2011 Nisan Anneleri

bnde artık diycek bişi bulamıyorum vallaa
neysehh cnm benb çıkıyorumm
bebeğim kalktı
görürşüz.

tamam canım görüşürüz....

canım benim başladı ağrılar hafiften bizim ki sinyal veriyor gelmek içinsanırım
evet ya bu tatlı bekleyiş ama bi garip duygu

Yaa bu ağrılar kasık ağrıları mı Nisaaa yoksa kasılma şeklinde mi?????

selam kızlar nasılsınz umarım herkesler iyidirr.
Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın

Son düzenleme:

canım ya ne güzel kırkınıza iki gün kalmış darısı bizim başımıza biz bugun 23 günlük olduk canım senin bebiş nasıl gaz sorunu yaşadınızmı yaşadıysanız ilaç falan kullandınızmı yada rezene çayı uykusu nasıl bebişinin benimki doğru düzgün uymuyor çok ama çok sık kalkıyor kucağa alıştırmadığım halde kucak istiyo yatırıyorum ağlıyo kucağıma alınca susuyo ne yapıcağımı şaşırdı yaw sende biraz bahsedermisin bebişten.

ben iyiyimde bebiş rahat değil tabi o rahat olmayınca bende rahat olamıyorum gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı ama o iyi olsunda uykusuzluk sorun değil.

Cnm benim Allah kolaylık versin doğurunca bitmiyor ki işte annelik.Hayat boyu devam...Her anı güzel ama aynı zamanda da zorlu...
Ama en güzel mutluluk zaten onalrın iyi ve sağlıklı olması

cicimenaz bebeğin hayırlı olsun ben sana yazamadım ama açtığın konu başlığı varya oraya yazdım doktor önerileri olan yerde kendine iyi bak

Yaa bu ağrılar kasık ağrıları mı Nisaaa yoksa kasılma şeklinde mi?????
Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın

canım ya gaz sancısı gibi ama kasıklarıma vuruyor hafif hani adet olmadan önce bir ağrıyla anlarsın ya adetim gelicek dye öle kasılmaları saymıyrm çüünkü bizim çok oluyor sertleşme bazen canımı acıtyr bazen acıtmıyor

ben iyiyimde bebiş rahat değil tabi o rahat olmayınca bende rahat olamıyorum gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı ama o iyi olsunda uykusuzluk sorun değil.

canım annelik ne kadar kutsal yazdıklarında tekrar gördüm inş. bebişin hep keyifli olur

Kızlar pazartesi sezeryana giridiyorum saat 9 da

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağına alman dileğiyle

kızlar sonunda bende 8 nisan sabahı 39+0 haftalıkken spinal anesteziyle (sezeryan)kızım esila bana merhaba dedi....3.300 gr ve 50cm doğdu .....doğum yapmayı bekleyen arkadaşların allah yardımcısı olsun...bebişlerimiz ne güzel arka arkaya geliyor......

ben doğurmadan başladım delirmeye benimki oturuyor ben hizmet ediyorum sabah öğle akşam kafayı yicem artık tız getirmiş birde tuzlatmam dedim kokacaksa alsın hergün duşunu dedim ayyyyyyyyyyyyyy yeminle söylüyorum sinirden deliricem ya yeter yaterrrrrrrr zehir oldu herşey ayapına herşey istyr birde şunu getir bunu getir
inan saatlerce ağlamak istiyorum

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

ay ona ne ya ona ne yok ben kimseyi karıştırmam annemi bile eşimde huymu bilyorda korksundaa demiyor bişey bu konuda halası var çocukları bağırttıra bağırttıra sever bana da demişti eşimde yanımda hala o öyle sevdirmez karışmam dedi.))yaa diyor bende ben karşıyım yazık öyle eziyet edilirmi dedim eşimde hak veriyor bu konuda yani:)

evet hamilelik zor süreç, yok canım gitmiycem maymun gözünü açtı delirtmesinler beni hep saygılı davrandım ama söz konusu benim bebeğim kimseyi dinlemem bu konuda

Tabi canım diyorum ya herkesin duyguları farklı oluyor

tamam canım görüşürüz....

o sancılar bende de var akşamları oluyor hep bir haftadır sabah geçmiş oluyor diyorum benimki gece gelicek heralde

Kızlar pazartesi sezeryana giridiyorum saat 9 da

Hayırlısı olsun canım

Maşaallah canım gözünaydın

ay ne saçma ya niye gelmiş o deli mi ne günü gelmiş kadına iş mi yaptırılır bak eşim bir çok konuda beni kızdırır ama iş konusunda asla ailesine ezdirmez sen yapma dinlen der normal zamanda bile memlekete gidince sen niye yapıyorsun iş otur ablamgil yapsın derdi:)) senin eşin birşey demiyor mu bu konuda

çok gecmış olsun canım allah yardımcınız olsun bı an once bebegın saglıgına kavuşur ınş

ay ne saçma ya niye gelmiş o deli mi ne günü gelmiş kadına iş mi yaptırılır bak eşim bir çok konuda beni kızdırır ama iş konusunda asla ailesine ezdirmez sen yapma dinlen der normal zamanda bile memlekete gidince sen niye yapıyorsun iş otur ablamgil yapsın derdi:)) senin eşin birşey demiyor mu bu konuda[/QUOTE]

canım akşama kadar işte zaten akşam gelincede sen dur ben yapim diyor annesiyle kavgalıydık yeni barıştık evimede ilk gelişi ne yapalım yapacak bişi yok eşim çok üzgün bi yandan annesi bi yandan ben onada hak veriyorum yapılacak iş belli demeyle yapılcak değilya eşim için katlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…