2011 Nisan Anneleri

Canım gecmis olsun benim kızımdada vardı son 1 haftadır mama takviyesine başladık gecti çok şükür

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. maalesef besin yetersizliğinden değil bebeğim çok iyi kilo alıyor. ultrason kan tahlillleri hormon tahlilleri idrar tahlili ve kültürü her şeyi yaptık sonuçlarını bekliyoruz. iki aya kadar geçmezse aminoasit enzimlerine bakacağız. herkesin amaaan geçer dediği sarılık başıma fena işler açıyor. inşallah bunlara gerek kalmaz ve kısa sürede atlatır.

Canım inşallah atlatir bebeğin

ya kızlar benim bebişin 2 gündür kakası sulu çorba gibi ishal midir diyorum ama sayıda artış yok günde 4 kere falan yapıo eskisi gibi..sulu olması normal mi??sizinkiler nasıl??bide yeşil gibi rengi..önceden macun kıvamında yapıyordu şimdi sulu??ama kusma ateş falan da yok çok şükür..ne diyosunuz sizinkiler de böle mi

iyi emen bebeğin kakası altın sarısı sulu içinde pütürler olurmuş. bizimkisi de bir gün dışında hep öyleydi. bir gün yeşil kaka geldi. hemen anneme tel açtım gazı var dedi. hakikaten de fena halde gazı oldu bebişin o gün. macun kıvamı acaba bezdeki kıvamı mı? - biri bana bebişin kakasıını gazını konuşucan dese inanmazdım. bebek kakasında midesi bulanan ben miyim bu

ya evet canım ya çok durağanlaştı burası herkesi çok özledim nerdesin nisan anneleriiiiiiiii

canım ne kadarlık oldu benimkinin sarı kaka yapıyor ama pütürler var içinde çok sulu değil ama yine de biraz sulu gibi

Benim bebek günde 2 defa sulu yapiyo oyleki üstünü hep değişiyorum yeşil kakada bı defa yapmıştı oda sancilanmistir dediler...

:26::26::26:herkeste gaz kaka sorunu var sanırım biz 8 günlük olduk sulu alttın sarısı ve pütürlü bizimkinin de 2 kez yapıyor ama ıkınmaktan doğru dürüst uyuyamıyor hele geceleri şimdiden 40çıkmasına gün sayıyorum erken mi başlamışım

slm kızlarr

kakanın az olması sütün yağlı olduğunu gösterirmiş.
3 günden fazlası kabızlığa giriyormuş.
bnmki ilk haftalarda günde 4 5 kez yapardı şimdi bazen iki günde bi kere yapıyor.
doktora sordum 3 güğnü geçerse makattan uyar yapar dedi.
fitil verdi gliserinli.

bnde gaz için zinco kullanıyorum
iyi geliyor gibi. çok gazlı diil zatende.
11 mayısta 2. ay aşımız var bizim. bakalım oğlum kaç gr almış.
ilk ay 900 gr. almıştı. iyi dedi hemşire.

Merhaba kızlar bende yarın doğuma giriyorum 40 haftam yarın doluyo ve bebeğimin suyu iyice azaldı.
sezaryenden hep kaçtım ama artık kaçış yok.hayırlısı olsun.dua edin.

kızlar kızımın poposu pişik oldu gecmıyor kaç gundur dru hametan verdı kullanıyorum gecmedı bepantenın merhemını ve kremını kullanıyorum bugunde zeytın yagı surdum.fazla bekletmıyorum sık sık değiştırıyorum.hıç ıslak mendıl kullanmadım gun ıçınde yıkıyorum bırde pamukla sılıyorum ama aynı yıne çok canı yanıyor altını açınca.

KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo

4-5 kere yapıyor,belli olmuyor..

Geçmiş olsun ,Allah bütün bebeklerimize sağlık versin..

Acil şifa diliyorum canım..

aynı dertten ben de muzdaribim ne yapacağımı şaşırdım. iki haftadır geçmedi. chicco nun pişik kremini kullanırken pişik oldu canım ya. hametan bepanthen ve zeytin yağı kullandım hiç bir değişiklik yok. en son doktorum troysd i önerdi bizde oda işe yaramadı her gün artıyor sanki. altını ilk önceleri unibaby ve huggys in organik pamuklu bezlerle temizliyordum. arrtık sadece su ve pamukla temizliyor ama fayda etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…