2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar bugün doktordan geldik, herşey çok şükür iyi 7 ekimde ense kalınlığı için çağırdı, ultrasyonda da 10+4 çıktık. bebişim 5 cm olmuş, büyümüş yavrum. Biran önce zaman geçse uşakları kucağımıza alsak, sağlıklı sıhatli. Çok merak etmiştim bugün gördük çok şükür.

Günaydın hamişler :smiley-cool:,
h.sonu 1 saate yakın yüzdüm.doğumu ve hamilelik sürecini kolaylaştırıyormuş..bakalım göreceğiz ancak mide bulantılarım hiç azalmadı içten içe sürekli karışıyor ( ve hep bu yüzden keyifsizim (

Günaydın kızlar

gözün aydın canım sevindim adına , darısı bana inşallah her kontrol öncesi panik yaşıyorum rabbim korktuğumuz yere uğratmasın hiçbirimizi sağsağlim kucağımıza alalım meleklerimizi...benim 10. haftada ölçmüştü dr um ense kalınlığını..

Süt direk hayvansal gıda old için içmeyi tavsiye etmiyorlar daha çok yoğurt kefir yenmeli diye biliyorum ben..Hiç süt içmiyorum o yüzden ama bol bol yoğurt tüketiyorum

Günaydınn a.s.

Bende sütü soğukken içebiliyorum bi dikişte içip bitiriyorum,
doktorum bol bol yoğurt ye süt iç dedi.
Geçenlerde kefir içtim midemi rahatsız etti, şişkinlik yaptı..

Ense kalınlığı nerden ölçüyorlar canım. ultrasyondan mı, kan tahlili mi? kızlar bi aydınlatın beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…