2011 Nisan Anneleri

günaydınnn
ben 5.30 dan beri ayaktayım

Günaydın canım
Benim son iki haftadır tuhaf bi uyuma şeklim var tlf yakınımda gece uykum kaçınca tlfdan facee yada kkya giriyorum değişik paylaşımlar yorumlar varsa okuyorum 10-15 dakika öyle oyalandıktan sonra tekrar uyumaya çalışıyorum sonra tekkrar uyanıyorum böyyle bii kısır döngü

uyumak istiyorum ama wcye kalkmak istemiyorum,doğurmak istiyorum ama sancı çekmek istemiyorum,oğluşumu görmek istiyorum ama kimseler karışmasın istiyorum,yaz gelsin tatile gitmek istiyorum ama zayıf olmakta istiyorum,bikini giymek istiyorum ama göbeğim kalsın istemiyorum iyice piskopata bağladım

slm kizlar.bende dun dr.daydim.hersey yolundaymis.dr.m heran dogum olabilir dedi.eger pazartseiye kadar sancim ve acilmama olmazsa,pazartesi saat 11 de hastaneye yatisim yapilacak.suni sanci ile dogumum gerceklesecekmis.insallah saglikli bi sekilde bebegimi kucagima alirim.allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin arkadslar.

gözün aydın canım amin inşallah bir avazda en kolayından olur doğumun benimde pazartesi olur büyük ihtimalle ama benim normal çok zormuş kafa çevresi 1.5 hafta önde olduğundan çatımda dar inmemiş hiç oğluşum inmezse bni sezeryan bekliyor

aynı şeyleri bende istiyorum cnm..bütün kilolar hemen gitsin..vücudum eski haline dönsün yaz ortası bıngıl bıngıl gezmeyeyim diyorum.

Allah kurtarsın canım. Sen Türkiyeye gelmedin değil mi?

kızlar 2 saat sonra randevum var çok heyecanlıyım doğum şekli belirlenecek..dönmemişse sezeryan..dönmüşse normal olacak...off stres oldum yaa..

iyi günler arkadaşlar.şimdi arkadaşımla konuştum.normal doğum bekliyodu dr.u .geçen hafta salı kontrolde normal çıkmış.cuma yine çağırmış allahtan dr.u suyu bitmiş.bebek sezeryanla doğmuş.ikisi de sağlıklı şükürler olsun ne yaşıycamızı bilmiyoruz.rabbim ama sezeryan ama normal ama geç olsun ama erken bebeğimiz ve bizim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah.

iyi günler arkadaşlar.şimdi arkadaşımla konuştum.normal doğum bekliyodu dr.u .geçen hafta salı kontrolde normal çıkmış.cuma yine çağırmış allahtan dr.u suyu bitmiş.bebek sezeryanla doğmuş.ikisi de sağlıklı şükürler olsun ne yaşıycamızı bilmiyoruz.rabbim ama sezeryan ama normal ama geç olsun ama erken bebeğimiz ve bizim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah.

Merhaba Sueylül,

hadi hayirlisi canim, insallah sag salim ikinizde kurtulursunuz.. seninde güzel haberlerini ve dogum hikayeni bekliyoruz... bu arada bebis olunca resmini koymayida unutma lütfen... sevgiler

kızlar 2 saat sonra randevum var çok heyecanlıyım doğum şekli belirlenecek..dönmemişse sezeryan..dönmüşse normal olacak...off stres oldum yaa..

ohcanimadeysin merhaba canim,

2 saat gecti insallah güzel haberlerle gelirsin sende.. seninde bisey kalmamis doguma desene , insallah sag salim kurtulursunuz.. sevgiler

bu su azalması sızma şeklinde oluyoda farkedilmiyo mu acaba yada nasılsa artık...Allah kurtarmış canım arkadaşını ve bebeğini

bu su azalması sızma şeklinde oluyoda farkedilmiyo mu acaba yada nasılsa artık...Allah kurtarmış canım arkadaşını ve bebeğini

Evet canım öyle valla.akıntıyla birlikte mi gelmiş artık nedir.anlamadım hiç diyo kızcağız.neyse drun aynı hafta içinde çağırmış olması iyi olmuş.zaten su her zaman fazla gelmezmiş.kesede çatlaklar olabiliomuş.o zamanda sızıntı oluomuş işte.benim korkumda böle sıkıntılı durumda ben anlayamazsam oğlum da kakasını yaparsa...allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…