- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.221
Ben onları ıctıgımden berı mıdem ayaga kalkıo
ılac ıcmeyı bırde hıc sevmem arkasından ılla bırsey yutacam yoksa gıtmıo
ben gündüzleri pc başında olduğum için mecburi sol tarafa yatıyorum...kızlar ne tarafınıza dogru yatıyorsunuz sola yatmakdan bıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
canım nasıl hissediyorsun bebişi...Bende bunu sorcaktık cnm..çok garip ama benim ufaklık yer değiştiriyo..doktoruma yerine göstermemiş olsam..kendime'' yürü be'' derdim :) sağ önce sonra sola geçti..ordaki yoğunluğu hissediyorum...ee artık portakal kadar rahim ve içinde bademim var :)
Ay canım dur hele sakin.Sende birde PAzartesi sendromu olmuştur.Okullar açılacak ya benimde heyheyler üzerimde ama evde yalnız olduğum için nazlancak kimsemde yok.Geçecek hepsi üzülme sen bebişine zarar olumunekankayizsmile
Az önce kardeşimle konuştuk oda rüyasında bebeğimin erkek olduğunu ona söylediğimi hatta ultrason resmine baktığını söyledi.Bu gece bizim minik rüya rüya gezmiş.Bir babası görmüyor kaydirigubbakcemile3
Bende sinirliyim normalde şimdide alıngan oldum.Eşimin söylediği bir lafa hemen gözlerim doluyor.Eskiden bağırır çağırırdım ama şimdi hemen ağlıyorumsenağlama Allah kolaylık versin hepimize:CüvCüv:
ben ikili test yaptırmadım doktorum şekere guatra bakalım dedi kararsızım kan vermekten korkuyorum ben ya:1no2:
Herkese günaydın bayanlar melekleriniz ve siz nasılsınız bugün? ya kızlar balık yağı kullanan varmı doktormu yazdı?
Herkese günaydın bayanlar melekleriniz ve siz nasılsınız bugün? ya kızlar balık yağı kullanan varmı doktormu yazdı?
cnm aynı durum bende de var.ne yaparsa yapsın batıyor banada sürekli tersleme durumundayım sanırım hormanlardan kaynaklanıyor:kedi:Mrb kızlar çok fenayım çok.Gıcık oluyorum eşimin yaptığı söylediği herşeye...Sanki her yaptığı batıyor bana.2-3 gündür böyleyim dayanamayıp tepki de gösteriyorum yani çenem durmuyor.Yaaa valla delircem şimdi hormonlardan mı yoksa bana has bişey mi bilmiyorum ama çatlayacağım sinirdenklava:
bende kullanıyorum balık yağını hamilelikten öncede kullanmamı istemişti doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?