2011 Nisan Anneleri

canım nasıldı çatı muayenesi zor mu?
Yaa sen bana bakma...Canım pek bi tatlı benim hemen hık mık ettim ama doktorum Allahtan rahatlattı sakin ol kasma falan diyerek motive etti zaten çok uzun sürmedi herhalde ama bana uzun geldi süreAma o kadar da korkulacak bişey değilmiş.Sonuçta doğum anında da bakacaklar açılmanın olup olmadığına de mi

evet canım bi arkadaşım yeni doğum yaptı sürekli gelip bakıyolarmış.kadın olmak ne zorrrr:26:

doktorun normal olcak diyo dimi canım?

Evt cnm normal diyor hatta ben bugün acaba sezeryan dermi ki diye gözünün içine baktım ama yok diyor kendi gelmezse biz başlatırız doğumu diyor...Herhalde suni sancıdan bahsetti:26:

aynen canım bende her gittiğimde bebek dönmüşmü diye soruyorum bugünde muayenede normal yapamazsın dermiki dedim son ümidimde gitti herhalde normal doğurtacak beni

herkese iyiakşamlar.bugün sağlık ocağından çağırdılar.oğlum ebeye tekme attı inmiş diye sordum kasıklarıma doğru bikini bölgesini biraz bastırdı sertlik var bu başı dedi ama başı oynuyo henüz tam kanala girse kıpırdamaz dedi.emzirmd konusunda bilgi vdrdi.ilk doğumun olacağı için doğum işareti için illa suyunun gelmesini bekleme ilk doğumlarda 10 gebeden birinin suyu gelir dedi.sancı ise adet sancısının daha şiddetlisi dedi.ağrı eşiğin nd kadar yüksdk olursa olsun anlarsın kdndini dedi.dedi dedi dedi

1:kızlar iyi geceler hepiniz de çok tatlısınız,ben 2010 nisan annesiyim,şu an oğluşum kucağımda mışıl mışıl dalmak üzere rüyalara.diyeceğim o ki; korkunun ecele faydası yok tabiricaizse.endişelerinizi çok iyi anlıyorum,acıların en güzeli bu olsa gerek 'normal doğum' bu yol için tüm cesaretinizi toplayıp kendinizi hazırlayın doğuma,sonunda bebeğinizi sağlıklı birşekilde kucağınıza aldığınızda tüm acılar 1 sn içinde yok olacak.o ilk temas ilk bakış kokunuzu alması,ilk kez annesinin baş parmağını minicik avucuyla kavramasını izlemek.. buz gibi sezeryan yatağında doğum sonrası acıları çekmekten çok daha güzel.daha çok ifade etmek isterdim ama oğlum huysuzlandı

cnm sabır az kaldı bnm bugun itibarıyla 40+ oldu ama 1 hafta daha bekliycez bakalım hayırlısı tek korkum bebişin kakası ALLAH ım bebişlerimizi korusun hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alırız inşallah kucağımıza...

Muayene yapacak mı seni cnm çatı???

canım benim ki hiç bahsetmiyo çatı muayenesinden yarın kontrolüm var bakalım
ama senin normal doğum için engelin yok diyo sürekli ultrasonda anlaşılıyo mu
acaba çok merak ediyorum çok emin konuşuyo.çünkü dediğim gibi doktorum sezaryen taraftarı
çatı muayenesi yapmadan kesin konuşamam falan derdi herhalde ama normal doğuma engel yok diyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…