- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.681
senin kendi düzenin dışında olmanında etkisi var.risk falan mı vardı neden annenlerdesin canım?
kızlar merhaba perşembe sezeryana gireceğim tam 38 hafta olacak çocuk iri ve suyum fazla olduğu için alalım dedi doktor ama ne bilim erken değil mi bi yardımcı olsanız rahatlamaya çok ihtiyacım var :18:
kızlar hepınıze merhaba bende 39 haftamın ıcındeyım ve dun oglenden berı adet sancısına benzer bel agrısı cekıyorum bu ne acaba bılen varmı?
benım bu haftaya kadar bırakın belımı bacaklarım bıle agrımamıstı..
ama bel agrısı harıcınde baska hıc bır belırtı yok yanı ne kanama ne su gelmesı ılk hamılelıgım tecrubelı olan anneler bana bır yorum yaparmısınız?
agrı kesıcı ıctım o bıle agrımı dındırmedı...
ben daha doğurmadım ilk hamileliğim ama sancının belden geldiğini ve adet sancısına benzediğini sölüolarrr hayırlı doğumlar olsun inşş
sagol arkadasım bıldıgın adet sancısı ama dun ogleden sonradan berı agrıyor olması benı dusunduruyor..
Eşimede bısey soylemedım ay cok degısık ruh hallerıne gırdım ben aksama kadar gecmezse doktorumu arayacagım...
Dogum sancısı boyle 1 gun onceden felan baslarmı acaba
Yani bencede.Face den takip edersen normal doğum yapanlar çok memnun inş bizim de öyle olur...
canim normal dogum kesinlikle zor degil. ben mart annesiydim fakat oglum gelmek istemeyince 6 nisan suni sanciyla normal dogum yaptim oglum 4110 gr ve 56 cm dogdu. sormak istediklerin varsa seve seve cvplarim
canm sen nasıl dogurdun benm bebegim 3800 olmuş bana ufaksın sen doguramazsın dedi perşembe sezeryan yapalım dedi ama normal istiyorum ben ama bi yandanda korkuyorum bebege birsey olur mu diye allak bullak oldum
canm sen nasıl dogurdun benm bebegim 3800 olmuş bana ufaksın sen doguramazsın dedi perşembe sezeryan yapalım dedi ama normal istiyorum ben ama bi yandanda korkuyorum bebege birsey olur mu diye allak bullak oldum
canim ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle kolay kolay sezeryan yapmiyorlar. Hem bende 160 boyundayim. Bebege birsey olmaz canim allahin izniyle benim kesigim yirtilmam bile yok dogumdan 1 saat sonra kendim banyo yaptim 4-5 saat sonrada eve gonderildim. Bebegime dogdugundan beri kendim bakiorum. Sonucta adi ustunde normal dogum.
gerizekalı doktor catı muayenesi de yapmadı dua ediyorum ki şu iki gün içerisinde sancım olsun acılmam olsunda kendiligimden dogurayım diyecanım korkma boyun kaç ki,kaç olursa olsun.çok kısa boylu olup tosun gibi doğuranlar biliyorum hiç dert etme boyla değil çatı kemiğinin müsaitliğiyle alakalı..
komşum 175 boyunda çatısı dar olduğu için sezeryan olmuş 3 kere..hemde hepsinde normal denenmiş ama sonuç aynı..
gerizekalı doktor catı muayenesi de yapmadı dua ediyorum ki şu iki gün içerisinde sancım olsun acılmam olsunda kendiligimden dogurayım diye
dr çatına matına bakmadan resmen seni korkutup sezeryana yönlendirmeye çalışmış cnm işin türkçesi bu...yinede Allah bilir sonucu ama belki çok kolay doğuracaksın..hemen vakum makum demiş..saçma
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
kendisi devlette calışıyo biz özelini gidiyoruz ama devlette dogum yapacagım neden sezeryanı tercih ediyo anlamadım bu zamana kadarda hep korkma herşey normal rahat ol falan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?