2011 Nisan Anneleri

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı nts de kasılma çıkmadı doktor çatı muayenesi yaptı hiç açılma yok dedi suyum da azalmış tansiyonum da 16/9 çıktı sonra idrar tahlili yaptı protein çıktı anlıyacağınız hiç iyi birşey yok yarın acil sezeryanla alalım dedi sabah 8 de hastanede olacm hala şaşkınım hayalimdeki doğum bu değildi ama yeterki kızım sağlıklı doğsun

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım.allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

hayırlısı olsun canım sabah mınıgın kollarında ne guzel sezeryandan korkma bır ıkı gun zorlugu var okadr

Ooo yeni bi bebişimiz daha geliyor Hoşgelişler ola Sağlıkla gelir inşallah

mesa kardesim, insallah yarin sag salim bebegine kavusursun .. Allah kolaylik versin, artik seninde dogum hikayeni yazma vaktin geliyor demektir bu

Hayirli dogumlar, dualarimiz seninle insallah... sevgiler

kızlar 2 saat sonra randevum var çok heyecanlıyım doğum şekli belirlenecek..dönmemişse sezeryan..dönmüşse normal olacak...off stres oldum yaa..
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

Allah yardımcın olsun canım. Kızı sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

kasık ağrısından ölüyorum.sanki çocuğu bacaklarımın arasında taşıyorum.ayağa kalkınca kasılıyorum. iki hafta kaldı.hayırlısıyla zaman geçseydi.yoksa iki hafta boyunca bu ağrı beni bayağı bi yoracak gibi.yarın kontrolüm var bakalım drum ne diyecek.

ahh ahhh canım yanlız diilsin korkma ben 3 gündür çekiyorum
dahada çekicem gibi görünüyo bilmiyorum bakalım nereye kadar devam edecek.
rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım...

inşallah ikinizde sağsalim çıkarsınız ameliyattan hayırlı doğumlar.

hayırlı doğumlar olsun

Selam herkese benimde dün kontrolüm vardı oğlumun son iki kontrolde de kilo alması azaldı ya ama dedim var bunda da bir hayır normal doğumu çok istiyorum Rabbim de çok kilo aldırmıyor ki rahat çıksın diye:)) doktorum gözümü kokutmaya çalıştı sezaryen yapmak için ama ben kararlılığımı gösterdim eşimde ben ona güveniyorum ıkınacak eminim dedi:)) deli ya kadın motive edeceği yerde dayanılmaz bir acı diyor eşim de çıkınca seei korkutmaya çalışıyor dedi bende farkındayım ben ne istediğimi biliyorum nasıl olacağını kimse bilemez belki kolay olacak belki zor yaşayınca görücem dedim vazgeçicem sandı:)) halbulki ben sezaryenden daha çok korkuyorum, sabahda kan idrar verdim rutin kontrol yarın nst var sora sağlık ocağı akşam kayınpederim geliyor ha birde doktorum doğum on gün geç olabilir ilk doğumlarda normal dedi daha aşağı inmemiş dedi başı döndüde kanala girmemiş midende rahatlama hissedeceksin ondan sonra bir hafta içinde doğurursun dedi tabi öncesinde suyun kanaman gelirse o ayrı hemen alırız doğuma dedi:))

selam arkadaşlar... bugün itibariyle 40+2 yim... doğurayım diye kadıköy pazarına gittim 4 saat kesintisiz dolaştım ama tık yok

mesada yarın doğuma giriyorsa en kıdemliniz ben oluyorum

hayırlı doğumlar mesacım inşallah hepimiz kolayca doğururuz kızlar...:92:

Canım geçmiş olsun bitanem hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah sıkma canını hiç doğuma güzel şeyler düşünerek gir bende cuma 14:30 sezeryanla doğum yapıcam gerçi dilek hanıma kalsa beni hala bekletecekti ama dayanamıyorum artık şu şeker olayı ve bebeğimin kilolu oluşu beni çok yoruyor allah hepimizin yardımcısı olsun ben genel anesteziyle olucam sezryanı sen epidurallimi olucaksın bitanem

allah yardımcın olsun hayırlı dogumlar canım

dr dan geldim aslında çıkalı baya oldu ama anca evdeyim..
benim velet hala dönmemiş..kafası yukarda,gün aldık 22 nisana..eşimle beraberliğimizin yıl dönümü olsun bari dedik..ameliyattan önce tekrar bakacak dönmüşsse normali bekleyeceğiz dedi..ama düşük bir ihtimal verdi.karmakrışığım,korkumu heyecanmı hissettiğim bilmiyorum.odları gezdim gayet güzeldi.epidural olacağım,herşey dahil 300 müş.epiduralde içinde..gazımı çıkartırsam ertesi gün çıkabilirmişim hastaneden.spora 3 aydan sonra başla dedi.teeee temmuzda yani nasipse 38+6 da kavuşmuş olacağım.3100 gr olmuş.doğruluk payını bilmiyorum çıkınca göreceğiz:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…