2011 Nisan Anneleri

gecmş olsun canm çok zor gercekten bnm ılk başta sutum gelmedı bebgımde tutamadı zaten mama takvıyesı yap dedı dr şimdı gunde bır kere 40 cc gerekırse verıyorum.lanısohla bepanten ıyı geldı bıraz sol gogusum daha çok acıyor onu sılıkonla emzırıyorum dıgerını normal benım kızım sılıkonla tutmuştu zaten ılk şimıdıde tuttu bışe demedı.benı emzık gıbı kullanıyor hıç agzından çıkarmasam emcek meme agzında uyuyor beşıge bırakıyorum bu sfer aglıyor bu seferde doymuyormu dıyorum acaba

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende cok sukur yavrumu kucagıma aldım cuma gunu spınal anestezı ıle sezeryan oldum ben yutr ddısındayım burda 5 gun kalınıyo hastanede bugun evımıze geldık cok sukur hersey yolunda dogum hıkayemı musaıt bı zamanda yazmaya calısıcamcok mutluyum yavruma kavustum butun acıları unuttum tum dogum yapan annelere hayırlı ugurlu olsun bebıslerımız dıyorum dogum yacaklarada allah kolaylık versın artık bebıslerden bahsederız

kızlar sezeryan olan arkadaşlara bişey sorucam benim karnımdaki dikişlerin acısı geçti anacak vajinanın içide yanma ve ağrı var bu normal mi acaba

slm denizcim nasılsın canım bebişin nasıl gelsin kızımız ne güzel boğa burcu olucak biz 8 saat farkla kaçırdıkkoç olduk
tecrübeli annelerin göğüs ucu yaralarına ne iyi gelir dye bakıyorum bende ilk günden yaraladık uçları

slm kizlar bende sabah 6 da doguma gidiyorum.biliyosunuz pazartsiden bu yana 3 cm aciklikla evdeyim.dr.herseyin dogal olmasini istedi bende tabi.eminim tr.de olsam kac gundur acikligin ilerlemdi derler ya sezeryan yada suni sanci ile beni dogurtrlardi.tr.ye saati ile saat 14 te hastanede olucam.gelismeleri yazarim size arkadaslar.benim icin dua etmeyi unutmayin.allahim herkese saglikli bebekler nasip etsin icinde banada.

kızlar sezeryan olan arkadaşlara bişey sorucam benim karnımdaki dikişlerin acısı geçti anacak vajinanın içide yanma ve ağrı var bu normal mi acaba

canım bende cuma gunu sezeryan oldum benımde yanma tuvalette ıdrarımı yaparken oluyo senınkıde oylemı yoksa herzamanmıı

Sağlıkla ve kolaycacık kucaklarsın bebişini inşallah
Normal için beklemeniz çok güzel. Bana "1 haftaya gelir herhalde" demişti doktorum, yarın 1 hafta doluyor, kontrole gideceğiz, umarım suni sancıyla doğuma falan yönlendirmez beni.. Kortuğumdan değil doğal bir süreç olmasını istediğimden müdahale istemiyorum ben de :26: Hadi kızım sen de gel artık da uğraştırma bunlarla beni

Çok geçmiş olsun canım. Ben de henüz doğum yapmadım ama şimdiden başladım lansinoh kullanmaya, kullanınca da anladım ki göğüs uçlarım kuruymuş, kremi kullanınca yumuşamaya ve kuru kısımları dökülmeye başladı.
Bu arada mama versen bile kaşıkla ver diyorlar memeyi bırakmaması için..

Maşallah bebeğine Gözün aydın

benim dr deil ama asmdekı ebe geçen perşembe en geç pazar günü yani 17 temmuzda gelir bebeğn tamamen kanala yerleşmiş demişti bugün ayin 21i ve biz hala beklemedeyiz erkeni geçtim gününde gelsin zamanini geçirmesin bari diyorum

Evet yaa, bu hafta olacak diye misafirler de geldi bekleyip duruyoruz ki içim daraldı resmen Bi de rüyamda mayıs ayı görüp duruyorum ki abowww... Kızımla her sabah -içimden- konuşuyorum "hadi gel artık canım benim" diyee, acaba sesli konuşsam deli derler mi

günaydın anneeler
hadi hepiniz doğurunda bebişlkerden konuşalım yahuu
kimsecikler kalmamışş.
bize bebekler büyüsünde öyle girerler:)

sueylul
hayırlı doğumlar cnm sana.

kemay sormuşsun vajinada yanma varmı diye.
ben hiç öyle bişey hissetmedim.

Cnmmmm ayy en güzel aldın oğluşunu kucağına...Darısı benim başıma bekliyorum hala

Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle...

Aynen ben de bekliyorum do doğal süreci ama hala tık yok...Zaten doktor pazartesi müdahale edeceğim artık dedi...Ahh beee kızım kendiliğinden gelsen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…