- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.461
slm kızlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı geçtiğimiz cuma sabah afedersiniz böyle kahverengi çamur gibi bi tuhaf akıntı olmaya başladı bende adet oldum zannettim ama yengem adet değildir dr. vajinal muayene ettiği için olmuştur dedi dün akşama kadar oluyodu ama bugün olmamış şimdi ben adet oldum mu olmadım mı (hiç böylede adet kanaması görmedim ama) bilemedim sizede bi soruyum dedim bilgisi olan paylaşırsa seviniriim yarın hastaneye gidicem dr.a da sorucam ama merak ettim
slm kızlar
dün bi komşumuzun nikahı vardı
oğlumla oraya gittik.
snrada hava güzeldi çok gezdik.oğlum dışarda hep uyudu vee eve 22 gibi geldik. bütün gecede 10 kere kalktı doğal olarak.
gezdiğimizz burnumuzdann geldi yani.
küçük bebekle çok zor kızlar
slm canım çok haklısın valla dün benim kardeşimin yarışması vardı kırıkkalede oraya bile gidemedim bebeğim huzursuz olur die oğlum üşüyecek die dışarı adım atamıyorum ankara da hava nın akıbeti hiç belli olmuyo çok sıkıldım artık
kizlar öncelikler hepinize selamlar..
c.tesi benimde kontrolüm vardi sonrasinda az birsey kahverengimsi akintiyla bir leke geldi.bence adet olmamissindir.hatta doktorum ilk adet olacaginda cok gelebilir kokma sakin diye uyardi.
valla eskiden çantamı takardım koluma çıkardım.
şimdide öle sanıorm ama akıllanmıormm
selam kızlar bizde gazdan duramıyoruz benimki çıkarıyor çıkarıyor yine aynı kıvranıyor gündüz uykusu kalmadı hep kucağımda bugün doktora sordu eşim metsilde yeni bitmişti ben slikon uçla emzirdiğim için hava yutuyor olabilirmiş slikonsuz deniyorum artık doktor başka bir ilaç yazmış eczacı bunlar bitksel değil metsil vs bilinçsiz kullanılınca kolon kanserine neden oluyor demiş biogaia diye bir ilaç tavsiye etmiş bitkisel bişey prebiyotik içeriyor doktorda rezene çayı verin günde üç çay kaşığı demiş
nerdeeee eskide kaldı o günler yedek kıyafeti bezi battaniyesi taşıma çantası arabası derken b, bakıyosun ki sanki taşınır vaziyettesin geçen hafta hastaneye gittik Allah ım rezillik ya sürekli emmek istiyo altını pisletiyo bunlar yetmezmiş gibi sabah hava serindi kalın battaniyeyle falan çıktık öğlen gelirken yandık resmen yazık bebeğim pişti nasıl terlemiş gelirkende üzerine sadece ince penye battaniye örtr müştüm ama amann ne biliyim hasta etmeyim die ben bunalıma gircem yaaa
selam kızlar geçenlerde hani kütahyada deprem olmuştu ya bizde bandırmadan acayip hissettmiştik ve ben çok korkmuştum.işte o günden beri sütüm azaldı ve o günden beri 3 defa falan emzirebildim kızımı.normalde geceden sabaha kadar göğsümden süt akardı ama kaç gecedir öle olmuyor sıkıyorum öle bile zarzor geliyor sütüm.zaten tek göğsümden gelıyordu.kızımı 2 ay bile emziremeden sütüm kesildi.artık mama vermeye devam edicem( 25:
selam kızlar geçenlerde hani kütahyada deprem olmuştu ya bizde bandırmadan acayip hissettmiştik ve ben çok korkmuştum.işte o günden beri sütüm azaldı ve o günden beri 3 defa falan emzirebildim kızımı.normalde geceden sabaha kadar göğsümden süt akardı ama kaç gecedir öle olmuyor sıkıyorum öle bile zarzor geliyor sütüm.zaten tek göğsümden gelıyordu.kızımı 2 ay bile emziremeden sütüm kesildi.artık mama vermeye devam edicem( 25:
kizlar sizin facebook unuz yok mu orasindaki nisan anneleri daha hareketli sizde oraya gelsenize
https://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_192213064132881&ap=1 daha cok paylasim yapiyoruz ve herkes görmüyo daha iyi oluyo.. yanlis link kopyalamisim simdi dogrusu
Günaydın kızlar,
Bebeğinizi hıçkırık tutunca ne yapıyorsunuz? Sağlık Ocağındaki ebe bir damla limon damlatılmış su ver dedi ama veremem yaa limonlu su falan.. Bekliyoruz mecbur, sadece ağlayınca geçiyor ağlatmaya da kıyamıyorum yaw
biogaia yı bende kullanıyorum günde beş damla çok faydasını gördüm doktorumuz tavsiye etmişti yararlı bakteri içeriyormuş bağırsaklar için tavsiye ederim
Günaydın kızlar,
Bebeğinizi hıçkırık tutunca ne yapıyorsunuz? Sağlık Ocağındaki ebe bir damla limon damlatılmış su ver dedi ama veremem yaa limonlu su falan.. Bekliyoruz mecbur, sadece ağlayınca geçiyor ağlatmaya da kıyamıyorum yaw
selam annişler nasısınız...bebişimi uyuttum bi bakim dedim...bu çocuğun uykusu hiç belli olmuyo..ama şunu anladım benim yavrum uyuyacağı yoksa hiç bi şekilde uyumuyo..salla naparsan yap..onun bi vakti var...uyumadı uyumuyo diyenlere de gıcık oluyo benim yavrum inadına uyumuyo...gecen kayınvalidemdeydi..bu çocuk nie uyumuyo vay büyümücek vay cok bağırıyo çatlıcak dedikçe uyumadı..o salladı bizimki uyumadı..çok emziriyosun senin bu emzirmenle bu cocuktan 2 tane olur diyo bana..karnı tok nie uyumuyo dedikçe uyumadı..napim benim kız böle 3 4 saat emio oyalanıo..bazen 6 saat de olabilio ama sonra bi daldı mı ii uyuyo..saat 6 da kalktı bugün arada bi yarım saat şekerleme yaptı ama uyumadı sabırla emzirdim anneannesi vardı olur yavrum çocuk bu böyle böyle büyür dedi..sakin sakin emdi oynadık sonra emerken gözleri kapanmaya başladı yatağına koydum sızdı gitti ne sallama ne bişey ama hemen karnı doymuyo napim..bide üstüne düştükçe daha çok bağırıo...babannesine bi gıcığı mı var ne tembilemiyorum da ama böyle işte..sizler nasısınız kızlar??
Selam Kızlar,nasılsınız??Bebişler nasıl?Bugün Gülfuren'in oğlu fıtık ameliyatı ve sünnet oldu.Çok şükür iyimiş ama tabi ilk gün olduğu için biraz huysuzmuş inşallah çabucak düzelir küçük erkeğim benim
Ay geçmiş olsun bizde istedik sünneti hemen ama malum sıkıntılı oldu bizim doğum süreci şimdide gaz sancımız başladı bu dönemde yatıramayız ilk on gün içinde yaptırmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?