- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.161
slm kızlar nasılsınız
ya ben daha utrasonda bebegımı gormedım haftaya carsamba gıdecem
benım kasıklarım cok agrıyordu ılk ogrendıgım zamanlar ama sımdı hıc agrımıyor normalmı acaba yaaaa
,,,gıttım ama utrasonla baktırmadım daha gozukmez dıyemerak etme inş. iyidir
hiç mi gitmedin daha?
bebegin ne kadarlık oldu....?
evet artık agrımaması çok normal cünki iyice yerleşti inşallah agrımaz bundan sonra agrırsa tehlikeli....bende cok çektim kasık agrılarımdan ama cok şükür geçtiii
mug_mug dikmenin nersindesin bende dikmende oturuyorum ve tolga ecemişi bende merak ediyorum sen bi git bakalım fiyatlar nasıl acaba bir bilgin varmı?
mug_mug dikmenin nersindesin bende dikmende oturuyorum ve tolga ecemişi bende merak ediyorum sen bi git bakalım fiyatlar nasıl acaba bir bilgin varmı?
Ben tolga beye gidiyorum.Daha önce 2 kez başka doktora gittim ama memnun kalmadım.Öneriler üzerine en son muayenemde ona gittim.Ve gerçekten inanılmaz pozitif elektirik aldım.Bundan sonra da onunla devam etmek istiyorum.İnşallah hep böyle güzel devam eder.Muayene için çalışan sigortalı olduğum için toplamda 65 tl ödedim.Aslında muayene 35 tl imiş ama ultrasona girince 30 tl daha eklemiyormuş.
Ben tolga beye gidiyorum.Daha önce 2 kez başka doktora gittim ama memnun kalmadım.Öneriler üzerine en son muayenemde ona gittim.Ve gerçekten inanılmaz pozitif elektirik aldım.Bundan sonra da onunla devam etmek istiyorum.İnşallah hep böyle güzel devam eder.Muayene için çalışan sigortalı olduğum için toplamda 65 tl ödedim.Aslında muayene 35 tl imiş ama ultrasona girince 30 tl daha eklemiyormuş.
kızlar bnde cuma günü gittim o güzel bebeğimi gördüm
bu sefer yüzünü falan gösterdi iyice bize bakıyordu
oyy çok tatlıydı.doktora cinsiyet için çok itiraz ettim sölemek istemedi. bu haftalarda yanılıyoruz dedi. çok ısrar edince pipi göremiyorum kız olabilir dedi ama sakın kimseye sölemeyin kesin değil dedi.16 haftalık kesinleşir dedi.
bende zaten kız umuyordum çünkü çok ekşi yiyorum:) ayyy kız elbiseleri falan bakmaya başladım çok güzeller ya.
bu arada bnm doktorumda ikili testi istemiyorum dörtlü test yapıcaz dedi.
sadece ense kalınlığına baktı oda normal dedi.omurgasına fln baktı. çok hareketliydi ya:)
canım Tolga beyle devam ediip doğumu nerde yapmayaı düşünüyosun? Akaydamı yapacaksın?
Ben de tavsiyeler üzerine Tolga beye gitmeye karar verdim. Ankara'da ilk defa gidicem kontrole daha önce memleketteydim hep orda oldu kontrollerim. İnşallah ben de memnun kalırım. Face'de grubu falan var Tolga beyin herkes memnun görünüyor doktorundan bakalım artık.
kızlar bu tolga doktor hangı hastanede kı
kızlar bu tolga doktor hangı hastanede kı
Akay hastanesinde canım.
ne kadar cnm muanesı cnm bende doktor arıyorumda
dogum ne kadarmıs pahalı dıye duydum ben veremem devletdede perısan oluyorsun sıralarda bekle bekle etlıkde oturuyorum ben
maşallah bebişine canım...kızlar bnde cuma günü gittim o güzel bebeğimi gördüm
bu sefer yüzünü falan gösterdi iyice bize bakıyordu
oyy çok tatlıydı.doktora cinsiyet için çok itiraz ettim sölemek istemedi. bu haftalarda yanılıyoruz dedi. çok ısrar edince pipi göremiyorum kız olabilir dedi ama sakın kimseye sölemeyin kesin değil dedi.16 haftalık kesinleşir dedi.
bende zaten kız umuyordum çünkü çok ekşi yiyorum:) ayyy kız elbiseleri falan bakmaya başladım çok güzeller ya.
bu arada bnm doktorumda ikili testi istemiyorum dörtlü test yapıcaz dedi.
sadece ense kalınlığına baktı oda normal dedi.omurgasına fln baktı. çok hareketliydi ya:)
inş görürsün canım...slm kızlar nasılsınız
ya ben daha utrasonda bebegımı gormedım haftaya carsamba gıdecem
benım kasıklarım cok agrıyordu ılk ogrendıgım zamanlar ama sımdı hıc agrımıyor normalmı acaba yaaaa
sizinde uzakmış baya...birde seninde kanaman falan olmuştu değilmi...benimde öle cnm 1 saat yol çekiyorum hastaneye gitmek için. arabayıda kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama doktora bi danışcam eğer sorun yoksa kullanmak istiyorum artık dolmuşla hiç çekilmiyor yol. ben başından beri üni hastanesine gidiyorum çok da memnunum
tamam usg yi yapsında kan tahlilini kim yapcak...benım drumdas ısrarla ben yapıcam dıyor
canım benim randevum falan yok...fadikcim bu arada senin ikili testin ne zaman ?
randevu almakta zorlanıyorsun ama bende hiç çok sıra beklemedim...evt yollar da zaten hıç çekılmıyor bıde ordakı sıra mahfedıyor ınsanı
herkese ii akşamlar benide listeye alın lütfeeen sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi 1 nisan
hoşgeldiniz arkadaşlara.s.mrb arkadaşlar bende inşallah 2011 nisan annesi olacagım sat 13 temmuz yaşım 22 kilom56 bebegın tahmini dogum tarihi 21 nisan listeye bende katılayım
herkese ii akşamlar benide listeye alın lütfeeen sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi 1 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?