2011 Nisan Anneleri

senin kendi düzenin dışında olmanında etkisi var.risk falan mı vardı neden annenlerdesin canım?

ya risk şöyle biz küçük bir ılçedeyiz merkeze uzakliğmz 1,5 saat 24 martta merkeze geldk o gün sancilarm oldu dr gitmememi önerdi, o hafta gidemedim sonrasinda da bu erken doğumlar falan eşimde bende korktuk gitmedim zaten bu son haftalarda da ha geldi ha gelecek diye gidemedim sonuçta kritik haftalardayiz yani iki hafta daha doğmasada burdayim doğum sonrasida en az 15 gün gidemem annem gelemeyeceği için bebeğm ve ben biraz iyi olana kadar burda olurum yani zor,

kızlar merhaba perşembe sezeryana gireceğim tam 38 hafta olacak çocuk iri ve suyum fazla olduğu için alalım dedi doktor ama ne bilim erken değil mi bi yardımcı olsanız rahatlamaya çok ihtiyacım var :18:

canım ben kendimi anlatayım 38+2 de doğum yaptım epidural sezeryanla , bebeğimi sürekli emzirmeye çalıştım emmeyi bilmiyordu ama çok çabaladım oda benle çabaladı ve şu anda allaha şükür sorunumuz yok. benim 8 yaşındada kızım var onun doğumu 40 +2 de olmuştu ondada aynı şeyleri yaşamıştım yani demek istediğim 38 hafta ile 40 hafta da doğan bebeklerimin arasında fark yoktu bence doktorunu dinle derim şimdiden geçmiş olsun

kızlar hepınıze merhaba bende 39 haftamın ıcındeyım ve dun oglenden berı adet sancısına benzer bel agrısı cekıyorum bu ne acaba bılen varmı?
benım bu haftaya kadar bırakın belımı bacaklarım bıle agrımamıstı..
ama bel agrısı harıcınde baska hıc bır belırtı yok yanı ne kanama ne su gelmesı ılk hamılelıgım tecrubelı olan anneler bana bır yorum yaparmısınız?
agrı kesıcı ıctım o bıle agrımı dındırmedı...

ben daha doğurmadım ilk hamileliğim ama sancının belden geldiğini ve adet sancısına benzediğini sölüolarrr hayırlı doğumlar olsun inşş

kızlar tansiyonlarınız nasıl benim doktorum yüksek buluyor ve bu durumdan hiç hoşlanmıyor
büyüğüm 14.0 14.5 civar seyrediyor küçüğüm 6.5 civarından yukarı çıkmıyordu şimdi 7 küsürleri görüyorum (
acaba tansiyonun hamileliğe özellikle doğuma ne gibi etkileri var bilen var mı aranızda???

ben daha doğurmadım ilk hamileliğim ama sancının belden geldiğini ve adet sancısına benzediğini sölüolarrr hayırlı doğumlar olsun inşş

sagol arkadasım bıldıgın adet sancısı ama dun ogleden sonradan berı agrıyor olması benı dusunduruyor..
Eşimede bısey soylemedım ay cok degısık ruh hallerıne gırdım ben aksama kadar gecmezse doktorumu arayacagım...
Dogum sancısı boyle 1 gun onceden felan baslarmı acaba

canım 2- 3 gün sancı çekip giden arkadaşlarım varr önemli olan sıklığı sıklığına bakkk 5dk bire düşünce açılıo yanılmıosamm

canim normal dogum kesinlikle zor degil. ben mart annesiydim fakat oglum gelmek istemeyince 6 nisan suni sanciyla normal dogum yaptim oglum 4110 gr ve 56 cm dogdu. sormak istediklerin varsa seve seve cvplarim

canm sen nasıl dogurdun benm bebegim 3800 olmuş bana ufaksın sen doguramazsın dedi perşembe sezeryan yapalım dedi ama normal istiyorum ben ama bi yandanda korkuyorum bebege birsey olur mu diye allak bullak oldum

canm sen nasıl dogurdun benm bebegim 3800 olmuş bana ufaksın sen doguramazsın dedi perşembe sezeryan yapalım dedi ama normal istiyorum ben ama bi yandanda korkuyorum bebege birsey olur mu diye allak bullak oldum

canim ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle kolay kolay sezeryan yapmiyorlar. Hem bende 160 boyundayim. Bebege birsey olmaz canim allahin izniyle benim kesigim yirtilmam bile yok dogumdan 1 saat sonra kendim banyo yaptim 4-5 saat sonrada eve gonderildim. Bebegime dogdugundan beri kendim bakiorum. Sonucta adi ustunde normal dogum.

canım korkma boyun kaç ki,kaç olursa olsun.çok kısa boylu olup tosun gibi doğuranlar biliyorum hiç dert etme boyla değil çatı kemiğinin müsaitliğiyle alakalı..
komşum 175 boyunda çatısı dar olduğu için sezeryan olmuş 3 kere..hemde hepsinde normal denenmiş ama sonuç aynı..

ay ne bileyim cnm ya dün doktor beni alt üst etti bide bebek gelmediginde vakkumla falan cekiyorlar ya zararı oluyomuş bişey olursa vicdan azabı cekerim diye ama sezeyanıda hiç istemiyorum

gerizekalı doktor catı muayenesi de yapmadı dua ediyorum ki şu iki gün içerisinde sancım olsun acılmam olsunda kendiligimden dogurayım diye

Son düzenleme:
gerizekalı doktor catı muayenesi de yapmadı dua ediyorum ki şu iki gün içerisinde sancım olsun acılmam olsunda kendiligimden dogurayım diye

dr çatına matına bakmadan resmen seni korkutup sezeryana yönlendirmeye çalışmış cnm işin türkçesi bu...yinede Allah bilir sonucu ama belki çok kolay doğuracaksın..hemen vakum makum demiş..saçma

dr çatına matına bakmadan resmen seni korkutup sezeryana yönlendirmeye çalışmış cnm işin türkçesi bu...yinede Allah bilir sonucu ama belki çok kolay doğuracaksın..hemen vakum makum demiş..saçma

kendisi devlette calışıyo biz özelini gidiyoruz ama devlette dogum yapacagım neden sezeryanı tercih ediyo anlamadım bu zamana kadarda hep korkma herşey normal rahat ol falan demişti

hayırlı olsun canım

ben en son doktor kontrolune gıttıgımde bebegım 3600 du 40 haftayı doldurursan 400 kıloyu haylı haylı gecer dedı doktorum hatta 40 hafta dan sonra 1 hafta daha beklerım sonra sunı sancı verırım dedı sen doguramazsın bebegın kılolu demedı catı kontrolumde yapıldı senı zorlayacak bır darlıgı yok dedı..
Benım doktorum esımın unuversıteden donem arkadası belkı ondan da torpılım vardır ama malesef gunumuzde sezeryancı doktorlar cok var rısk almak ıstemıyor ama dusundugunde sezeryanda da o kadar fazkla rısk varkı sen ıstıyorsan normal dogumu dıret bence ben bır hekım eşi olarak sana nacızane bunu tavsıye edebılırım...
Ayrıca ultrason kıloyu dogru hesaplamıyor bunu da unutma kılosu o kadar fazla bıle olmayabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…