- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.221
Yaa sen bana bakma...Canım pek bi tatlı benim hemen hık mık ettim ama doktorum Allahtan rahatlattı sakin ol kasma falan diyerek motive etti zaten çok uzun sürmedi herhalde ama bana uzun geldi sürecanım nasıldı çatı muayenesi zor mu?
Yaa sen bana bakma...Canım pek bi tatlı benim hemen hık mık ettim ama doktorum Allahtan rahatlattı sakin ol kasma falan diyerek motive etti zaten çok uzun sürmedi herhalde ama bana uzun geldi süreAma o kadar da korkulacak bişey değilmiş.Sonuçta doğum anında da bakacaklar açılmanın olup olmadığına de mi
Yaa sen bana bakma...Canım pek bi tatlı benim hemen hık mık ettim ama doktorum Allahtan rahatlattı sakin ol kasma falan diyerek motive etti zaten çok uzun sürmedi herhalde ama bana uzun geldi süreAma o kadar da korkulacak bişey değilmiş.Sonuçta doğum anında da bakacaklar açılmanın olup olmadığına de mi
evet canım bi arkadaşım yeni doğum yaptı sürekli gelip bakıyolarmış.kadın olmak ne zorrrr:26:
Evt cnm normal diyor hatta ben bugün acaba sezeryan dermi ki diye gözünün içine baktım ama yok diyor kendi gelmezse biz başlatırız doğumu diyor...Herhalde suni sancıdan bahsetti:26:doktorun normal olcak diyo dimi canım?
Evt cnm normal diyor hatta ben bugün acaba sezeryan dermi ki diye gözünün içine baktım ama yok diyor kendi gelmezse biz başlatırız doğumu diyor...Herhalde suni sancıdan bahsetti:26:
Evt cnm normal diyor hatta ben bugün acaba sezeryan dermi ki diye gözünün içine baktım ama yok diyor kendi gelmezse biz başlatırız doğumu diyor...Herhalde suni sancıdan bahsetti:26:
çok kararlıymış doktorun canım benim de doktorum gözümün içine bakıyo sezaryen olcam desin diye
Bende hala doğuramadımmm,galiba kızımın daha gelmeye niyeti yok ama artık çok sabırsızlanıyorumm acaba bu doğumu tetikleyen bişeyler var mıdır?Vallahi yapıcam ya:)) Hala da ciddi bir ağrım sızm yok kızmda hala başı aşağıda ama doğum kanalına girmedi.
Selam kızlar,
Ben de bugün kontrole gittim kzım hala doğum kanalına girmemiş ve rahim ağzı hala kapalı ve uzunmuş dr da 1 hafta daha bekleyelim dedi olmazsa sezeryan olabilir dedi bu arada çatı muayenesi de oldum birazcık kendinizi kasarsanız acıyo ama hiç korkulacak bişey değil yani rahat olmak lazım. Kızm da 3087kg olmuş .
Muayene yapacak mı seni cnm çatı???
günaydın kıssslarrrherkes uyuyo heralde ya da doğuma giddn varrr rabbim yardımcımız olsun.
Günaydınn canım
valla zaten hamilelikte uyku problemlerimiz vardı son birr kaç haftadır hiç uyuyamıyorum
günaydınnn
ben 5.30 dan beri ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?