelme diye paraladık kendimizi..
kendimi toparladıktan sonra gelsin istiyorum..psikolojim sütüm düzene girsin biraz.
dünde kayınpeder annemlerdeydi.dedem öldüğü için başsağlığına gitmiş..başka şehirdeler.
dün msn açtık konuştuk.annen gelme planları yapıyor dedi.son konuşmamızdan ahberi yok belli.o sonra gelir dedi eşimde..siz ne zaman gel derseniz o zaman gelsin madem dedi kayınpederde...
öyle işte kızlar..bu sefer istediğim gibi olacak inşallah..lohusalığımın ilk günlerinde kayınvalidesiz rahat kafayla geçireceğim..inşallah bebektede bende sağlık sorunu olmazda tadımız hiç kaçmaz.
biz öyleydik canım 3 üde vardı hastanede
eşim annem kayınvalidem...
hatta o bütün gece horlaya horlaya uyudu annem sandalye tepesinde bebek kucağında uyuttu salladı.sütüm gelmediği için mama verdi..o sabaha kadar uyudu..gözünü açıncada annemin kucağında görünce bebeği çıktı dışarda ağladı geldi..kıskandı çok fena
amaaaan gelmesinler yaaaa...
bende anlatayım..hatırlayanınız vardır arada mubabet ederken anlattım.ilkinde geldi hiç işe yaramadı demiştim
iş yapmadığı gibi bide annem kırılmasın diye kek börek çay yapıp önüne götüdü muhabbet edelim kadın kendini yalnız hissetmesin diye..anneme 2 kat iş çıktı..hatta ben kaynanamı bakmaya geldim demiştiben yanıan girmiyordum çünkü o yalnız yalnız oturuyordu annem gidiyordu hep yanına
biz öyleydik canım 3 üde vardı hastanede
eşim annem kayınvalidem...
hatta o bütün gece horlaya horlaya uyudu annem sandalye tepesinde bebek kucağında uyuttu salladı.sütüm gelmediği için mama verdi..o sabaha kadar uyudu..gözünü açıncada annemin kucağında görünce bebeği çıktı dışarda ağladı geldi..kıskandı çok fena
Aynen canım, iki tatlı söz yeterdi yani zamanında ilişkilerimizi iyi tutmak için, biz de salak değiliz heralde bize hoş davranmayana sevgi göstereceğiz.. Ramazan ayında işten geliyo oruçlu, önüne bi tabak çorba koyan yok küçük gelini yanında, yemek yapılmamış ortalık toplanmamış.. Beter olsun
haklısın canım
Yok canım net yırtması benim birde bu problemim var lohusayken ben düğüne gidecekmişim 12 saatlik yola eşimde onaylıyor bunu
Bende doktoru tembihlemeyi düşündümzaten gitmiycem konuşsunlar banane onlarda ertelesinler biraz hoş ortada kesin tarih yok görümcemgil kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar:))
Merhaba kızlar yeni geldik.Zaten randevumuz 3:30 daydı.Anca bu saati buldu.Çok şükür muayenemi oldum.Biraz kastım kendimi, bacaklarımı yazık doktorum bi yandan muayene etti bi yandan bacaklarımı itti...Ha bitti bitiyor derken beni bayaaa bi oyaladı...Tabi ben de bu ara cıyaklayıp durdum
Normal doğum için bir engel olmadığını yapabileceğimi ve bekleyeceğimizi söyledi...Nste de kasılmalarım çıktı güzel şeyler bunlar doğumun yaklaştığını gösterir dedi.7-8 dk da bir kasılmalarım oldu nst de...Muayene ederken daha açılma olmadığını söyledi..2 hafta bekleyeceğiz eğer gelmezse doğumu biz başalatacağız dedi..
