2011 Nisan Anneleri

ay hele annm burdaykn kat kat gydryrduu üşür bu cocuk dye ..yaz gelsn gydrcem çıtçıtlı bady i salcam ewin içine bzmki baylyr zaten öle durmya

ya evet bende nasıl giydireceğimi şaşırdım doktorlar anneden bir kat fazla giyinecek diyorlar ama ben çeşmedeyim ve annem izin verse atletle duracağım eeee o zaman bebek nasıl olacak ooof bi bakıyorum çocuk ter içinde bi bakıyorum eller soğuk

ay hele annm burdaykn kat kat gydryrduu üşür bu cocuk dye ..yaz gelsn gydrcem çıtçıtlı bady i salcam ewin içine bzmki baylyr zaten öle durmya

ayyy benimki hele altını aldıktan sonra biraz açık bırakıyorum bayılıyor nerdeyse kahkaha atacak ,bende yaz iyice gelsin şöööle sadece çıtçıtlı badiyle oohhh

Huzursuzsa sakinleştiriyor, ama mesela gazı varsa uyumaz bana dün gece olduğu gibi, uykusunu da getiriyor ama gazı çıkmamışsa uyusa bile geri uyanır.

Günaydın. Dinlenmişsin ne güsel

Saolun kızlar ama maalesef o güzel gün ve gecenin hırsını aldı kızım bugün benden bütün gün uyumadı nerdeyse 12 saat oldu, eme eme bitirdi beni tansiyonum düştü, 40 dakika ancak oluyor uyutalı o da huzursuz, kımıldayıp duruyo yatamıyorum uyanacak her an diye demek ki ayda bi kere izin kullandırıyo kızım bana yaramaz tosbamm

Slm kızlar nasılsınız??
Kızlar yaaa çıldıracağım artık son 1 haftadır kusmaları had safhaya ulaştı artık...Doya doya emziriyorum sonra hoppp geri çıkarıyor...Normal mi bu yaaa???Çok kafaya taktım acaba bir rahatsızlığı var da ben mi anlamıyorum...niye kusuyor bu çocuk nerdeyse her emmeden sonra kusuyor az bişey de değil hepsini çıkarıyor...Geceleri memede uyuyup kadığı için kusmaya vakit kalmıyor tabi ama diğer vakitler çok kusuyor

aynı benım kızımda öle her emdıgını kusuyordu hemde fışkırtıyordu bazen resmen.geçen üşüttüğü için kızımı doktora götürdük bu şikayetımızı söledık aptamilin ar adlı diyet mamasını verdı bıze 2 kaşık normal mamadan verıyorsam 1 kaşıkta diyet mamadan koyuyorum öle yediriyorum şuanda nerdeyse kusmuyor gibi artık.sanırım reflü oluyor ama ileri derecede değil.bence bi doktoruna göster sende.

Evet canım yanımdaydı cumartesi gitti, eşim yardım ediyor aşırı panik bu üşüyor bu aç diye sürekli çıldırtıyor gaz sancımızda var o gazını yapanaca benim burnumdan getiriyor onun yüzünden bende anneme iyi davranamadım ve annem gidince sürekli ağladım

sanada geçmiş olsun canım
hastanede ebeler aranma refleksi hep vardır her zaman aç olduklarını göstermez demişlerdi ama bende anlatamıyorum eşime falan sürekli çocuk aç diyolar gıcık oluyorum:96:

benim eşimde aynı

canım fışkırma şeklinde olursa sıkıntı var diyorlar

selam kızlar bizde gazdan duramıyoruz benimki çıkarıyor çıkarıyor yine aynı kıvranıyor gündüz uykusu kalmadı hep kucağımda bugün doktora sordu eşim metsilde yeni bitmişti ben slikon uçla emzirdiğim için hava yutuyor olabilirmiş slikonsuz deniyorum artık doktor başka bir ilaç yazmış eczacı bunlar bitksel değil metsil vs bilinçsiz kullanılınca kolon kanserine neden oluyor demiş biogaia diye bir ilaç tavsiye etmiş bitkisel bişey prebiyotik içeriyor doktorda rezene çayı verin günde üç çay kaşığı demiş

slm kızlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı geçtiğimiz cuma sabah afedersiniz böyle kahverengi çamur gibi bi tuhaf akıntı olmaya başladı bende adet oldum zannettim ama yengem adet değildir dr. vajinal muayene ettiği için olmuştur dedi dün akşama kadar oluyodu ama bugün olmamış şimdi ben adet oldum mu olmadım mı (hiç böylede adet kanaması görmedim ama) bilemedim sizede bi soruyum dedim bilgisi olan paylaşırsa seviniriim yarın hastaneye gidicem dr.a da sorucam ama merak ettim

Son düzenleme:
Evt cnm götüreceğim doktora çarşamba günü inş. bişey çıkmaz

canım fışkırma şeklinde olursa sıkıntı var diyorlar
Cnm her zaman fışkırma şeklinde değil baen de ağzının kenarından bırakıveriyor...Çok mu kafama takıyorum bilmiyorum ki yawwww

anne olmak ne zormuş dimi annelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz şimdi
ama kusuyo die illa bişey olcak değil ya tedbir amaçlı bi göster bakalım umarım bişey çıkmaz
benim yavrumunda burnuna sürekli pislik geliyo tıkanıyo hapşuruyo uzun zamandır böyle çok şükür ateşi huzursuzluğu falan yok bende götürücem bi dr.a bakalım ne diycek

slm kızlar
dün bi komşumuzun nikahı vardı
oğlumla oraya gittik.
snrada hava güzeldi çok gezdik.oğlum dışarda hep uyudu vee eve 22 gibi geldik. bütün gecede 10 kere kalktı doğal olarak.
gezdiğimizz burnumuzdann geldi yani.
küçük bebekle çok zor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…