- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.421
bebekler 1 ayını doldurunca ne gıbı gelısmeler oluo,bızı artık gorebılıolarmı,tepkı verebııolarmı.yada ben cokmu acelecıyım:)
ayy yerim kuzucuğu canım benim oğluşumda öyle emme refleksi olduğu için öyle yapıyor görsen babasına saldırıyor babasıda aç doyursana dyor memede bekliyor tok diyorum bebekten bebeğe değişir ama bize birbuçuk saatte 10dakika emiyor bazen 15 o yetiyor cnm zaten açsa emziği öyle hırslı emiyorki heyecanlı anlıyorum ozaman acıktığını
ayyy maasallah canım çok tatlı resimdeki bebek sanırım dimi bebegin:)
sşm kızlar benm bebeğim emerken süt hep genzine kaçıyo birden nefesi gidiyo kaldırıp sırtına vuruyorum (hemşire öyle dedi)kıpkırmızı oluyo nefesi gidiyo nerdeyse her emmede oluyo.birde ırt üstü yatarken galiba midesindekiler ağzına geliyo zar zor nefes alarak yutkunuyo bazen öksürü tutuyo napıcamı şaşırdım sizce reflü olabilir mi?
şuan saat 02:44 ve bebegımı beyaz gurultude uyutmuyo.....bu ses sınırlerımı germeye basladı yararı olmayınca...
o müzik uyutmuyor bildiğim kadarıyla.
sakinleşmesini sağlıyor.
bizde öyle oluyordu yani.
şuan saat 02:44 ve bebegımı beyaz gurultude uyutmuyo.....bu ses sınırlerımı germeye basladı yararı olmayınca...
o müzik uyutmuyor bildiğim kadarıyla.
sakinleşmesini sağlıyor.
bizde öyle oluyordu yani.
beyaz gürültü benim kızı baya baya uyutuyor:26:
kimsecikler yok ama gelecek olanlara şimdiden koca bir günaydın
dün rüya gibi bir gündü gecesi de dahil.. kızım bütün gün emdi uyudu, aralarda biraz uyanık kaldı ama kısa bi süre ve huysuzluk etmedenhele gece ne güzel ne rahat uyudum şükürler olsun emip emip uyudu yavrum hiç eziyet etmedi bana bi önceki gün 8 - 9 saat uyumamıştı galiba onun etkisi var ama olsun bi gün bi gündür, ne çok özlemişim gece uykusunu
kimsecikler yok ama gelecek olanlara şimdiden koca bir günaydın
dün rüya gibi bir gündü gecesi de dahil.. kızım bütün gün emdi uyudu, aralarda biraz uyanık kaldı ama kısa bi süre ve huysuzluk etmedenhele gece ne güzel ne rahat uyudum şükürler olsun emip emip uyudu yavrum hiç eziyet etmedi bana bi önceki gün 8 - 9 saat uyumamıştı galiba onun etkisi var ama olsun bi gün bi gündür, ne çok özlemişim gece uykusunu
hastanede ebeler aranma refleksi hep vardır her zaman aç olduklarını göstermez demişlerdi ama bende anlatamıyorum eşime falan sürekli çocuk aç diyolar gıcık oluyorum:96:
Bu arada iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
hava çok güzel istanbulda bebişleri çıkarmak isteyenlere
Günaydın, Antalya yanıyo, abimin eşi dün çıktı ve bynu ensesi kıpkırmızı döndü :) Biz de 4'ten sonra çıkarız belki..
