- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.181
ben 12. haftadayım artık yavaştan göbeğim çıkmaya başladı çok şükür bulantım falanda olmadı ama eşimle yatamıyorum kokusundan tiksiniyorum sizdede varmı böyle bi durum
Yok canım benim öyle bi tiksintim olmadı ama bugün sinirden çatladım eşimekötükedihüso
merhaba arkadaşlar, biraz geçmişi okudum. henüz ikili test sonucu çıkan yokmuş. bebğinin kalp atışlarını da ilk duyan ben olmuştum. benim işlemleri neden hızlandırıyorlar anlamadım fisfisfis pazartesi rapor almak için ultrasona girmiştim. cumaya bi daha fakülte hastanesinde ikili test için girdim. 10 günde 4. kez bebişimle buluşmamız opuyorumnanaktan ense kalınlığı 1.1 çıktı doktor çok iyi kanda bakmayalım istersen dedi. ben dayanamadım. baktıralım dedim :kedi: yarına çıkacak sonuç ama nükleer tıptan sonuç alınacak gebelere giriş yasak mecbur eşimle gideceğim. anca salı günü olur. inşallah güzel çıkar sonucum. içimde kalmasın dedim.yaptırdım iyi mi ettim bilemiyorum. ama ikili test öncesi gece yatamadım. neyse geçti çok şükür hihoyyyt
ben 12. haftadayım artık yavaştan göbeğim çıkmaya başladı çok şükür bulantım falanda olmadı ama eşimle yatamıyorum kokusundan tiksiniyorum sizdede varmı böyle bi durum
benim ağız kokusuna tahammülüm yok. sabah akşam her dakika dişini fırçalatıyorum. bi de işten gelince mutlaka duşunu alıyor. biraz rahatlıyorum. ama dışarı çıkmak işkence insanların hepsi kokuyor sanki bilmiyorumkismile
mide bulantılarım azalacağına artarak devam ediyor. çok sık yiyorum. bu nedenle kilo kaybım 3 kg de kaldı. ama dikkat etmeseydim en azında 5 kilo verirdim. annemle ablamın 16. haftada geçmiş 4 hafta daha sıkıcam dişimi demek bu da. :1no2:
merhaba arkadaşlar, biraz geçmişi okudum. henüz ikili test sonucu çıkan yokmuş. bebğinin kalp atışlarını da ilk duyan ben olmuştum. benim işlemleri neden hızlandırıyorlar anlamadım fisfisfis pazartesi rapor almak için ultrasona girmiştim. cumaya bi daha fakülte hastanesinde ikili test için girdim. 10 günde 4. kez bebişimle buluşmamız opuyorumnanaktan ense kalınlığı 1.1 çıktı doktor çok iyi kanda bakmayalım istersen dedi. ben dayanamadım. baktıralım dedim :kedi: yarına çıkacak sonuç ama nükleer tıptan sonuç alınacak gebelere giriş yasak mecbur eşimle gideceğim. anca salı günü olur. inşallah güzel çıkar sonucum. içimde kalmasın dedim.yaptırdım iyi mi ettim bilemiyorum. ama ikili test öncesi gece yatamadım. neyse geçti çok şükür hihoyyyt
funmakcım senin tickerin bii tuhaf neden düzeltmiyosun?
evet daha cok degısır bencede ama ı,onemlı olan saglıklı olmaları inşallah hep guzel hberlerımızı paylaşırız butopikten öptm kendinize dikkat edin:ecrin_bebek:hoşgeldin balküpü,
Allah sağlıkla tamamına erdirsin,cümlemizi..
bu arada seninle satlarımız ve beklenen doğum tarihleri aynı..
gerçi son kontrolde 2 gün önde çıkmıştı bebek,ama daha çok değişir sanırım..
kızlatr ya benim bel ağrılarım başladı birde eşim bugün eviden aşya atmak ist4di bnim halim yok çok üzerie geldi bendce ağla ağla bağır möahfoldum ay baya ağladım biş olmaıstır demi meleğime birde kocam bişi olursa seni affetmem diyo allah koruusn allahım yapan o suçlayan o
ama koltukta yatıp ağladım sadece bagıt,ra bagıra olumsuz etkilendi meleğim demek ne kadar bunaldıysam alakasız birşeye ağladım
birde bulantılarım oldukça azaldı dr um korkutma beni demişti sonra bbeği görünce oh rahataldım dedi ama napıyım azalıyor bende eski hamilelik öncesi enerjime dönüyorum şükürler olsun ama bel ağrıları hemen sinyal veriyor yorulma dinlen diye
birde hep ekşi yerdim bugn canım çükolata cekti hemde bitter öçikolata yedim nasıl iyi geldi özlemişim nerdeyse 3 aydır tatlı yemiyordum bizde bugun 11+3 olduk
herkese ii akşamlar benide listeye alın lütfeeen sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi 1 nisan
kızlar ya mide bulantısının olmaması kötü bir işaretmi benim bazı günler hiç bulanmıyor kafama takıldı şimdi..??
yok canım rahat ol
havadan nem kapmaya gerek yok
benim de olmuyor bazı günler
ama ben ilaç içiyorum hergün
gerçi içtiğim halde olduğu günler de oluyor
hiç endişelenmiyorum ben
oğluna hamileyken nasıldı varmıydı bulantıların kusmaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?