- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.381
Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.
dr dan geldim aslında çıkalı baya oldu ama anca evdeyim..
benim velet hala dönmemiş..kafası yukarda,gün aldık 22 nisana..eşimle beraberliğimizin yıl dönümü olsun bari dedik..ameliyattan önce tekrar bakacak dönmüşsse normali bekleyeceğiz dedi..ama düşük bir ihtimal verdi.karmakrışığım,korkumu heyecanmı hissettiğim bilmiyorum.odları gezdim gayet güzeldi.epidural olacağım,herşey dahil 300 müş.epiduralde içinde..gazımı çıkartırsam ertesi gün çıkabilirmişim hastaneden.spora 3 aydan sonra başla dedi.teeee temmuzda yaninasipse 38+6 da kavuşmuş olacağım.3100 gr olmuş.doğruluk payını bilmiyorum çıkınca göreceğiz:44::44::44:
kızlar bu arada eşleriniz ne alacak doğum hediyesi..benimki sorup duruyor ne istersin diye ama artık takı almasın,ama ömür boyuda saklanacak başka bişey yok,ayakkabı çanta isteyecek halim yok..aslında istiyorum ama doğum hediyesi olmaz onlardanvalla kararsızım alma falan diyroum olmaz diyor.daha en son aldığı pırlantanın taksiti bitmedi..bir daha üstüne taksit istemiyorum
maşallah ikinizede kamurancım darısı başımıza oğlunun kilosuda çok güzelmiş
hayırlı olsun canım normal istemeklede olmuyormuş anladım kendileri karar veriyorlar ama o zamana döner kısmett:)
bizimki söylemiyor ama takı seti alıcak sanırım telde konuşurken duydum o duyduğumu anlamadı bnde çanta istiyorum ama olmaz hastanede çantamı vericek diye düşündüm
canım şimdiye kadarki bütün özel günlerimizde takı seti,pırlantakolye yüzük gibi şeyler aldı..artık takı istemiyorum..hem çok pahalı hem her zaman takılmıyor o kadar değerli şeyler..ben çok takı takarım ama günlük takılar.setleri takıpta çıkmam bazıları yaparya benim hoşuma gitmiyor sürekli kullabildiğim şeyler değil.ama ömür boyu saklanıyor işte.
valla gözüme kestirdiğim bi yakkabı çanta var ama onu normaldede alırım diyorum kararsızım pofff
slm arkadaslar bende yarın sabah gıdıyorum doguma ama bn karar veremedım genelmı yoksa epıduralmı olsam ben cok panık atatk bırıyım epıduralde cok heyecanlanırmıyımm acaba lutfen arkadaslar dua edın bugun nasıl gecıcek bılmıyorum o kadar heyecanlıyımkı cokda korkuyorummm
slm arkadaslar bende yarın sabah gıdıyorum doguma ama bn karar veremedım genelmı yoksa epıduralmı olsam ben cok panık atatk bırıyım epıduralde cok heyecanlanırmıyımm acaba lutfen arkadaslar dua edın bugun nasıl gecıcek bılmıyorum o kadar heyecanlıyımkı cokda korkuyorummm
günaydın kızlar pırlanta olayından hep kaçtı benimki bugune kadar açıkçası çok değer kaybediyo diye
bende çok üstüne düşmemiştim ama artık kaçış yok sürekli hadi gidip beğenelim kurtuluyum diyo yazık...
benimkide hep pırlanta almaya çalışır..şimdiye kadarda hiç sormadı ne alayım diye hep süpriz oldu aldıkları..bu kadar para verme diyorum ama o bütün kadınların içinde pırlanta aşkı olduğuna inandırmış kendini.zannediyorki aslında çok istiyorum ama sırf masraf olmasın diye içimden gelmeden öyle söylüyorum ama ciddiyim yani..aldıkları beni uzun süre idare eder..sence ne istesem..yada hiç bişey istemeyimmi ama zorluyor.:44:
canım aslında ihtiyacın olan ve istediğin çanta ve ayakkabıysa hediyen onlar olabilir zaten yeterince almış daha önce eşin.bende hiç kıyamıyorum ya eşime.
annem gitmiş 1000 tl verip bilezik almış zaten bebeğim için çok masraf yapmıştı kadın.onu duyunca annem almış sende alcaksın diye baskıyı artırdım.
