- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.741
Normali bekliyorsun de mi cnm??Peki doktorun bişey dedi mi yani şu zamana kadar bekleyelim falan diye???
cnm aynı sorunlar ben de de var. geçen hafta doktoruma dikiş kontrolüne gitmiştim göğsüne bakayım dedi gördü aman kapat dedi içim bir tuhaf oldu dedi 3 tane krem verdi karıştırop sürüyorm
evicap
bapanthen
garmastan
biraz daha iyi şu anda ama 1 hafta çok kötüydü çok kanadı bebeğimin ağzından geldi kanlar süt kaymağı dediler yaptım kapak kapadım süt pompası kiraladım en son silikon uç aldım ama onu da bebeğim yadırgadı şu anda biraz silikon uçla verip hemen çıkarıyorum ve normal emdirmeye çalışıyorum önceki kadar ağrımıyo ama yine de biraz ağrısı var psikolojim bozuldu sütüm gelmiyor diye ağlıyorum çok çıkmıyor sizde de böyle mi acaba
he birde bugün sağlık ocağına topuk kanı için gittim
doktor sakın hemen kes mamayı bol bol emzir dedi mama iyi değil dedi artık 2 buçuk saatte bir uyandırıp emziricem inş sütüm gelir(
slm denizcim nasılsın canımbebişin nasıl gelsin kızımız ne güzel boğa burcu olucak biz 8 saat farkla kaçırdık koç olduk
tecrübeli annelerin göğüs ucu yaralarına ne iyi gelir dye bakıyorum bende ilk günden yaraladık uçları
kızlar sezeryan olan arkadaşlara bişey sorucam benim karnımdaki dikişlerin acısı geçti anacak vajinanın içide yanma ve ağrı var bu normal mi acaba
slm kizlar bende sabah 6 da doguma gidiyorum.biliyosunuz pazartsiden bu yana 3 cm aciklikla evdeyim.dr.herseyin dogal olmasini istedi bende tabi.eminim tr.de olsam kac gundur acikligin ilerlemdi derler ya sezeryan yada suni sanci ile beni dogurtrlardi.tr.ye saati ile saat 14 te hastanede olucam.gelismeleri yazarim size arkadaslar.benim icin dua etmeyi unutmayin.allahim herkese saglikli bebekler nasip etsin icinde banada.
cnm aynı sorunlar ben de de var. geçen hafta doktoruma dikiş kontrolüne gitmiştim göğsüne bakayım dedi gördü aman kapat dedi içim bir tuhaf oldu dedi 3 tane krem verdi karıştırop sürüyorm
evicap
bapanthen
garmastan
biraz daha iyi şu anda ama 1 hafta çok kötüydü çok kanadı bebeğimin ağzından geldi kanlar süt kaymağı dediler yaptım kapak kapadım süt pompası kiraladım en son silikon uç aldım ama onu da bebeğim yadırgadı şu anda biraz silikon uçla verip hemen çıkarıyorum ve normal emdirmeye çalışıyorum önceki kadar ağrımıyo ama yine de biraz ağrısı var psikolojim bozuldu sütüm gelmiyor diye ağlıyorum çok çıkmıyor sizde de böyle mi acaba
he birde bugün sağlık ocağına topuk kanı için gittim
doktor sakın hemen kes mamayı bol bol emzir dedi mama iyi değil dedi artık 2 buçuk saatte bir uyandırıp emziricem inş sütüm gelir(
slm arkadaslar bende cok sukur yavrumu kucagıma aldım cuma gunu spınal anestezı ıle sezeryan oldum ben yutr ddısındayım burda 5 gun kalınıyo hastanede bugun evımıze geldık cok sukur hersey yolunda dogum hıkayemı musaıt bı zamanda yazmaya calısıcamcok mutluyum yavruma kavustum butun acıları unuttum tum dogum yapan annelere hayırlı ugurlu olsun bebıslerımız dıyorum dogum yacaklarada allah kolaylık versın artık bebıslerden bahsederız
Sağlıkla ve kolaycacık kucaklarsın bebişini inşallah
Normal için beklemeniz çok güzel. Bana "1 haftaya gelir herhalde" demişti doktorum, yarın 1 hafta doluyor, kontrole gideceğiz, umarım suni sancıyla doğuma falan yönlendirmez beni.. Kortuğumdan değil doğal bir süreç olmasını istediğimden müdahale istemiyorum ben de :26: Hadi kızım sen de gel artık da uğraştırma bunlarla beni
benim dr deil ama asmdekı ebe geçen perşembe en geç pazar günü yani 17 temmuzda gelir bebeğn tamamen kanala yerleşmiş demişti bugün ayin 21i ve biz hala beklemedeyiz erkeni geçtim gününde gelsin zamanini geçirmesin bari diyorum
kızlar sezeryan olan arkadaşlara bişey sorucam benim karnımdaki dikişlerin acısı geçti anacak vajinanın içide yanma ve ağrı var bu normal mi acaba
Cnmmmm ayy en güzel aldın oğluşunu kucağına...Darısı benim başıma bekliyorum halaslm denizcim nasılsın canımbebişin nasıl gelsin kızımız ne güzel boğa burcu olucak biz 8 saat farkla kaçırdık koç olduk
tecrübeli annelerin göğüs ucu yaralarına ne iyi gelir dye bakıyorum bende ilk günden yaraladık uçları
Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle...slm kizlar bende sabah 6 da doguma gidiyorum.biliyosunuz pazartsiden bu yana 3 cm aciklikla evdeyim.dr.herseyin dogal olmasini istedi bende tabi.eminim tr.de olsam kac gundur acikligin ilerlemdi derler ya sezeryan yada suni sanci ile beni dogurtrlardi.tr.ye saati ile saat 14 te hastanede olucam.gelismeleri yazarim size arkadaslar.benim icin dua etmeyi unutmayin.allahim herkese saglikli bebekler nasip etsin icinde banada.
Aynen ben de bekliyorum do doğal süreci ama hala tık yok...Zaten doktor pazartesi müdahale edeceğim artık dedi...Ahh beee kızım kendiliğinden gelsen yaaaaSağlıkla ve kolaycacık kucaklarsın bebişini inşallah
Normal için beklemeniz çok güzel. Bana "1 haftaya gelir herhalde" demişti doktorum, yarın 1 hafta doluyor, kontrole gideceğiz, umarım suni sancıyla doğuma falan yönlendirmez beni.. Kortuğumdan değil doğal bir süreç olmasını istediğimden müdahale istemiyorum ben de :26: Hadi kızım sen de gel artık da uğraştırma bunlarla beni
evet canım bnede sezeryan oldum bendede yanma var sanırım sondanın yeri acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?