2011 Nisan Anneleri

canım bazı kişilerde hiç olmuyor ama benim dr um riskli gebeliklerde bulantı çok iyidir dedi bende ilk başta düşük tehdidi vardı bilyorsunuz bende 11. haftadayım azalmaya başaldı bugun öğlen bir ara vardı yatarken gene olur ilk başlarda uykumun arasında bile bulanırdı

canım .ok sağol morali verdin bana bel ağrışları başlayacak artık bencen 2,5-3 hafta önde hamile arkadaşım var hatta dün cinsiyetini öğrenmişler 2.oğlu olacak bana senin kızına talip olabilirz diyorda biizm kız oldugu net belli değil ki neyse canım onla yaklasık 2 hafta önce karşılastık bir ev gezmesinde ben topuklu giymiştim nasılsa evdeyiz diye bana kızdı nası giybiliyorsun benim hemen belim ağrıyor diye gerçektende 2 hafta sonra başladı bel ağrılarım dr um 12. haftadan sonra dahada keyifli olacak dedi
dr bize ilişki yasağı vermişti ilk 3 ay 12. haftadan sonra ilişki yasağınız kalkıyor dedi ama korkuyoruz gene de bilmem nasıl olacak :roflol:

ben sultanbeylide oturuyorum..
kontrole birkaç kere yakacık doğum evine giitm ordaki dr kartal araştırmada yaptır dedi...
bende her hastane yapmıyor sandım....
aslında orası sadece kadın doğum ve çocuk üzerine bir hastane...
orda yaplaları lazımdı...
eşim sormuşlta galiba bizim burdaki devlettede yapıyorlar...
ama eşim araştırmadan yana...
belki dr un bir bildiği vardır diyor...

göztepede araştırma hastanesi...ama bize biraz uzak...
özel arabanmız da var ama yinede biraz yakın bir yer olsun diyorum...
evde devamlı yatıyorum öğle birden kalkıp uzun yolda gitmek istemiyorum...

canım göztepenin çamlıca polikıliniğide mi var...ilk duydum...
peki canım sen nasıl ranedevu aldın...
ilk gittiğin günü oldumu yoksa ilerki bir güne randevumu veriyorlar...

maşallah ense kalınlığı iyi çıkmış inş testte iyi çıkar canım...

Valla canım bize yasak falan vermedi risk yoktu ama eşim bebeğine saygısızlık etmek istemediği için uzak duruyor benden :CüvCüv: Buda benim işime gelmiyor değil doğrusu.Haftada- 10 günde 1 ideali sanırım ama zor oluyor gözünü korkutmak istememde azcık sancı oluyor bende

kızlar siz benden daha tecrübelisiniz ben 4+5 haftalık hamileyim ama akıntı çok olmuyor hergün toplu iğne kadar ,bakıyorum herkezde çok oluyor acaba bende mi bir terslik var ,daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine böyleydi yine kimyasal mı diye düşünmeye başladım benim gibi olan arkadaşlar varmı cevaplarınızı bekliyorum

bizede yasak...
çoğu kişiye genelde 3 ay yasak konuyor ama benim 3 düşüğümde olduğu için bize ne kadar yasak daha bilmiyorum...
eşime bir daha dr a gitiğimde sorayım dedim...
aaa sorulurmu ayıp diyorkaydirigubbakcemile3

ben vajinal progesteron kullandığım için akıntının nasıl ne kadar olduğunu anlıyamıyorum...
ama pozitif düşünmek çok önemli canım...
aklına hep iyi şeyler getir...
inş bu sefer sağlıcakla kucaklarsın...

canım akıntı ve diğer belirtiler için çok erken olumsuz düşünme 4+ 5 te benim bu belirtilerin hiç biri yoktu ama keseyi 4+6 da görmüştü dr u muz

HAYIRLI OLSUN CNM...ama daha yeni olduğu için fazla olmuyo olabilir..benimde öyleydi çünkü...5. hafta geçince hormanlar tam hızla harekete geçtiği için fazlasıyla hissedersin..tedirgin olma..rabbim pıt pıtları duymayı nasip etsin inş..opuyorumnanaktan

canım zaten acırsa yapmayız napalım 6 ay daha sıkalım dişimizi dimi ama :dance:
şaka bir yana dr 12. haftadan sonra olur dedi ama biz biraz daha bekleriz sanırım şimdi 11+ 3 üz

Çok çok teşekkürler arkadaşlar içimi ferahlattınız Allah razı olsun sizden inşallah duyarım bu sefer pıt pıtlarını Allah sizede sağlıcakla kocağınıza almayı nasip etsinopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

ıyı geceler kızlar nasılsınız

ben elevıt dıye bır vıtamın ıcıyorum ıcınde folık asıt varmıs

bırde normal folık asıt ıcıyorum fazla folık asıdın bır zararı olurmu

cnm eleviti bildiğim kadarıyla 3. aydan sonra veriyorlar..ama emin değilim..folbiolmu kullanıyosun yoksa folic+plus mı..tecrübeli olan arkadaşlar hemen aydınlartır bizi cnm

mrb kızlarr bende yarım folıbol kullandım 9 haftaya kadar hamılelık oncesı başlamstım tabı.şimdı elıvıt kullanıyorum baya dınç tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…