Canım Allah bebeğine şifa versin.Oğlum yeniden küvözde((((((((((((((((((( 2 gün önce acil hacettepeye götürdük ve yeniden yoğunbakıma alındı (( Bağırsakları ile ilgili bir sorunu var.Net bir bilgi yok şuanda, araştırılıyor.Ağızdan beslenmesi kesildi, serumla besleniyor ( Ve aç olduğu için de devamlı ağlıyor.Elleri kolları her yeri artık delik deşik iğneden,mosmor..Çok çaresizim,o ağladıkça ben ağlıyorum,dayanamıyorum.Ne kadar çekilecek derdi varmış oğlumun.Allah'ım ne olur yardım et.Dua edin ne olur...............
arkadaşlar yarın saat yarın saat 7:00'da hastanede olucaz.epidural anesteziyle bebeğimize kavuşucaz inşallah.Sakinim,sadece zaman geçmiyor.Bu gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum.Bu saate kadar zaman çabucak geçti ama şimdi durdu sanki:))
ben hepinize teşekkür ediyoyorum .Çok güzel keyifli bir hamileleik geçirdim.Bunda sizin katkılarınızda çok.sevincimizide üzüntümüzüde paylaştık,paylaştıkça birbirimizi hiç görmesekte sevdik...
iyiki sizleri tanıdım.yarın size iyi haberler vermek umuduyla sevgiyle kalın...
slm kızlar bugün kontrolüm vardı dr um tek damara rağmen 2 damara denk kan akışın var dedi.2600 gr olmuş oğlum.2500 ü geçti artık içim rahat dedi.25 nisana gün verdi.ozamana kadar her an doğumu bekle doğum olmazsa 25nisandaki muayene bi aksilik olmazsa bir hafta daha bekleriz.ama bol bol yürü ki açılma olsun dedi. İki cm açıkla gelirsen yatırırım dedi.bekliyoruz yani hayırlısı artık...
drun başla dıyorsa başla bence ben emme ışını hıç hesaba katmamıştım hamıleyken lanısoh ta kullanmamıştım başta sutum azdı ılk gunler bırde kıızm mememı tutamadı.şimdı mılupanınkını kullanıyorum memnunum.lanısohta kullann kızlar ılk zaman çok acıyor memeler bıde sezeryan olunca rahat pozısyon olmuyor bebk zor tutuyor memeyı
yok artık canım küçücük bebek çıkarmı ya rezillik sakın izin verme biraz düşünceli omalılar çok istiyorlardıysa senin doğumu pşalnlayıp ayarlasaydı hayret ya anlamıyorum bu insanları ben
Oğlum yeniden küvözde((((((((((((((((((( 2 gün önce acil hacettepeye götürdük ve yeniden yoğunbakıma alındı (( Bağırsakları ile ilgili bir sorunu var.Net bir bilgi yok şuanda, araştırılıyor.Ağızdan beslenmesi kesildi, serumla besleniyor ( Ve aç olduğu için de devamlı ağlıyor.Elleri kolları her yeri artık delik deşik iğneden,mosmor..Çok çaresizim,o ağladıkça ben ağlıyorum,dayanamıyorum.Ne kadar çekilecek derdi varmış oğlumun.Allah'ım ne olur yardım et.Dua edin ne olur...............
arkadaşlar yarın saat yarın saat 7:00'da hastanede olucaz.epidural anesteziyle bebeğimize kavuşucaz inşallah.Sakinim,sadece zaman geçmiyor.Bu gece uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum.Bu saate kadar zaman çabucak geçti ama şimdi durdu sanki:))
ben hepinize teşekkür ediyoyorum .Çok güzel keyifli bir hamileleik geçirdim.Bunda sizin katkılarınızda çok.sevincimizide üzüntümüzüde paylaştık,paylaştıkça birbirimizi hiç görmesekte sevdik...
iyiki sizleri tanıdım.yarın size iyi haberler vermek umuduyla sevgiyle kalın...
[I]tiancu canım çok çok geçmiş olsun...Allah şifa versin tez zamanda kavuştursun inşallah..