Benden havadisler böyle işte...Allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlaaar kayınvalidelerle durumlar ne alemde
hayırlısı canım sıkma canını içimizde kalıcak değilllerya mecbur istemeselerde çıkacaklar baktır bakalım merak etme bişiyi yoktur onun benimkide gece hareketinden uyutmadı o kadar sert ki canımı acıtırcasınaydı
Geçmiş olsunVaktini beklerse seninle aynı tarihlerde kucaklayacağız civcivlerimizi, beklemekten sıkılmamaya çalışıyorum Annem dün gece "bu gece gelecekmiş gibi bi his var" diyordu, benden sabırsız çıktı valla, dedim "ne alaka hiç bi belirti yok, gayet yerinden memnun, sen de sabırsızlanıyosun bakıyorum".. Haftasının dolmasına 14 gün olduğunu hatırlayınca vazgeçti acele etmekten. Yazık yaa, o da geldi yanıma, sıkılıyo şimdi, hoş şikayet etmiyo ama üzülüyorum biras
Benim de eşim bu hafta gelecek deyip duruyor..Ben çağırmadım daha annemi canı sıkılır burda o da strese girer şimdi...
:) Senin de eşin sabırsızlanıyor anlaşılan
Benim eşim geçen hafta toplantı nedeniyle şehir dışına çıktığından annem mecburen geldi, bi de doğum erken olursa bizim memleketten ha deyince gelemiyosun, uzak biraz. Sıkılmak pahasına geldi kadıncağız, normalde yürüyoruz her gün, bugün hava serin diye dışarı da çıkmadık, kendini terastaki saksılara verdi, tere, maydanoz falan ekiyo yaaaNasıl ödicem ben bu kadının hakkını bilmiyorum :)
sürekli içiçeyiz tatlım yataktan kalkıp geliyorum alt katımda oturuyor kahvaltı yapıyoruz o da yanlız çünkü bir yukarı bir aşağı vakit geçirmeye çalışıyorm akşam yemeklerini yapıyor bulaşık ve salata bana ait yuvarlanıp gidiyorz..
kalp atışı normal çıktı tansiyonum biraz yüksek 14/9
merhaba arkadaşlar
cumartesi saat 11:45'te normal doğumla 2,370 gr. 47 cm.lik kızımız dünyaya geldi.
bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkürler. Facebook grubumuza giriş yapamadim, 22 nisan beklerken 9 nisan oldu... arkadaşlara haber verebilirseniz sevinirim.
allah doğum yapmayan bütün anneleri bir avazda (benimki 3 ıkınma oldu) kurtarsın, doğumu gerçekleşen annelere de bebişleri ile sağlıklı günler versin.
vaktim olunca daha detaylı yazacağım...
sevgiler
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.kendinize iyi bakın
darısı bizim başımıza gününde doğsun bebeklerimiz inşallah
Cnm hayırlı olsun tebrikler:):):)merhaba arkadaşlar
cumartesi saat 11:45'te normal doğumla 2,370 gr. 47 cm.lik kızımız dünyaya geldi.
bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkürler. Facebook grubumuza giriş yapamadim, 22 nisan beklerken 9 nisan oldu... arkadaşlara haber verebilirseniz sevinirim.
allah doğum yapmayan bütün anneleri bir avazda (benimki 3 ıkınma oldu) kurtarsın, doğumu gerçekleşen annelere de bebişleri ile sağlıklı günler versin.
vaktim olunca daha detaylı yazacağım...
sevgiler
hayal aydin
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı korkulu rüyam olan çatı muayenesini olduk sonunda biraz kastım kendimi ama çok korkulacak birşey değil çok kısa sürdü doktor normal doğuma engel bir durum olmadığını söyledi hatta kolay doğum yaparsın dedi:18: açıklığımda yokmuş bekliycez artık kızımda 3 kilo olmuş
bu arada benim hiç kasılmam ve sancım yok doğum geçmi olacak acaba düşünüyorum
Mrb cnm seninle aynıyız biz.Bana da öyle dedi doktor ama benim nst de kasılmalarım çıktı...Sen de kastın de mi kendini muayenede ben de fena oldum dediğin gibi çok uzun sürmüyor ama işte korku başka bişey
Mrb cnm seninle aynıyız biz.Bana da öyle dedi doktor ama benim nst de kasılmalarım çıktı...Sen de kastın de mi kendini muayenede ben de fena oldum dediğin gibi çok uzun sürmüyor ama işte korku başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?