2011 Nisan Anneleri

Oğlum yeniden küvözde ((((((((((((((((((( 2 gün önce acil hacettepeye götürdük ve yeniden yoğunbakıma alındı(( Bağırsakları ile ilgili bir sorunu var.Net bir bilgi yok şuanda, araştırılıyor.Ağızdan beslenmesi kesildi, serumla besleniyor ( Ve aç olduğu için de devamlı ağlıyor.Elleri kolları her yeri artık delik deşik iğneden,mosmor..Çok çaresizim,o ağladıkça ben ağlıyorum,dayanamıyorum.Ne kadar çekilecek derdi varmış oğlumun.Allah'ım ne olur yardım et.Dua edin ne olur...............

Allah yardımcınız olsun dualarımız senınle...
Bebegın cok guclu annesı buna ınan bununda ustesınden gelıcektır

Cnm benim Rabbim senin ve oğlunun yardımcısı olsun...Dualarım sizinle inş. bir an önce sağlığına kavuşur minik yavrun...

Allah yardımcın olsun cnm.
ne kadar üzgün olduğunu thmin edebiliyorum.
ama onun iyi olması için orda kalması şart demekki.
iyi düşün güzel düşün moralini bozmamaya çalış.

Mrb canım rabbim acil şifalar versin.şunu unutma bebekler,çocuklar doğduktan sonrada karnımızdaymış gibi bizim stres ve üzüntümüzden etkilenirler.onun için iyi düşün iyi olsun...geçmiş olsun canım.

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah biranönce iyileşir.

arkadaşlar yarın saat yarın saat 7:00'da hastanede olucaz.epidural anesteziyle bebeğimize kavuşucaz inşallah.Sakinim,sadece zaman geçmiyor.Bu gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum.Bu saate kadar zaman çabucak geçti ama şimdi durdu sanki:))
ben hepinize teşekkür ediyoyorum .Çok güzel keyifli bir hamileleik geçirdim.Bunda sizin katkılarınızda çok.sevincimizide üzüntümüzüde paylaştık,paylaştıkça birbirimizi hiç görmesekte sevdik...
iyiki sizleri tanıdım.yarın size iyi haberler vermek umuduyla sevgiyle kalın...

inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine ameliyatında güzel geçer inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Rabbim kolay doğum nasip etsin inş.şimdiden hayırlı olsun:)

canım hayırlı doğumlar olsun inşallah darısı bize hayırlısıyla

ayy canım sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna bende cuma sabah giricem dualarım seninle:)

herkese günaydın
bebeğmle bir bütün olarak yeni bir güne başladk sabah olunca acaba bugün doğum olur mu diyorum akşam olupta inceden inceye sancı gelince korkmaya başlıyorm
bugün doğum yapacak arkadaşlarmzn allah yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun, olumlu düşün canım, hemen sağlığına kavuşacağını düşün, bunların hepsi geçecek merak etme, sakin ve güçlü kalman lazım

[I]tiancu canım çok çok geçmiş olsun...Allah şifa versin tez zamanda kavuştursun inşallah..

eflalim saçmalamasınlar yaa yeni doğmuş bebekle düğünemi gidilir..gelmiyorum de tavrını koy ne bu düşüncesizlik..kavga çıkarsada çıksın..kendini ezdirme lütfen..onlar seni ve bebeğini düşünmüyorsa sen düşüneceksin..çok lazımdı sanki düğün nasıl kızdım yaa..kayınpeder öyle dediyse öyle olur demişsin ya hayır sen ne dersen o olur asıl..eşinede söyle acımıyormusun kaç günlük bebekle 12 saat yol çektirip bide düğün ortasına salacaksın bizi diye....az merhametli olsunlar..eşin gitsin ne hali varsa görsün...[/I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…