2011 Nisan Anneleri

Slm kızlarNasılsınız beklemek sıkıcı de mi yaaaa
Valla ne zaman gelecek kaygısı sardı beni

ay ben halimden memnunum bu da ayrı bir güzellik bence tam haftasını doldursun istiyorum:) hatta diyorum eşimin yanında oğlum seni alacaklar mı benden ne güzel hep benleydin şimdi herkes kucağına alacak diyorum

canım hemde nasıl sıkıcı ama az ağrım tutuncada geliyor dye korkuyorum ben

Kızlar sizde hoşsunuz yani hem istiyorsunuz hem korkuyorsunuz bende gece her kalktığımda suyum gelicekmi diye tırsıyorum

amannn herkezzz işine geldiği gibi davranıyorrr
ohh ne alaaaa snnkilerde betermiş yavv.

bnnm eşim tmm diyor ama karşı taraftan icraat olmadığı sürece kendi kendine konuşuyor gibi oluyor..

kızlar doğurunda bebişlerden konuşalım yaaaa

bu arada benim çizelge yanlış
oğluşum bugün itibariyle 38 gnlük.
kırkımıza iki gün kaldı

bu ara bende taktım canım onlara rüyama girdiler :26: dün ilkkez eşimle tartışmadık ama bozukluk oldu aramızda

olur canım olur zaten tartışmaların kırgınlıkların nedeni senin ailen benim ailem muhabbeti maalesef

evet canım öyle ya ben aslında eşim dese haklısın canım bir kere desin ailesi konusunda haklısın ben daha ağzımı açmam ama yok demez ki, ay bebekler doğunca da konuşuruz bol bol artık gazı kakası:86:sonra kaynanam şunu dedi bunu dedi tefonda talimat vermeye kalkar ama ben ağzının payını veririm hamileyken bilmişlik yapmaya çalıştı bende benim doktorum var o öyle demiyor dedim sustu kaldı:))

oyyy maşşallah kuzucuğa abi oldu yabizimkilerde gelse artık bebek bakımı konuşsak dediğin gibi

olur canım olur zaten tartışmaların kırgınlıkların nedeni senin ailen benim ailem muhabbeti maalesef
canım çok girmemek gerekiyor uzun zamandır girmiyrduk 3 sene oldu biz evleneli ama dün basit bişiden açıldı valla direk dememek gerekiyor erkeklere onu anladımyoksa haksızda olsalara haklı gibi savunuyorlar

tatlım dediğin doğru ama biii garip duygu ya sanki hep orda durcak gibi geliyor ya insana bazen

Doğrudur canım herkesin hissettikleri ayrı oluyor ben memnunum halimden durson oğlum sıcak sıcak içimde:)

evet canım bir erkeğe asla ailesini kötülemiyeceksin ben iyi öğrendim bunu inceden inceden vereceksin mesajı benim gibi dangul dungul değil:86: sonra onlar iyi sen kötü oluyorsun maalesef, bu arada bende 3,5 yılık evliyim

ooo cnm bnmm kaynana ilk doğum yaptığımda neler yaptı nelerrrrr
çok fenadır benmki.

bi kere tutturdu sezaryen doğum yapmama
yaa kadın sanaane ben snn gibi normal yapmak zorunda diilim.
korkuyorum ve sezaryen oldummm
kimm karışabilirrr.
çocuğu erken aldılar gözünü açmıyor diyor.
bnde snnkiler doğduğunda gözünü hemen açtımı dedimm
yok çocuk gününü daha doldurmamış
doktordan dahamı iyi bilicez.
hem sezaryende bi iki hafta erken alıyorlar diyorum sancı çekmeyeym diye.
sancılı şekilde gidicekmişim

snra tutturdu kundak yapıcamm
aslaaa dedmmmm o konuda bayağı tartıştık.
onun annesi bnm ben karar veririm falan dedmm en iyi ben düşünrüm onu dedmmm
snra gitmiş eşime demişki torunumu bana sevdirmiyorrr
bnde evet eğer kundak yapmak sevmekse sevdirmiyorum dedmmm
amannnnn insanla uğraşmak zorr
hele cahiliyle bn kat zorrr

oy ne doluymuşşum:)

süper tespit canım gerçekten ama hamileliğin etkiside var tabi bu arada geçmişe baktımda bu sizin düğün olayı beni delirtiyor vallakesinlikle gitme cnım öyle bir boşluğa gelme bebğinin 40ı falan çıkmadan kendini toparlamadan

canım zor işler gerçekten insanlarla uğraşmak siz birde yakındınız sanırım

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyorinş. herşey yolundadır cici anneler güzel hamişler
Slm cnm valla aslında iyi gidiyor öyle bi sıkıntım yok ama bebeğimi görmeyi özlüyorum doğrusu

ay ben halimden memnunum bu da ayrı bir güzellik bence tam haftasını doldursun istiyorum:) hatta diyorum eşimin yanında oğlum seni alacaklar mı benden ne güzel hep benleydin şimdi herkes kucağına alacak diyorum
Yaaa cnm benim zaten sabırsızlığımız yavrumuzu kucağımıza alıp koklamak, sevmek vs için...Yoksa tabiki zamanını bekleyecek.Allahtan hayırlısı ama bizimkisi tatlı bir heyecan ve bekleyişşş sadece

canım hemde nasıl sıkıcı ama az ağrım tutuncada geliyor dye korkuyorum ben
Valla ağrım sızım da yok benim yaaaa hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…