2011 Nisan Anneleri

evet artık agrımaması çok normal cünki iyice yerleşti inşallah agrımaz bundan sonra agrırsa tehlikeli....bende cok çektim kasık agrılarımdan ama cok şükür geçtiii

mug_mug dikmenin nersindesin bende dikmende oturuyorum ve tolga ecemişi bende merak ediyorum sen bi git bakalım fiyatlar nasıl acaba bir bilgin varmı?

Ben tolga beye gidiyorum.Daha önce 2 kez başka doktora gittim ama memnun kalmadım.Öneriler üzerine en son muayenemde ona gittim.Ve gerçekten inanılmaz pozitif elektirik aldım.Bundan sonra da onunla devam etmek istiyorum.İnşallah hep böyle güzel devam eder.Muayene için çalışan sigortalı olduğum için toplamda 65 tl ödedim.Aslında muayene 35 tl imiş ama ultrasona girince 30 tl daha eklemiyormuş.

mug_mug dikmenin nersindesin bende dikmende oturuyorum ve tolga ecemişi bende merak ediyorum sen bi git bakalım fiyatlar nasıl acaba bir bilgin varmı?

Canım ben vadi tarafındayım. Valla telefonda toplam sgk farkı ultrason ücreti falan 70-80 arası değişiyor galiba tam bilmiyorum. Gidince öğrenicem bakalım. ikili taramayı da orda yaptırıcam umarım memnun kalırım.

canım Tolga beyle devam ediip doğumu nerde yapmayaı düşünüyosun? Akaydamı yapacaksın?

Ben de tavsiyeler üzerine Tolga beye gitmeye karar verdim. Ankara'da ilk defa gidicem kontrole daha önce memleketteydim hep orda oldu kontrollerim. İnşallah ben de memnun kalırım. Face'de grubu falan var Tolga beyin herkes memnun görünüyor doktorundan bakalım artık.

maaşallah bebişine.Allahım gönlüne göre versin:ecrin_bebek:

canım Tolga beyle devam ediip doğumu nerde yapmayaı düşünüyosun? Akaydamı yapacaksın?

Eğer bu şekilde devam ederse doğumu da orda yapmak istiyorum.Geçen sene bir arkadaşım doğum yaptı orda ve inanılmaz memnun kaldı.Biz de ziyaretine gitmiştik hastaneye, çok ilgililerdi.

Bir insanın işini sevmesi gerçekten çok önemli.Ve gördüğüm kadarıyla tolga bey işine aşık bir insan.Bir kere insana bıkmadan usanmadan cevap veriyor,hatta senin sormana fırsat kalmadan herşeyi açıklıyor.Güleryüzlü..Eşim de ben de memnun kaldık.Hastaneyi de beğendik..Bakalım inşallah bu şekilde devam eder fikirlerimiz

mrb arkadaşlar bende inşallah 2011 nisan annesi olacagım sat 13 temmuz yaşım 22 kilom56 bebegın tahmini dogum tarihi 21 nisan listeye bende katılayım

maşallah bebişine canım...

gerçekten bu zamnda cinseyette yanılma payı oluyor...
sen yinede iki cinsiyetede alıştır kendini canım....

inş görürsün canım...
aklına kötü şeyler getirme...

sizinde uzakmış baya...birde seninde kanaman falan olmuştu değilmi...

ben anadolu yakasındayım hastane avrupa yakası...
hemde köprüyü geçtikten sonra bile baya gidiyorsun...
özel arabayla 1 saati buluyor (trafik yoksa)
otobüsle 2-2.5 saat falan...

bende hamile kalmadan önce çok gittim üniv hastanesine...
orda ameliyat falanda oldum...
ben ilgilerinden çok memnundum...

benım drumdas ısrarla ben yapıcam dıyor
tamam usg yi yapsında kan tahlilini kim yapcak...
o zaman mecbur onuda hastanede yaptırmanı ister...
ama dr una güveniyorsan yaptır canım aklına kötü şeyler getirme...

fadikcim bu arada senin ikili testin ne zaman ?
canım benim randevum falan yok...
çarşamba ilaç yazdırmaya gideceğim:..
o sıra bizim burdaki devlet hastanesine bir soracağım bakalım yapıyorlar mı...
olmassa da birde bize yakın araştırma hastanesi var birde oraya bakmayı düşünüyoruz...
ama aynı gün yetiştiremeyiz...
ya cumya kalır yada diğer haftaya...
olmassada ya özel bakarım yada 2 liden vazgeçerim...
bakalım hayırlısı olsun...

evt yollar da zaten hıç çekılmıyor bıde ordakı sıra mahfedıyor ınsanı
randevu almakta zorlanıyorsun ama bende hiç çok sıra beklemedim...
bir hafta önceden randevumu alıyordum saatimdede gidiyordum...

herkese ii akşamlar benide listeye alın lütfeeen sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi 1 nisan

mrb arkadaşlar bende inşallah 2011 nisan annesi olacagım sat 13 temmuz yaşım 22 kilom56 bebegın tahmini dogum tarihi 21 nisan listeye bende katılayım
hoşgeldiniz arkadaşlara.s.
sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarsınız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…