- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.241
balik yagi ne icin??
bende kullanıyorum balık yağını hamilelikten öncede kullanmamı istemişti doktorum..
Kullandığın balık yağının adı ne canım günde 1 tanemi alıyosun?
marincap special, günde 1 tane alıyorum...
ben sultanbeylide oturuyorum..
kontrole birkaç kere yakacık doğum evine giitm ordaki dr kartal araştırmada yaptır dedi...
bende her hastane yapmıyor sandım....
aslında orası sadece kadın doğum ve çocuk üzerine bir hastane...
orda yaplaları lazımdı...
eşim sormuşlta galiba bizim burdaki devlettede yapıyorlar...
ama eşim araştırmadan yana...
belki dr un bir bildiği vardır diyor...
göztepede araştırma hastanesi...ama bize biraz uzak...
özel arabanmız da var ama yinede biraz yakın bir yer olsun diyorum...
evde devamlı yatıyorum öğle birden kalkıp uzun yolda gitmek istemiyorum...
canım göztepenin çamlıca polikıliniğide mi var...ilk duydum...
peki canım sen nasıl ranedevu aldın...
ilk gittiğin günü oldumu yoksa ilerki bir güne randevumu veriyorlar...
Evet canım ben randevu almadan giriş yaptım gittim kayıt aldı danışma doktora dedim tahlilleri yaptırcam diye kendi doktormun yazdıklarını verdim doktor giriş yaptı çokta ilgililer canım yalnız 2 ye kadar alabiliyorlar kan çünkü 2 de merkeze gidiyormuş biz çok memnun kaldık benim evim çamlıcada o kadarda ödemek istemedim olumunekankayizsmile
Kızlar ya ben süt içemiyorum midem bulanıyor süt içince napacam ben ya??Sizde durumlar nasıl içebiliyomusunuz?
Günaydın kızlar bugün doktordan geldik, herşey çok şükür iyi 7 ekimde ense kalınlığı için çağırdı, ultrasyonda da 10+4 çıktık. bebişim 5 cm olmuş, büyümüş yavrum. Biran önce zaman geçse uşakları kucağımıza alsak, sağlıklı sıhatli. Çok merak etmiştim bugün gördük çok şükür.
Kızlar ya ben süt içemiyorum midem bulanıyor süt içince napacam ben ya??Sizde durumlar nasıl içebiliyomusunuz?
bende sut sevmiyom. soguk sute kakao v seker katarak dene. ben oyle iciyom.
Günaydın :)) sana da iyi haftalargünaydın kızlarrriyi haftalar hepinizeee
gözün aydın canım sevindim adına , darısı bana inşallah her kontrol öncesi panik yaşıyorum rabbim korktuğumuz yere uğratmasın hiçbirimizi sağsağlim kucağımıza alalım meleklerimizi...benim 10. haftada ölçmüştü dr um ense kalınlığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?