- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.201
Bu adamları babalık ve hamilelik süreci kursuna almak lazım...Yazık ama bize... Bebişine birşey olmamıştır merak etme ama bir daha yapma sakın üzülmesin annesine.
Bulantılar geçtikçe iştahımız açılcak anlaşılan ve eski sevdiğimiz şeyleri yiycez rahat rahat :))) Bel ağrısı bendede var ara ara...Dinlenmek lazım,Herşey meleklerimiz için:ecrin_bebek:
balkupu, denizcim, dreamer35 slm kızlar nasılsınız?
Fadikcim nerde oturuyorsun? Semt poliklinikleride bakıyor hemde ssk ve emekli sandığına ücretsiz
Ben geçen farkettim gittiğim hast. 380 çıkardı testlere komşumuzda bebeğine bişi alırsın gel bizde yapalım dedi oda orda hemşire gittim Ümraniyedeki arkadaşlar Göztepe Eğt. ve araşt. Hastanesine bağlı Çamlıca polikliniği hatta doktor bizle çok ilgilendi ultr. var mı diyince gel bebeğe bakalım istersen dedi sağolsun numarasını falan verdi kendi doktorumla birlikte onada giderim testleri orda yaptırcam artık ...
merhaba arkadaşlar, biraz geçmişi okudum. henüz ikili test sonucu çıkan yokmuş. bebğinin kalp atışlarını da ilk duyan ben olmuştum. benim işlemleri neden hızlandırıyorlar anlamadım fisfisfis pazartesi rapor almak için ultrasona girmiştim. cumaya bi daha fakülte hastanesinde ikili test için girdim. 10 günde 4. kez bebişimle buluşmamız opuyorumnanaktan ense kalınlığı 1.1 çıktı doktor çok iyi kanda bakmayalım istersen dedi. ben dayanamadım. baktıralım dedim :kedi: yarına çıkacak sonuç ama nükleer tıptan sonuç alınacak gebelere giriş yasak mecbur eşimle gideceğim. anca salı günü olur. inşallah güzel çıkar sonucum. içimde kalmasın dedim.yaptırdım iyi mi ettim bilemiyorum. ama ikili test öncesi gece yatamadım. neyse geçti çok şükür hihoyyyt
canım .ok sağol morali verdin bana bel ağrışları başlayacak artık bencen 2,5-3 hafta önde hamile arkadaşım var hatta dün cinsiyetini öğrenmişler 2.oğlu olacak bana senin kızına talip olabilirz diyorda biizm kız oldugu net belli değil ki neyse canım onla yaklasık 2 hafta önce karşılastık bir ev gezmesinde ben topuklu giymiştim nasılsa evdeyiz diye bana kızdı nası giybiliyorsun benim hemen belim ağrıyor diye gerçektende 2 hafta sonra başladı bel ağrılarım dr um 12. haftadan sonra dahada keyifli olacak dedi
dr bize ilişki yasağı vermişti ilk 3 ay 12. haftadan sonra ilişki yasağınız kalkıyor dedi ama korkuyoruz gene de bilmem nasıl olacak :roflol:
bizede yasak...Valla canım bize yasak falan vermedi risk yoktu ama eşim bebeğine saygısızlık etmek istemediği için uzak duruyor benden :CüvCüv: Buda benim işime gelmiyor değil doğrusu.Haftada- 10 günde 1 ideali sanırım ama zor oluyor gözünü korkutmak istememde azcık sancı oluyor bende
ben vajinal progesteron kullandığım için akıntının nasıl ne kadar olduğunu anlıyamıyorum...kızlar siz benden daha tecrübelisiniz ben 4+5 haftalık hamileyim ama akıntı çok olmuyor hergün toplu iğne kadar ,bakıyorum herkezde çok oluyor acaba bende mi bir terslik var ,daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine böyleydi yine kimyasal mı diye düşünmeye başladım benim gibi olan arkadaşlar varmı cevaplarınızı bekliyorum
kızlar siz benden daha tecrübelisiniz ben 4+5 haftalık hamileyim ama akıntı çok olmuyor hergün toplu iğne kadar ,bakıyorum herkezde çok oluyor acaba bende mi bir terslik var ,daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine böyleydi yine kimyasal mı diye düşünmeye başladım benim gibi olan arkadaşlar varmı cevaplarınızı bekliyorum
Valla canım bize yasak falan vermedi risk yoktu ama eşim bebeğine saygısızlık etmek istemediği için uzak duruyor benden :CüvCüv: Buda benim işime gelmiyor değil doğrusu.Haftada- 10 günde 1 ideali sanırım ama zor oluyor gözünü korkutmak istememde azcık sancı oluyor bende
cnm eleviti bildiğim kadarıyla 3. aydan sonra veriyorlar..ama emin değilim..folbiolmu kullanıyosun yoksa folic+plus mı..tecrübeli olan arkadaşlar hemen aydınlartır bizi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?