2011 Nisan Anneleri

kızlar bu arada eşleriniz ne alacak doğum hediyesi..benimki sorup duruyor ne istersin diye ama artık takı almasın,ama ömür boyuda saklanacak başka bişey yok,ayakkabı çanta isteyecek halim yok..aslında istiyorum ama doğum hediyesi olmaz onlardanvalla kararsızım alma falan diyroum olmaz diyor.daha en son aldığı pırlantanın taksiti bitmedi..bir daha üstüne taksit istemiyorum

Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.

maşallah ikinizede kamurancım darısı başımıza oğlunun kilosuda çok güzelmiş

hayırlı olsun canım normal istemeklede olmuyormuş anladım kendileri karar veriyorlar ama o zamana döner kısmett:)

bizimki söylemiyor ama takı seti alıcak sanırım telde konuşurken duydum o duyduğumu anlamadı bnde çanta istiyorum ama olmaz hastanede çantamı vericek diye düşündüm

canım şimdiye kadarki bütün özel günlerimizde takı seti,pırlantakolye yüzük gibi şeyler aldı..artık takı istemiyorum..hem çok pahalı hem her zaman takılmıyor o kadar değerli şeyler..ben çok takı takarım ama günlük takılar.setleri takıpta çıkmam bazıları yaparya benim hoşuma gitmiyor sürekli kullabildiğim şeyler değil.ama ömür boyu saklanıyor işte.
valla gözüme kestirdiğim bi yakkabı çanta var ama onu normaldede alırım diyorum kararsızım pofff

slm arkadaslar bende yarın sabah gıdıyorum doguma ama bn karar veremedım genelmı yoksa epıduralmı olsam ben cok panık atatk bırıyım epıduralde cok heyecanlanırmıyımm acaba lutfen arkadaslar dua edın bugun nasıl gecıcek bılmıyorum o kadar heyecanlıyımkı cokda korkuyorummm

günaydın kızlar pırlanta olayından hep kaçtı benimki bugune kadar açıkçası çok değer kaybediyo diye
bende çok üstüne düşmemiştim ama artık kaçış yok sürekli hadi gidip beğenelim kurtuluyum diyo yazık...

canım ben epidurale karar verdim soğukkanlı biriyimdir zaten.dr umda epidurali önerdi.genele göre daha az ağrılı oluyorsunzu sonrasında dedi..ayılıp kalkması zaman alabiliyormuş genelde..hem bebeğinizin ilk ağlamasını duyar kendisini görürsünüz dedi...ağrı eşiği çok çok düşük olanlar hissedebiliyormuş bazen acı..o zaman genele çeviriyorlarmış ama ben ilkini normal yapmıştım.çok aşırı deli gibi dayanılmayacak sancılar hissetmedim.ağrı eşiğin yüksekmiş demişlerdi.
herhalde sorun çıkmaz diyorum o yüzden.

heyecanlanınca epiduralde sorun mu oluyo canım genelde arkadaşlar söylüyo merak ettim bende.ama genelde herkes heyecanlanıyodur zaten öyle düşünme bence vardır bir yolu

benimkide hep pırlanta almaya çalışır..şimdiye kadarda hiç sormadı ne alayım diye hep süpriz oldu aldıkları..bu kadar para verme diyorum ama o bütün kadınların içinde pırlanta aşkı olduğuna inandırmış kendini.zannediyorki aslında çok istiyorum ama sırf masraf olmasın diye içimden gelmeden öyle söylüyorumama ciddiyim yani..aldıkları beni uzun süre idare eder..sence ne istesem..yada hiç bişey istemeyimmi ama zorluyor.:44:

benim burnumda küçük bi kitle oluşmuştu aldırmaya gittim.iğneyle lokal anestezi yaptılar burnuma..hiç bişey hissetmedim acı olarak..ama o kitleyi çıkarmak için cımbız gibi bir aletle nasıl çekiştirdiler o çekiştirmeyi hissediyorsun burnum kopar kesin demiştim.ama onu yaşadım biliyorum ya hiç bir şekilde acı hissedilmiyor o yüzden raahtım biraz.

canım aslında ihtiyacın olan ve istediğin çanta ve ayakkabıysa hediyen onlar olabilir zaten yeterince almış daha önce eşin.bende hiç kıyamıyorum ya eşime.
annem gitmiş 1000 tl verip bilezik almış zaten bebeğim için çok masraf yapmıştı kadın.onu duyunca annem almış sende alcaksın diye baskıyı artırdım.

öylemi yapsam:44:zavallım bide anneler günüde geliyor onada almaya çalışır şimdi.
hediye konusunda özel günleri aksatmaz eşim sağolsun.ama çevrsindeki bütün arkadaşları uyuz oluyor..senin yüzünden bizimkiler başımızın etini yiyorlar diyorlar:86::86::86:

Canım Allah bebeğine şifa versin.
İnşalla bir an önce iyileşip evinize dönersinşz.
Dualarımız sizinle, Allah yardımcınız olsun...

