- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.241
günaydınnn
ben 5.30 dan beri ayaktayım
slm kizlar.bende dun dr.daydim.hersey yolundaymis.dr.m heran dogum olabilir dedi.eger pazartseiye kadar sancim ve acilmama olmazsa,pazartesi saat 11 de hastaneye yatisim yapilacak.suni sanci ile dogumum gerceklesecekmis.insallah saglikli bi sekilde bebegimi kucagima alirim.allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin arkadslar.
uyumak istiyorum ama wcye kalkmak istemiyorum,doğurmak istiyorum ama sancı çekmek istemiyorum,oğluşumu görmek istiyorum ama kimseler karışmasın istiyorum,yaz gelsin tatile gitmek istiyorum ama zayıf olmakta istiyorum,bikini giymek istiyorum ama göbeğim kalsın istemiyorumiyice piskopata bağladım
slm kizlar.bende dun dr.daydim.hersey yolundaymis.dr.m heran dogum olabilir dedi.eger pazartseiye kadar sancim ve acilmama olmazsa,pazartesi saat 11 de hastaneye yatisim yapilacak.suni sanci ile dogumum gerceklesecekmis.insallah saglikli bi sekilde bebegimi kucagima alirim.allah herkese saglikli evlatlar nasip etsin arkadslar.
kızlar 2 saat sonra randevum var çok heyecanlıyım doğum şekli belirlenecek..dönmemişse sezeryan..dönmüşse normal olacak...off stres oldum yaa..
kızlar 2 saat sonra randevum var çok heyecanlıyım doğum şekli belirlenecek..dönmemişse sezeryan..dönmüşse normal olacak...off stres oldum yaa..
iyi günler arkadaşlar.şimdi arkadaşımla konuştum.normal doğum bekliyodu dr.u .geçen hafta salı kontrolde normal çıkmış.cuma yine çağırmış allahtan dr.u suyu bitmiş.bebek sezeryanla doğmuş.ikisi de sağlıklı şükürler olsunne yaşıycamızı bilmiyoruz.rabbim ama sezeryan ama normal ama geç olsun ama erken bebeğimiz ve bizim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah.
bu su azalması sızma şeklinde oluyoda farkedilmiyo mu acaba yada nasılsa artık...Allah kurtarmış canım arkadaşını ve bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?