2011 Nisan Anneleri

Öyle canım haklısın annem geldi pazar sabahı:) bende hurmaya başladım birde yürüyüşe

Gözün aydın canım hayırlı olsun

gözünaydın canım hayırlı olsun

Canım seninde gözünaydın geçmiş olsun yavruna

canım seninde gözünaydın hayırlı olsun

bizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.

Rahat geçer inşaallah

canım ben iyiyim doğurmadım annem yanımda:))

canım doktorda benimki de yüksek çıkıyor heyecandan evde normale dönüyor:)

o zaman konuşayım perşembe günü önce bana suni sancı versin olmazssa sezeryana alır

bencede arkadasım hatta konusmak ıcın gec kalma bence cunku senın 40 haftan dolmus ben 40 haftam dolunca bır gun bıle beklemeyecegım cunku doktorum 40 dolduktan sonra sunı sancı pek fayda edemıyor dedı o yuzden gununu fazla gecırme derım hatta pazartesıyıde bekleme bence hemen yarın gıt
ben olsam oyle yapardım

ay zaten persembe yazmıssın ben nasıl okuduysam pazartesı okumusum :2:
benımde 2 gundur bel agrım var esıme bıle soylemıyorum sankı benı hastaneye goturcekmıs gıbı gelıyor sancılarımın artmasını beklıyorum belkı yalancı sancılardır bu cektıklerım..
Hem bebısımın hareketlerıde ıyı o yuzden de ıcım rahat beklıyorum bakalım..
hepımız ıcın hayırlısı

Benim eşimde doktor canım hatta doktorum eşimin hastaneden arkadaşı.ama doktorum sezaryenci
en son artık ikna etmek için eşime doktorlar eşinin acı çekmesini istemez dedi eşim bu laftan bi etkilendi uzmanlık alanı göz benimkinin çok müdahalede edemiyo ama benim normal doğumda kararlı olduğumu anlayınca eşim rahatladı doktorumda artık ikna oldu.sen şanslıymışsın doktorun destekliyomuş yoksa tanıdık falan olmasıda fayda etmiyo

Nerdesiniz kızlar yaaaa canım sıkıldı çok
Ayy bu akşam içim fena halde daraldı doğurcak mıyım neyim hahaahh haahhha

Günaydın kızlarrrrrr
Nisa_86 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gittiler...Doğuracak bu kız herhalde Allah yardımcısı olsun inş.
Ben bi kahvaltı edip geleyim minik balık acıkmıştır

Ayyy heyecan yaptım şimdi biz Nisa86 ile aynı zamanlardaydık benimde ufak sancılarım var ama doktor sezeryan için cumayı bekleyelim demişti suyum sancım gelmezseee...

hayırlısı ile kurtulmuştur inşaallah darısı başımıza

Cnm Nisa doğurdu çoktan
3600kg 52cm boyunda bir oğlu oldu...İkisi de iyiymiş

Merhaba bende doğurdum. 1 Nisan'da sezeryanla dünyaya geldi kızım hersey çok iyi ama göğüs uçlarım felaket :96:
Yaa hadi cnm ne güzel kavuştun yani bebeğine tebrikler...Kaç kilo doğdu cnm bebeğin bi de hangi haftada yaptın doğumu????

Aynen cnm benımkının de uzmanlık alanı baska genel cerrah mumkun oldugunca karısmıyor ama bır aksılık olmadıgı surece sezeryan ıstemıyoruz sonucta sezeryanda bır amelıyat her amelıyatında komplıkasyonu var benım eşimin agrı eşigi yuksektır motıve edersek dogurur dıyo
tabı sonunada benım ve bebegın can saglıgı tehlıkeye gırerse tabıkı sezeryan ama normal sartlarda amelıyata hayır...

evet canım bizde istemiyoruz sezaryeni zorunlu olmadıkça

evet canım zorunlu olmadıkça bizde istemiyoruz sezaryeni

kızlarr goguslerım çok acıyor dayanılcak gıbı degıl çogumuzun sorunu aynı napıcaz yaaa
bepanthene bırde lanısoh kullanıyorum ama bı fayda yok ateş gıbı yanıyor şuan

kızlarr goguslerım çok acıyor dayanılcak gıbı degıl çogumuzun sorunu aynı napıcaz yaaa
bepanthene bırde lanısoh kullanıyorum ama bı fayda yok ateş gıbı yanıyor şuan

E VİTAMİNİ,KAKAO YAĞI ,BEPANTEN VE MEDİCASOL KULLANDIM..öZELLİKLE E VİTAMİNİ İYİ GELDİ..bİR DE BU GÜN DOKTOR 15-20 dakika emzir yeterli dedi..Silikon uç aventi aldım bugün,oda göğüs uçlarımı çok rahatlattı canım..Diğer uçlarda ağrı yapıyordu..

kızlar bildiğiniz gibi 15 nisanda 39+2 de spinal sezeryanla 3680 gram 52 cmle oğluşumu dünyaya getirmiştim..herşey harikaydı 4 gündür ama bugün doktor kontrolümüzde sarılık çok yüksek çıktı fototerapiye aldılar saatler ilerlemiyor hastanedeyiz oğlumu öyle görmeye dayanamıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…