2011 Nisan Anneleri

Selam tatlı anneler ve kuzucuklari umarım herkes iyidir,kafamıza takılan mama ve gaz olsun sadece bunlardan birsey olmaz çok şükür.biz kuzumla iyiyiz teyzeleri kırkımız daha çıkmadı siz kırk çıkarmada neler yaptınız?daha evimize geçemedik kayinvalidemdeyiz hala:)öpüyorum hepinizi.

öncelikle hayırlı olsun 40 kınız şimdiden bizim babaannemiz 40 çıkarmak için süzgeci içine süpürge çöpü 40 tane minik taş ve buğday,ayna,altın, makas koyup yıkadıktan sonra son bi kaç taş suyunu süzgeçten üzerine döktü ve kalan suylada benim banyo yapıp üzerime dökmemi istedi...

inanmak ve inanmamak arasında gidip geldiğim halde yapmaktan ne çıkar deyip yaptım ben...

Günaydın annişler ve bebişleri...her emzirmeden sonra kızımın gazını çıkartıyorum bazen kendi de alttan pırtlatıto ama yine ıkınıyo yine ıkınıyo yapamayınca da basıyo çığlığı dün akşam o kadar ağladıki yavrum uyuyakaldı ağlamaktan.Zinco kullanıyırum ama artık fayda etmiyor galiba burdan sab simplex diye bir damla okudum al gel dedim eşime 3 tane eczaneye sormuş ikisi piyasadan kaldırıldı demiş bir tanesi de yarın getirtirim isterseniz demiş bende güvenemedim kalsın o zaman dedim napıcam ben bu ıkınmalarla sabah bir başlıyor geceye kadar doğru dürüst uyuyamıtor da yavrum

canım benimkide öle yapıyordu hatta bazen hala yapıyor ben doktor tavsiyesi ile biogaia damla var onu kullanıyorum faydalı bakteriler varmış içinde çok faydasını gördüm sıcak havlu koyuyorum karnına veayaklarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum topuğuna ve karnına ölece rahatlıyo bide altını açıp bırakmakta faydalı son bi tavsiye daha kovaya sıcak su doldur belden aşağısını suya sok ve karnına masaj yap saat yönüne doğru o zmaan da rahatlatıyo benim oğlum olduğu için durumum daha vahim durumuna göre hepsini ayrı ayrı yapıyorum ben allah kolaylık versin ne diyim

bide unutmadan gaz olduğuna emin ol uykuya dalamama problemleri oluyo bu dönemde çıldırmış gibi ağlıyo benim yavrumda bende bırakıyorum ağlıyo biraz sonra kucağıma alıyorum sallaya sallaya yoruluyo bide fön makinası yanına ohhh sızıp kalıyo bunun ayrımına ii varmak lazım benim oğlum 35 günlük bi kaç defa doktora götürdük böle böle tecrübe ediyoruz işte

Canım senle aynı yöntemleri uyguluyoruz:) ben ekstradan iki gündür milupanın rezenesini veriyorum tavsiye ederim

bu ılacın fıyatı nekadar acaba.bende dun metsıl aldım tadını beyenmedı kızım ve hep cıkarıo metsılı ıcınce..kolon kanserı falan yazmıslar anneler korktum yaaa...

canım 30 tl kolon kanserini ben yazdım eşimin her zaman aldığı eczacı demiş hatta metsili ordan almış eşim eczacı yokmuş o gün kalfası varmış kızmış kalfaya biogaiayı kendileride kullanmış milupanının rezeneyide dene

benimkide aynı diyoruz doğalgaza para vermeyelim:)

kızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz

ben kucağıma alıp duşa giriyorum canım.

Biz 2 günde bir küvette(bebek küveti almıştık) yaptırıyoruz şu an ama havalar ısınıyor, yakında günlük yaptırmamız gerekecek sanırım. Duşa birlikte girmek iyi fikirmiş,küvette zor oluyor..

yaa kızlar ben sezeryanla doğum yaptım kırkımız çıktıktan sonra gidilen doktor kontrolünde alttan muayenemi yapılıyor sanırım burda okuduklarımdan öle anladım umarım yanlış anlamışımdır :18:

bizde iyi olmaya calışıyoruz cigerlerini üşütmüş bizim ufaklık göbegimizde kınmaları yüzüne fıtık olmuş anlican brz hzursusuz:96:

canım geçmiş olsun bebişine, Allah sağlık versin..

kıyamam ya canım, sen emzirmeye devam etsen mamanın yanında, belki fazlalaşır canım.. Allah bi daha öyle korku yaşatmasın kimseye, üzme kendini tatlım..

canım hıçkırık emzirince geçiyor, benim kızı da sık sık hıçkırık tutuyo, 3 4 kere çekince geçiyo yoksa yarım saat bekliyoruz..

slm kısslar nasılsınız bebıklerınız nasıl bız de aynıyız bol gazlı bol sancılı bol uykulu günler geçiriyoruz

Alttan muayene oluyormuş cnm
kızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
Şu anda gün aşırı küvette yıkıyoruz havalar bıraz daha ısınsın hergün yıkıycaz
kızlar bebek emziğe nasıl alıştırılıyor, bilen var mı?
Ben henuz tam olarak alıştıramadım bakkal emzığı aldık sadece onu aldı oda her zaman değıl uyumak uzereyken tıkıyorum ağzına

Bugün maşallah rezeneden midir anlamadım gazları potur potur çıkarıyo kızım, bugün de sevinçten ağlayacam galiba :) Umarım ilaçları boşuna almışımdır...

kızlar bebek emziğe nasıl alıştırılıyor, bilen var mı?

emziği bebeğin iç yanağına değidir. bebek kendi emmeye başlasın. direk ağzına verirsen midesini bulandırır. sonra parmaklarını iki yanağına değecek şekilde emziği tut. bi şekilde elini hissetsin. bebiş vücut sıcaklığına gelmeden emziği atmaya çalışacaktır. siz ısrarla tutun 10-15 sn sonra emecektir. soğuk emziği meme olarak algılamıyor sonra atıyor bu defada yok bu emzik emmeyecek diyip bırakıyorlar. emzik önemlidir. çünkü bebeğin emme isteğini gidermesi gerekir. aynı zamanda emzik rahatlıktır. bir banyoya giriyorum çıkana kadar on defa ağlıyor minik danam. eşim ağzına emziği koyuyor ben çıkana kadar bebişimi oyalıyor. yoksa ne yapılır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…