2011 Nisan Anneleri

Bende bunu sorcaktık cnm..çok garip ama benim ufaklık yer değiştiriyo..doktoruma yerine göstermemiş olsam..kendime'' yürü be'' derdim :) sağ önce sonra sola geçti..ordaki yoğunluğu hissediyorum...ee artık portakal kadar rahim ve içinde bademim var :)

kızlar ne tarafınıza dogru yatıyorsunuz sola yatmakdan bıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
ben gündüzleri pc başında olduğum için mecburi sol tarafa yatıyorum...
arada dinlenmek için sırt üstü....
ama gece hertarafada yatıyorum...

canım nasıl hissediyorsun bebişi...
ben hiç hissetemdim...
benim ağrılarımda bazen sağsa bazen solda bazende tam ortada oluyor...
bunlarmı bebek belirtisi...

Kızlar bebişinizin kıpırtılarını hisseden var mı hiç? Ben bir iki gündür sağ tarafımda bir hareket hissediyorum ama tam bilemiyorum durup dinliyorum dakikalarca acaba bebiş mi diye ama tam emin değilim.

gun aydin herkese. bende sadece ben oyle oldugumu dusundum :)
hemen aliniyorum her seye. gozlerim doluyoo

ben ikili test yaptırmadım doktorum şekere guatra bakalım dedi kararsızım kan vermekten korkuyorum ben ya:1no2:

merhaba canim, kan vermekten korkma, bende guatrima baktirmam gerekyodu, sekerimede, cok korktum, ama cok sukur guatrla problemim yok, sekerim biraz yukselmis. dr dikkat et dedi. Allah korusun. bu seyler basdan tespit edilmeli, ona gore hareket etmeli,

benimde gobegim cikiyo. pantolonlarima sigmamaya basladim, dugmesini acsam bile :) ilk hamileligimde ancak 5. ayda oyle gobegim vardi. yoksa gazmi acaba

Günaydın kızlar,

İyi haftalar. Nasılsınız, bebişler nasıl, neler yaptınız?

Ben çok hassaslaşmaya başladım, içimden sürekli ağlamak geliyor, çok çabuk sinirleniyorum. Halbuki bu haftaya kadar hiç böyle şikayetlerim yoktu:bbo:

cnm aynı durum bende de var.ne yaparsa yapsın batıyor banada sürekli tersleme durumundayım sanırım hormanlardan kaynaklanıyor:kedi:

kızlar elimde olmadan çok evhamlanıyorum ben , hep içimde bir korku bazen geçiyor bazen oluyor, azcık belirtim olmasa yada azalsa panik yapıyorum, 12. haftadan sonra fetal el doppleri alacağım doktorumda izin verirse , aranızda kullanan var mı kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…