- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.441
ana kız gezin doya doya aytencim evet ya sayfaların birikmesi güzel braz canlanıyor
Günaydın, Antalya yanıyo, abimin eşi dün çıktı ve bynu ensesi kıpkırmızı döndü :) Biz de 4'ten sonra çıkarız belki..
Bebeğin kıyafetini ayarlayamıyorum ben yaa, geçen sefer terletmişim çocuğu, millet ne güzel efil efil çıkartmış bebelerini, amatörüm tabii
ay hele annm burdaykn kat kat gydryrduu üşür bu cocuk dye ..yaz gelsn gydrcem çıtçıtlı bady i salcam ewin içinebzmki baylyr zaten öle durmya
Huzursuzsa sakinleştiriyor, ama mesela gazı varsa uyumaz bana dün gece olduğu gibi, uykusunu da getiriyor ama gazı çıkmamışsa uyusa bile geri uyanır.
Günaydın. Dinlenmişsin ne güsel
maşallah canım inş. öyle düzeninizi oturtur benim oğluşumda 12 6 uyudu çok mutlu oldum bende sabah ağlayınca kalktım gün ağarmış gerçekten uyumak çok iyi geldi dediğin gibi bende özlemişim gece uyumayı
günaydın kızlar :79: bugün nasılız küçük meleklerimizle
Slm kızlar nasılsınız??
Kızlar yaaa çıldıracağım artık son 1 haftadır kusmaları had safhaya ulaştı artık...Doya doya emziriyorum sonra hoppp geri çıkarıyor...Normal mi bu yaaa???Çok kafaya taktım acaba bir rahatsızlığı var da ben mi anlamıyorum...niye kusuyor bu çocuk nerdeyse her emmeden sonra kusuyor az bişey de değil hepsini çıkarıyor...Geceleri memede uyuyup kadığı için kusmaya vakit kalmıyor tabi ama diğer vakitler çok kusuyor
eftalim sanırım annen hala yanında.....annenin varlığı eşinde gerginlik yaratıyordur...2.kızım henüz 43 günlük benim annemde 24.dün evine döndü ama benim eşim 24 gün içinde bana hiç yardımcı olmadı desem yeridir...annem gittikten sonra bana yakınlaştı ve bebek bakımında yardımcı olmaya başladı...sabret tatlım bugünlerde geçecek,nasıl geçtiğini anlamıcan bile....tadını çıkar kuzunun..
geçmiş olsn cnm. çok zor bilirim. 99 depreminde adapazaarındaydım maalesef. çok kötüydü..
aman kzılar kaynana ne kii herkezin kendi annesi cidden.
ne demişler ağlarsa anam anğlar gerisi yalan ağlar. çok doğru
hastanede ebeler aranma refleksi hep vardır her zaman aç olduklarını göstermez demişlerdi ama bende anlatamıyorum eşime falan sürekli çocuk aç diyolar gıcık oluyorum:96:
Slm kızlar nasılsınız??
Kızlar yaaa çıldıracağım artık son 1 haftadır kusmaları had safhaya ulaştı artık...Doya doya emziriyorum sonra hoppp geri çıkarıyor...Normal mi bu yaaa???Çok kafaya taktım acaba bir rahatsızlığı var da ben mi anlamıyorum...niye kusuyor bu çocuk nerdeyse her emmeden sonra kusuyor az bişey de değil hepsini çıkarıyor...Geceleri memede uyuyup kadığı için kusmaya vakit kalmıyor tabi ama diğer vakitler çok kusuyor
günaydınn biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım
bizde iyi olmaya calışıyoruz cigerlerini üşütmüş bizim ufaklık göbegimizde kınmaları yüzüne fıtık olmuş anlican brz hzursusuz:96:
Evt cnm götüreceğim doktora çarşamba günü inş. bişey çıkmazaynı benım kızımda öle her emdıgını kusuyordu hemde fışkırtıyordu bazen resmen.geçen üşüttüğü için kızımı doktora götürdük bu şikayetımızı söledık aptamilin ar adlı diyet mamasını verdı bıze 2 kaşık normal mamadan verıyorsam 1 kaşıkta diyet mamadan koyuyorum öle yediriyorum şuanda nerdeyse kusmuyor gibi artık.sanırım reflü oluyor ama ileri derecede değil.bence bi doktoruna göster sende.
Cnm her zaman fışkırma şeklinde değil baen de ağzının kenarından bırakıveriyor...Çok mu kafama takıyorum bilmiyorum ki yawwwwcanım fışkırma şeklinde olursa sıkıntı var diyorlar
Evt cnm götüreceğim doktora çarşamba günü inş. bişey çıkmaz
Cnm her zaman fışkırma şeklinde değil baen de ağzının kenarından bırakıveriyor...Çok mu kafama takıyorum bilmiyorum ki yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?