2011 Nisan Anneleri

bebekler 1 ayını doldurunca ne gıbı gelısmeler oluo,bızı artık gorebılıolarmı,tepkı verebııolarmı.yada ben cokmu acelecıyım:)

Bizi hep görüyolar, bizimki ilk haftadan beri bizi baya baya takip ediyor, görüş alanından çıktığımızda dönüp bakmaya çalışıyor.. Ama anneyi tanıma, gülme 2.aydaymış..

hastanede ebeler aranma refleksi hep vardır her zaman aç olduklarını göstermez demişlerdi ama bende anlatamıyorum eşime falan sürekli çocuk aç diyolar gıcık oluyorum:96:

yok canım yaa bendede aynısı oluyo sütün fazla geliyo yutamıyor tam emerken memeyi bırakınca anlarsın fışkırır sütün

kimsecikler yok ama gelecek olanlara şimdiden koca bir günaydın
dün rüya gibi bir gündü gecesi de dahil.. kızım bütün gün emdi uyudu, aralarda biraz uyanık kaldı ama kısa bi süre ve huysuzluk etmeden hele gece ne güzel ne rahat uyudum şükürler olsun emip emip uyudu yavrum hiç eziyet etmedi bana bi önceki gün 8 - 9 saat uyumamıştı galiba onun etkisi var ama olsun bi gün bi gündür, ne çok özlemişim gece uykusunu

şuan saat 02:44 ve bebegımı beyaz gurultude uyutmuyo.....bu ses sınırlerımı germeye basladı yararı olmayınca...

o müzik uyutmuyor bildiğim kadarıyla.
sakinleşmesini sağlıyor.
bizde öyle oluyordu yani.

beyaz gürültü benim kızı baya baya uyutuyor:26:

Huzursuzsa sakinleştiriyor, ama mesela gazı varsa uyumaz bana dün gece olduğu gibi, uykusunu da getiriyor ama gazı çıkmamışsa uyusa bile geri uyanır.

Günaydın. Dinlenmişsin ne güsel

maşallah canım inş. öyle düzeninizi oturtur benim oğluşumda 12 6 uyudu çok mutlu oldum bende sabah ağlayınca kalktım gün ağarmış gerçekten uyumak çok iyi geldi dediğin gibi bende özlemişim gece uyumayı

hastanede ebeler aranma refleksi hep vardır her zaman aç olduklarını göstermez demişlerdi ama bende anlatamıyorum eşime falan sürekli çocuk aç diyolar gıcık oluyorum:96:

sen bakma canım banada kayınvalidem bebek ağladıkça aç bu sütün yok galiba diyordu halbuki gazdan ağlıyormuş yavrum

Bu arada iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
hava çok güzel istanbulda bebişleri çıkarmak isteyenlere

Günaydın, Antalya yanıyo, abimin eşi dün çıktı ve bynu ensesi kıpkırmızı döndü :) Biz de 4'ten sonra çıkarız belki..
Bebeğin kıyafetini ayarlayamıyorum ben yaa, geçen sefer terletmişim çocuğu, millet ne güzel efil efil çıkartmış bebelerini, amatörüm tabii

herkese günaydınnn

ankara da hava bulanık canım çok sıkılıyo evde oturmaktan sıkıldım artık yaz gelsin istiyorum uyumak istiyorum gece uykusunu çok özledimmm bebeğim uyuyo geceleri ama çok sık uyanıyo emmek için haliyle sürekli kalkınca uyusamda dinlenemiyorum başımda ağrıyo off off offf

canm bende de acemilik var geçen çıktık kan ter içinde yavrum döndük doktorum evde iç zıbın dış kıyafet çıkarkende ince bir battaniye al dedi ama yinede onada inanmadım öğrenicez deneye yanıla

cnm inş. düzene girer bebişlerin uykusu o zaman rahat edicez

Slm cnm nasılsınnn özledim valla muhabbetleri
cnm yaaa 6 saat normal mi bi bebek için devamlı uyuması açısından soruyorum yani acıkmıyor mu??Ben en fazla 3 saat uyutuyorum ben mi yanlış yapıyorum...Ama tabi bizim bi de sarılığımız var

Bu arada iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
hava çok güzel istanbulda bebişleri çıkarmak isteyenlere
Biz de dün çıktık gezmeye benim kız pek seviyor gezmeyi uyudu arabasında maş.

canm bende de acemilik var geçen çıktık kan ter içinde yavrum döndük doktorum evde iç zıbın dış kıyafet çıkarkende ince bir battaniye al dedi ama yinede onada inanmadım öğrenicez deneye yanıla
Sorma yaaa ben de daha önceki dışarı çıktığımızda çocuğu 2 kat giydirdim sonra penya battaniyeye sardım daha sonra da peluş battaniyeye sardım sonra da portbebeye koydum daha bitmedi port bebeyi de bebek arabasınaaaaa....Sonra da haydi bilmem kaç derece sıcaklıkta gezelim dedik.Yavrucum pişmiş resmen eve geldiğimizde sırtı falan yamyaş olmuştu...Anladım ki çok abartmışım

canm sarılık oldgu için uyandr ama belli sure sonra çok uyandrmmk gerkyr ukuyada ihtyaclar warya uyandrmya grek kalmyr kendleri aclığına uyanyr zaten ac deilse uyanmaz ama bnmki en az 1 kere uyanyr gece emmk için ..senn yaptgn hatayı bnde yaptm kat kat koydm çocugu heryeri terlemişti ben babasına dnletemyrm ki gydrdkçe gydrmk istyr adam

bu arada selm wermden daldm kk da bu kadr sayfa birikmiş şoklrdyam bzde babamzı beklyrz pazara gtti gelsn attaya gdeceğiz berabr

canım bnmde ilk kez uyudu zaten şoke oldum kalkınca nasıl uyuduk bilmyrm ama açık hava çarpıyor bnm bebişimi dışarı çıkınca çok uyuyor bnmkide gezmeye bayılıyor bu arada çok özledim cnm denk gelemedik seninlede hiç kızını konuşamadık nasıl büyüyormu
cnm deneye yanıla öğrenicez ben bu kez çıkardığımda fazla sarmıycam bakalım sen gibi port bebe araba iki battaniye çıkıyoruz

ana kız gezin doya doya aytencim evet ya sayfaların birikmesi güzel braz canlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…