2011 Nisan Anneleri

MESA bugün sezeryan ile doğum yaptı ve 3.400 gr 51 cm boyunda sağlıklı bir kızı oldu..Darısı doğurmayan arkadaşların başına.

Canım takmıycamda eşim çok üstüme geliyor sanki o hamile bakmıyorsun etmiyorsun deyip duruyor ilaçlarını içmiyorsun dedi dün evet unutuyorum bıktım ilaçtan açıkcası ben unutuyorsam getir elime ver içir dedim her gün ne olur dedim ne demek söylüyorum ya herg ün getirecekmişim diyor o zaman konuşma sorumluluk hoşuna gitmedimi dedim ya bebek doğunca bu neler yapaack kim bilir sinir ediyor beni senin arkadaşındaki öylesine arkadaş denmez kusura bakma resmen çekemiyor insan arkadaşını üzmez tam tersi destek olur ben senin yerinde olsam söylerim yani bak benimde anneme ablam kilosu az değilmi demiş benim bebek için ki o zaman hep ileri çıkıyordu gelişimi yok dedim bir kere daha demişti bende dedim ne azı anne nerden çıkarıyorsun normal kilosu dedim annemde olsa söylerim yani kimse kusura bakmasın
Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.

Kızlar bende pazartesi sabah 9da doğuma giriyorum inşlaalh sağlıkla çıkarız ikimizde

Aminnn

ay canım sorma inanılmaz gerginim aynı tık yok deliricem artık annemler burda kaynana da burda ama benim sıpam yok ufffffffffffffff

ay kalabalıkta insan çok bunalıyor ya Allah 'tan benim annem olacak sadece inşallah

MESA bugün sezeryan ile doğum yaptı ve 3.400 gr 51 cm boyunda sağlıklı bir kızı oldu..Darısı doğurmayan arkadaşların başına.

Maşaallah

Son düzenleme:
ay kalabalıkta insan çok bunalıyor ya Allah 'tan benim annem olacak sadece inşallah

sorma canım
birde hizmet ediyoruz iyice yoruluyoruz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayı yicem artık

sende her nst ye giriyo musun

canım giriyorum ben ege ünv. gidiyorum ama orda sancılara bakmıyorlar hiç bebğin durumuna bakılıyor kalp atışlarını dediler bi sancın ağrın olursa gel olmazsa 41 den sonra müdahale eder alırız bebeği yoksa bekleriz ayyyy allahım yavruma kavuşim artıkkk

sorma canım
birde hizmet ediyoruz iyice yoruluyoruz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayı yicem artık

Canım Allah yardımcın olsun benimde kayın peder geldi dün akşam yarın gider arabamızı getirdide tamam iş güç beklemez ama tebdili kıyafet oturmaktan fenalık geldi hem n benime kaynana doğum öncesi gelicekdi ben günlerec ağladım sonuda eşim halletti gelmiycek doğum sonrasıda umrumda değil zaten birde mayısda görümcemin düğünü var oraay gideceğiz diye bekliyrlar 12 saatlik yol sabah eşim babasına diyordu düğünü ama o aarda kaynanamla konuştuğum için duyamadım sinir oldum soracam eşime ne dedi diye kırkı çıkmadan gelemeyiz dediğini duydum sadece ama bizim dememiz önemli değil babası istedimi iş biter( ne yapar eder bizi götürür oraya

Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.

Maşaallah süphanallah canım

slm kızlar bugün kontrolüm vardı dr um tek damara rağmen 2 damara denk kan akışın var dedi.2600 gr olmuş oğlum.2500 ü geçti artık içim rahat dedi.25 nisana gün verdi.ozamana kadar her an doğumu bekle doğum olmazsa 25nisandaki muayene bi aksilik olmazsa bir hafta daha bekleriz.ama bol bol yürü ki açılma olsun dedi. İki cm açıkla gelirsen yatırırım dedi.bekliyoruz yani hayırlısı artık...

drun başla dıyorsa başla bence ben emme ışını hıç hesaba katmamıştım hamıleyken lanısoh ta kullanmamıştım başta sutum azdı ılk gunler bırde kıızm mememı tutamadı.şimdı mılupanınkını kullanıyorum memnunum.lanısohta kullann kızlar ılk zaman çok acıyor memeler bıde sezeryan olunca rahat pozısyon olmuyor bebk zor tutuyor memeyı

hhımmm içelim bari canım.lansinoha başladım da.... doktorlar göbek düşene kadar bebeği yıkamayı önermiyolar dimi?

hhımmm içelim bari canım.lansinoha başladım da.... doktorlar göbek düşene kadar bebeği yıkamayı önermiyolar dimi?

başla başla ben daha yenı kullanmaya başladım.bızım dr yıkayın dedı zaten hastanede de hergun yıkadılar.gunde ıkı kere gobek pansumanı yapılıyor.bu arada kızımın gobegı dun gece duştu

yok artık canım küçücük bebek çıkarmı ya rezillik sakın izin verme biraz düşünceli omalılar çok istiyorlardıysa senin doğumu pşalnlayıp ayarlasaydı hayret ya anlamıyorum bu insanları ben

yok artık canım küçücük bebek çıkarmı ya rezillik sakın izin verme biraz düşünceli omalılar çok istiyorlardıysa senin doğumu planlayıp ayarlasaydı hayret ya anlamıyorum bu insanları ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…