eflalim saçmalamasınlar yaa yeni doğmuş bebekle düğünemi gidilir..gelmiyorum de tavrını koy ne bu düşüncesizlik..kavga çıkarsada çıksın..kendini ezdirme lütfen..onlar seni ve bebeğini düşünmüyorsa sen düşüneceksin..çok lazımdı sanki düğün nasıl kızdım yaa..kayınpeder öyle dediyse öyle olur demişsin ya hayır sen ne dersen o olur asıl..eşinede söyle acımıyormusun kaç günlük bebekle 12 saat yol çektirip bide düğün ortasına salacaksın bizi diye....az merhametli olsunlar..eşin gitsin ne hali varsa görsün...[/I]
kızlar bu arada eşleriniz ne alacak doğum hediyesi..benimki sorup duruyor ne istersin diye ama artık takı almasın,ama ömür boyuda saklanacak başka bişey yok,ayakkabı çanta isteyecek halim yok..aslında istiyorum ama doğum hediyesi olmaz onlardanvalla kararsızım alma falan diyroum olmaz diyor.daha en son aldığı pırlantanın taksiti bitmedi..bir daha üstüne taksit istemiyorum
sana düğün konusunda tek söyleyeceğim şey kararlı ol ve gitme..ayıp yaaa ayıp valla ben bile sinirden delirdim..ne kadar bencillermiş öyle..sende doğum yapınca anz falan yap.daha öncede demitşim dr lada konuş eşinin haberi olmadan..dr asla yolculuk yok delimisiniz falan desin..çocuğa enfeksiyon kaptıracaksınız desin kesin bi dille yasaklasın..şimdi tıpış tıpış gidersen ardı arkası kesilmez bu bencilliklerin.kararlılığını görsünler....Maşaallah canım benimde 2 nisan doktor on günde geçebilir dedi
Öyle yapıcam artık kremide yazdı hemde iki tane biri seninkinden öbürününde hem kremini hem spreyini yazdı alsın eşin kullan dedi eşimde yanımdaydı:))
vermiycem zaten canım dün sordum eşime düğüne ne dedi baban diye tarih belirliyceklermiş ama yüksek ihtimal mayısda olacak bende dedim sen gidersin annem burda olacak nasıl olsa olmaz dedi niye olmasın kardeşinin düğününe gitmen lazım dedim bişey demedi.
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin yavruna
İyi haberler bekliyoruz inşaallah hadi gözünaydın
Canım onuda söyledim eşime beni düşünmüyorsan bari bebeğimi düşün kalabalığa yazık değilmi sokacaksın yavrumu diye toparlanırsan gideriz diyor ya bende gidemem o zaman düğünü ertelesinler ablana söyledim biraz erteleyin diye olmaz bekleyemee dedi dedim bişey diyemiyor tabi azmış sanki tövbe tövbe sinir oluyorumya ana kız bu hellerine ya kafayı düğünle bomuşlar 32 yaşında görümcem dertleri bir an önce evlenmesi hayırlısını isteyin cahiller ya birde görümcem ben gelemem o zaman deyince ama doğum yapmış oluyorsun diyor ya inanabiliyormusn doğum yaptım diye ertesi gün düşeyim yola bu ne cahillik ama diyorum Allah görüyor o da hamile kalacak elbet beni huzursuz ettikleri gibi Allah onlarında karşısına çıkarır.
Hiçbirşeyözel günlerde bile almaz ben artık vazgeçtim hamile kalırsam bak set istiyorum demiştim çok önceden neyle alacak para mı var anca araba alsın satsın zaten kaynanamgilde bişey almaz burdada herkes takıyor böyle bilezik falan düğünümde boynumu bükük bıraktılar yine aynısı olacak
Canım epidural ol bence heyecan için sakinleştirici yaparlar
sana düğün konusunda tek söyleyeceğim şey kararlı ol ve gitme..ayıp yaaa ayıp valla ben bile sinirden delirdim..ne kadar bencillermiş öyle..sende doğum yapınca anz falan yap.daha öncede demitşim dr lada konuş eşinin haberi olmadan..dr asla yolculuk yok delimisiniz falan desin..çocuğa enfeksiyon kaptıracaksınız desin kesin bi dille yasaklasın..şimdi tıpış tıpış gidersen ardı arkası kesilmez bu bencilliklerin.kararlılığını görsünler....
bu arada benim kayınvalidede takmaz hiç bişey diyorum ya çocuğa sadece çeyrek taktılar el gibi..onu 3. göbek akrabalarım bile taktı be..hiç bişeyde almadılar ki bana bilezik alacaklar..bi tarafımla gülerim anca...
eşim bana kalın bileziklerden aldı
oğlumuzada bileklik:)
bu arada bn kaynanamda bana yabancı gibi yarım altın taktı.
eltime bilezik takmıştı çocuk doğduğunda
çok ayrımcalık yapıyor çook
evet bide ben gelinlerimi asla ayırt etmem diyor lafa gelince
ben asla bişey demedim çünkü muhtaç diilim onun altınına bileziğine çok şükür.eşim bi kaç kere söyledi,ağzında geveledi.
bide biz aynı apartmanda oturuyoruz
eltim başka yerde oturuyor.
bide o akrabası kaynanamın dayısnın kızı oluyor.
ben diilim. o yuzden onla daha iyi anlaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?