- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.701
dikkat et canım kendine dün epey yürüdük bizde sancılandım eşim ne dese beğenirsin sana şuan üzülmüyorum bebeğin gelmesini istediğim için diyor ben kıvranıyorum deli etti benionlar ne anlar takmayalım kafaya
ama bebeklerimiz için az kaldı inş. hayırlısıyla kucağımıza alalımda annen geldimi? ben hurma düzenli yiyorum canım 3 -4 gündür bakalım etki edecekmi yürümeyede başladım dün o kadar yürüdüm üstüne salıncakta sallandım 2 turöle okudum nette banamısın demedi velet gece yine dayadı sağ kasığıma kafayı öyle uyuduk
Öyle canım haklısın annem geldi pazar sabahı:) bende hurmaya başladım birde yürüyüşe
merhaba kızlar...yavrumu kucağıma aldım çok şükür..allahım herkese bu duyguyu nasip etsin...kimler kaldı kim doğurdu bilmiyorum ama.ben pazartesi günü sezeryanla yavrumu kucağıma aldım..çok şükür iyiyiz biraz sıkıntılı oldu ama..allah bugünleri de gösterdi.şimdi uykusuz geceler başladı..göğüs uçlarım çok feci ağlaya ağlaya emziriyorum ama gene de yavruma kıyamıyorum.sizlere tavsiyem kremi düzenli kullanın.doğum yapan arkadaşlar bu yaralar nası geçer bi tavsiye verirse sevinirim.allah hepinizin yardımcısı olsun.
Gözün aydın canım hayırlı olsun
merhaba kızlar dün eve geldik bizle oğluşumla daha sonra detaylı anlatıcam doğumumu sizlere inanın dünanın en güzel duygusu anne olmak şimdi emzirdim uyuyor hiç kucağımdan indirmek istemiyorum inanın gözümden ayıramıyorum doğumu bekleyen tüm arkadaşlara allah bir avazda kolay doğum nasip etsin inşallah.hepinize iyi akşamlar fırsat bulunca giricem detaylar için
gözünaydın canım hayırlı olsun
selam kızlar
doğum yapan anneler allah analı babalı büyütsün inşallah.
benim oğlumda 4 nisanda dünyaya geldi.
10 gün küvezde kaldı malesef kanında enfeksiyon riski çok yüksek çıktı.antibiotik tedavisi gördü.şimdi evimizdeyiz allaha şükür.
Canım seninde gözünaydın geçmiş olsun yavruna
Saol canım, aynen öyle, ha geldi ha gelecek derken herkes kucaklarken meleklerini bizimkinin gelmeyeceği tuttu, doktor da sezaryen deyince çok üzüldüm.. Ama çok şükür bugün iyi haberler aldım; nst de güzel bi sancım çıktı, çatı muayenesinde 1 parmak açıklığım var, şuanda kahverengi akıntım var bakalım doktor normal doğum yapabilirsin bi engel yok, hatta bugün gelir bu bebek dedi heyecanla bekliyoruz evde bakalım :18: hayırlısı olsun, Allah bekleyen herkese sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin..
Hadi hayırlısı canım
Geçmiş olsun canım, çok şükür atlattınız evinizdesiniz Allah bi daha göstermesin, sağlıkla büyüt bebişini
herkese selammm.... bende giremiyordum ... 4 nisanda doğum yaptım.. çok şükür kızımda bende çok iyiyizz... melekler gibi kızım... allahım isteyen herkese yaşatsın... çok büyük bir mutlulukmuş... bebeğimi ilk getirdiler bana bende bir ağlama ... ben seni böyle güzel beklemiyordum kızım diye... yok böyle güzel birduygu... bu arada doğum yapan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum... yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın diyor vee gidiyorumm..... öptüm herkesiii...
canım seninde gözünaydın hayırlı olsun
bizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.
Rahat geçer inşaallah
mrb kıslar benim de daha çok var ama çok heycanlıyım şimdiden çünkü erken doğum riskim var 24.haftadan beri.su fazla olduğu için 1cm açılma olmuştu şimdii iis bu haftalaraa kadar geldikk.ama hep erken doğcak die bekledim ya şimdide ne zaman gelck die bekliommm.allah hepimize hayrılı doğumlar nasip etsin.kıslar bide EFLALİMİ mrk ediorummm haberi olan var mııı?
canım ben iyiyim doğurmadım annem yanımda:))
kızlar tansiyonlarınız nasıl benim doktorum yüksek buluyor ve bu durumdan hiç hoşlanmıyor
büyüğüm 14.0 14.5 civar seyrediyor küçüğüm 6.5 civarından yukarı çıkmıyordu şimdi 7 küsürleri görüyorum(
acaba tansiyonun hamileliğe özellikle doğuma ne gibi etkileri var bilen var mı aranızda???
canım doktorda benimki de yüksek çıkıyor heyecandan evde normale dönüyor:)