2011 Nisan Anneleri

hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın o zamana kadar döner dönmezsede sezeryan olursun üzme kendini.

hayırlısı olsun , saglıkla bebegını kucagına alman dılegıyle...

MESA canım sağlıkla gelsin Asya inşallah,hayırlısı buymuş.Güzel haberlerini bekliyoruz...

güzelim Allahtan umut kesilmez demişler belki bir süpriz yaparda dönüverir annesi bebişin.hayırlsı olsun,sağlıcakla gelsin de annesini üzmeden gerisi dert değil

doğum yapmış arkadaşlar, pişik öneleyici ne kullaıyorsunuz? chicco nun pişik önleyici kremi işe yaramadı. işlenmemiş zeytin yağını kullanıyorum ama onunlada geçicek gibi durmuyor. önerisi olan var mı??

iyi akşamlar kızlar bugün doğuruyordum nerdeyse ucundan döndüm anlatayım size sabah kontrolüm vardı sezeryan günüm yrın içindi neyse doktor kontrolumu yaptı nst ye gönderdi o sırada bir bayana yatış yapıldı benimde nst de az bi sancı çıktı doktor sanada yatış verelim senide bugün alalım dedi bende bi heyecan bi heyecan saat 12 de alıyoruz dedi işlemler yapıldı hemen eve gittim banyo yapıp çantamı aldım çıktık yatışım yapıldı o sırada diğer bayan amaliyattaydı bana lavman yapıldı serum falan takıldı giydim ameliyat elbisesini bekleme koyuldum gayet iyiydim taki diğer bayanı görünceye kadar çok kötüydü genel anestezi yapılmış ben başladım ağlamaya elim ayağım titreme doktor geldi seni yarın yapalım dedi biraz sakinleşirsin bu şekilde seni alamam ve sana epidural düşünüyorum meğer bu bayanı acil almışlar bebeğe kordon dolanmış ve epidural işlememiş "genel yapmışlar benide öyle görünca sakinleşmem için eve yollandım. ay kızlar ben çok korktum ve yarın 8:30 da sezeryana gireceğim noluuuuuur bana dua edin

dualarımız sennle canım..dıger bayanın nesı kotuydu anlamadım ben

Beklemen iyi olmuş o zaman, hem psikolojik olarak daha hazır olursun.. Sakin ol ve yavrunu kucaklayacağın ana konsantre olarak rahatlamaya çalış canım. Yarın sağlıkla ve kolaylıkla atlatırsınız inşallah

evet canım sanırım böle daha iyi şimdi çok rahatım resmen doğumdan kaçtım acaba hep içimde mi kalsa

ay tatlım neler yaşamışsın allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..aynı anda hastanede olacaz demek 8,30 hastalarından sonra sıra bende ismim kezban

Allah yardımcın olsun canım.bebeğini kucağına alınca rüya gibi gelir korkma :)

Son düzenleme:
Ayy olsun cnm yaa hakkında hayırlısı inş.Allahım yardımcın olsun

Güya yürüyüş yapacaktım, hazırlanıp çıktım, öyle soğuk ki yarı yoldan geri döndüm
Ayy sorma ben de dondum bugün hadi dışarda yemek yiyelim dedik ama dişlerim vurdu birbirine resmen

hayırlısı kızlar yaa döner belki ama zor ihtimalmiş.saf makat gelişler pek dönmezmiş.annemin emekli ebe komşusu var oda zor demiş..kendimi çok garip hissediyorum yaaa.ne bileyim
rana ve mesa sizede hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşursunuz inşallah...

hayırlısı kızlar yaa döner belki ama zor ihtimalmiş.saf makat gelişler pek dönmezmiş.annemin emekli ebe komşusu var oda zor demiş..kendimi çok garip hissediyorum yaaa.ne bileyim
rana ve mesa sizede hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşursunuz inşallah...

ay tatlım neler yaşamışsın allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..aynı anda hastanede olacaz demek 8,30 hastalarından sonra sıra bende ismim kezban

ayyy canım allah sana da kolaylık versin inşallah tez zamanda kolayca bebeklerimizi kucağımıza alırız allaha emanet olun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…