- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.501
Selam tatlı anneler ve kuzucuklari umarım herkes iyidir,kafamıza takılan mama ve gaz olsun sadece bunlardan birsey olmaz çok şükür.biz kuzumla iyiyiz teyzeleri kırkımız daha çıkmadı siz kırk çıkarmada neler yaptınız?daha evimize geçemedik kayinvalidemdeyiz hala:)öpüyorum hepinizi.
Doktorla konuştum, sab simplexi kullan dedi, bi de Bifiform kullan dedi, eşim de aldı geldi. Ama ben rezeneyi yarın da denemeye devam edip sonra başlicam bunlara.. Arkadaşım eczacı bu arada, dediğine göre sab'ın piyasada sahteleri varmış dikkat edin kızlar..
Günaydın annişler ve bebişleri...her emzirmeden sonra kızımın gazını çıkartıyorum bazen kendi de alttan pırtlatıto ama yine ıkınıyo yine ıkınıyo yapamayınca da basıyo çığlığı dün akşam o kadar ağladıki yavrum uyuyakaldı ağlamaktan.Zinco kullanıyırum ama artık fayda etmiyor galiba burdan sab simplex diye bir damla okudum al gel dedim eşime 3 tane eczaneye sormuş ikisi piyasadan kaldırıldı demiş bir tanesi de yarın getirtirim isterseniz demiş bende güvenemedim kalsın o zaman dedim napıcam ben bu ıkınmalarla sabah bir başlıyor geceye kadar doğru dürüst uyuyamıtor da yavrum
Günaydın annişler ve bebişleri...her emzirmeden sonra kızımın gazını çıkartıyorum bazen kendi de alttan pırtlatıto ama yine ıkınıyo yine ıkınıyo yapamayınca da basıyo çığlığı dün akşam o kadar ağladıki yavrum uyuyakaldı ağlamaktan.Zinco kullanıyırum ama artık fayda etmiyor galiba burdan sab simplex diye bir damla okudum al gel dedim eşime 3 tane eczaneye sormuş ikisi piyasadan kaldırıldı demiş bir tanesi de yarın getirtirim isterseniz demiş bende güvenemedim kalsın o zaman dedim napıcam ben bu ıkınmalarla sabah bir başlıyor geceye kadar doğru dürüst uyuyamıtor da yavrum
canım benimkide öle yapıyordu hatta bazen hala yapıyor ben doktor tavsiyesi ile biogaia damla var onu kullanıyorum faydalı bakteriler varmış içinde çok faydasını gördüm sıcak havlu koyuyorum karnına veayaklarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum topuğuna ve karnına ölece rahatlıyo bide altını açıp bırakmakta faydalı son bi tavsiye dahakovaya sıcak su doldur belden aşağısını suya sok ve karnına masaj yap saat yönüne doğru o zmaan da rahatlatıyo benim oğlum olduğu için durumum daha vahim durumuna göre hepsini ayrı ayrı yapıyorum ben allah kolaylık versin ne diyim
bu ılacın fıyatı nekadar acaba.bende dun metsıl aldım tadını beyenmedı kızım ve hep cıkarıo metsılı ıcınce..kolon kanserı falan yazmıslar anneler korktum yaaa...
gazını cıkarıo bırt bırtt bırtlıooo bı ses cıkıo anlatamam..kakasınıda yapıo allaha sukur gunde ıkı yada uckere ama anlamıyorum anında gene kıvranıo.zınco kullanıodum doktor dun metsıl verdı..bıogaıa dıye bısey varmıs onumu denesem bıde acaba?
kızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
kızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
ben kucağıma alıp duşa giriyorum canım.
bizde iyi olmaya calışıyoruz cigerlerini üşütmüş bizim ufaklık göbegimizde kınmaları yüzüne fıtık olmuş anlican brz hzursusuz:96:
selam kızlar geçenlerde hani kütahyada deprem olmuştu ya bizde bandırmadan acayip hissettmiştik ve ben çok korkmuştum.işte o günden beri sütüm azaldı ve o günden beri 3 defa falan emzirebildim kızımı.normalde geceden sabaha kadar göğsümden süt akardı ama kaç gecedir öle olmuyor sıkıyorum öle bile zarzor geliyor sütüm.zaten tek göğsümden gelıyordu.kızımı 2 ay bile emziremeden sütüm kesildi.artık mama vermeye devam edicem( 25:
Günaydın kızlar,
Bebeğinizi hıçkırık tutunca ne yapıyorsunuz? Sağlık Ocağındaki ebe bir damla limon damlatılmış su ver dedi ama veremem yaa limonlu su falan.. Bekliyoruz mecbur, sadece ağlayınca geçiyor ağlatmaya da kıyamıyorum yaw
Alttan muayene oluyormuş cnmyaa kızlar ben sezeryanla doğum yaptım kırkımız çıktıktan sonra gidilen doktor kontrolünde alttan muayenemi yapılıyor sanırım burda okuduklarımdan öle anladım umarım yanlış anlamışımdır :18:
Şu anda gün aşırı küvette yıkıyoruz havalar bıraz daha ısınsın hergün yıkıycazkızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
Ben henuz tam olarak alıştıramadım bakkal emzığı aldık sadece onu aldı oda her zaman değıl uyumak uzereyken tıkıyorum ağzınakızlar bebek emziğe nasıl alıştırılıyor, bilen var mı?
Ben henuz tam olarak alıştıramadım bakkal emzığı aldık sadece onu aldı oda her zaman değıl uyumak uzereyken tıkıyorum ağzına
kızlar yazıştığınız face adresi ne?özelden mesaj atarsanız sevinirim.arada kaynamasın
kızlar bebek emziğe nasıl alıştırılıyor, bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?