2011 Nisan Anneleri

15 20 dk doymuyorkı artık meme ucu kullanmayı bıraktık mememı tutuyor şimdı mama verdım bepanten surdum uyanana kadr bıraz duzelsın dıye.

gecmış olsun cnm benm kızımda bır gece hast.kaldı şuankı uzuntunu bende yaşadım ama ıçın rahat olsun duşuyor sarılıgı merak etme

geçmiş olsun canım genelde bebeklerde oluyo inşallah en kısa sürede iyileşir

kızlarr goguslerım çok acıyor dayanılcak gıbı degıl çogumuzun sorunu aynı napıcaz yaaa
bepanthene bırde lanısoh kullanıyorum ama bı fayda yok ateş gıbı yanıyor şuan

canım ben Haziran Annelerinden... Bu msjına cvp vermeden duramadım... benim de göğüs uçlarımda daha şimdiden yara oldu çatladı... sana bu merhemi tavsiye ediyorum acayip rahatlatıyor... özelliklerini de kopyalıyım için rahatlasın...

MADECASSOL
Merhem

Roche

Etken Madde(ler):
Asiatikosit (Centella asiatica ekstresi) 40 mg/g

Piyasa Şekilleri:
40 g’lık alüminyum tüplerde.

Kullanım Şekli:
Günde 1-2 kez yara üzerinde ince bir tabaka teşkil edecek şekilde Madecassol merhem sürülür.

Endikasyonları:
Sikatrizan etkilidir. Kolajen sentezini dengeleyerek granülasyon dokusu oluşumunu hızlandırır. Lokal deri ülserleri, meme başı çatlak ve yaraları, küçük cerrahi müdahaleler, perine yırtılmaları, epizyotomiler, sünnet sonrasında, yüzeysel yanıklarda endikedir.

E VİTAMİNİ,KAKAO YAĞI , bunalrı nerden aldın bırde -BEPANTEN suruyorum- MEDİCASOL dr yazdı ama eczdekı adam lanısoh daha ıyı dedı lanısoh aldım.
cnm nasıl kullandın bunları

tşk ederım cnm yarın alırım

canım nisa normal doğummu yaptı
Evt cnm normal doğum yaptı

Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun...

kızlarr goguslerım çok acıyor dayanılcak gıbı degıl çogumuzun sorunu aynı napıcaz yaaa
bepanthene bırde lanısoh kullanıyorum ama bı fayda yok ateş gıbı yanıyor şuan

canım söyledin kremlerin pek faydasını göremezsin ben iki ay boyunca çekmiştim göüs yarasını ayva çekirdegini kaynar suda beklet biraz jöle gibi bir kıvam oluyor onu göüsüne sür iyi gelir emin ol..birde tavuk haşla suyunun üstünde yağ katmanı oluşuyor onu sür iyi gelir

tşk ederım onlarıda denıyım

sağol cnm evt çok zor bırde emzıremeyınce daha kotu oluyor bebegm agldıkça ben uzuluyorum

cnm aynı sorunlar ben de de var. geçen hafta doktoruma dikiş kontrolüne gitmiştim göğsüne bakayım dedi gördü aman kapat dedi içim bir tuhaf oldu dedi 3 tane krem verdi karıştırop sürüyorm
evicap
bapanthen
garmastan
biraz daha iyi şu anda ama 1 hafta çok kötüydü çok kanadı bebeğimin ağzından geldi kanlar süt kaymağı dediler yaptım kapak kapadım süt pompası kiraladım en son silikon uç aldım ama onu da bebeğim yadırgadı şu anda biraz silikon uçla verip hemen çıkarıyorum ve normal emdirmeye çalışıyorum önceki kadar ağrımıyo ama yine de biraz ağrısı var psikolojim bozuldu sütüm gelmiyor diye ağlıyorum çok çıkmıyor sizde de böyle mi acaba
he birde bugün sağlık ocağına topuk kanı için gittim
doktor sakın hemen kes mamayı bol bol emzir dedi mama iyi değil dedi artık 2 buçuk saatte bir uyandırıp emziricem inş sütüm gelir (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…