- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.921
ben her altını açtığımda kaka görüyorum. bazen gaz çıkarırken gelenler olabiliyor. ama günde en az 5 defa felan yapıyor. doktorum iki günde birden her alt değiştirmeye kadar kaka sayısı normal diyor. ona takılmamak gerekiyormuş.
benim asıl derdim uzayan sarılık. bebişime bir sürü tahlil verdiler. haftada 3 kez hastanelerdeyiz. her giydirip soyduğumuzda yine kan alınacak diye çığlığı basıyor biriciğim benim
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. maalesef besin yetersizliğinden değil bebeğim çok iyi kilo alıyor. ultrason kan tahlillleri hormon tahlilleri idrar tahlili ve kültürü her şeyi yaptık sonuçlarını bekliyoruz. iki aya kadar geçmezse aminoasit enzimlerine bakacağız. herkesin amaaan geçer dediği sarılık başıma fena işler açıyor. inşallah bunlara gerek kalmaz ve kısa sürede atlatır.
iyi emen bebeğin kakası altın sarısı sulu içinde pütürler olurmuş. bizimkisi de bir gün dışında hep öyleydi. bir gün yeşil kaka geldi. hemen anneme tel açtım gazı var dedi. hakikaten de fena halde gazı oldu bebişin o gün. macun kıvamı acaba bezdeki kıvamı mı? - biri bana bebişin kakasıını gazını konuşucan dese inanmazdım. bebek kakasında midesi bulanan ben miyim buya kızlar benim bebişin 2 gündür kakası sulu çorba gibi ishal midir diyorum ama sayıda artış yok günde 4 kere falan yapıo eskisi gibi..sulu olması normal mi??sizinkiler nasıl??bide yeşil gibi rengi..önceden macun kıvamında yapıyordu şimdi sulu??ama kusma ateş falan da yok çok şükür..ne diyosunuz sizinkiler de böle mi
kızlaaar...herkes bebişler yüzünden uykusuzluk nedeniyle kendinden geçmiş vaziyette galibageri kalanlar da doğurmaya gitti zanımca..doğuranlar biraz toparlananlar hadi ama topik iice komik bi hal aldı günde 1 sayfa bile ilerlemiyo hadi gelin de bebişlerimiz hakkında konuşalım..uyuyolar mı doyuyolar mı kakaları ne renk burunları tıkalı mı...sorun çok yahu nerde herkes??sıkıldım valla mart annelerine gidicem
KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo
ya kızlar benim bebişin 2 gündür kakası sulu çorba gibi ishal midir diyorum ama sayıda artış yok günde 4 kere falan yapıo eskisi gibi..sulu olması normal mi??sizinkiler nasıl??bide yeşil gibi rengi..önceden macun kıvamında yapıyordu şimdi sulu??ama kusma ateş falan da yok çok şükür..ne diyosunuz sizinkiler de böle mi
ya kızlar benim bebişin 2 gündür kakası sulu çorba gibi ishal midir diyorum ama sayıda artış yok günde 4 kere falan yapıo eskisi gibi..sulu olması normal mi??sizinkiler nasıl??bide yeşil gibi rengi..önceden macun kıvamında yapıyordu şimdi sulu??ama kusma ateş falan da yok çok şükür..ne diyosunuz sizinkiler de böle mi
ahh ahh dua edinki yapıyo benimki 3 yada 4 günde anca 1 kere yapıyo yavrum kıvranıyo resmen
KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo
ben her altını açtığımda kaka görüyorum. bazen gaz çıkarırken gelenler olabiliyor. ama günde en az 5 defa felan yapıyor. doktorum iki günde birden her alt değiştirmeye kadar kaka sayısı normal diyor. ona takılmamak gerekiyormuş.
benim asıl derdim uzayan sarılık. bebişime bir sürü tahlil verdiler. haftada 3 kez hastanelerdeyiz. her giydirip soyduğumuzda yine kan alınacak diye çığlığı basıyor biriciğim benim
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. maalesef besin yetersizliğinden değil bebeğim çok iyi kilo alıyor. ultrason kan tahlillleri hormon tahlilleri idrar tahlili ve kültürü her şeyi yaptık sonuçlarını bekliyoruz. iki aya kadar geçmezse aminoasit enzimlerine bakacağız. herkesin amaaan geçer dediği sarılık başıma fena işler açıyor. inşallah bunlara gerek kalmaz ve kısa sürede atlatır.
Merhaba kızlar bende yarın doğuma giriyorum 40 haftam yarın doluyo ve bebeğimin suyu iyice azaldı.
sezaryenden hep kaçtım ama artık kaçış yok.hayırlısı olsun.dua edin.
kızlar kızımın poposu pişik oldu gecmıyor kaç gundur dru hametan verdı kullanıyorum gecmedı bepantenın merhemını ve kremını kullanıyorum bugunde zeytın yagı surdum.fazla bekletmıyorum sık sık değiştırıyorum.hıç ıslak mendıl kullanmadım gun ıçınde yıkıyorum bırde pamukla sılıyorum ama aynı yıne çok canı yanıyor altını açınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?