- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.341
MESA bugün sezeryan ile doğum yaptı ve 3.400 gr 51 cm boyunda sağlıklı bir kızı oldu..Darısı doğurmayan arkadaşların başına.
canım bebeğinin kilosuna üzülme sağlıklı olsun yeterli.benimde o sıralarda aynı kilolardaydı ilk kızım..benide arkadaşım üzüyor biraz bu konuda.hamileliğimiz aynı gidiyor 1 hafta yok aramızda.
her kontrolde kaç kilo olmuş diyor tamam sorması normal ama söyleyince aaaa o kadrmı ben daha fazla almıştır diye bekliyordum diyor..kendisininkide çok kilolu olsa hava atıyor dicem ama.ben her sefrinde 2700 ü geçtimi sorun değil doğunca daha çok alıyorlar diyorum ama ısrarla beni bu konuda üzmeye çalışıyor galiba..hem ben usg sonuçlarına inanmıyorum dedim.tam tutan çok az oluyor..3500 deyip 2900 doğanda çok.3000 deyip 3700 doğanda çok diyorum..gerçeği yansıtmıyor diyorum ama yok her telde aaaa o kadarcıkmı almış diyor bozucam bi gün fena halde..
bu arada benimkiler 1 çeyrek taktılar doğumda.hiç hazırlık yapmadılar çok adi bir tulum almıştı asılsan 2 ye ayrılcak giydirmedim tabi.
annemler çok alır..ayakkabı,kıyafet oyuncak..onları göre göre bu kurban bayramında pantolon tişört almışlar.ama 4 yaş için kocamanlar..daha yeni 2 sine girdi..
Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.
Kızlar bende pazartesi sabah 9da doğuma giriyorum inşlaalh sağlıkla çıkarız ikimizde
ay canım sorma inanılmaz gerginim aynı tık yok deliricem artık annemler burda kaynana da burda ama benim sıpam yok ufffffffffffffff
MESA bugün sezeryan ile doğum yaptı ve 3.400 gr 51 cm boyunda sağlıklı bir kızı oldu..Darısı doğurmayan arkadaşların başına.
sende her nst ye giriyo musun
ay kalabalıkta insan çok bunalıyor ya Allah 'tan benim annem olacak sadece inşallah
sorma canım
birde hizmet ediyoruz iyice yoruluyoruz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafayı yicem artık
Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.
Kızlar benim doktorum humananın çayını önerdi ben zaten düşünüyordum sütüm az olursa içerim diyordum ama doktorum şimdiden başla dedi bende dedim ona alıştırma kendini diyorlar dedim önemli olan sütünün ol olması alış bişey olmaz dedi sizede söyliyeyim ben başlıycam inşaallah hem rezene falanda var ya içinde gaz problemide olmaz bu sayede
drun başla dıyorsa başla bence ben emme ışını hıç hesaba katmamıştım hamıleyken lanısoh ta kullanmamıştım başta sutum azdı ılk gunler bırde kıızm mememı tutamadı.şimdı mılupanınkını kullanıyorum memnunum.lanısohta kullann kızlar ılk zaman çok acıyor memeler bıde sezeryan olunca rahat pozısyon olmuyor bebk zor tutuyor memeyı
hhımmm içelim bari canım.lansinoha başladım da.... doktorlar göbek düşene kadar bebeği yıkamayı önermiyolar dimi?
hhımmm içelim bari canım.lansinoha başladım da.... doktorlar göbek düşene kadar bebeği yıkamayı önermiyolar dimi?
kızlar avatarıma koycam bebışımın fotosunu bakın dıger topıge yukleyemedım
maşallahcanım prensese oyyyy çok tatlı hayırlı ömürler diliyorum ona
Canım Allah yardımcın olsun benimde kayın peder geldi dün akşam yarın gider arabamızı getirdide tamam iş güç beklemez ama tebdili kıyafet oturmaktan fenalık geldi hem n benime kaynana doğum öncesi gelicekdi ben günlerec ağladım sonuda eşim halletti gelmiycek doğum sonrasıda umrumda değil zaten birde mayısda görümcemin düğünü var oraay gideceğiz diye bekliyrlar 12 saatlik yol sabah eşim babasına diyordu düğünü ama o aarda kaynanamla konuştuğum için duyamadım sinir oldum soracam eşime ne dedi diye kırkı çıkmadan gelemeyiz dediğini duydum sadece ama bizim dememiz önemli değil babası istedimi iş biter( ne yapar eder bizi götürür oraya
Canım Allah yardımcın olsun benimde kayın peder geldi dün akşam yarın gider arabamızı getirdide tamam iş güç beklemez ama tebdili kıyafet oturmaktan fenalık geldi hem n benime kaynana doğum öncesi gelicekdi ben günlerec ağladım sonuda eşim halletti gelmiycek doğum sonrasıda umrumda değil zaten birde mayısda görümcemin düğünü var oraay gideceğiz diye bekliyrlar 12 saatlik yol sabah eşim babasına diyordu düğünü ama o aarda kaynanamla konuştuğum için duyamadım sinir oldum soracam eşime ne dedi diye kırkı çıkmadan gelemeyiz dediğini duydum sadece ama bizim dememiz önemli değil babası istedimi iş biter( ne yapar eder bizi götürür oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?