2011 Nisan Anneleri

Aynen canım, iki tatlı söz yeterdi yani zamanında ilişkilerimizi iyi tutmak için, biz de salak değiliz heralde bize hoş davranmayana sevgi göstereceğiz.. Ramazan ayında işten geliyo oruçlu, önüne bi tabak çorba koyan yok küçük gelini yanında, yemek yapılmamış ortalık toplanmamış.. Beter olsun

İnşallah canım her şey istediğin gibi gider, ağız tadıyla geçirirsin bu kez lohusalığını.. İşe yaramak için, gerçekten yardımcı olmak için niyet edenler gelirler inşallah bu sıkıntılardan muzdarip bütün lohusa adaylarının yanına..

offfff ya kesin öyle olur çok ama çok alıngandır benim kayınvalidem birde benim oturdğum dairede eski gelini otururkende çok alınırmış herşeye..keşke düşünceli olsalar biraz cidden

canım sen nelerle uğraşmışsın ilk zamanlar ya umarım bunda herşey yolunda huzurlu geçer darısı bana eşim beni destekliyor ama kayınpederim olursa rahat edemem pek evde kutu gibi

Merhaba kızlar yeni geldik.Zaten randevumuz 3:30 daydı.Anca bu saati buldu.Çok şükür muayenemi oldum.Biraz kastım kendimi, bacaklarımı yazık doktorum bi yandan muayene etti bi yandan bacaklarımı itti...Ha bitti bitiyor derken beni bayaaa bi oyaladı...Tabi ben de bu ara cıyaklayıp durdum
Normal doğum için bir engel olmadığını yapabileceğimi ve bekleyeceğimizi söyledi...Nste de kasılmalarım çıktı güzel şeyler bunlar doğumun yaklaştığını gösterir dedi.7-8 dk da bir kasılmalarım oldu nst de...Muayene ederken daha açılma olmadığını söyledi..2 hafta bekleyeceğiz eğer gelmezse doğumu biz başalatacağız dedi..
Benden havadisler böyle işte...Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Son düzenleme:
Yok canım net yırtması benim birde bu problemim var lohusayken ben düğüne gidecekmişim 12 saatlik yola eşimde onaylıyor bunu

Bende doktoru tembihlemeyi düşündüm zaten gitmiycem konuşsunlar banane onlarda ertelesinler biraz hoş ortada kesin tarih yok görümcemgil kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar:))

Ben de onu dicektim, sen de demişsin kızlar da demiş; tarih şimdilik belli olmasa da riske atma bence doktorunla önceden konuş mutlaka, olur mu öyle şey ya?!?! Önce konuşur, alacağın cevaba göre eşinin yanında da sorarsın sonra "en erken ne zaman yolculuk yapabilirim" diye..
Benim eşim de doğumdan 5-10 gün sonraki bi düğüne(en yakın arkadaşlarından biri) gitmekten bahsetti -tek başına- , hemen vazgeçirdim valla. Daha neler ya, hadi acil bir şey lazım oldu, bebek ya da biz rahatsızlandık Allah korusun, ne yapacaklar acaba?

Geçmiş olsun Vaktini beklerse seninle aynı tarihlerde kucaklayacağız civcivlerimizi, beklemekten sıkılmamaya çalışıyorum Annem dün gece "bu gece gelecekmiş gibi bi his var" diyordu, benden sabırsız çıktı valla, dedim "ne alaka hiç bi belirti yok, gayet yerinden memnun, sen de sabırsızlanıyosun bakıyorum".. Haftasının dolmasına 14 gün olduğunu hatırlayınca vazgeçti acele etmekten. Yazık yaa, o da geldi yanıma, sıkılıyo şimdi, hoş şikayet etmiyo ama üzülüyorum biras

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar... bıgün kontrolümüz vardı 40+1 im bugün doktorum hemen suni sancı verebiliriz dedi ben de bir hafta daha bekleyelim dedim büyük kızım 41 de doğmuştu kendi sancısı başlamıştı belki bundada kendiliğinen sancım tutar diye beklemeyi düşünüyorum...3800- 4000 arası çıkıyo kilosu da ama ben pek inanmıyorum ilk kızımda 3800 demişti 3070 doğdu...

kızlaaar kayınvalidelerle durumlar ne alemde

sürekli içiçeyiz tatlım yataktan kalkıp geliyorum alt katımda oturuyor kahvaltı yapıyoruz o da yanlız çünkü bir yukarı bir aşağı vakit geçirmeye çalışıyorm akşam yemeklerini yapıyor bulaşık ve salata bana ait yuvarlanıp gidiyorz..

kalp atışı normal çıktı tansiyonum biraz yüksek 14/9

Benim de eşim bu hafta gelecek deyip duruyor..Ben çağırmadım daha annemi canı sıkılır burda o da strese girer şimdi...

Benim de eşim bu hafta gelecek deyip duruyor..Ben çağırmadım daha annemi canı sıkılır burda o da strese girer şimdi...

:) Senin de eşin sabırsızlanıyor anlaşılan
Benim eşim geçen hafta toplantı nedeniyle şehir dışına çıktığından annem mecburen geldi, bi de doğum erken olursa bizim memleketten ha deyince gelemiyosun, uzak biraz. Sıkılmak pahasına geldi kadıncağız, normalde yürüyoruz her gün, bugün hava serin diye dışarı da çıkmadık, kendini terastaki saksılara verdi, tere, maydanoz falan ekiyo yaaa Nasıl ödicem ben bu kadının hakkını bilmiyorum :)

Anne işte, hiç ödenebilir mi hakları :16:

geçmiş olsun canımm allaha emanet olun inş. bir an önce kurtulursun

merhaba arkadaşlar
cumartesi saat 11:45'te normal doğumla 2,370 gr. 47 cm.lik kızımız dünyaya geldi.
bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkürler. Facebook grubumuza giriş yapamadim, 22 nisan beklerken 9 nisan oldu... arkadaşlara haber verebilirseniz sevinirim.

allah doğum yapmayan bütün anneleri bir avazda (benimki 3 ıkınma oldu) kurtarsın, doğumu gerçekleşen annelere de bebişleri ile sağlıklı günler versin.
vaktim olunca daha detaylı yazacağım...

sevgiler

hayal aydin

Cnm hayırlı olsun tebrikler:):):)
Doğumun nasıl başladı bir anda mı oldu bi de kaç haftalıktın cnm????

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı korkulu rüyam olan çatı muayenesini olduk sonunda biraz kastım kendimi ama çok korkulacak birşey değil çok kısa sürdü doktor normal doğuma engel bir durum olmadığını söyledi hatta kolay doğum yaparsın dedi:18: açıklığımda yokmuş bekliycez artık kızımda 3 kilo olmuş
bu arada benim hiç kasılmam ve sancım yok doğum geçmi olacak acaba düşünüyorum

Mrb cnm seninle aynıyız biz.Bana da öyle dedi doktor ama benim nst de kasılmalarım çıktı...Sen de kastın de mi kendini muayenede ben de fena oldum dediğin gibi çok uzun sürmüyor ama işte korku başka bişey

evet canım aynıyız 1 gün var aramızda muayene çok acı veren bişey değil ama rahatsız edici işte korkuyodum zaten nasıl olacak diye ben kendimi rahat bırakmaya çalışıyordumki doktor benden erken davrandı tabi bende kastım haliyle doğumda napıcaz acaba açıklığada böyle bakılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…