- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.421
bnde artık diycek bişi bulamıyorum vallaa
neysehh cnm benb çıkıyorumm
bebeğim kalktı
görürşüz.
Slm cnm valla aslında iyi gidiyor öyle bi sıkıntım yok ama bebeğimi görmeyi özlüyorum doğrusu
Yaaa cnm benim zaten sabırsızlığımız yavrumuzu kucağımıza alıp koklamak, sevmek vs için...Yoksa tabiki zamanını bekleyecek.Allahtan hayırlısı ama bizimkisi tatlı bir heyecan ve bekleyişşş sadece
Valla ağrım sızım da yok benim yaaaa hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi
Yaa bu ağrılar kasık ağrıları mı Nisaaa yoksa kasılma şeklinde mi?????canım benim başladı ağrılar hafiften bizim ki sinyal veriyor gelmek içinsanırım
evet ya bu tatlı bekleyiş ama bi garip duygu
Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınz umarım herkesler iyidirr.
amannn herkezzz işine geldiği gibi davranıyorrr
ohh ne alaaaa snnkilerde betermiş yavv.
bnnm eşim tmm diyor ama karşı taraftan icraat olmadığı sürece kendi kendine konuşuyor gibi oluyor..
kızlar doğurunda bebişlerden konuşalım yaaaa
bu arada benim çizelge yanlış
oğluşum bugün itibariyle 38 gnlük.
kırkımıza iki gün kaldı
Yaa bu ağrılar kasık ağrıları mı Nisaaa yoksa kasılma şeklinde mi?????
Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın
ben iyiyimde bebiş rahat değil tabi o rahat olmayınca bende rahat olamıyorum gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı ama o iyi olsunda uykusuzluk sorun değil.
Kızlar pazartesi sezeryana giridiyorum saat 9 da
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
ben iyiyimde bebiş rahat değil tabi o rahat olmayınca bende rahat olamıyorum gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı ama o iyi olsunda uykusuzluk sorun değil.
ooo cnm bnmm kaynana ilk doğum yaptığımda neler yaptı nelerrrrr
çok fenadır benmki.
bi kere tutturdu sezaryen doğum yapmama
yaa kadın sanaane ben snn gibi normal yapmak zorunda diilim.
korkuyorum ve sezaryen oldummm
kimm karışabilirrr.
çocuğu erken aldılar gözünü açmıyor diyor.
bnde snnkiler doğduğunda gözünü hemen açtımı dedimm
yok çocuk gününü daha doldurmamış
doktordan dahamı iyi bilicez.
hem sezaryende bi iki hafta erken alıyorlar diyorum sancı çekmeyeym diye.
sancılı şekilde gidicekmişim
snra tutturdu kundak yapıcamm
aslaaa dedmmmm o konuda bayağı tartıştık.
onun annesi bnm ben karar veririm falan dedmm en iyi ben düşünrüm onu dedmmm
snra gitmiş eşime demişki torunumu bana sevdirmiyorrr
bnde evet eğer kundak yapmak sevmekse sevdirmiyorum dedmmm
amannnnn insanla uğraşmak zorr
hele cahiliyle bn kat zorrr
oy ne doluymuşşum:)
kızlar sonunda bende 8 nisan sabahı 39+0 haftalıkken spinal anesteziyle (sezeryan)kızım esila bana merhaba dedi....3.300 gr ve 50cm doğdu .....doğum yapmayı bekleyen arkadaşların allah yardımcısı olsun...bebişlerimiz ne güzel arka arkaya geliyor......
ooo cnm bnmm kaynana ilk doğum yaptığımda neler yaptı nelerrrrr
çok fenadır benmki.
bi kere tutturdu sezaryen doğum yapmama
yaa kadın sanaane ben snn gibi normal yapmak zorunda diilim.
korkuyorum ve sezaryen oldummm
kimm karışabilirrr.
çocuğu erken aldılar gözünü açmıyor diyor.
bnde snnkiler doğduğunda gözünü hemen açtımı dedimm
yok çocuk gününü daha doldurmamış
doktordan dahamı iyi bilicez.
hem sezaryende bi iki hafta erken alıyorlar diyorum sancı çekmeyeym diye.
sancılı şekilde gidicekmişim
snra tutturdu kundak yapıcamm
aslaaa dedmmmm o konuda bayağı tartıştık.
onun annesi bnm ben karar veririm falan dedmm en iyi ben düşünrüm onu dedmmm
snra gitmiş eşime demişki torunumu bana sevdirmiyorrr
bnde evet eğer kundak yapmak sevmekse sevdirmiyorum dedmmm
amannnnn insanla uğraşmak zorr
hele cahiliyle bn kat zorrr
oy ne doluymuşşum:)
süper tespit canım gerçekten ama hamileliğin etkiside var tabi bu arada geçmişe baktımda bu sizin düğün olayı beni delirtiyor vallakesinlikle gitme cnım öyle bir boşluğa gelme bebğinin 40ı falan çıkmadan kendini toparlamadan
canım zor işlergerçekten insanlarla uğraşmak siz birde yakındınız sanırım
Slm cnm valla aslında iyi gidiyor öyle bi sıkıntım yok ama bebeğimi görmeyi özlüyorum doğrusu
Yaaa cnm benim zaten sabırsızlığımız yavrumuzu kucağımıza alıp koklamak, sevmek vs için...Yoksa tabiki zamanını bekleyecek.Allahtan hayırlısı ama bizimkisi tatlı bir heyecan ve bekleyişşş sadece
Valla ağrım sızım da yok benim yaaaa hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi
tamam canım görüşürüz....
canım benim başladı ağrılar hafiften bizim ki sinyal veriyor gelmek içinsanırım
evet ya bu tatlı bekleyiş ama bi garip duygu
kızlar sonunda bende 8 nisan sabahı 39+0 haftalıkken spinal anesteziyle (sezeryan)kızım esila bana merhaba dedi....3.300 gr ve 50cm doğdu .....doğum yapmayı bekleyen arkadaşların allah yardımcısı olsun...bebişlerimiz ne güzel arka arkaya geliyor......
ben doğurmadan başladım delirmeye benimki oturuyor ben hizmet ediyorum sabah öğle akşam kafayı yicem artık tız getirmiş birde tuzlatmam dedim kokacaksa alsın hergün duşunu dedim ayyyyyyyyyyyyyy yeminle söylüyorum sinirden deliricem ya yeter yaterrrrrrrr zehir oldu herşey ayapına herşey istyr birde şunu getir bunu getir
inan saatlerce ağlamak istiyorum
çok gecmış olsun canım allah yardımcınız olsun bı an once bebegın saglıgına kavuşur ınşOğlum yeniden küvözde((((((((((((((((((( 2 gün önce acil hacettepeye götürdük ve yeniden yoğunbakıma alındı (( Bağırsakları ile ilgili bir sorunu var.Net bir bilgi yok şuanda, araştırılıyor.Ağızdan beslenmesi kesildi, serumla besleniyor ( Ve aç olduğu için de devamlı ağlıyor.Elleri kolları her yeri artık delik deşik iğneden,mosmor..Çok çaresizim,o ağladıkça ben ağlıyorum,dayanamıyorum.Ne kadar çekilecek derdi varmış oğlumun.Allah'ım ne olur yardım et.Dua edin ne olur...............
selam arkadaşlar... ben hala doğurmadım.......:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?