2011 Nisan Anneleri

kizlar öncelikler hepinize selamlar..
c.tesi benimde kontrolüm vardi sonrasinda az birsey kahverengimsi akintiyla bir leke geldi.bence adet olmamissindir.hatta doktorum ilk adet olacaginda cok gelebilir kokma sakin diye uyardi.

slm canım çok haklısın valla dün benim kardeşimin yarışması vardı kırıkkalede oraya bile gidemedim bebeğim huzursuz olur die oğlum üşüyecek die dışarı adım atamıyorum ankara da hava nın akıbeti hiç belli olmuyo çok sıkıldım artık

valla eskiden çantamı takardım koluma çıkardım.
şimdide öle sanıorm ama akıllanmıormm

kizlar öncelikler hepinize selamlar..
c.tesi benimde kontrolüm vardi sonrasinda az birsey kahverengimsi akintiyla bir leke geldi.bence adet olmamissindir.hatta doktorum ilk adet olacaginda cok gelebilir kokma sakin diye uyardi.

tşk ederim paylaştığın için netten baktım nedeni nedir die bi enfeksiyondan kaynaklanabilir falan yazıyo yarın dr.a gidicem bakalım ne diycek

valla eskiden çantamı takardım koluma çıkardım.
şimdide öle sanıorm ama akıllanmıormm

nerdeeee eskide kaldı o günler yedek kıyafeti bezi battaniyesi taşıma çantası arabası derken b, bakıyosun ki sanki taşınır vaziyettesin geçen hafta hastaneye gittik Allah ım rezillik ya sürekli emmek istiyo altını pisletiyo bunlar yetmezmiş gibi sabah hava serindi kalın battaniyeyle falan çıktık öğlen gelirken yandık resmen yazık bebeğim pişti nasıl terlemiş gelirkende üzerine sadece ince penye battaniye örtmüştüm ama amann ne biliyim hasta etmeyim die ben bunalıma gircem yaaa

biogaia yı bende kullanıyorum günde beş damla çok faydasını gördüm doktorumuz tavsiye etmişti yararlı bakteri içeriyormuş bağırsaklar için tavsiye ederim

aynen cnm ya.annelik zor işte

selam kızlar geçenlerde hani kütahyada deprem olmuştu ya bizde bandırmadan acayip hissettmiştik ve ben çok korkmuştum.işte o günden beri sütüm azaldı ve o günden beri 3 defa falan emzirebildim kızımı.normalde geceden sabaha kadar göğsümden süt akardı ama kaç gecedir öle olmuyor sıkıyorum öle bile zarzor geliyor sütüm.zaten tek göğsümden gelıyordu.kızımı 2 ay bile emziremeden sütüm kesildi.artık mama vermeye devam edicem (25:

ayy canım çok üzüldüm ya ama yinede daha fazla sıkma canını göğsünüde ver belki geçici bi problemdir belkide minik yavruya dayanamaz ve göğsünden süt gelir sıkma canını

Son düzenleme:

İnşaallah geçici bir durumdur sütün gelir geri. Benimde sütüm yok gibi mama takviyesi yapıyorum. Benimde bugün iyice azaldı. Çok üzgünüm. Oysaki hiç mama vermeyi düşünmemiştim.Hayırlısı olsun ne yapalım.

Günaydın kızlar,
Bebeğinizi hıçkırık tutunca ne yapıyorsunuz? Sağlık Ocağındaki ebe bir damla limon damlatılmış su ver dedi ama veremem yaa limonlu su falan.. Bekliyoruz mecbur, sadece ağlayınca geçiyor ağlatmaya da kıyamıyorum yaw

Sakın lımonlu su vs verme hıckırık yenı dogan bebeklerın hepsınde olur olmalıda...
eger emzirebılıyorsan emzir benım doktorumun ve eşimin tek tavsiyesi...