Allah yardımcın olsun canım.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Maşaallah canım benimde 2 nisan doktor on günde geçebilir dedi

Öyle yapıcam artık kremide yazdı hemde iki tane biri seninkinden öbürününde hem kremini hem spreyini yazdı alsın eşin kullan dedi eşimde yanımdaydı:))

vermiycem zaten canım dün sordum eşime düğüne ne dedi baban diye tarih belirliyceklermiş ama yüksek ihtimal mayısda olacak bende dedim sen gidersin annem burda olacak nasıl olsa olmaz dedi niye olmasın kardeşinin düğününe gitmen lazım dedim bişey demedi.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin yavruna

İyi haberler bekliyoruz inşaallah hadi gözünaydın

Canım onuda söyledim eşime beni düşünmüyorsan bari bebeğimi düşün kalabalığa yazık değilmi sokacaksın yavrumu diye toparlanırsan gideriz diyor ya bende gidemem o zaman düğünü ertelesinler ablana söyledim biraz erteleyin diye olmaz bekleyemee dedi dedim bişey diyemiyor tabi azmış sanki tövbe tövbe sinir oluyorumya ana kız bu hellerine ya kafayı düğünle bomuşlar 32 yaşında görümcem dertleri bir an önce evlenmesi hayırlısını isteyin cahiller ya birde görümcem ben gelemem o zaman deyince ama doğum yapmış oluyorsun diyor ya inanabiliyormusn doğum yaptım diye ertesi gün düşeyim yola bu ne cahillik ama diyorum Allah görüyor o da hamile kalacak elbet beni huzursuz ettikleri gibi Allah onlarında karşısına çıkarır.

Hiçbirşey özel günlerde bile almaz ben artık vazgeçtim hamile kalırsam bak set istiyorum demiştim çok önceden neyle alacak para mı var anca araba alsın satsın zaten kaynanamgilde bişey almaz burdada herkes takıyor böyle bilezik falan düğünümde boynumu bükük bıraktılar yine aynısı olacak

Canım epidural ol bence heyecan için sakinleştirici yaparlar

sana düğün konusunda tek söyleyeceğim şey kararlı ol ve gitme..ayıp yaaa ayıp valla ben bile sinirden delirdim..ne kadar bencillermiş öyle..sende doğum yapınca anz falan yap.daha öncede demitşim dr lada konuş eşinin haberi olmadan..dr asla yolculuk yok delimisiniz falan desin..çocuğa enfeksiyon kaptıracaksınız desin kesin bi dille yasaklasın..şimdi tıpış tıpış gidersen ardı arkası kesilmez bu bencilliklerin.kararlılığını görsünler....

bu arada benim kayınvalidede takmaz hiç bişey diyorum ya çocuğa sadece çeyrek taktılar el gibi..onu 3. göbek akrabalarım bile taktı be..hiç bişeyde almadılar ki bana bilezik alacaklar..bi tarafımla gülerim anca...

eşim bana kalın bileziklerden aldı
oğlumuzada bileklik:)

bu arada bn kaynanamda bana yabancı gibi yarım altın taktı.
eltime bilezik takmıştı çocuk doğduğunda
çok ayrımcalık yapıyor çook

Son düzenleme:

öyle canım yok ya eşimle aram bozulsada gitmiyecem çünkü dedigin bıktım benciliklerinde birde beni çok seviyorlar nasıl sevgiyse ya kaynatam iki gündür burda bir demediki kızım eksiği ne kaldıysa gidip alalım demesini bekledim resmen ne safmışım çok zoruma gidiyoe annemde soruyor telde ne getirdi diye hiçbirş ey dedim yiyecek de mi diyor kaynatam peynir satar da peynir getirmiş dedim başka ne getirir diyor adam birde diyor kızım eksik neyse mutfak eksiği yazda alıyım ben dedim hafta sonu yaptık alışveriş ya yazmama gerek var mı bir evin teme ihtiyacı ney git yağ al şeker al kurtlanacak değil ya arabayı getirdi ya ona masraf yaptı o yeter onun için

eşim bana kalın bileziklerden aldı
oğlumuzada bileklik:)

Güle güle kullan canım

bu arada bn kaynanamda bana yabancı gibi yarım altın taktı.
eltime bilezik takmıştı çocuk doğduğunda
çok ayrımcalık yapıyor çook

ne saçma eltine yaptıysa sana da yapsın

evet bide ben gelinlerimi asla ayırt etmem diyor lafa gelince
ben asla bişey demedim çünkü muhtaç diilim onun altınına bileziğine çok şükür.eşim bi kaç kere söyledi,ağzında geveledi.
bide biz aynı apartmanda oturuyoruz
eltim başka yerde oturuyor.

bide o akrabası kaynanamın dayısnın kızı oluyor.
ben diilim. o yuzden onla daha iyi anlaşıyorlar.

e sebebi belliymiş akraba eşin yine iyi söylemiş benimki asla söylemez bir de üstüne para vermek ister onlara babangil bişey yapmıycakmı çocuğa diye kaç kere kavganın eşiğine geldim muhtaçlık meselesi değil ki aslında bizm ihtiyacmız var yardıma çok sıkışık bir döneme denk geldi çünkü ama yok onun babasına yazık o zorlanmasın,ya annem geçe pijama alıcak bana telde soruyor ne renk falan diye eşim hiç demedi ki niye alıyor aldık ya ama eşime alalım dediğimde aldık ya diyor böyle bir saçmalık var mı resmen benim ailemden bekliyorlar herşeyi daha ne yapsınlar ya birde diyor ne yaptı ki baban yuh dedim daha ne yapacak Allah'tan kork herşeyini aldı kendide biliyor ama zoruna gidiyor tabi ailesi bişey yapmıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…