- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.721
E VİTAMİNİ,KAKAO YAĞI ,BEPANTEN VE MEDİCASOL KULLANDIM..öZELLİKLE E VİTAMİNİ İYİ GELDİ..bİR DE BU GÜN DOKTOR 15-20 dakika emzir yeterli dedi..Silikon uç aventi aldım bugün,oda göğüs uçlarımı çok rahatlattı canım..Diğer uçlarda ağrı yapıyordu..
kızlar bildiğiniz gibi 15 nisanda 39+2 de spinal sezeryanla 3680 gram 52 cmle oğluşumu dünyaya getirmiştim..herşey harikaydı 4 gündür ama bugün doktor kontrolümüzde sarılık çok yüksek çıktı fototerapiye aldılar saatler ilerlemiyor hastanedeyiz oğlumu öyle görmeye dayanamıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfenn
kızlarr goguslerım çok acıyor dayanılcak gıbı degıl çogumuzun sorunu aynı napıcaz yaaa
bepanthene bırde lanısoh kullanıyorum ama bı fayda yokateş gıbı yanıyor şuan
kızlar bildiğiniz gibi 15 nisanda 39+2 de spinal sezeryanla 3680 gram 52 cmle oğluşumu dünyaya getirmiştim..herşey harikaydı 4 gündür ama bugün doktor kontrolümüzde sarılık çok yüksek çıktı fototerapiye aldılar saatler ilerlemiyor hastanedeyiz oğlumu öyle görmeye dayanamıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfenn
15 20 dk doymuyorkı artık meme ucu kullanmayı bıraktık mememı tutuyor şimdı mama verdım bepanten surdum uyanana kadr bıraz duzelsın dıye.
canım benim ya.doğumdan daha zor diye anlatıyolar hep göğüs yarasını.çok geçmiş olsun.
kızlarr goguslerım çok acıyor dayanılcak gıbı degıl çogumuzun sorunu aynı napıcaz yaaa
canım ben Haziran Annelerinden... Bu msjına cvp vermeden duramadım... benim de göğüs uçlarımda daha şimdiden yara oldu çatladı... sana bu merhemi tavsiye ediyorum acayip rahatlatıyor... özelliklerini de kopyalıyım için rahatlasın...
MADECASSOL
Merhem
Roche
Etken Madde(ler):
Asiatikosit (Centella asiatica ekstresi) 40 mg/g
Piyasa Şekilleri:
40 g’lık alüminyum tüplerde.
Kullanım Şekli:
Günde 1-2 kez yara üzerinde ince bir tabaka teşkil edecek şekilde Madecassol merhem sürülür.
Endikasyonları:
Sikatrizan etkilidir. Kolajen sentezini dengeleyerek granülasyon dokusu oluşumunu hızlandırır. Lokal deri ülserleri, meme başı çatlak ve yaraları, küçük cerrahi müdahaleler, perine yırtılmaları, epizyotomiler, sünnet sonrasında, yüzeysel yanıklarda endikedir.
Evt cnm normal doğum yaptıcanım nisa normal doğummu yaptı
Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.kızlar bildiğiniz gibi 15 nisanda 39+2 de spinal sezeryanla 3680 gram 52 cmle oğluşumu dünyaya getirmiştim..herşey harikaydı 4 gündür ama bugün doktor kontrolümüzde sarılık çok yüksek çıktı fototerapiye aldılar saatler ilerlemiyor hastanedeyiz oğlumu öyle görmeye dayanamıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfenn
Kızlar nerdesiniz yaaa valla artık kimsecikler uğramaz oldu topiğimize...Gariban kaldık
Normali bekliyorsun de mi cnm??Peki doktorun bişey dedi mi yani şu zamana kadar bekleyelim falan diye???ben daha doğuramadım 39+5 olduk kızımla bakalım ne zaman gelcek minik kuzum
canım söyledin kremlerin pek faydasını göremezsin ben iki ay boyunca çekmiştim göüs yarasını ayva çekirdegini kaynar suda beklet biraz jöle gibi bir kıvam oluyor onu göüsüne sür iyi gelir emin ol..birde tavuk haşla suyunun üstünde yağ katmanı oluşuyor onu sür iyi gelir
sağol cnm evt çok zor bırde emzıremeyınce daha kotu oluyor bebegm agldıkça ben uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?