selam annişler nasısınız...bebişimi uyuttum bi bakim dedim...bu çocuğun uykusu hiç belli olmuyo..ama şunu anladım benim yavrum uyuyacağı yoksa hiç bi şekilde uyumuyo..salla naparsan yap..onun bi vakti var...uyumadı uyumuyo diyenlere de gıcık oluyo benim yavrum inadına uyumuyo...gecen kayınvalidemdeydi..bu çocuk nie uyumuyo vay büyümücek vay cok bağırıyo çatlıcak dedikçe uyumadı..o salladı bizimki uyumadı..çok emziriyosun senin bu emzirmenle bu cocuktan 2 tane olur diyo bana..karnı tok nie uyumuyo dedikçe uyumadı..napim benim kız böle 3 4 saat emio oyalanıo..bazen 6 saat de olabilio ama sonra bi daldı mı ii uyuyo..saat 6 da kalktı bugün arada bi yarım saat şekerleme yaptı ama uyumadı sabırla emzirdim anneannesi vardı olur yavrum çocuk bu böyle böyle büyür dedi..sakin sakin emdi oynadık sonra emerken gözleri kapanmaya başladı yatağına koydum sızdı gitti ne sallama ne bişeyama hemen karnı doymuyo napim..bide üstüne düştükçe daha çok bağırıo...babannesine bi gıcığı mı var ne tembilemiyorum da amaböyle işte..sizler nasısınız kızlar??

Selam Kızlar,nasılsınız??Bebişler nasıl?Bugün Gülfuren'in oğlu fıtık ameliyatı ve sünnet oldu.Çok şükür iyimiş ama tabi ilk gün olduğu için biraz huysuzmuş inşallah çabucak düzelir küçük erkeğim benim

biogaia yı bende kullanıyorum günde beş damla çok faydasını gördüm doktorumuz tavsiye etmişti yararlı bakteri içeriyormuş bağırsaklar için tavsiye ederim

ay canım gece yatarken verdim ondan mı sabah ki verdiğim rezenden mi bilmem maşaallah süphanallah bugün uyudu inanamıyorum hala:))) rezeneyi doktor bir çay kaşığı verin demiş dün verdim o kadarcığın ne faydası olacak sabah bir çay kaşığını 10 ml suyla karıştırıp verdim eşim duymasın:)

canım geçmiş olsun ben kütahyadayım birebir yaşadım eşim bir kanepede ben bir kanepede uyuyorduk ben nasıl uyandığımı bilmedim eşim mi kaldırdı benmi kalktım baktım eşim tv yi tutuyor düştü düşecek ben kaldım öyle bebeğim karşımda koltukda onu neriye koyuyum diye düşündüm o ara neler söyeledim bilmiyorum eşimin sakin ol sakin ol dediğini hatırlıyorum annem geldi yan odadan durur durmaz hemen pardesüleri taktık başımı örttüm çocuğu kaptığım gibi dört kat aşağı indik çok zordu ben titriyorum soğuktan üşüdüm yani eşimle annem su iç suiç diye pniklediler dedim sakin olun tamam korkudn değil soğukdan titriyorum gecenin ikibuçuğunana kadar eşim iş yerinde durduk sonra girdik eve anneme dedim sen git yat eşimde kanepede uyuya kaldı ben sabahaca haberlere baktım birde üçbuçukda artçı sarsıntı oldu tam oğlum emzirirken çocuğu sıktım eşime seslendim annem hemen geldi o da uyumamış çok zordu Allah dışarda kalanlara yardım etsin, sende humana iç canım ben ilk başlarda sütüm gelsin diye pet şişeye dolduruyordum bir sabah bir akşam içiyordum

Canım sakın daha neler ben hıçkırınca hemen emziriyorum kesiyor anında sende öyle yap

Canım bebeğin gazı olunca sürekli emmek istiyor ben eşime anlatamadım bunu iki saatden önce emzirmek gazı artırıyor dedikçe aç bu diye tartıştı benle sonunda araştırmış inandı bana şimdi kendi diyo emzirme diye:)

Ay geçmiş olsun bizde istedik sünneti hemen ama malum sıkıntılı oldu bizim doğum süreci şimdide gaz sancımız başladı bu dönemde yatıramayız ilk on gün içinde yaptırmak en iyisi

Ay geçmiş olsun bizde istedik sünneti hemen ama malum sıkıntılı oldu bizim doğum süreci şimdide gaz sancımız başladı bu dönemde yatıramayız ilk on gün içinde yaptırmak en iyisi

Bize dr.3.ayda yaptırın dedi.Gaz sancısı bizde de var herşeyi denedik iyi gelmedi en son ege üniv.gittik dr.colınox adında damla verdi çok şükür çok iyi geldi gazını çıkarıp kakasını kendi yapabiliyor artık önceleri hep benim yardımımla yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…