- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.481
gruba nasıl üye olucaz?
biogaia yı bende kullanıyorum günde beş damla çok faydasını gördüm doktorumuz tavsiye etmişti yararlı bakteri içeriyormuş bağırsaklar için tavsiye ederim
Amannn bugün bizimki de dellendi gazdan! Sabah 9'da emdi bi daha da 15 dakikalık 2 kestirme dışında uyumadı, bana kahvaltı, yemek hak getire.. o ağlarken hazırlayıp kucağımda bir yandan gaz çıkarmaya çalışırken bir yandan da atıştırıyorum. Zinco artık işe yaramıyo demek ki, öğlen 4 kaşık az önce de 4 kaşık rezene çayı verdim, umarım işe yarar. Delirecem ağladım sinirimden. akşama yemek yok ne yiyecez acabaaaa, bu gidişle zıkkımın pekini yiyecez ne gazmış yaa
aynenn yaaa bende sınırden aglıyorum...bu gaz olması normal ama neden bı caresı yokkııı((
Bi düğmesi olsa basınca çıksa valla, şimdi kucağımda 40 dakkadır emiyo, bi yandan da uyuyo zibidi, uykusunu alıp benden çıkaracak yineeee
gazını cıkarıo bırt bırtt bırtlıooo bı ses cıkıo anlatamam..kakasınıda yapıo allaha sukur gunde ıkı yada uckere ama anlamıyorum anında gene kıvranıo.zınco kullanıodum doktor dun metsıl verdı..bıogaıa dıye bısey varmıs onumu denesem bıde acaba?
amin canım saolsaın..ben de 44 günlük anneyim hala lekelenmem vra ama cok az dün doktoruma sordum çok normal 8- 9. haftaya kadar sürebilir canım kafaya takma..slm arkadaşlar
bütün yeni annelerin bebekleri hayırlı olsun salih evlatlar olurlar inşallah
bende 41 günnük anneyim ve bir sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim sezeryanla doğum yaptım ama hala lekelenmelerim devam ediyor doktora gidicem ama daha kontrol zamanıma var 1 hafta daha var devam eden arkadaşlar varmı aranızda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
mrb kızlar
jojop bnm oğlumda 5 6 saat uyumuyor. snrada bi uyuyor 4 saat fln uyuyor.
bu sabah 7 de kalktı mesela. 12:30 da uyuudu. şuan hala uyuyor ama kalkmak üzeredir. 3.5 saat olmuş
bnde bütün işlerimi yaptım toz aldım, çamaşır astım katladım,camlarımı sildim..
o uyurken yapmazsam bi daha hiç yapamam
mrb kızlarsezeryanla doğum yapan annişlere bir sorum olacak. İlk birliktelik acı veriyormu. Benim kırkım yeni çıktı. Tedirginim biraz:18:
napimm cnmm camlar bayağı pislenmişşti. mecburdum. yarında evi temizlicem artık,yardım edenim yok maalesef.amin canım saolsaın..ben de 44 günlük anneyim hala lekelenmem vra ama cok az dün doktoruma sordum çok normal 8- 9. haftaya kadar sürebilir canım kafaya takma..
maşallah canım yaa..hamaratsın..benim öğlenleri annem gelio ona rağmen çocuk 5 6 saat uyumayınca bana geliolar oysa annem çok yardımcı..daha alışamadım valla yaa..şöyle pır pır bir anne olmak istiyorum..bide sizin yavrular günde toplam kaç saat uyuyolar..??üşnmeyip her gün hesaplıyom 12 saati hiç geçmio..1 aylıkken 16 17 saat dio bide nette..ben daha hiç görmedim uyumadığından mı bi türlü büyümedi benim kız diyorum
mrb kızlarsezeryanla doğum yapan annişlere bir sorum olacak. İlk birliktelik acı veriyormu. Benim kırkım yeni çıktı. Tedirginim biraz:18:
Amannn bugün bizimki de dellendi gazdan! Sabah 9'da emdi bi daha da 15 dakikalık 2 kestirme dışında uyumadı, bana kahvaltı, yemek hak getire.. o ağlarken hazırlayıp kucağımda bir yandan gaz çıkarmaya çalışırken bir yandan da atıştırıyorum. Zinco artık işe yaramıyo demek ki, öğlen 4 kaşık az önce de 4 kaşık rezene çayı verdim, umarım işe yarar. Delirecem ağladım sinirimden. akşama yemek yok ne yiyecez acabaaaa, bu gidişle zıkkımın pekini yiyecez ne gazmış yaa
canım yanlış hatırlamıyorsam 30 tl idi ama ben faydasını gördüm doktorum kongreden yeni gelmişti orda bu ilacı tavsiye etmişler konuşulmuş ii diye kolikli ve gazlı bebeklerebu ılacın fıyatı nekadar acaba.bende dun metsıl aldım tadını beyenmedı kızım ve hep cıkarıo metsılı ıcınce..kolon kanserı falan yazmıslar anneler korktum yaaa...
Bi düğmesi olsa basınca çıksa valla, şimdi kucağımda 40 dakkadır emiyo, bi yandan da uyuyo zibidi, uykusunu alıp benden çıkaracak yineeee
balküpü nekadar doğru bi tarif olur bilemem ama ilk birliktelikteki gibi oldu benimki... yani ilk girişi acı vermişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?