Bebeğin kıyafetini ayarlayamıyorum ben yaa, geçen sefer terletmişim çocuğu, millet ne güzel efil efil çıkartmış bebelerini, amatörüm tabii
herkese günaydınnn
ankara da hava bulanık canım çok sıkılıyo evde oturmaktan sıkıldım artık yaz gelsin istiyorum uyumak istiyorum gece uykusunu çok özledimmm bebeğim uyuyo geceleri ama çok sık uyanıyo emmek için haliyle sürekli kalkınca uyusamda dinlenemiyorum başımda ağrıyo off off offf
Slm cnm nasılsınnn özledim valla muhabbetlerimaşallah canım inş. öyle düzeninizi oturtur benim oğluşumda 12 6 uyudu çok mutlu oldum bende sabah ağlayınca kalktım gün ağarmış gerçekten uyumak çok iyi geldi dediğin gibi bende özlemişim gece uyumayı
Biz de dün çıktık gezmeye benim kız pek seviyor gezmeyi uyudu arabasında maş.Bu arada iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
hava çok güzel istanbulda bebişleri çıkarmak isteyenlere
Sorma yaaa ben de daha önceki dışarı çıktığımızda çocuğu 2 kat giydirdim sonra penya battaniyeye sardım daha sonra da peluş battaniyeye sardım sonra da portbebeye koydum daha bitmedi port bebeyi de bebek arabasınaaaaa....Sonra da haydi bilmem kaç derece sıcaklıkta gezelim dedik.Yavrucum pişmiş resmen eve geldiğimizde sırtı falan yamyaş olmuştu...Anladım ki çok abartmışımcanm bende de acemilik var geçen çıktık kan ter içinde yavrum döndük doktorum evde iç zıbın dış kıyafet çıkarkende ince bir battaniye al dedi ama yinede onada inanmadımöğrenicez deneye yanıla
Slm cnm nasılsınnn özledim valla muhabbetleri
cnm yaaa 6 saat normal mi bi bebek için devamlı uyuması açısından soruyorum yani acıkmıyor mu??Ben en fazla 3 saat uyutuyorum ben mi yanlış yapıyorum...Ama tabi bizim bi de sarılığımız var
Biz de dün çıktık gezmeye benim kız pek seviyor gezmeyi uyudu arabasında maş.
Sorma yaaa ben de daha önceki dışarı çıktığımızda çocuğu 2 kat giydirdim sonra penya battaniyeye sardım daha sonra da peluş battaniyeye sardım sonra da portbebeye koydum daha bitmedi port bebeyi de bebek arabasınaaaaa....Sonra da haydi bilmem kaç derece sıcaklıkta gezelim dedik.Yavrucum pişmiş resmen eve geldiğimizde sırtı falan yamyaş olmuştu...Anladım ki çok abartmışım
Slm cnm nasılsınnn özledim valla muhabbetleri
cnm yaaa 6 saat normal mi bi bebek için devamlı uyuması açısından soruyorum yani acıkmıyor mu??Ben en fazla 3 saat uyutuyorum ben mi yanlış yapıyorum...Ama tabi bizim bi de sarılığımız var
Biz de dün çıktık gezmeye benim kız pek seviyor gezmeyi uyudu arabasında maş.
Sorma yaaa ben de daha önceki dışarı çıktığımızda çocuğu 2 kat giydirdim sonra penya battaniyeye sardım daha sonra da peluş battaniyeye sardım sonra da portbebeye koydum daha bitmedi port bebeyi de bebek arabasınaaaaa....Sonra da haydi bilmem kaç derece sıcaklıkta gezelim dedik.Yavrucum pişmiş resmen eve geldiğimizde sırtı falan yamyaş olmuştu...Anladım ki çok abartmışım
canm sarılık oldgu için uyandr ama belli sure sonra çok uyandrmmk gerkyr ukuyada ihtyaclar warya uyandrmya grek kalmyr kendleri aclığına uyanyr zaten ac deilse uyanmaz ama bnmki en az 1 kere uyanyr gece emmk için ..senn yaptgn hatayı bnde yaptm kat kat koydm çocugu heryeri terlemişti ben babasına dnletemyrm ki gydrdkçe gydrmk istyr adam
bu arada selm wermden daldm kk da bu kadr sayfa birikmiş şoklrdyambzde babamzı beklyrz pazara gtti gelsn attaya gdeceğiz berabr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?